46660
  • GaborST
    itt van csináltam képet

• Plata
    Megnéztem exen voth doffokat 600k-3 milla közti áron lehet venni.
  • Plata
    Az még édes kevés.nézd meg hogy mennyit ér egy olyan doff.Az hogy 5 traitje van édes kevés.
  • GaborST
    nem tom mind a kettő 5 képességgel rendelkezik (vagy nem tom minek mondják)
  • Plata
    Attól függ,van-e valóban annyi értéke,vagy csak poénból raktad ki annyiért.
  • GaborST
    Pár napja kiraktam 2 lila voth doffot az AC-re darabját 100 misiért remélem elkel
  • Plata
    Hát zöldet sűrűn kell törölnöm,fehér nem nagyon van mert az megy bázisba.
  • GaborST
    akkor jó sok doffod lehet
  • Plata
    Kék doffok eladásával nem szoktam foglalkozni.Lilát is csak akkor adok el ha legalább 3-4 milla.
  • GaborST
    az fasza egyet megtartasz a másikat meg eltudod passzolni
  • Plata
    Jaj,siettem és no link.

• Plata
    Kész lett egy doff küldim,a jutalmam ez a doff:
    http://kepkezelo.com/images/e80zqtj6d2qcdjj3w8e1.jpg
    De a rosterbe duplán került be.
    http://kepkezelo.com/images/1w5ilgef46hjweiazpx6.jpg
  • GaborST
    ez de komoly

• Plata
    Az egyik dev azt írta hogy a következő fej a kanálfejűek lesznek.Az meg tuti kardassziai.
  • Plata
    Just Dance az nem tánc stílus,csak táncolj.Ha jól rémlik.Samba az tavalyi accolade asszem,a samba advance azt most is meglehet szerezni.Másik kettő neve eszembe sem jut,de mindjárt felmegyek,épp haza értem.
  • RoboKutya78
    bár azt nem tudom hol látom az épp aktuális állást hogy mennyi kell ahhoz hogy feloldja.

• RoboKutya78
    egyszerű táncolsz és egy idő után feloldja
    Pl a sambát nekem így oldotta fel de ha jól látom idén kaptunk két új tánclépést is.
    Csak azt sajnálom hogy a táncbuli alatt nem rakták be őket kicsit szenvednének azok akiknek nincs ilyen :)
  • GaborST
    egy kérdés tánc stílust hogy lehet feloldani mert nekem hiányzik 3 köztük just danse is
  • GaborST
    hmm az nem új csak perwoll-lal mosva
  • Fabio Capello
    kardassziait rebesgetnek.
  • GaborST
    és mi lesz az az új faj?
    tudunk róla valamit
  • RoboKutya78
    remélem azért nem rohad majd rám a ruhatár:)
  • Plata
    Télen egész más őrület lesz,ősszel vagy télen jön a 60-as szint meg az új faj.
  • RoboKutya78
    Lehet max télen lesz valami úgy is belőle ha hasonló őrület lesz a téli zubbonyok körül:)
  • RoboKutya78
    még nem tudom a gyűjtögető fázisban vagyok azt ha lesz kpm akkor kezdem vakarni a fejemet majd:)
  • Plata
    Mit akarsz venni?Nem olyan sok az a 11 milla egy hajóért.Bár szerintem inkább figyeld exet,hátha lesz olcsóbb,én 9 és 10 misiért vettem legutóbb.
  • RoboKutya78
    apám 11 milla a fleet modul mi a franc?? amikor a 8 at is sokalltam érte:) sose megy már le ennek se az ára?
  • Plata
    És sokáig nem is javult meg.S8 bug volt,S9-el javult asszem.
  • Plata
    Lehet hogy ellenséges frakcióból jön üzenet.Volt egy olyan bug nálam is,Joined Trill klingon karakteremnek nem lehetett írni fedessel privát üzit.Csak klingonnal.Hallottam hogy jön privát üzi,de nem láttam.
  • RoboKutya78
    de akkor is milyen üzenetet kapok?
    nem látok se privát üzit se egyebet pedig látok minden bejövő infót.
  • Fabio Capello
    whisper.
  • RoboKutya78
    ahm valami hasonló:)
  • GaborST
    Azt a hangot én is hallotam már!

Az olyan mikor a TNG-be a kapitány szobályába szeretne bemmeni valaki és akkor adja ki a hangot!

ez az
  • RoboKutya78
    A winrer rucikkal tele a raktáram sőt van pár hóemberem is és még ha kell párat tudok még kreálni nem tudom mennyi volt annó az a pici hóember amit a vége fele pár 100 pontért dobáltak. ez a tribli formájú fekete szürke pamacs.
  • Plata
    A fürdőruha ára most már a béka segge alatt,nem éri meg eladni,venni igen.Az a fürdőruha ami most 4 milla az az elején 37 volt.Ha megveszed ne rakd ki piacra.Rakd el a bankba és később ha felmegy újra az ára akkor add el.Nekem is el van pakolva rengeteg ruha.Mondjuk nem csak ruha,univerzális konzolok,űr trait-ek,stb.
  • Plata
    Én a helyedben nem tenném.
  • RoboKutya78
    na most már csak egy fürdő ruci kell azt a többi megy a piacra:)
  • RoboKutya78
    na ezt megfigyelem nem tudom pontosan mikor adja.
    ha mázlim van esetleg felveszem videóra
  • Zero 7th
    Fonetikus hangleírás nem túl szerencsés, de tippre ez nem az a hang, amikor benyomsz valami olyan parancsot, ami valamiért éppen blokkolva van? Pl rányomsz a transwarpra, mikor az CD-n van, meg ilyenek?
  • Plata
    Hol pittyeg és mikor: