2007
NHL
  • gabber_saviola
    LA KINGS -CHI BLACKHAWKS 9-2
    TOR MAPLE LEAFS -TB LIGHTNING 4-3
  • Dougie
    Buffaloban havazik - ez kemény lesz
  • nono84
    Jó lesz :)

Bár nem tudom mire vannak oda itthon senki sem csinált belőle ekkora showt, mikor a Kisstadionban játszottak bajnokikat :DDdd
  • MrSpock
    Volt egy pár meglepő eredmény,amire tippeltem 4-ből 0:-)
    Detreoit,Dallas,Atlanta,Minnesota:-)
    Esti Atlanta meccsen nemgondoltam volna,2-0-nál mikor bekapcsolódtam,hogy2- 5 lesz a vége.:-)
    Majd a mai Buffalo meccs,kíváncsi leszek a stadionban milyen állapotok uralkodnak majd:-)
  • gabber_saviola
    [center]

• jbal
  • MrSpock
    Blues elég gyengén muzsikál mostanában!Remélem kitart ma is a formája,mert veretem őket a Dallas ellen:-)
    Montreal a legkellemesebb meglepi,idegenben is elég ütősek,nagyon simán nyertek most is.
    Kíváncsi leszek a mai Detroit,és ottawa meccsekre is!
    Mindkettő győzelmi reményekkel léphetnek jégre,na és persze a Colorado,a Kings ellen.Sakic nélkül,mert sajna megint műtét,sérvvel küszködik,legalább 3 hónap pihi:-(
  • gabber_saviola
    [center]

• nono84
    Emlékszem, mikor a legutolsó nagydöntőjukben a Hurricans ellen Larionov góljával a harmadik hosszbbításban nyertek 2002-ben. Sajna mostanság valóban mindig elvéreznek a rájátszásban. A Senatorsban meg egyszerűen nem érzek erőt a végső győzelemre :S
  • jbal
    nemtom ahány meccsüket adta a Sport TV.Jagrnak sem megy.de persze kitudja.sose az alapszakasz 1.-kből lesznek a győztesek
  • gabber_saviola
    alapszakaszra jók, azt aláírom :Dddd
  • ForzaInter
    po kihullanak, alapszakaszba mindig jók.
  • 5w0rdf15h
    Red Wings egyértelműen a legjobb :)
  • gabber_saviola
  • MrSpock
    Hajnalban Detroit ismét nyert,felolvasztották a lavinát.
    Atlanta ismét kikapott,mérges is voltam..úszott a nyerőszelvényem:-(
    Rájöttem,tippelni csak érzelemmentesen szabad,és nemaztnézni én mit szeretnék:-)
    Minnesota hozta magát,a Flyers is,és persze az Ottawa.
  • MrSpock
    Igen,most ahogy írtad emléxem.
    Azért nemsemmi onnan felülről nézni,egy igen nagyhatékonyságú távcső nemárt,vagy legalább valami felvevő,hogy otthon meg is nézd min is voltál:-)
    Remélem nemlesz nagyon hideg most kinnt.Azért nemlehet kellemes ennyire minuszokban,még nézni sem.
    De dúrva azért így meccset "nézni"lol
  • Dougie
    pár éve volt egy hasonló külső helyszínű meccs Edmontonban is (Edmonton vs Montreal) azon az estén előtte meg a régi nagyöregek játszottak a két csapatból (Gretzky, Kurri, Anderson, Coffey, Fuhr vs. Lafleur, Robinson stb.) vagy erre már senki nem emlékszik?

az utáni lévő hivatalos nhl meccsen olyan hideg volt, hogy a kapusok felszerelése majdnem odafagyott a jéghez, ez komoly, a fejvédőjükre plusz sapkát is húztak...

• MrSpock
    Szerintem még a Dallas lehet ott a végén,egészen jól játszanak mostanság.
    Eddig a Detroit-Ottawa páros a legnagyobb favorit,de majd a rájátszásban lehet borul a papírforma.
    Atlantát előbbre várom,mert nagyonjó a keret,csak rosszul kezdték az idényt,de mostanság kezdenek belejönni.
  • kretyás
    mert hányszor láttad őket jáccani?
  • 5w0rdf15h
    ott a pont
  • 5w0rdf15h
    hiszi a piszi :D
  • jbal
    valahogy nem olyan meggyőző a játékuk
  • kretyás
    és ezér gyenge ? :D
  • nono84
    Mostmár csak le kell játszani a szezont :)
    A red wings viszi el a sztelnit, már ideje lenne ezzel a játékoskerettel.
  • jbal
    mi az h a Colorado jól tartja magát?
    egyszerűen jók végre beértek a fiatalok Stasny,Wolski,Richardson...
    Rangers túl gyenge összevissza hullámoznak egyszer kikapnak 4-1-re aztán nyernek 5-0-ra
  • gabber_saviola
    tultárgyalva, miénk a sztenli :Ddddd
  • kretyás
    e-e

miénk lesz a sztenli
  • ForzaInter
    Kings bejön a 8 helyre és lemásolja Hurricanest:DDDDDdd
  • gabber_saviola
    Detroit kipukkad a pléjofban, Ottva viszi el a sztenlit
  • nono84
    Láttam képet még anno egy ruszki stadionról ami nyitott sadion volt és 33 ezer néző befogadására képes.
  • MrSpock
    Elég messze van,de biztosan lesz feelingje,szabadtér 70 000 ember:-)

Háát amint elnézem a Tampának tényleg nemnagyon megy,na meg a Rangers-nek sem.
    Meglepő,hogy a csapatom,Avalanche,elég jóltartja magát.
    Ottawa,Detroit atomerősek.Hajnalban elnéztem a Red Wingset-könnyedén hozták az 5-öst.
    Nagyonjól mentek,és frissnek is tűntek.Nyerő is voltam a tippmixen:-)(Dallas,Detroit,Chicago,Ottawa)hozott egy kis aprópénzt,de tényleg aprót:-(A többit elvitte a karácsony:-)
    Colorado-Detroit..hááát nemmerten most rá tippelni.Szívemszerint egyes,de a Detroit képes simán nyerni.

Csak még észrevettem,hogy van ilyen topik is itt:-)olyan régen,és ritkán van itt eszmecsere,pedig meccsek vanak ezerrel,és szinte mindennap nézek valamit,főleg ha fogadtam rá.:-)
  • nono84
    De itt lóf*szt sem lehet majd látni. Milyen messze lesz már a közönség a jégtől.
  • ForzaInter
    :DDDDDDDdddddd
    szarok vagyunk ezen nincs mit szépeteni, és még csak rosszabak lesünk, ezvan, majd egyszer:SD
  • gabber_saviola
    dehogy nem, simán jobbak lesztek ha beöltözöl :Ddd
    mi simán jók vagyunk
  • ForzaInter
    attól nem leszünk jobbak:D
    te meg egy rangersöst, nekik se nagyon megy
  • gabber_saviola
    dobj fel magadra egy Tampa lokót :Dd
  • ForzaInter
    pár év mulva talán, majd nyáron angy változások lesznek, bár lehet mgé szarabbak leszünk:S
  • gabber_saviola
    meg lesz a pléjoff Tottikám ? :DDdddd
  • ForzaInter
  • gabber_saviola

de jó megy a Tampának :Ddddddd