46658
  • Plata
    Duplán írtam.
  • Plata
    Milyen honlap?
    Mellesleg van valakinek Bajor pisztolya?
    Sztem valamit elcsesztek vele,ma is kész lett egy karimnak t5 nukara és roma repu,megint mehettem new romulusra hülye t5 küldit csinálni,már tele a tököm a sok t5 küldivel.Na szóval a lényeg az hogy a karimnál bajor pisztoly van,és úgy irtotta az a vacak a tholianokat mint a fene.Szerintem valamit elcsesztek vele.
  • GaborST
    Na a honlap cumi

An error occurred
    Internal Server Error
  • Plata
    Én is szeretem a Vesta pack-ot,de mióta van Wells nekem már a Vesta sem az igazi,két fedes scinek van Vesta,a füles törpének aki tulajdonképpen fun kari,neki Recluse,a kedvenc Vulkánimnak meg Wells.Vesta pack nagyon jó,a Wells kéjmámor.
  • Raulblanco7
    vesta csak pakkban, a három együtt... pve-re a legkirályabb science hajó.
  • Gólya #6716
    Hali!
    Fed-es sci karinak szerintetek-> c-store-os Vesta vagy fleet-es Luna?
    (jelenleg is egy kommersz Luna-t hajtok megelégedésemre, a fleet-es erre adna +10%-ot és a tac.konzolt [erre megvan a lóvé], a Vesta hozná a spec.konzolját meg az ágyuját [és sajna még némi zen-t is kell hozzá kaparnom])
  • Fabio Capello
    Szerintem természetszerű hogy ilyenkor drágábban megy el, hiába van sok belőle, irtózatosan nagy rá az igény, mindenki szeretne minél több cuccot kiszedni magának.

Az EC exploit/bug/szerzés margójára: Teljesen mindegy, ha egyet hónapok, évek elteltével fixelnek is (ennyit számít kb, ha jelented, lást régen a MACO shield, vagy a Kumari), a következő patchben jön három újabb, amit valaki úgyis megtalál. Nem tudom most hol csinálják a startpontokat, de a régi ESD-n néha vicces volt lemenni az alsó szintre, ahol 15-20 bot ácsorgott ugyanazelőtt az ajtó előtt és farmolta magának a dilithiumot.
  • Raulblanco7
    tavaly is 3000 volt az alja, annál nem ment lejjebb, idén jóval több mindenre, és drágábbakra lehet költeni, szóval biztos nem megy le a tavalyi árig, vagy mégis, de kétlem, de persze attól még lehetséges.
  • gunji
    Drága...? Szerintem meg már bar*mian lement az ára (szvsz még ezer alá is be fog nézni). Gondoltam, ha megszerzem a három doff-ot, akkor én is gyűjtök piacra, de most már teljességgel felesleges vele vesződni, akkora a túltermelés. :(
  • Plata
    Már 10k áron lehet kapni favort,ha lentebb megy még ruha ára,bevásárlok minden karimnak egyet.Jelenleg háromnak van.De azt részben farmoltam.Az volt az érdekes exen a ruha és a favor ára nem volt egyforma.Ha vettél mondjuk 1k favort abból vettél két ruhát és kiraktad exre akkor egy csomót lehetett keresni.Mert a ruha sokkal többe került mintha favort vettél volna és abból ruhát.
  • Raulblanco7
    meg is lepett, hogy milyen drága még mindig a favor, mikor hétvégén beléptem megnézni az új risa eventet.
    vettem is 1800-at 16.000 / db áron exchangen, fene fogja gyűjtögetni őket, megvettem az 1500-as deszkát meg a szörfös ruhát, mentem vele egy versenyt, építettem 2 homokvárat aztán meguntam.

ez az emergency power to party doff érdekelt még, de gagyi, nem kell.
  • Plata
    Risa fürdőruci ára 37 misiről 5 misire ment le.
  • Raulblanco7
    ha esetleg ilyen új risa-s, akkor ne engedj annyit, közben eszembejutott, hogy nem biztos hogy valami régebben bevezetett lobis klingon ruhára gondolsz, azok már nem annyira keresettek, meg drágábbak is, gondolom. risa-s ruhát most tuti veszik ott mint a cukrot.
  • Raulblanco7
    thetradingchannel

azt hiszem ez a neve, ott megveszik egy perc alatt, ha exchange árból engedsz egy kicsit, nem sokat, 1-2 milliót. angol tudás szükséges.
  • RoboKutya78
    Én meg simogatom a huszon millióm meg reménykedek hogy lesz még plusz ugyanennyim.
    klingon rucim van amitől megválnék.
  • Raulblanco7
    Plata nem mondta el másoknak, mert nem ő fedezte fel, ez nála természetes, sajnos nem mindenkinél.
    Ha valaki közöl veled egy információt bizalmasan, mert jót akar neked, akkor nem szaladsz mindenhova és mondod el mindenkinek, illetve gondolom ő is megérti, hogy ez egy item nagy tételben való farmolása, a piac pedig nem bír felvásárolni végtelen darabot belőle, minél többen csináljuk, annál jobban megy le az ára.

Egyébként bárki aki kérdezte, mi a bug, ha nem utáltam a játékost, akkor azt mondtam, szerezz 300 millió EC-t, és megmondom, ugyanis ennyi kellett az elindításához, ha ennyid nincs, akkor csak nagy szerencsével volt kihozható 150-180 millióból, de az a legalja... anélkül hiába mondtam volna el, úgysem tudja csinálni... ha pedig úgysem tudja csinálni, felesleges tudnia.

Nem tudom mit nem tudsz felfogni azon, hogy megdolgoztam érte. Az összeg nagy részét exchanges kereskedésből szedtem össze, úgy az első 2 milliárdot. Igen, utána voltak jó exploitok, mint a dilibug.
    Az ec-s exploitot nem tudtam volna én sem használni, ha előtte nem szedtem volna össze egy csomót az exchanges kereskedéssel, ugyanis nekem is kellett hozzá a kb 300 millió ec az induláshoz.

Másik dolog, hogy itt és úgy általánosságban a magyar játékosállományban rajtad kívül kb senkit nem izgat, hogy a dili és ec bugból, exploitból jött... annó a dili bugot is a magyarok fele nyomta, a másik fele pedig nem tudott róla, de kétlem hogy 99%-nál kevesebb legyen azok aránya, akik tudták és csinálták.
    Itt egész flottákról van szó, 1-2 kisebb flottán kívül mindenki csinálta, mert senkit nem izgat, hogy exploitból van, rajtad kívül... abban a topikban is a magyarok foundry küldijeit tárgyalták ki, amelyikben nyilvánosságra került ez az exploit, hogy a magyar flottások vagy az én küldijeim, az nem derült ki végül... persze ezt mindenki csinálta, a sto játékosok nagy százaléka, ezért is nem büntettek érte, nem lett volna értelme bannolni a játékosok felét, úgyis csak napi 8000-et lehetett lefinomítani.

Igen, elkérted, én pedig nem válaszoltam, mert felesleges lenne, a régiek közül az exchanges alternatíva neked, de mint írtad is, arra rájönni nem túl bonyolult, tehát te is tudhattál erről a lehetőségről.
    Másik 2 exploit már nem él. A negyedik amivel most farmolok, nem exploit, az, hogy szabálytalan-e, azt nem tudom, mert végülis a szabályzatban tiltást nem találtam rá, de azért nem igazán merném beírni a sto egy fórumára. De téged nem érdekelne, mert azzal is dolgozni kell 1-2 hetet mielőtt elkezded, utána már csak napi 1 óra a 60-80 millió per nap... aki ts-en volt HGF-ben, tudott róla, nem titkoltam, de azért mindenféle ismeretleneknek egy nyílt fórumon nem fogom leírni.

Egyébként szerintem kevered a szerepeket, itt én voltam aki jól szórakozik valakin akit érdekelt a sok ec szerzés, aztán amikor pofára esett akkor jött azzal a szöveggel, hogy nem is érdekli, illetve én szánalmas vagyok hogy nekem van :)
  • GaborST
    Én is jól mulattam köszi az esti buli srácok!

Remélem azért mindenkinél dukált a hideg sör!
  • Zero 7th
    Plata válaszából egyértelmű volt, hogy nem publikus a bug, mert nyilván elárulta volna. Idejöttél dicsekedni a millióiddal. Igen, ugrottam rá, mert tudtam, hogy nem fogod elárulni úgysem. És egy kis szórakozás nem árt sosem.

És akkor most ott tartunk, hogy kiselőadást tartasz arról, hogy megdolgozni érte, meg ingyen EC, kurvaanyám?

Várj, álljunk már meg egy pillanatra! Nézzük már meg, kinek vannak milliói exploitból? Várj, nekem egy sincs...

Tényleg ilyen balfasz módon arcon köpted saját magad? :DDDD

Igen, persze, megkérdeztem, hogy hogyan lehet olyat, hogy klikkelek, aztán ömlik az EC. Hogy a picsába ne kérdezném meg? Egyébként nem az EC millióidat kértem el, tehát a "munkád gyümölcsét", hanem információt. Az interneten. Úristen, mekkora geci vagyok!

Szóval... Wehehe... Nem tudom átadni írásban, hogy mennyire röhögök most rajtad.

Viszont a magyar mentalitásban igazad van, dicsekszünk azzal, ami az ölünkbe esett, leköpjük azt aki segítséget kér, és kibaszott magas lóról osztjuk az elképzelhető legálszentebb szar szöveget.
    Szerencsére azért csak a magyarok egy része ilyen. De sajnos tényleg jellemző, sőt, divatos.
    Én meg vagyok annyira cinikus, hogy kihozzam ezt belőled, és közben jól szórakozzak az egészen, akármilyen szomorú is ez igazából...

Na mindenesetre köszi, én jól szórakoztam, te meg égj egy kicsit még!
  • Plata
    Kár lenne.1125 zen 10 kulcs,ami kb 28 milla.
  • GaborST
    másnál is lagol az eu2 proxy mert nálam rohadtul beszokott mostanában
  • GaborST
    én most arra gondoltam hogy veszek zenért LB keys-t és tolom AC-ra
    én leszek az ötödik legolcsób és még akkor is elkell
  • Plata
    Amíg ti itt bugról dumáltok én cselekszem,és bugot találtam.
    Speckó jó bug,és tök véletlen találtam,boffot lehet vele szerezni féláron.
  • GaborST
    na ez a foundry-s dolog nem jön össze
    rohadjon meg
    pedig király lenne
  • Raulblanco7
    nem kezdtem hosszasan dicsekedni, Gabor beírta, hogy lehet-e egyáltalán 120 milliója valakinek, én pedig leírtam, hogy igen, akár 1 nap alatt is össze lehet szedni, bár én csak ennyit tudnék, ha érdekelne.
    ő azt írta, nem lehet, én írtam, hogy lehet, és a harmadik hsz-emben már konkrétabb példákat is írtam.

ez neked gondolom fáj, ezért nem tetszik.

amit látok, hogy te szeretnél ec-t, nem véletlenül te voltál az első aki bekérdezett, hogy hogyan. de persze később megírtad, hogy szopózni nem akarsz, mert neked ez játék, nehogy már neked erre időt kelljen fordítanod. bugok sem érdekelnek, szóval ne az legyen.

akkor mi is maradt? jah, az hogy csak úgy valahonnan kapsz rengeteg ec-t puszira.
    tudod az a baj, hogy szerintem meg ez a magyar mentalitás, dolgozni nem akarok vele, ezért meg azért, tök mindegy miért, csak legyen, csak valaki mondja meg, és ha mégsem, akkor rohadjon meg mert ő dolgozott érte és neki van.

ez vagy te :)
  • RoboKutya78
    LOOL száj karate.. Én meg azt hittem valami értelem folyik ebbe a topikba..űű
  • Zero 7th
    Még mindig nem érted, hogy itt nem rólam van szó.

Csak annyi, hogy olyat nem csinálsz, hogy valamit tudod, hogy nem akarsz elmondani, de idejössz vele hosszasan dicsekedni. Ez parasztság, csak felhívtam rá a figyelmedet.

Továbbá ne vetíts, hogy megkerested, a bug exploitról beszélünk, az pont az ellentéte a megkeresésnek.

Tényleg nem érdekel. Maga a bug, meg az exploit. Az, hogy az üzenet átmenjen, az igen.
  • Plata
    Szerintem a kiskarizás is nagyon jó pénz keresési lehetőség.Hihetetlen hogy egyesek mennyi pénzt képesek kiadni 20-30-as szintű cuccokért.Négy misi egy kék warpért meg hasonlók.
  • GaborST
    banyek én szóltam be

erre ti veszekedtek hát esz nagyon cool
  • Raulblanco7
    Aha, szóval nulla ráfordítással érdekel csak a rengeteg ec, és ha én leírom, hogy nekem van bőven, mert nem sajnáltam rá az időt, hogy megkeressem, akkor én paraszt vagyok, téged az egész nem érdekel, de azért azóta is itt vergődsz rajta :)
  • Zero 7th
    Leírtál annyit, amivel bemutattad, mennyire faszagyerek vagy, úgy, hogy közben érdemi segítséget nem adtál. Ez kizárólag arra való, hogy magadat fényezd vele.

Exchange-es "jó módszer" hatalmas tudomány, olcsón kell venni, drágán eladni, szerinted erre ki nem jött rá? Csak az van, hogy a faszom fog egy játékban tőzsdézni, akkor már inkább tőzsdézek élőben, szórakoztatóbb is, meg nem csak viruális szarokra jó játékpénzem lesz belőle. Én szórakozásból játszom ezzel a játékkal, amint egy KICSIT is munka jelleget kezdene ölteni, rögtön abbahagyom a picsába.

Felőlem gondold irigységnek, téged minősít csak, nem tudsz kilépni a saját perspektívádból. "Ha én büszke vagyok rá, akkor ő biztos irigy". Nem, barátom, annyi a helyzet, hogy paraszt vagy, én meg szólok, hogy tisztában legyél vele.

És nem akarsz leszopni bő nyállal? Nem árulod el miről van szó, de gondoljam végig és még én vagyok a hülye? Ööö, anyád picsáját?!
  • GaborST
    na "character creation flaid" üzivel kidob a bejelentkező oldalra
  • GaborST
    az faca na meglesem
  • Raulblanco7
    azért előtte nézz pár videót arról, hogy milyen a foundry készítés, nem épp olyan amilyet vártam, kevés idő alatt csak ócskát lehet csinálni, a jóhoz meg nem elég pár nap, hetek kellenek.
  • Fabio Capello
    Ehj, de éreztem hogy nem egy új kiegészítő jelent meg hogy ennyire pörög a topik... :D
  • Plata
    Próbáld meg,régen biztos 10k-t kért.
  • GaborST
    mert ha most rámegyek megengedi hogy csináljak 1 karit viszont kicsit kinulláztam most magam dilivel szóval nincs 10k belőle
    na mindegy kipróbálom
  • Plata
    Az az,de kell hozzá egy foundry kari,azt hiszem,ahhoz viszont 10k dili.Régen így volt.
  • GaborST
    Akkor mi ez a Create Content mert most tudnék csinálni
  • Plata
    Megint megy fel a contra ára.Legalábbis mikor utoljára néztem felfelé ment.
  • Raulblanco7
    EC bug már nincs, de igen, jobb volt "titokban" inkább csak TS-en tartani, 1 hét alatt is az egyik item 8 millióról 1 millióra értéktelenedett el, annyit szedtünk össze :)