2007
NHL
-
#1007 LA KINGS -CHI BLACKHAWKS 9-2
TOR MAPLE LEAFS -TB LIGHTNING 4-3 -
Dougie #1006 Buffaloban havazik - ez kemény lesz -
#1005 Jó lesz :)
Bár nem tudom mire vannak oda itthon senki sem csinált belőle ekkora showt, mikor a Kisstadionban játszottak bajnokikat :DDdd -
#1004 Volt egy pár meglepő eredmény,amire tippeltem 4-ből 0:-)
Detreoit,Dallas,Atlanta,Minnesota:-)
Esti Atlanta meccsen nemgondoltam volna,2-0-nál mikor bekapcsolódtam,hogy2- 5 lesz a vége.:-)
Majd a mai Buffalo meccs,kíváncsi leszek a stadionban milyen állapotok uralkodnak majd:-) -
#1003 [center]
-
#1002 -
#1001 Blues elég gyengén muzsikál mostanában!Remélem kitart ma is a formája,mert veretem őket a Dallas ellen:-)
Montreal a legkellemesebb meglepi,idegenben is elég ütősek,nagyon simán nyertek most is.
Kíváncsi leszek a mai Detroit,és ottawa meccsekre is!
Mindkettő győzelmi reményekkel léphetnek jégre,na és persze a Colorado,a Kings ellen.Sakic nélkül,mert sajna megint műtét,sérvvel küszködik,legalább 3 hónap pihi:-( -
#1000 [center]
-
#999 Emlékszem, mikor a legutolsó nagydöntőjukben a Hurricans ellen Larionov góljával a harmadik hosszbbításban nyertek 2002-ben. Sajna mostanság valóban mindig elvéreznek a rájátszásban. A Senatorsban meg egyszerűen nem érzek erőt a végső győzelemre :S -
#998 nemtom ahány meccsüket adta a Sport TV.Jagrnak sem megy.de persze kitudja.sose az alapszakasz 1.-kből lesznek a győztesek -
#997 alapszakaszra jók, azt aláírom :Dddd -
#996 po kihullanak, alapszakaszba mindig jók. -
#995 Red Wings egyértelműen a legjobb :) -
#994 -
#993 Hajnalban Detroit ismét nyert,felolvasztották a lavinát.
Atlanta ismét kikapott,mérges is voltam..úszott a nyerőszelvényem:-(
Rájöttem,tippelni csak érzelemmentesen szabad,és nemaztnézni én mit szeretnék:-)
Minnesota hozta magát,a Flyers is,és persze az Ottawa. -
#992 Igen,most ahogy írtad emléxem.
Azért nemsemmi onnan felülről nézni,egy igen nagyhatékonyságú távcső nemárt,vagy legalább valami felvevő,hogy otthon meg is nézd min is voltál:-)
Remélem nemlesz nagyon hideg most kinnt.Azért nemlehet kellemes ennyire minuszokban,még nézni sem.
De dúrva azért így meccset "nézni"lol -
Dougie #991 pár éve volt egy hasonló külső helyszínű meccs Edmontonban is (Edmonton vs Montreal) azon az estén előtte meg a régi nagyöregek játszottak a két csapatból (Gretzky, Kurri, Anderson, Coffey, Fuhr vs. Lafleur, Robinson stb.) vagy erre már senki nem emlékszik?
az utáni lévő hivatalos nhl meccsen olyan hideg volt, hogy a kapusok felszerelése majdnem odafagyott a jéghez, ez komoly, a fejvédőjükre plusz sapkát is húztak...
-
#990 Szerintem még a Dallas lehet ott a végén,egészen jól játszanak mostanság.
Eddig a Detroit-Ottawa páros a legnagyobb favorit,de majd a rájátszásban lehet borul a papírforma.
Atlantát előbbre várom,mert nagyonjó a keret,csak rosszul kezdték az idényt,de mostanság kezdenek belejönni. -
kretyás #989 mert hányszor láttad őket jáccani? -
#988 ott a pont -
#987 hiszi a piszi :D -
#986 valahogy nem olyan meggyőző a játékuk -
kretyás #985 és ezér gyenge ? :D -
#984 Mostmár csak le kell játszani a szezont :)
A red wings viszi el a sztelnit, már ideje lenne ezzel a játékoskerettel. -
#983 mi az h a Colorado jól tartja magát?
egyszerűen jók végre beértek a fiatalok Stasny,Wolski,Richardson...
Rangers túl gyenge összevissza hullámoznak egyszer kikapnak 4-1-re aztán nyernek 5-0-ra -
#982 tultárgyalva, miénk a sztenli :Ddddd -
kretyás #981 e-e
miénk lesz a sztenli -
#980 Kings bejön a 8 helyre és lemásolja Hurricanest:DDDDDdd -
#979 Detroit kipukkad a pléjofban, Ottva viszi el a sztenlit -
#978 Láttam képet még anno egy ruszki stadionról ami nyitott sadion volt és 33 ezer néző befogadására képes. -
#977 Elég messze van,de biztosan lesz feelingje,szabadtér 70 000 ember:-)
Háát amint elnézem a Tampának tényleg nemnagyon megy,na meg a Rangers-nek sem.
Meglepő,hogy a csapatom,Avalanche,elég jóltartja magát.
Ottawa,Detroit atomerősek.Hajnalban elnéztem a Red Wingset-könnyedén hozták az 5-öst.
Nagyonjól mentek,és frissnek is tűntek.Nyerő is voltam a tippmixen:-)(Dallas,Detroit,Chicago,Ottawa)hozott egy kis aprópénzt,de tényleg aprót:-(A többit elvitte a karácsony:-)
Colorado-Detroit..hááát nemmerten most rá tippelni.Szívemszerint egyes,de a Detroit képes simán nyerni.
Csak még észrevettem,hogy van ilyen topik is itt:-)olyan régen,és ritkán van itt eszmecsere,pedig meccsek vanak ezerrel,és szinte mindennap nézek valamit,főleg ha fogadtam rá.:-) -
#976 De itt lóf*szt sem lehet majd látni. Milyen messze lesz már a közönség a jégtől. -
#975 :DDDDDDDdddddd
szarok vagyunk ezen nincs mit szépeteni, és még csak rosszabak lesünk, ezvan, majd egyszer:SD -
#974 dehogy nem, simán jobbak lesztek ha beöltözöl :Ddd
mi simán jók vagyunk -
#973 attól nem leszünk jobbak:D
te meg egy rangersöst, nekik se nagyon megy -
#972 dobj fel magadra egy Tampa lokót :Dd -
#971 pár év mulva talán, majd nyáron angy változások lesznek, bár lehet mgé szarabbak leszünk:S -
#970 meg lesz a pléjoff Tottikám ? :DDdddd -
#969 -
de jó megy a Tampának :Ddddddd