2007
NHL
  • jbal
    Zednik életmentő műtét
  • gabber_saviola
    alap :]
  • jbal
    "bírómenszesz"
    :AS:A:SA:SA:SD.asd.as.fdas.sd.asd
  • nono84
    Hogy megkapta már a vonalbíró :DDDDddd
  • kretyás
    elis kentük őket ;)
  • gabber_saviola
    háhá mekkora :]
  • kretyás
    Rangers-Flyers box és bíromenszesz :|
  • kretyás
    aha biztos :|
  • gabber_saviola
    \o/ = fentvan a keze kb. mint neki
  • kretyás
    ? :|
  • gabber_saviola
    \o/
  • kretyás
    Gomez :}}
  • ForzaInter
    cseleknél páran lebőgtek:D köztük St Louis is:S pedig gyönyörű lett volna ha sikerül, Ovechkin nem volt semmi:)
  • jbal
    én többet vártam tőlük.nagyon a győuelemre mentek pedig ha lazábban veszik sokkal jobbak lehettek volna
  • Dougie
    és a skills competitionról senkinek semmi véleménye?
    konkrétan a pontozásos rávezetésekre gondolok - hát olyan mozdulatok voltak, hogy WOW
  • Shiwo
    én sikeresen bealudtam rajta

de az a junior-meccs vagy mi jó volt..pörgött nagyon
  • ForzaInter
    nagy itt a csend, pedig nemrég volt az All Star gála, nem volt rossz 8-7 keletnek, sztem Nashnek kellet volna az MVp-nek lennie... Chara nem gyengétt lő töb mint 103-al:Dkár hogy Brouder és Luongo lemondta, Heatley se lehetett itt, Crosby nem hiányzott:D
  • Shiwo
    allstar-gála a sport2-ön
  • nono84
    Jó csapat az a Sabres, hiába ment el Drury és Briere is.
  • ForzaInter
    ja hogy ugy, mennyit buktak, azthittem ugy érted hogy ligában pontok tekintetében voltak utolsók:D
  • 5w0rdf15h
    jó azóta javítottak, de ők voltak az utolsók még meccs előtt, vmi 10 meccset buktak zsinórba addig :D
  • ForzaInter
    s melyik ligában? ohl?
  • jbal
  • 5w0rdf15h
    és a buffalo a ligautolsó :D
  • nono84
    Buffalo-Atlanta 10-1 Nem semmi meccs lehetett.
  • Shiwo
    humorosba találtam..ha még nem láttátok volna...
  • kretyás
    Gomez (H)

gabber mehetünk reklamálni Lundqvist miatt...az a majom Dipietro bennvan mérnem Henrik van helyette?... van ész
  • ForzaInter
    talán kelet egy nagyon kicsivel
  • ForzaInter
    Souray-t nem hívták be:(
  • MrSpock
    Most döntse el az ember melyik a jobb válogatott:-D
    Védelme talán a nyugatnak jobb,de a támadói akeletnek:-)
  • ForzaInter
    KELET VÁLOGATOTTJA AZ ALL STAR MÉRŐZÉSRE:
    kapusok: Martin Brodeur (kanadai, New Jersey Devils), Rick DiPietro (amerikai, New York Islanders), Tomas Vokoun (cseh, Florida Panthers)
    hátvédek: Andrej Markov (orosz, Montreal Canadiens), Zdeno Chara (szlovák, Boston Bruins), Brian Campbell (kanadai, Buffalo Sabres), Szergej Goncsar (orosz, Pittsburgh Penguins), Tomas Kaberle (cseh, Toronto Maple Leafs), Kimmo Timonen (finn, Philadelphia Flyers)
    csatárok: Sidney Crosby (kanadai, Pittsburgh Penguins), Vincent LeCavalier (kanadai, Tampa Bay Lightning), Daniel Alfredsson (svéd, Ottawa Senators), Scott Gomez (amerikai, New York Rangers), Dany Heatley (kanadai, Ottawa Senators), Marian Hossa (szlovák, Atlanta Thrashers), Ilja Kovalcsuk (orosz, Atlanta Thrashers), Alekszandr Ovecskin (orosz, Washington Capitals), Mike Richards (kanadai, Philadelphia Flyers), Jason Spezza (kanadai, Ottawa Senators), Eric Staal (kanadai, Carolina Hurricanes), Martin St. Louis (kanadai, Tampa Bay Lightning)

NYUGAT VÁLOGATOTTJA AZ ALL STAR MÉRŐZÉSRE:
    kapusok: Manny Legace (kanadai, St. Louis Blues), Jevgenyij Nabokov (orosz, San Jose Sharks), Chris Osgood (kanadai, Detroit Red Wings)
    hátvédek: Nicklas Lidström (svéd, Detroit Red Wings), Dion Phaneuf (kanadai, Calgary Flames), Ed Jovanovski (kanadai, Phoenix Coyotes), Duncan Keith (kanadai, Chicago Blackhawks), Chris Pronger (kanadai, Anaheim Ducks), Szergej Zubov (orosz, Dallas Stars)
    csatárok: Henrik Zetterberg (svéd, Detroit Red Wings), Pavel Dacjuk (orosz, Detroit Red Wings), Jarome Iginla (kanadai, Calgary Flames), Jason Arnott (kanadai, Nashville Predators), Marian Gaborik (szlovák, Minnesota Wild), Ryan Getzlaf (kanadai, Anaheim Ducks), Shawn Horcoff (kanadai, Edmonton Oilers), Anze Kopitar (szlovén, Los Angeles Kings), Rick Nash (kanadai, Columbus Blue Jackets), Henrik Sedin (svéd, Vancouver Canucks), Paul Stastny (amerikai, Colorado Avalanche), Joe Thornton (kanadai, San Jose Sharks)
  • MrSpock
    Ma este,éjjel ottawa-Detroit rangadó!
    Eléggé kérdéses,hogy melyik csapat nyer.Mindkettő nagyonjól tamadósorral rendelkezik.
    Sajna,hogynemközvetíti a tv,bár majd itt aneten megnézem:-)
    Ha Tippelnem kellene,akkor Detroit!
  • ForzaInter
    meg Tampa is sokkal...
    érdkes hogy Lecáról szótse ejt senki, 63 pontos...
  • MrSpock
    Nagyonjó volt,amikor becselezte magát a harmadba,és ott még estében is,fekve terelte a pakkot,és felállt,majd utánna elesett.Hihetetlen jól cselez,nagy képességű játékos.Datsyuk még ilyen,hihetetlen amiket művelnek néha.
    Komoylan szeretem nézni a pittsburgh játékát,kezdenek beéreni,és a Lemieux fémjelezte csapat jut eszembe róla.akkor kedveltem meg a hokit.
    Colorado a kedvencem Sakic miatt is,de azért figyelem a többieket is,Ottawa ,Anaheim,Pitts,Detroit.
    Érdekes a Detroitot,nemnagyon csíptem,(lehet mert mindig nyertek)de mostanában kezdem észrevenni,hogy szurkolok nekik,és már sapkát is beszereztem:-),jó nézni ahogy játszanak,főleg emberelőnyben:-)Lindstrom meg nagyonnagy játékos,és persze a veterán Chelios is:-)
    De minden csapatban nagyszerű játékosok vanak,talán idén szerintem az LA Kings halványabb.
    Atlanta meg jobbsorsra érdemes,ésa Washington is,micsoda nevek ott is..
  • nono84
    Ez a Crosby gyerek egy állat :D
  • MrSpock
    De még milyen simán!
    Ez számomra is kicsit meglepő volt.
    Ami nagyontetszett a Pitsburgh játéka!Hihetetlenül küzdöttek,támadtak,és persze megislett az eredménye.
    Ez olyan playoffmeccsszerű volt már.
    Avalanche is nagyot küzdött,de a Detroit hozta a győzelemt jelentő gólt.
  • gabber_saviola
    nemá , elvert minket a tökutolsó Tampa :(

[center]

• John Cena
    TVbe láttam nagyon jó volt!!!!
  • ForzaInter

• gabber_saviola
    [center]