46660
-
Plata #6883 Asszem csak ESD-en van,hogy most hol van halvány ötletem sincs,a régi ESD-en tudom hol volt. -
#6882 Sajna nem tac kapitány vagyok hanem eng, egy cirkálóval :)
Boff trainert hol találok? Én még nem is kerestem ilyet :) Gondolom a nagyobb állomásokon van, most éppen a földi spacedockban időzök, onnan megyek STF-ekre. Mintha ott láttam volna valami hasonlót.
Köszönöm szépen! -
Plata #6881 Torpedo Spread 3-at úgy szerzel hogy veszel exen kék vagy lila tac boffot aminek megvan ez a képesség,és megtanítod a boffodnak.Vagy megcsinálod a Facility 4028 küldit,ami ad egy fasza jem hadar tac boffot,és annak pont megvan ez a képesség.A Facility 4028 egy gyors rövid és könnyű küldi. -
Zero 7th #6880 Van boff trainer, amivel ki tudod cserélni a skilleket. Vagy a többi, raktáron lévő boff egy skilljét nyomod bele valamelyikbe, vagy tanítod neki a karaktereddel.
A boff trainer a megkötés nélküli skilleket tanítja csak, a csak lila boffból meg a kapitánytól tanulhatóakat nem.
Fejlődni úgy nem fog soha semmi, hogy valami I-ről III-ra, nem is tud, mert más slotba megy a skill. -
Plata #6879 Elmész a boff trainerhez és olyan skillt adsz neki amilyet akarsz.Bár a dispersal beta 3 azt másik bofftól tudod tanítani.Vagy ha tac kapitány vagy és van 6 pont a projectile weapon skilleden,ami alap,akkor tudod te is tanítani. -
#6878 Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de a boffok skilljeit lehet fejleszteni?
Mert mindenki maxon van.
Mármint úgy hogy a torpedo spread I-em van azt továbbvinni III-ra? Mert ha új tiszt jön attól tud tanulni, meg tőlem is.
Csak új ember a megoldás? Lehet valahogy olyat kérni aki tudja a dispersalt vagy igényeljek és hátha bejön?
Bocsi ilyeneket még nem tudok :) -
Plata #6877 Kár hogy ezt a ruhát a kari csak a küldetés idejére kapja meg.Egész jól néz ki.
-
Plata #6876 Zsinórban rak az
Alpha,hálóban rak a
Béta.
Béta jobb többet dob ki. -
#6875 Köszönöm utánanézek. :) -
Plata #6874 Klingon bolygón sok idióta miatt alig lehet küldizni.Nem tom mi a rákot csinál a sok állat de lagg van rendesen.Klingon tutorial területen rengeteg kiskari van,meg a tutorial kijáratánál is.Biztos van valami speckó bug. -
Plata #6873 Clusterre nem hat semmi torpedó skil.De hyper plasmára igen,Torpedo Spread 3-al kilősz egy egész felhő hy plasma torpedót. -
Plata #6872 Ha aknázol vegyél hot pursuit trait-et,asszem ez a neve,az aknák dupla távolságról sebeznek.Minden aknával működik,kivéve a hirogent.Dispersal boff skillel lehet meg sokszorozni az aknákat.Hármas dispersal boff skillel 14-et dob ki,két féle van belőle,az egyik háló alakban dobja ki a másik meg csíkban.Hálóst szeretem.Ha van dispersal skilled és veszel hirogen aknás doffot akkor 20% eséllyel hirogen aknát is dob ki a hajód,akár van a hajódon akna akár nincs. -
#6871 Akkor rámegyek a hyper plasmára :) De vicces a breen cluster torpedó is nekem.
A gravimetrikus torpedók jók? Látom STF közben hogy lődöznek vele, tudom hogy a dyson commandnál lehet erre szert tenni, de valahogy mindig lemaradok arról hogy lássam mekkorát szakít.
Múltkor már említette mivel lehet a kidobott aknák számát növelni. De nem találom :) (igen még mindig kedvelem az aknákat. Jól jönnek főleg ha sokan vannak ellenem. -
Plata #6870 Bár sci mégis elég jól ossza az észt ground harcban.
-
Plata #6869 Én meg új karit kezdtem.
KDF Joined Trill sci. -
Plata #6868 Háát másik ilyenről nem nagyon tudok.Donatra ilyen spéci.Ground stf-re klingonnak KHG vagy Adapted KHG szett,KHG és Adapted KHG fegyver,fedesnek meg MACO vagy Adapted MACO szett.MACO és Adapted MACO fegyverrel. -
Plata #6867 Hyper plasma torpedó az elég jó,torpedo spread skillel nagyon fun. -
Zero 7th #6866 Na tegnap jól megkaptam, hogy noob vagyok, hogy nem tudom azt, amit még nem mondott nekem senki, hogy STFen a scimitar nem cloak-ol be ha nem megyek 5km-nél közelebb.
Van még ilyen, amiről tudnom kéne?
Továbbá földi szarokra melyik szettet lenne érdemes összerakni? Valami borg ellenes szüttyöt, mert azt szoktatok menni? -
#6865 Bocsánat összekevertem a sugárral, az a kísérleti. A Hyper plasma torpedó érdekelne. -
#6864 Ezt már többször észrevettem én is. És tényleg üres. Szerintem túlfejlesztettek valamit.
Más: Próbálta már valamelyikőtök a romulán kisérleti fegyvereket? Nekem a "rendes" romulan plasma bejött, szeretem :) De van kisérleti torpedódjuk is, a leírás alapján nem tűnik rossznak. Csak kérdés mi a valóság.
Jelenleg éppen a MACO szettet építgetem, de párhuzamosan nézem a romulánok cuccait is. -
Plata #6863 Nem is tudom mikor voltam utoljára dyson groundon.De átlagos helyeken nem engedi. -
Uniel #6862 Én simán tudok váltani bárhol a fürdőruha és a páncél között, nem kell semmi trükk hozzá :) Dyson ground-on piros bikiniben löttem a Voth-okat is :D -
GaborST #6861 az miért van hogy zölden jelzi + többször hanggal is hogy üzim van de mikor megnyitom nincs semmi
azaz nem kaptam semmit!
ezt hogy orvosoljam mert tegnap este óta csinálja én meg azt hittem ha majd ma megint belépek eltűnik de nem -
GaborST #6860 nem tom most a sima szerón vagyok de ma még megnézem lehet kell neki kis idő
de fura hogy semmit nem másolt amit zenért vásáróltam -
Plata #6859 Mikor a flotta bázis teszt volt azt csináltuk hogy a karinkat sokszorosan átmásoltuk és mindegyikkel betettük a dilit meg cuccokat.Volt egy rakás ugyanabból a kariból,csak a nevük után szám volt. -
Plata #6858 Nekem régen mindent meg kapott a kari. -
GaborST #6857 Átmásoltam az egyik karimat a Tribble-re de semmi zenért megvet cuccot nem rakott át többek között a hajót se amit már megvettem az eredeti szerveren!! Se ruha se bank account se semmi mást csak simán átrakta és kész! Ez ilyen vagy még várjak vele? -
Plata #6856 Nagyon nem risa ruhában lesz sulibán után,most volt időm fellépni játékba megint.Orion engimnek tele a dutyi rabokkal,ezért el ugrottam ds9-re.Előtte sulibánon járt fürdőruhában,ds9-re érve is úgy maradt.Úgy látszik ha felhívod klingon karid risáról sulibánra a fürdőruha be bugol. -
Plata #6855 Nem,tegnap este sulibánoztam velük,és ott hagytam őket a hajón,ma reggel be logoltam és fürdőnadrágban meg monokiniben virítottak risán. -
#6854 ja de viszont ha visszamész risara akkor nem lesz rajta egyiken se a fürdőruci :( -
Plata #6853 Érdekes dolgot vettem észre,sulibán hídra ha fedes karit fürdőruhában hívom fel,rendes uniformisban érkezik meg,klingon viszont fürdőruhában. -
Plata #6852 Warp és singu magra ugranak,positron deflector is kelendő. -
GaborST #6851 mondjuk elég nehéz a játékban belőni a méreteket
múltkor mikor még meg volt a gorn boffom a maga több mint 2 méteréve nem érte volna fell az egyik pályán az egyik konzolt (valami vicc a méret arány a játékba)
lilákat dobáltam én is ki de nem nagyon viszik :( -
Plata #6850 Ez inkább anorexiás.
Kis cuccokban főleg lilában utazom,általában egyedül enyém a piac.
-
GaborST #6849 a minap meg kellet vennem vagy 20 fegyvert kéket ac-n hogy utána ki tudjam rakni a sajátomat + utána azokat is jó áron
kövez meg de valahogy irritál a túlsúlyos nő
ha már nő akkor legyen szép szexi és magára adó -
Plata #6848 Hú de ződek,és mintha egy kicsit soványak lennének.
Mi az hogy leverték a kis szintű cuccok árát? -
GaborST #6847 ja és az új Engine Ori-Harem
már Kapitány de nagyon leverték a kis szintű cuccok árát
-
GaborST #6846 kár amikor kiraktam őket nem találtam két milláért ilyet ez szívás
na majd vissza veszem őket aztán hátha majd megy az áruk fel egy kicsit addig elvannak nálam -
Plata #6845 Az explosive expert drágább 2 milla.Ezeket neked az életben nem veszik meg 100-ért.Nem túl jó doffok. -
Plata #6844 Ilyet már kapsz 1 milla 175 ezerért.