Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
startrekonline.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Esetleg lehetett volna turbozni az NPC tulajdonsagat is azzal, hogy magasabb szintu NPC legenyseget is tudsz felvenni, ha valamilyen Federacios planetan jarsz."
Senki nem kotelez senkit, hogy vegyen rendes jatekost a legenysegbe, lehet jatszani NPC legenyseggel is. Erre valo, a mas tulajdonsagu NPC legenyseg felvetelenek a lehetosege.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
startrekonline.hu
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tehat siman meglehet csinalni egy olyan variacioval, hogy ameddig nem tolti be a posztot valaki a hajon, akkor NPC van azon a poszton, es amikor felveszel valakit, akkor azokkal a bonuszokkal ill plusz kepesegekkel bovul a hajo attribja.
Amikor a srac lelogol akkor az NPC lep ujra a hejeben, ami addig is a hajon szolgalt azon a poszton.
Esetleg lehetett volna turbozni az NPC tulajdonsagat is azzal, hogy magasabb szintu NPC legenyseget is tudsz felvenni, ha valamilyen Federacios planetan jarsz.
Ilyen egyszeru lett volna a megoldas, meg hude nagy kepzeloerore se lett volna szukseg.
Ezt szurtak el egy az egyben a kiadok a jatek siettetesevel.
Semmi nem kellett volna hozza csak egy kis kepzeloero.
Mint addig alap ertekekkel repul a hajo egy adott NPC szamitas alapjan, vagy a legenyseg attribbjai alapjan csak valami penaltyrendszerrel es a hidrol iranyithato addig minden, amig a mernok vagy mas nem logol fel.
Mondom nem kell semmi mas hozza csak egy kis kepzeloero.
Csalóka prekoncepció, miszerint semmi effektív tennivalója nem lett volna az embernek az STO-ban, és csak egy second life szerûség lett volna. A hajónak (klánoknak) ugyanúgy questeket kellett volna megoldania, mint a mostani STO-ban, a különbség az, hogy ott nem NPC-k, hanem akár játékosok is alkothatják a legénységet, amelyek döntései aktívan befolyásolják a küldetés kimenetelést, például a mérnököknek a csatában a megfelelõ energiaelosztásért kell küzdeni, a navigátornak a hajó irányításáért, a harci álláson pedig a fegyverek kezeléséért. Tehát nem egy ember irányítja a hajót, ahol a részletek automatizáltak (fegyverrendszer, energiarendszer, pajzsrendszer, damage control (erre még ma se tudok normális magyar megfelelõt), stb.).
A fõ különbség tehát az, hogy amíg az új STO-ban hajó, addig a régi STO-ban karakterközpontú a játék...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Igy meg lesz egy tomeg MMO amit a neve sem fog megmenteni atto, hogy olyan sorsra ne jusson mint pl a Conan.
Vagy nezd meg a Lotr Onlinet. Alig jatszanak. Lehet kb 100,000-es userbase ami jatszik vele es lehet hogy jocskan nagyobb szamot mondtam a valosnal.
Itt a siker szerintem csak azon fog múlni, hogy lesz e végig elég quest a fejlõdéshez azok számára akik nem szeretnek farmolni, vagy kiegyensúlyozott lesz e a kaszt rendszer és mennyire lesz customizálható a klánépítés. A grafika mindig utolsó szempont egy MMO-ban, még akkor is ha az Star Trek (persze nem az mondom, hogy igényteles is lehet).
startrekonline.hu
Ezt én értem csak a kiadók nem 😛
Ha kellõen jól van megcsinálva, megfelelõ minigame-ként, akkor szerintem sokan. Egy healer mit csinál a WoW-ban szerinted? A fightok nagy részén elõtte volt egy csomó zöld csík (vagy kocka, ha Grid-et használ) és azokra kattintgat, ha elkezdenek lefele csökkenni. A pala tankhealernek még jobb dolga volt a klasszikus WoW-ban - egyetlen gombot kellett ütemesen nyomogatnia. Ha innen nézzük, rém primitív és nevetséges, ha onnan, akkor mégis hányan és hányan csinálták/csinálják?
A grafika pedig szerintem jobb, mint ha realisztikus lenne, így nagyobb közönséghez fog eljutni a játék.
Élõ példa ennek ellenkezõjére az EVE. Van classic grafikai motor akinek gyenge a gépe, és van premium grafika, akinek elég erõs gépe van. Amúgy ott van az Age of Conan másik ellenpéldának. Iszonyú gépigénye volt, mégis több, mint 1 millió példányt adtak el belõle az elsõ hónapban, és sokan csak amiatt bõvítették a gépüket (az más kérdés, hogy a content tartalma miatt bukott a játéka, mert ami grafika kész volt a játékban, az ütött, mint az ipari áram...).
Rétegjáték, de elég méretes rétegnek. Ráadásul olyan rétegnek, amelynek nincs "kiszolgáva" az igénye. Nincs olyan (sci-fi) MMO, amelyben olyat nyújtott volna, mint az eredeti elképzelésû STO.
WoWhoz meg szinte minden MMO hasonlítani akar már hiszen annak van a legtöbb elõfizetõje.
Még is senki sem tud hozzá fogható játékosállományt összeharácsolni, be kellene látni, hogy az egyedi jelenség, és nem majmolni kellene, hanem inkább alternatívát nyújtani...
Tudom gyakran írom az ellentétjét a véleményeteknek, de úgy érzem (azon kívûl, hogy tényleg ez a véleményem) egyensúlyozni kell ezt a pesszimizmust.
startrekonline.hu
WoWhoz meg szinte minden MMO hasonlítani akar már hiszen annak van a legtöbb elõfizetõje.
szerintem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
REAL MADRID
startrekonline.hu

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Köszi
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Ez ilyen, ha van egy film ami szar ugy ahogy van de van benne 3 percnyi jo anyag akkor abbol fogják összevágni a trailert. Ilyenek manapság a marketing módszerek, és mûködik a dolog.
Szóval készülj fel rá hogy látod a nyálcsorgatós dolgokat látod elején aztán beülhetsz egy Constitution-be ha szerencséd van xD
Az NX-91001 egy Sovereign-refit, legalábbis a kinézete, fegyverzete és képességei alapján. Hogy mi a fenéért egybõl egy über-hajóval kezdték a hajók bemutatását, azt nem tudom. Sose szerettem azt, amikor a "legjobb-legnagyobb" fegyverrel mászkálunk. Egy hadsereg/flotta/légierõ sosincs pusztán "über" fegyverekkel felszerelve. Mindig vannak olcsó, egyszerû, tömegesen gyártható és bevethetõ eszközök, amik a gerincét jelentik a haderõnek, és akadhat pár kiemelkedõ, speciális egység, amit ott vetnek be, ahol nagyon szükség van rá.
Ha az NX-91001 csak egy mézesmadzag, aféle "End-game" hajó, akkor még talán, esetleg. De semmiképpen nem olyan, amivel kezdeni kellene egy bemutató/típusismertetést. Szerintem.
Amúgy meg az a warp 10... ami 9,985 azért annyira nem nagy szám.
D'Deridex osztály (ami a végére már elavultnak számított) is 9.9 maximális sebességgel rendelkezett. Sõt, még a soverign osztály is képes volt 12 óráig tartani. Valdore-rol és a Scimitar-ról ugyebár ne is beszéljünk. És ez csak az alfa kvadráns ugyebár. Szóval 20 évvel késõbb az a warp10 miért lenne anyira nagy szám?
Ami inkább durva a warp 8 cruise speed... ami általában warp 6 körül volt.Ez ugyebár joval nagyobb fejlõdés, legalábbias annak tûnik.
Amúgy nekem illúzióromboló, hogy ilyen ûber-hajók belekerülnek a játékba. Ez a tipikus "még erõsebb -> még erõsebb -> még erõsebb -> húbazmegezmárhalálcsillag" fejlõdés probléma, miszerint a végén már tényleg nevetséges képességekre képes a hajó, és felveti a kérdést, hogy innen hova tovább? 10-es Warp faktor az meg vicc... :S
bár a neve elég fura😊
Az adaptálódó, borgos pajzs szerintem túlzás.
startrekonline.hu
Minden csak nézőpont kérdése.
Lera,Dynn,Zulgron
A halál csupán a kezdet...