NHL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen, egy ideig (lásd lejjebb) csak magammal beszélgettem, aztán már ketten lettünk, és most hála az istennek te is megtaláltad a saját topicodat! 😄
Egyébként nem értem, miért ilyen kihalt ez a topic, az NBA-re, sõt még az Amerikai focira is többet írnak ide! Sajnos!
A bannert is abból a célból készítettem, hátha ettõl is népszerûbb lesz a topic (ha nem tetszik, nyugodtan lecserélheted)!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
mivel le se vot kakkantva ez a topik,el is felejtettem (pedig én nyitottam)
végre, hát nem csak én szeretem az NHL-t!!!<#smile>#smile>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
üdv minden hoki fannak!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Valaki nem tud egy olyan helyet ahol az idei év összess átigazolása megtalálható? Ágy értem a 2005-2006 os szezoné!Fontos lenne
Valaki plase
Detroit-NY Rangers 4-3
Boston-Dallas bu:1-2
Montreal-San Jose 6-2
NY Islanders-Vancouver 1-8
Toronto-Phoenix 3-4
Florida-Columbus hu:4-5
Buffalo-Los Angeles: 10-1
Minnesota-Calgary 1-4
Edmonton-Ottawa 3-5
CHELSEA FOOTBALL CLUB
New Jersey Devils Vancouver Canucks 3-0
Atlanta Thrashers St. Louis Blues 2-0
Chicago Blackhawks Pittsburgh Penguins 4-1
Anaheim Mighty Ducks Washington Capitals 2-3 - hosszabbítás után
Carolina Hurricanes Nashville Predators 5-4 – h.u.
Rettegj Ottawa, (meg Detroit)! 😊)))))))))
CHELSEA FOOTBALL CLUB
meg aztán Detroitba senkinek sincs esélye...övék a legjobb otthoni mérleg, talán eddig egy csapat tudott ott nyerni ^^ de azé Zetterberg szemfüles gólja nagyon tetszett kapu mögül rálõtte a kapusra 😊
De azért szoros volt:
elsõ harmad 0-0,
második 1-1,
harmadik 5-2!
A harmadik harmadra biztos elfáradtak!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én remélem a Phila nyer! Ketten vagyunk eddig ezen a topicon és most a két kedvenc csapatunk mérkõzik meg! Kikaptok 😊))!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Cristobal Huet, a Montreal kapusa nem alszik, csak gólt kapott
A pittsburghi Lyle Odelein (fehérben) jól bemosott Ron Hainseynek, edzõje nagy örömére
Az Edmonton Oilers elleni két nappal ezelõtti vereség után Michel Therrien, a Penguins vezetõedzõje "szánalmasnak" minõsítette az övéit. "A fél csapatot egyáltalán nem is érdekli a játék, a védelem pedig úgy játszik, mintha a liga legrosszabbja szeretne lenni, és azt hiszem, ezt sikerült is elérni" – fakadt ki akkor a mester, szavainak azonban nem sok hatása volt.
A csak negyedik NHL-meccsén kezdõ pittsburghi kapus, Dany Sabourin (aki mellesleg Szuper Levente cseréje volt anno a Saint John Flamesben) elsõ megmozdulásaként odaadta a pakkor Szergej Fjodorovnak, aki azonban sajnos Columbusban játszik – tovább is passzolt Rick Nashnek, a fiatal gólzsák pedig bevette a Pingvinek kapuját. Történt mindez a tizedik másodpercben…Az ötödik percben aztán David Vyborny is bevette a Pittsburgh kapuját, amivel el is dõltek a nagy dolgok. A Blue Jackets végül idénycsúcsot jelentõ hat találatnál állt meg.
Therrien edzõ mindazonáltal elégedett volt csapatával, bár nem a mutatott játék miatt. "Ebben az évben elõször láttam, hogy a fiúk legalább kiálltak egymásért" – utalt a tréner arra, hogy a Pingvinek erõs emberei rendszeresen ököllel vettek elégtételt a gyengébbeket bántalmazó Columbus-játékosokon. Összesen hat bunyó volt a mérkõzésen, és a bírók 152 kiállításpercet osztottak ki a legényeknek, ami rekord a Blue Jackets történelmében.
A Phialdelphia Flyers példátlan, tizenegymeccses idegenbeli túrán szerepel, de aggodalomra nincs okuk a drukkereknek: az eddigi tíz találkozóból már a nyolcadikat gyûjtik be. A Chicago Blackhawks ellen két harmad után még 2-2-re álltak, bár a fölényükrõl már ekkor tanúskodott a 22-9-es kapuralövési arány. Az utolsó játékrészben azonban háromszor is betalált a Philly, és visszavette az elsõ helyet a ligában az Ottawától.
Az Atlanta Thrashers a Nashville elleni meccs alkalmával elõször nyert idén a büntetõpárbajban, köszönhetõen elsõsorban annak, hogy csapattársai fordítva tették fel a sisakjukat, amikor Marian Hossa kapura vezette a korongot. "Szerencsét hozott, bejött a dolog, úgyhogy gondolom fogjuk még ezt csinálni" – mondta el a meccs után Marc Savard, a Thrashers támadója. Az Atlantában Ilja Kovalcsuk három ütõt is összetört (Dunaújvárosban ezzel komoly gondokat okozna…😉, de már hetedik meccsén szerez pontot egyhuzamban.
A Colorado Avalanche-nak egyre jobban megy, mióta kapusuk, David Aebischer magára talált: a svájci portás egy idõben a kispadról is leszorult, most azonban 25 lövést hárítva oroszlánrészt vállalt a Montreal elleni 2-1-es sikerbõl, és komoly szerepe van abban is, hogy a Lavinák zsinórban hatodik gyõzelmüknél tartanak.
Végül két hír New Yorkból: Mark Messier 11-es mezét pénteken hajnalban vonultatják vissza két egykori szeretett csapata, a New York Rangers és az Edmonton Oilers mérkõzése elõtt, de az ünnepségek már most elkezdõdtek. A Csodálatos Kapitány gyakorlatilag végigzokogta az alkalomra szervezett sajtótájékoztatót. "Ha nem vonulok vissza, megspóroltam volna magamnak ezeket a perceket. Ez egy ünnepélyes alkalom, de azt hiszem, nem látszik rajtam, hogy ünnepelnék" – törölgette a szemét sírva-mosolyogva a 25 éves pályafutás után visszavonuló Messier.
New York másik sarkában nincs mit ünnepelni, így sajtóértesülések szerint jobb híján Steve Stirling edzõt rúgják ki a gárda siralmas szereplése miatt – az Islanders csak a 12. helyen áll a Keleti-fõcsoportban. Kissé jobban körülnézve a Szigetlakók háza táján azonban látszik, hogy inkább Mike Milbury általános menedzsernek kellene végre repülnie a csapattól, tekintve hogy tíz esztendõ alatt nyolc edzõt "fogyasztott el", nem tudta a rájátszás elsõ körénél tovább vezetni csapatát, és egy All-Star gálára való játékost kótyavetyélt el (elég Zdeno Charára, Todd Bertuzzira, Roberto Luongóra, Wade Reddenre, Olli Jokinenre vagy Ziggy Palffyra gondolni, de a névsor gyakorlatilag végtelen).
Atlanta Thrashers-Nashville Predators 4-3 - szétlövés után
Columbus Blue Jackets-Pittsburgh Penguins 6-1
Chicago Blackhawks-Philadelphia Flyers 2-5
Colorado Avalanche-Montreal Canadiens 2-1
Carolina-Detroit 3-2
NY Rangers-Calgary 4-2
Boston-San Jose 2-6
Ottawa-Phoenix 7-2
Pittsburgh-Edmonton 1-3
Nashville-NY Islanders 2-1
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ja, amúgy sajna: NY Jersey-Philadelphia 3-0
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Atlanta-Pittsburgh: 6-4
Carolina-NY Islanders: 4-1
Nashwille-Detroit: 1-4
Dallas-Anaheim: 3-3 hu.: 4-3
Calgary-Toronto: 1-0
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tegnap is idegenben verte a NY Rangers-t 4-3-re!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sport 2, este 6-tól (ma vagy holnap?) lesz Rangers vs Devils.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."