1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • Besz
    Gondolom az, ami a bal felső sarkára van írva: Fishing Simulator for Relaxation

Nem tűnik rossznak a képek alapján. Leszedem a demoját, megnézem mennyire unalmas egy ilyenfajta horgászos játék.
  • Besz
    1. Csatold fel a Cd képfájlt, mielőtt elindítod a játékot. Biztos valamit onnan akar betölteni.

Ha ez nem volna elég, akkor:

2. Esetleg szedj le hozzá egy törést (küldj nekem egy üzenetet, ha nem találsz ilyet), ez esetben viszont teljes telepítés szükséges, hogy minden adat a merevlemezre kerüljön. Ha nem így tettél, akkor telepítsd újra a játékot, aztán használd a "krekket". Elképzelhető, hogy alapból ezt teszi a telepítője, és nem is enged mást választani, én így látatlanban nem tudhatom. Biztonság kedvéért az 1-es pontot is hajtsd végre, mert nem minden törés működik teljesen a telepítő lemez nélkül.
  • w77d
    ennek mi a neve??
  • nagy horgász
    sziasztok én most töltöttem le a rapala pro fishinget elinditom a játékot tök jól megy meg minden csak amikor rá megyekek hogy free fishing az irja ki hogy insered no cd miért van ez légyszi válaszoljatok köszi
  • blackgamer
    látom kijöttek a 2008-as vadászos játékok, miben mások a régi verziókhoz képest?
  • Falcon87
    Driver frissítés...
  • Okisz
    Sziasztok!
    Most "kaptam meg" kétféle Pro Racing fishinget, és mindkettőt miután elindítom, csak hang van, de kép nincs! És nemis tudok így továbbmenni! nem tudjátok mi lehet a baj? A Gépem tuti elegendő hozzá!
  • leninbf
    még két kép :

• leninbf
    eddigi legszebb horgászprogi :

• grebber
    Horgászat bot nélkül atom sikerrel :D
  • WazheadBoci
    csak egy párat olvass vissza ...
  • petoka
    hello nincs valakinek jo horgászos játéka ami élethü köszi
  • Firerock
    a legjobb horgászos játék:Rapala Pro Fishing
  • habinho
    hogy vagytok
  • Shevchenko
    Valaki tudna nekem mondani 1 jó horgászos játékot ahol jó nagy halakat is lehet fogni.Köszi
  • WazheadBoci
    Hát keress egy no cd krekkett az oldalon amit adtam [:
  • DyctA
    köszi! nekem annyira jó hogy néha játszadozom vele... csak nem igazán indul, azt írja ki h telepítsem az eredeti CD-ről.
  • WazheadBoci
    huh szerintem a hunting unlimited egy nagy sz*r.
    De tt nézz körül
  • DyctA
    nah Hunting Unlimited 4 megvan, már csak crack kell hozzá..:S
  • DyctA
    hyhy!! Valaki segítsen már, hogy honnan tudnám leszedni a Hunting Unlimited-nek valamelyik TELJES verzióját! előre is thx!
  • Stevens
    De mégis melyik torrnetről legalább az óldal címét add meg!!!!!!
  • Scottt
    Én torrentről szedtem ne kínlódj vele 1 nagy rakás fosch..-.-
  • WazheadBoci
    Nem amit írtál azon lazán fut [:
  • Beni521
    és annak nagy a gépigénye?
  • WazheadBoci
    Deer Hunter 2005
    szarvasok vannak benne de az egyik legjobb ha nem a legjobb gém
  • Beni521
    akkor mondj egy jó vadász szimulátort
  • WazheadBoci
    hát az a "játék" szörnyen rossz, de legjobban úgy tudod meg ha elindítod...
    max graffal nem fog menni valszeg .
  • Beni521
    Hunting Unlimited 2008 G-Force FX5900XT (128 MB) VGA kártyával hogy megy max graffal? A gép többi része miaatt nem aggódok, de a VGA kártya zavar :D (Intel Celeron 2,4 Ghz, 1 GB RAM, Windows XP Home Edition)
  • Stevens
    Csá mindenkinek
    Lenne egy kérdésem honnan lehet leszedni Cabela's Dangerous Hunts 2 pc-és változatát mert már nagyon kéne s nem találom sehól
    Ha valaki tudja írjon vagy legalább egy óldal címet.
    Kössz
  • mayer05
    Hello mindenkinek! nekem a Rapala Pro Fishing nem megy csak hang van kép nincs! tud valaki segíteni??
  • nagy horgász
    hello nekem nemengedi letölteni a rapala pro fishinget mint csináljak segítsetek és ha tudjátok küldjétek el erre [email protected]
    vagy mondjatok oldalakat ahonnan letudok tölteni játékot elöre is kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bigking29
    éN MÉG NEM JÁCCOTTAM SOKAT A JÁTÉKKAL, DE MAJD BIZTOS NEKEM IS LESZ 40-ES HALAM.
    Kben ha továbbra sem indul a játék, akkor valószínű, hogy a prociddal van baj, mert én letöltöttem a colin mcrae dirt-öt-és 4 nap próbálkozás után megtaláltam, hogy a procim nem jó hozzá, mert nincs benne SSE2 utasításkészlet.
    Próbálkoztam minden Crack-el ,meg minden szarral de ha nem jó hozzá a proci akkor ne is próbálkozz.

Milyen processzorod van??????
  • WazheadBoci
    Csak a megfelelő oldalon kell keresni
    esetleg itt
  • TQ cheater
    Lehet,kösz majd probálkozom,de nem sok oldalt találni ennek a játéknak a crackjével....
  • WazheadBoci
    Nos nekem is észak amerikai több játékom ez nem lehet probléma valószínűleg patch vagy crack kell vagy mind 2
  • TQ cheater
    Na,itt volt az informatikus.Semmi ötlete nem volt.Mivel az öcsém gépén se megy,ezért nem a gépemmel van a hiba.Elolvasott egy pár forumot,és irták,hogy ez a játék eredetileg észak-amerikába készült.Úgyhogy valoszinüleg itt európában ha valaki meg tudja ilyen-olyan modon szerezni,annak ha szerencséje van megy,ha nem nem.
  • TQ cheater
    Mondjuk elég durva volt,több napi gyakorlás után jött csak szerencsére:)
    fárasztottam vagy 1órát,lecsévélte az összes zsinoromot,sikerült feltekernem,utána ujra levitte,megint feltekertem....:)
  • TQ cheater
    Nekem 40-es de tesom fogott 45-öt is(kilo,trophy bass 4 demo,harcsák(amugy ez az egyetlen horgasz jatekom ami megy))
  • TQ cheater
    Már mondtam mi a baj.És azt is,hogy több ilyen játék nem megy(horgászos) a demoja sem,de a többi játék megy.Az egyiknél megjavitottam,és ment.De a többinél nem birom.Ugyhogy nem töltöm le ujra,mert akkor is ez lenne.Inkább valami beállitást kell csinálni,de nem tom mit.
  • Bigking29
    Legnagyobb halam kben 20-as volt