Vadász és horgász játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WazheadBoci
csak egy párat olvass vissza ... <#wow3><#wow3>

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

hello nincs valakinek jo horgászos játéka ami élethü köszi
Firerock
a legjobb horgászos játék:Rapala Pro Fishing

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hogy vagytok
Shevchenko
Valaki tudna nekem mondani 1 jó horgászos játékot ahol jó nagy halakat is lehet fogni.Köszi

FORZA MILAN!!!

WazheadBoci
Hát keress egy no cd krekkett az oldalon amit adtam [:

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

köszi! nekem annyira jó hogy néha játszadozom vele... csak nem igazán indul, azt írja ki h telepítsem az eredeti CD-rõl.
WazheadBoci
huh szerintem a hunting unlimited egy nagy sz*r.
De tt nézz körül

nah Hunting Unlimited 4 megvan, már csak crack kell hozzá..:S
hyhy!! Valaki segítsen már, hogy honnan tudnám leszedni a Hunting Unlimited-nek valamelyik TELJES verzióját! elõre is thx!
De mégis melyik torrnetrõl legalább az óldal címét add meg!!!!!!
Scottt
Én torrentrõl szedtem ne kínlódj vele 1 nagy rakás fosch..-.-

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

WazheadBoci
Nem amit írtál azon lazán fut [:

és annak nagy a gépigénye?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

WazheadBoci
Deer Hunter 2005
szarvasok vannak benne de az egyik legjobb ha nem a legjobb gém

akkor mondj egy jó vadász szimulátort

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

WazheadBoci
hát az a "játék" szörnyen rossz, de legjobban úgy tudod meg ha elindítod...
max graffal nem fog menni valszeg .

Hunting Unlimited 2008 G-Force FX5900XT (128 M😎 VGA kártyával hogy megy max graffal? A gép többi része miaatt nem aggódok, de a VGA kártya zavar 😄 (Intel Celeron 2,4 Ghz, 1 GB RAM, Windows XP Home Edition)

Csá mindenkinek
Lenne egy kérdésem honnan lehet leszedni Cabela's Dangerous Hunts 2 pc-és változatát mert már nagyon kéne s nem találom sehól
Ha valaki tudja írjon vagy legalább egy óldal címet.
Kössz
Hello mindenkinek! nekem a Rapala Pro Fishing nem megy csak hang van kép nincs! tud valaki segíteni??
hello nekem nemengedi letölteni a rapala pro fishinget mint csináljak segítsetek és ha tudjátok küldjétek el erre [email protected]
vagy mondjatok oldalakat ahonnan letudok tölteni játékot elöre is kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
éN MÉG NEM JÁCCOTTAM SOKAT A JÁTÉKKAL, DE MAJD BIZTOS NEKEM IS LESZ 40-ES HALAM.<#duma><#vigyor>
Kben ha továbbra sem indul a játék, akkor valószínû, hogy a prociddal van baj, mert én letöltöttem a colin mcrae dirt-öt-és 4 nap próbálkozás után megtaláltam, hogy a procim nem jó hozzá, mert nincs benne SSE2 utasításkészlet.<#ejnye1><#falbav>
Próbálkoztam minden Crack-el ,meg minden szarral de ha nem jó hozzá a proci akkor ne is próbálkozz.
<#nezze>
Milyen processzorod van??????
WazheadBoci
Csak a megfelelõ oldalon kell keresni
esetleg itt

TQ cheater
Lehet,kösz majd probálkozom,de nem sok oldalt találni ennek a játéknak a crackjével....

Be Positive! MMO GAMER

WazheadBoci
Nos nekem is észak amerikai több játékom ez nem lehet probléma valószínûleg patch vagy crack kell vagy mind 2 <#eplus2>

TQ cheater
Na,itt volt az informatikus.Semmi ötlete nem volt.Mivel az öcsém gépén se megy,ezért nem a gépemmel van a hiba.Elolvasott egy pár forumot,és irták,hogy ez a játék eredetileg észak-amerikába készült.Úgyhogy valoszinüleg itt európában ha valaki meg tudja ilyen-olyan modon szerezni,annak ha szerencséje van megy,ha nem nem.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Mondjuk elég durva volt,több napi gyakorlás után jött csak szerencsére😊
fárasztottam vagy 1órát,lecsévélte az összes zsinoromot,sikerült feltekernem,utána ujra levitte,megint feltekertem....😊

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Nekem 40-es de tesom fogott 45-öt is(kilo,trophy bass 4 demo,harcsák(amugy ez az egyetlen horgasz jatekom ami megy))

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Már mondtam mi a baj.És azt is,hogy több ilyen játék nem megy(horgászos) a demoja sem,de a többi játék megy.Az egyiknél megjavitottam,és ment.De a többinél nem birom.Ugyhogy nem töltöm le ujra,mert akkor is ez lenne.Inkább valami beállitást kell csinálni,de nem tom mit.

Be Positive! MMO GAMER

Legnagyobb halam kben 20-as volt<#alien><#merges2><#merges2><#merges2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#circling><#circling>
Sztem töltsd le a warez oldalról.
Abba van minden mûködik is.
200 Ft-ot megér, meg azon kívül még mást is tudsz tölteni 1 nap alatt.
Ha meg az egérrel van gondod szólj aztán mondom mit kell csinálni!<#vigyor3><#integet2>
TQ cheater
Megvan,sikerült,elinditottam,a video is ment,de valami miatt megint ez a fekete kép<#boxer><#violent><#falbav><#banplz><#rinya>ernyö jön ki és nem csinál semmit.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Ok,letöltöttem 100%-ra BitLord-dal.De nincs benne exe fájl.
Hogy lehet megnyitni?

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
U.i:nem a te linkedröl töltöm lehet hogy az gyorsabb lenne lehet hogy nem de mind1

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Amugy mekkora volt a legnagyobb halatok??

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Hali!!

Elkezdtem tölteni,egy pár óra és lejön.Remélem jó lesz és nem lesz az a hiba mint a demojánál!<#mf1>

Be Positive! MMO GAMER

http://gportal.hu/portal/avoltgameempire/------->Ha nem akarsz érte fizetni, de ez torrentes.
Én a Trophy Bass 2007-et ajánlom horgász játéknak.
Innen lehet letölteni:www.89.hu/wco
Nekem jól mûködik, eleinte volt vele egy gondom, hogy nem volt jó az egér, de jó lett, és a játék fasza!!!<#vigyor3><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#taps><#taps>
TQ cheater
Letöltöttem Trophy Bass 2007 demoját.

Nem megy.Amikor elinditom,ki ir valamit,de utána az eltünik,és csak egy sötét képernyö van.
Ugyanez volt a Pro Bass 2003 demojával,azt sikerült megcsinálnom a konfigurációs beállitások segitségével.A pro bass 2003 teljesével pedig még mindig ez van.Ki érti ezt?<#nemtudom>
PLS HELP!

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
ezaaaz mégis megy a torrent csak a trophy bass 2007 servere nem megy most éppen

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
A torrentes kérdésre nem kell válasz,rájöttem,de hiába mert a tüzfal miatt nem enged semmi ilyet.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Hali!!

Egy jó horgászos játék kéne,tud valaki mondani egy linket letölteni+krekkelni???

Ja,és van két kérdésem;
1.A torrentet hogy lehet kezelni,megnyitni?
2.Letöltöttem a pro bass fishing 2003 fullt,és a cracket hozzá.Amikor elindítom a játékot,csak egy fekete képernyõ van,semmi más,de a hang megy.Megpiszkáltam a konfigurációs adatokat,de így se megy.Mi lehet a baJ??

Elõre is kössz a válaszokat!!

Be Positive! MMO GAMER

Kösszzz!!
Besz
Feltételezem, hogy a Trophy Bass 2007-es horgász játékról van szó.

Megoldás:

1. Nyisd meg szerkesztésre a „autoexec.cfg” fájlt, amely alapesetben a „C:/Program Files/Trophy Bass 2007/WORK/bin” könyvtárban van.
2. Keresd meg az alábbi sort: enabledevice "##mouse"
3. Szúrd be alá a következõ két új sort:
rangebind "##mouse" "##Button 1" 0.000000 0.000000 "QuickReel"
rangebind "##mouse" "##Button 0" 0.000000 0.000000 "Shoot"
4. Mentsd el. Ennyi.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Scottt
remélem jó sok!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Firerock
ezért hány büntipont jár?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Scottt
Mi a vita tárgya?

te pöcs
csirák vagytok
és nagyon buzik
horgász játékok