Vadász és horgász játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem vmiér a kattintásra nem reagál. az egérrel csak a kurzor mozog de kattintani nem lehet.<#szomoru1><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
LÉcci segítsen vki!!!<#zavart1><#confused>
Trophy Bass 2007-et tudom ajánlani horgász játéknak!
nem tudja valaki a trophy bass 2007-ben hogyan kell rendesen beakasztani a horgot?? amugy nekem nagyon bejön az a játék,csak ez az egy gondom van vele
w77d
valaki nem tudja, a hunting unlimited 2008-ban hogy tudom megcsinálni, hogy a füvet és bokrokat távolabb is kirajzolja, ne csak a 2 méteres körzetemben??

leszedtem a cabelas african safarit, hátha, de nem. másfél óra alatt végig lehet vinni az öt helyszínt. minden helyszín ugyanabból áll, lõjj le pár állatot, vadássz csapatosan futó állatra kocsiból, keress meg egy állatot (persze a leggyengébbek is simán megtalálják mert a térképek nagyon kicsik), vadássz madárra, és lõdd ki az öt legveszélyesebb állatot afrikában. és ez megy ötször. iszonyat.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

WazheadBoci
Vadásznak Deer Hunter 2005 horgásznak meg nem tudom XD

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Tud valaki egy nagyon jó vadász vagy horgász játékot??
de hogy öt év alatt a hangokat nem cserélték le, az egy kicsit fáj.

Én meg eddig csak azt néztem 😊 Amúgy elég nehéz jó vadászjûtékot csinálni. Mármint ez az egyensúly hogy ne legyen unalmas. Nem szabad túl sok/ túl kevés akció legyen, de legyen reális, ne csak a lövöldözés része legyen érdekes, a trófák között tényleg legyen különbség... A hunting unlimitedben amit nagyon eltaláltak az az hogy a fegyverek közt tényleg érezhetõ a különbség.

telepítsd újra

Visitor
sys_no_graphics

ezt írja, mit csináljak?

THE HUNTER coming soon ^^

én a hunting unlimited 2003-al játszottam, a 2008 pontosan ugyanolyan, még a feladatok is 😄 grafikailag egy kicsit jobb lett, de még mindig nem érzem, hogy ott vagyok az erdõben.

DaemoonHunter
Én utoljára a 4. résszel játszottam, nem volt valami jó...talán a 3. rész volt a legjobb. Ez milyen lett? Játékmenet? A grafika a képek alapján nemsokat változott...

w77d
én csak most néztem meg a challange részt, hát tényleg elég akciós lett 😊

Biztos. Arra gondolok hogy milyen már hogy minden fajcsodája rádtámad egy-egy küldtésben. Szóval hogy van küldetés hogy egy csorda szarvas(!), oroszlán, medve, elefánt stb megtámad és akkor kb egy csatajelenet az egész. Meg van még pár olyan hogy na, ott van elõtted az állat, menj oda és lõdd le.

w77d
sok akció?? te biztos hogy a HU 2008-at próbáltad, nem az egyik cabelast??

Próbáltam! Nekem nagyon tetszik, bár irreaálisan sok az akció benne, de pont ezért is jó.

DaemoonHunter
Van itt egy készülõ játék, részben 3D-s. Ha van akinek tetszett a fishing simulator, akkor annak sztem ez is tetszeni fog😊
Compleat Angler Beta

Valaki már próbálta? Hunting Unlimited 2008

Tudja valaki honnan lehet letölteni a Trophy Hunter 2003-at?THX!!

WazheadBoci
esetleg ha elmondod mi a gond <#whatever>

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Hy 😊 ha tud valaki segíteni segítsen thx.
Visitor
ok 😊

WazheadBoci
msn en szójj rám ha látsz 😊

Visitor
Jah és még van egy ilyen topik is:
DH2005

Deer Hunteresek mindenképp nézzenek be. nagy dolgok készülnek itt 😊

Visitor
megyünk multizni?

WazheadBoci
küldj egy mélt nekem adok finomságot [:

Sziasztok vadasztarsak nekem egy boduletesen nagy problemam van eddig mindenhol rakerestem amit csak ismerek de nem talaltam teljes valtozatban a Deer hunter 2005-os season jatekot mindenhol csak a demojat tolthetem le amit le is szedtem es kiraly a jatek.

Keresem hozzatok szol linkeljetek mar be nekem pls hogy honnan szedjem le a teljes jatekot es estenkent lehet mennek online vadaszatra

koszonom

bb
bowden
felvettelek, és Visitort is majd egyeztetünk

WazheadBoci
nah mikor is jön az a Deer hunterezés ?? msn en legyetek majd
szeretnék még ilyet lõni <#eplus2><#eplus2>

Torrentz.com jah pc re.. 😊
Amugy horgász játék itt az elõzöekben volt szó Masterpiece Fishing 2 rõl nekem nincs meg de lehet benne uszózni meg fenekezni és békés halakra is lehet horgászni..

WazheadBoci
vadásznak deer hunter 2005 mindenképp

ja meg ha tudsz, mondhatnál olyan horgászos játékot amiben nemcsak pergetni lehet
köszi a választ Monyesz
egyébként te Pc-re szedted le?és ha szabad tudni honnan?😊)
köszi
csa
w77d
sziasztok! melyik a jelnleg fellelhetõ legszebb grafikájú vadász vagy horgász játék??

uppsz bocs nekem nem a Rapala.Tournament.Fishing van meg hanem a Rapala Pro Fishing bocs
2 közt van külömbség..
Jah lehet halat ifogni benne..😊 Meg az emberkét is lehet változtatni..😊
A rapalát nem rég szedtem le.. nem rossz játék a bedobással kicsit szoktam szívni mert egérrel kell bedobni és néhe csak 1-2 méter jön össze.Meg ugye csak pergetni lehet benne amugy grafikailag türhetõ de maxon jó..😊
Változtatni tudod a csalikat a pecabotot a damilt.. csónakkal tudsz mászkálni ide oda.van benne tó meg valami folyóféleség..😊
Van hozzá 1-2 kód.
bocsi a csak a Rapala tournament fishinget vegyétek figyelembe
a másik 2 film😊)) csak a keresésnél a játékok között dobta ki

melyik a legjobb? mer regeltem egy oldalra és ezek vannak fenn:Rapala.Tournament.Fishing,Big.Fish.2003,Gone.fishin.1997valaki válaszoljon pls
köszi
Sziasztpk!
Leszeretnék tölteni egy olyan pecás játékot ami igazán élethû és mindenféle horgászat megtalálható benne, és legyen jo grafikája
esteleg h honnan lehetne leszedni a gamet (fizetõs is jó)
fontos lenne mer szülinapra lesz.
Köszi
Sziasztok
Nem tudom csak azt írja ki a Hunting unlimited 4 nél hogy : X Hunting unlimited 4

A Hunting unlimited 3-nál meg csak egy hibaészlelést kirak a windows h hibát észlel ...😊
Én nem értek naon hozzá...
De azrét köszi!
Besz
Nem kell a 4-hez crack! Sõt, még a cd képet sem kell felcsatolni az indításhoz. Megy gond nélkül.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

nemtom, nekem jó volt, még laptopon is. miféle hibát észlel?

Helló!
Letöltöttem a Hunting Unlimited 3 at mivel a 4 hez nem találtam crack et...
De a 3nálmeg hibát észlel és még a menüt sem hozzabe..
Valakinek nincs vmi tippje hogy mi lehet a gond??
Köszielõre is😊)
helló
köszi szépen..😄
Visitor
ennyire szól az engedélyed. ki kell lépni a vadászatból és megkapod a tróeát.

Deer Hunter - The 2005 Season ben ha megvan a 3 vad akkor mit kell csinálni vagy annyi a game és utánna lehet vadászni vagy hogy van??
köszi helló
Visitor
oks

bowden
majd felveszlek én is titeket, de leghamarabb csak vasárnap délután leszek