2007
NHL
  • 5w0rdf15h
    :DDDDDDDDDDD én most nézem a meccset a sport2ön Colorado-Detroit...első másfél percbe két gól volt :) a Detroit a 48. másodpercbe vezetett már :DDDDD
  • Japep
    Pittsburgh-PHILADELPHIA 1-2

:DDDDD
  • 5w0rdf15h
    :DDDDD télleg sajnálom. dehát a DETROIT az ISTEN :)
  • Japep
    Ma végre megint idegenben játszunk, most tuti nyerünk!
    Amúgy el tudom képzelni mennyire sajnálod!:P
  • 5w0rdf15h
    már megin kikapott a Phili sajnálom
  • Japep
    Carolina-NY Islanders 4-3
    Philadelphia-Boston 2-5
    Washington-St.Louis bu:5-4
    Ottawa-Anaheim bu: 3-4
    Pittsburgh-NY Rangers 2-4
    Nashville-New Jersey bu:3-4
    Chicago-Colorado 4-2
    Calgary-Montreal 3-2
    Phoenix-Florida 6-3
    Vancouver-Buffalo 4-1
    Los Angeles-Atlanta 8-6
    San Jose-Edmonton bu:2-3
  • ChevyG work
    már neked is érik egy bodicsek
  • koRps
    mit akarnék??? ütközni egy nagyot
    utána majd kifejtheted ha van valami probléma:))

amúgy fák áff
  • 5w0rdf15h
    Columbus Blue Jackets DETRIOT RED WINGS 0-4 (0-0, 0-2, 0-2)
    Minnesota Wild Toronto Maple Leafs 5-3 (1-1, 2-1, 2-1)
    Dallas Stars Atlanta Thrashers 2-5 (1-0, 1-3, 0-2)

A DETROIT 4-0-ra nyert a Columbus vendégeként, a találkozón kapusuk, Chris Osgood lehúzta a rolót. Az első harmadban a Detroit tizenegy, a Columbus tizenhárom kapuralövéssel próbálkozott, mindhiába. A folytatás azonban kissé máshogyan alakult.
    A vendégek előbb húsz, majd a záró részben tíz lövésből kétszer vették be LeClaire kapuját. A hazaiak lövőkedve viszont alaposan megcsappant: a hátralévő két játékrészben ugyanannyiszor próbálkoztak bevenni Osgood kapuját, mint az elsőben – tizenháromszor -, meg is lett az eredménye. Az az: nem lett eredménye…
    Az Atlanta a Dallas Stars otthonában lett gazdagabb a bajnoki pontokkal, ők három góllal bizonyultak jobbnak vendéglátójuknál. Pedig a Dallas számára jól indult a találkozó, hiszen az első harmadot 1-0-ra megnyerték. A vendégek ekkor még csak öt kapura lövéssel próbálkoztak. A folytatásban azonban alaposan összekapták magukat, főként a hatékonyságukat illetően és végül huszonegy lövésből öt gólt szereztek. A hazaiak két góljukat huszonhét löketből hozták össze. A mezőny legjobbja, az atlantai Hossa két gólt lőtt és már huszonnégynél tart a szezonban.
    A játéknap egyetlen hazai sikerét a Minnesota könyvelhette el, öt góljukra a vendég torontóiak mindössze hárommal feleltek. Hiába volt eredményes a torontói támadójáték mind a három játékrészben – egy-egy gólt hoztak össze – védelmük még inkább gólképesnek bizonyult. A találkozón három gól – egy vendég és két hazai - is egyéni akció végén született, igaz az utolsó percben a Minnesota játékosának, Chouinardnak már nem volt nehéz dolga bevenni az üres vendégkaput.
    Nem túl sok reménnyel kecsegtetett az orosz Dinamo Moszkva számára, hogy
    a washingtoni munkaügyi bíróság ítélkezett a helyi Capitals orosz kedvencének, Alekszandr Ovecskinnak az ügyében.
    Az orosz egylet azért fordult jogorvoslatért, mert véleményük szerint az idei szezon legjobb NHL-újonca annak ellenére hagyta el őket a nyáron, hogy erre szerződése nem adott lehetőséget.
    Hogy hogy nem, a bíróság végül nagy meglepetésre az orosz válogatottba a torinói olimpiára mindezek ellenére meghívott húsz éves gólerős csatárnak adott igazat.
  • ChevyG work
    látod, én mondtam, én megmondtam
  • Dougie
    öregem, ha még a neveket sem tudod leírni normálisan, akkor mit akarsz...
    felháborító...
  • Gyeszno
    Mindenki elcsitul senkinek nincs igaza csak nekem... New Jersey volt a király,New Jersey most a király, New Jersey lesz a király, akinek nem tetszik huzzon haza Romániába!
  • Japep
    Szinte ugyanúgy kaptak ki, mint a Corolado ellen: hosszabításban! Nem értem!
    :(((((((
  • ChevyG work
    huuu, mit fox te kapni doug-tol heatley-ér
  • koRps
    én mindenkit imádok aki jégkorongozik, na jó nem
    de aki kemény (mint én) :) azokat bírom

jaromir (rangers)
    heatly
    és a toronto két bekkje (nevük nem jut eszembe)
    oroszokat is nevüket nem merem leírni mer elcseszném :))
    (detroit-i, washington-i atlanta-i csávokat)
  • 5w0rdf15h
    Nem bírt egymással Philadelphiában a Flyers és a Hurricanes az első harmadban.
    A második felvonásban is sokéig úgy tűnt, hogy nem esik gól, azonban a tizenharmadik percben egy hazai akciót követően Therien passzából Carter megszerezte idei tizenegyedik gólját és a vezetést a Flyersnek.
    A harmadik játékrész igazi gólparádét hozott, hiszen előbb Johnsson növelte kettőre a hazaiak előnyét, majd Cullen szépített, és ekkor még négy perc sem telt az utolsó harmadból.
    Nem elégedett meg egygólos előnnyel a Philadelphia, amit Meyer gólja is bizonyított, de a Hurricanes nem adta könnyen a bőrét, és két perc sem telt el, mikor Tverdovszki találatával ismét szépített. A csattanó sem maradt el a mérkőzés végéről, ugyanis Cole kiegyenlítette az állást.
    Jöhetett a hosszabbítás. A csapatok visszatértek az első harmadban mutatott formájukhoz, és gól nélkül zárták a ráadást is.
    A szétlövésben a vendégek bizonyultak jobbnak, ugyanis a negyedik körben Brind'Amour eredményes talált be a philadelphiai kapuba, a hazaiak részéről Simon Gagne vezethette rá a korongot Martin Gerberre, ám a 25 éves balszélső hibázott, ami a Carolina győzelmét jelentette.
    A Hurricanes ezzel átvette a Keleti-főcsoportban a vezetést, míg a Flyers a harmadik helyen áll.

ezt nem is tudtam, ez van a lényeg h nyugaton a DETROIT vezet

Los Angeles Kings Tampa Bay Lightning 1-4
    Philadelphia Flyers Carolina Hurricanes 3-4 - hosszabbítás után
    St. Louis Blues New Jersey Devils 3-5
    Chicago Blackhawks New York Islanders 1-2 - hosszabbítás után
    Colorado Avalanche Toronto Maple Leafs 5-3
  • ChevyG work
    igazából devils-es votam/vagyok de mióta elment Niedermayer és Stevens nem annyira.
    Inkább játékosokat szeretek. és azok csapatait
    Kedvenceim:
    Heatley
    Kovalchuk
    J. Thorthon
    Forsberg
    Bertuzzi
    Low
    Bob Probert
    Derian Hatcher
    (ez nem a teljes lista csak igy elsöre)
    de csap a blues szimpi nálam és mostanság a flyers is

a torontot nem birom és DIE domit
  • Dougie
    hajrá Blues
    reméljük év végén meglesz az 1/1-es draftjogunk
  • Japep
    Nem értem, hogy kaphattak ki, pedig már régóta ez volt az első meccsük otthon! Bár a Corolado ejég jó idegenben, de akkor is...! Majd ma bizonyítanak a Carolina ellen! Remélem...
    Amúgy neked melyik a kedvenc csapatod?
  • ChevyG #47
    most vot vége a COL-PHI, csak az uccso 3.ad ra értem haza
    3-1 röl eggyenlitett Forsberg!
    de OT-ban kikaptak
    nagy meccs vot
  • Ramore
    Néztétek tegnap este a Phoenix-Washington meccset? Az orosz gyerek beütötte az év gólját háton csúszva "no look" módon! Nem volt semmi!
  • ChevyG work
    vazzeg és nem hivtál?

a street hockey sem rajtam mullott...
  • koRps
    te csak ne hívogass senkit a street hockey teljesen elhanyagolt:))

amúgy csomó meccset letöltöttem, kedvencem a Rangers - flyers 3-4 de azok amit leütköztek a meccsen azt a kurva....

hétvégén voltam jéghokizni a csertán nagyon nagy csak kicsit veszélyes
  • ChevyG work
    az a gáz h nem jön nálam be a sport2

de még hívok két embert ide!
    eddig ide irtunk
  • ChevyG work
    dehogy cserélem, télleg fasza!
  • 5w0rdf15h
    Phoenix Coyotes Washington Capitals 1-6
    Minnesota Wild Ottawa Senators 1-6
    Boston Bruins Anaheim Mighty Ducks 4-3 (h.u.)
    Columbus Blue Jackets New York Rangers 4-3
    Montreal Canadiens Dallas Stars 4-2
    San Jose Sharks Tampa Bay Lightning 3-1
    Pittsburgh Penguins Vancouver Canucks 2-4
  • Japep
    Az a kár, hogy nincs Sport2-m!
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 5w0rdf15h
    Kis csemege:
    Január 20. 1:00 sport2 NHL alapszakasz, Philadelphia-Boston elő, angol kommentárral, v ism. jan.20 20:00 sport2
    és ha bajnokesélyest akartok látni :)^^ akkor: január 21. sport2 22:30 Colorado-Detroit
    v január 25. sport2 16:15 Detroit-Nasville :D
  • 5w0rdf15h
    Nashville Predators-Pittsburgh Penquins 5-4
    Carolina Hurricanes-St. Louis Blues 4-2
    Chicago Blackhawks-New Jersey Devils 2-3 - büntetők után
  • 5w0rdf15h
    Lesz is bízd csak ide :D
  • Japep
    Én alkottam a bannert, remélem tényleg jó!
    Hát igen, egy ideig (lásd lejjebb) csak magammal beszélgettem, aztán már ketten lettünk, és most hála az istennek te is megtaláltad a saját topicodat! :D
    Egyébként nem értem, miért ilyen kihalt ez a topic, az NBA-re, sőt még az Amerikai focira is többet írnak ide! Sajnos!
    A bannert is abból a célból készítettem, hátha ettől is népszerűbb lesz a topic (ha nem tetszik, nyugodtan lecserélheted)!
  • ChevyG work
    és faxa a banner!!!
  • ChevyG work
    hohhh
    mivel le se vot kakkantva ez a topik,el is felejtettem (pedig én nyitottam)

végre, hát nem csak én szeretem az NHL-t!!!

üdv minden hoki fannak!!!
  • Japep
    Én is csak ezt a kettőt ismerem sajna!
  • 5w0rdf15h
    Hát a NHL honalpján tuti fenn van, csak angolul :) vagy a magyar NHL site többet nem tok, talán Japep még ismer mást is :)
  • CzKaresz22
    Sziasztok

Valaki nem tud egy olyan helyet ahol az idei év összess átigazolása megtalálható? Ágy értem a 2005-2006 os szezoné!Fontos lenne

Valaki plase
  • Japep
    Philadelphia-Colorado hu:3-4
    Detroit-NY Rangers 4-3
    Boston-Dallas bu:1-2
    Montreal-San Jose 6-2
    NY Islanders-Vancouver 1-8
    Toronto-Phoenix 3-4
    Florida-Columbus hu:4-5
    Buffalo-Los Angeles: 10-1
    Minnesota-Calgary 1-4
    Edmonton-Ottawa 3-5
  • 5w0rdf15h
    Tampa Bay Lightning Columbus Blue Jackets 4-2
    New Jersey Devils Vancouver Canucks 3-0
    Atlanta Thrashers St. Louis Blues 2-0
    Chicago Blackhawks Pittsburgh Penguins 4-1
    Anaheim Mighty Ducks Washington Capitals 2-3 - hosszabbítás után
    Carolina Hurricanes Nashville Predators 5-4 – h.u.
  • Japep
    Majd meglátjuk a Phila-t is, ha végre nem csak idegenben fog játszani!
    Rettegj Ottawa, (meg Detroit)! :))))))))))
  • 5w0rdf15h
    hát nem tom sztem esélye se volt a philinek, folyton szaladtak az eredmény után...
    meg aztán Detroitba senkinek sincs esélye...övék a legjobb otthoni mérleg, talán eddig egy csapat tudott ott nyerni ^^ de azé Zetterberg szemfüles gólja nagyon tetszett kapu mögül rálőtte a kapusra :)