Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzoltan
De miért most csinálod? Már rég kész kéne lenned vele Commander szinten...
Mi értelme, mi értelme... ha már fizetek a játékért, akkor játszok vele.
Te miért vetted meg?
Most toljam ki max -ra a karaktert és verjem a nyálam hogy nincs endgame?
Annak semmi értelme, az nem játék.
Mellesleg.. idegesít hogy ott vannak. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Pluskast
Ment a skilles oldal már akkor is. Egyébként meg ha elegendõ pontot kapsz aakor a bal felsõ sarokban elkezd villogni a skill up fül és ha arra ráklikkelsz lejön a skill menü. Ez pedig már a kezdetek óta így van.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Már bocsi nem kötekedni akarok, de mi értelme van cvommanderként olyan küldiket csinálni amibõl Mk II-es cuccokat kapsz?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Én 1nap 17óra után Commander 1.
Mondjuk nem rohanok, még most csinálom azokat a küldiket amik MK2 -es cuccokat adnak. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jeffjohnson
Ki hányas szintû? Én Commander 5.

"ha nem tetszik ne játsz vele, és ne rontsd itt a levegõt. Anyád vár húzz vissza belé... "
Azért a szinvonal megvan.

ha nem tetszik ne játsz vele, és ne rontsd itt a levegõt. Anyád vár húzz vissza belé...
túl teng bennem a segítõ szándék XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ahh benéztem bocs

Jeffjohnson
3 hsz-el ezelõtt ugyanezt linkeltem be...

hasznos link : http://sto-builder.binarybit.ch/ (talent kalkulátor vagy mi a szösz)

csak dobozos verzió jó? mert ha nem tudok segíteni

Jeffjohnson
Mi a direct2drive tól vettük meg. Azt én is láttam ,hogy levették a cdgalaxisban esetleg hívd fel õket, vagy nézd meg a Media Marktban vagy valami nagyobb bevásárlóközpontban.

Jeffjohnson
Legyen itt némi hasznos infó is:

STO builder (Java kell hozzá) nagyon hasznos BO ür skilleket is mutatja ill, hogy melyik saját skillt kell emelni ,hogy erõsebb legyen.

Csillagtérkép
ABC sorrendbe szedve a rendszerek neve+ bázisok stb. ha valamit nem találsz akkor ez segít

Proc Energia fegyverek bonus proc-át mutatja

Hajótípusok hasznos cucc hajóválasztáskor (fegyverek,consolok,BO-k száma stb.)

Hol lehet megvenni a játékot? a CD galaxisról eltûnt, nincs dobozos verzió?
Jeffjohnson
Ott hibáztál ,hogy ide írtál....<#mf1>

"aki arra se jött rá hogyan ossza el a skillpontokat meg cserélje ki a fegyvereket " Megnézném hogy osztanád ki a skill pontjaidat ha az a menü elö se jön mert kidob az asztalra. De mint látod van egy kis idöbeli dolog én kb 2 hetet játszottam addig nem ment a scanner és a skilles oldal sem. Valószinü ezt 2-3 héttel ezelötti patch ben javitották. Ott hibáztam hogy ezt a szemetet még a béta alatt megnéztem.

Jeffjohnson
Ha tényleg játszottál volna vele akkor tudnád ,hogy kb. 2-3 hete a scanner mutatja ,hogy merre van a köv. objective a missonben ill a legközelebbi anomalia de minek magyarázom ezt annak aki arra se jött rá hogyan ossza el a skillpontokat meg cserélje ki a fegyvereket de legalább ne tényként közölnéd ezeket a dolgokat mert csak félrevezeted azokat akik nem ismerik a játékot.

Persze hogy játszottam másfél hét bétát, annyi elég is volt.
Jeffjohnson
Játszottál te egyáltalán ezzel a játékkal? Mert már megint azt sem tudod mit beszélsz <#banplz>

"nyomnak egy scannert" ami kiirja hogy 2 object van a térképen. Nem ad az semmi irányt. A 2 object pedig nem a quest item hanem az anomalia.
Xbluereaper
Ezzel egyetértek, de nem a fejlesztõkön múlott, hogy mikor jelenik meg, hanem az Atarin. Még tavaly 2010 áprilisát emlegették, lehet, hogy a kiadó elõbbre tetette a megjelenést és ezért a fejlesztõk inkább úgy döntöttek, hogy kihagynak jó néhány dolgot, nehogy a béta még hibásabb legyen és tovább húzódjon. Tehát szerintem maga a játék olyan lesz amilyen ígérték/ígérik... És biztos, hogy ennél jóval több lesz, pl. nézzétek meg a hiv. oldalt: Csak két játszható frakció van bemutatva, de mind a négynek kint van a logója. Minden jel arra utal, hogy hosszú távra terveznek.

startrekonline.hu

Legyünk õszinték: megcsinálnak pár dolgot, aminek már elve benne kellett volna lennie.
Jeffjohnson
Nyugodtan erre van ez a topic 😊

Xbluereaper
Igen, de ezek csak az "endgame" küldik. Pl. a Naprendszert is kibõvítik még ebben a hónapban és lesz klingon explorer is. Az elsõ nagy patch
Bocs, hogy reklámozok...

startrekonline.hu

Jeffjohnson
Különben meg korábban írtad hogy még az alap hajóból is kilõttek akkor hogy érnéd el a max szintet?

Jeffjohnson
Ha 10 olyan "ember" mint te akkor biztosan ha nem akkor nyomnak egy scannert ami megmutatja az irányt vagy észreveszik a mapon azt a hatalmas kört ami a területet jelzi ahol a mission objective van... dehát nem mindenki egyforma van akinek az alap dolgok is nehezek.

De jó hogy még karim sincs mert 5-6 nap alatt énis behuztam volna a max szintet. A raid meg gondolom az lesz hogy 10 en bolyanganak a ködben órákon át és aki talál valamit az nyer.
hzsolt
LOL
Már csak a hetet kell kitalálni! 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

akyyy
12, 25, 29, 46, 87

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jeffjohnson
PotBS-vel béta alatt játszottam egész jó kis játék volt. Korábban a laggra gondoltam elvileg STOban most hétvégén raknak még be pár szervert és ezzel talán teljesen meg is szûnik a lagg. 1x kellet csak headstart alatt sorban állnom és mióta játszom csak 1x fagyott ki olyan meg még nem volt ,hogy lagg miatt vagy bug miatt játszhatatlan lenne a game. Vannak hibái de ahhoz képest hogy csak két évig fejlesztették sokkal jóbb állapotban van mint a WHO induláskor.

Meglátjuk milyen lesz a jövõben most nagyon bejön és mivel jó társasággal játszom így ha az ígéretek szerint fejlesztik akkor SW:TOR-ig simán kitart.

Jeffjohnson
Egyébként azoknak akik szeretik a játékot egy kis info 4 raid episode jön majd pár héten belül.Ha minden igaz akkor az elsõ már jövõ héten jön. (Raid Episodes we'll be rolling out over the coming weeks, beginning a week after launch)

* Infected - Investigate a federation station that Starfleet has lost contact with.

* The Cure - A planet has been completely taken over by the Borg. Fight them for control of the planet.

* Khitomer Accord - Travel back in time and uncover and participate in the events that led to the release of old Borg you encountered in the Tutorial Episode.

* Into the Hive - Track down a missing Starfleet captain and come face to face with the new Borg Queen.

Torzonborz
"mióta élesben megy stabil a játék ami egyetlen mmoról startról sem mondható el"

PotBS start is sima és gördülékeny volt. 😉 a problémák csak késõbb jöttek 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
dehogy csak hallottam ,hogy "A macskák Whiskast vennének" gondoltam megéheztél itt a nagy izgalmak közepette.

Me0w
Szemelyeskedunk? 😊 Nagyon szanalmas 😉

Together we'll fly someday...

Jeffjohnson
Megmondom ha elmondod mik lesznek a lottószámok.
Menj inkább Whiskast venni...

Me0w
Kivancsi vagyok, hogy 3 het mulva, mikor mindenki admiral rangu lesz, es meg mindig nincs kontent, akkor mi lesz 😉

Jeffjohnson
Mint ahogyan az sincs benne az eulaban ,hogy ha hülye vagy és 5 nap alatt eléred a max szintet akkor lesz endgame meg egyáltalán kivel fogsz játszani kb 40-50 ember van 40es szint felett biztos "nagy móka" lesz mikor ezekbõl 1 idõben online vagy 10 ember. Senki sem mondta ,hogy lesz endgame 5nap után ezt a játékot 2évig fejlesztették és komoly endgame tartalom 5nap után még a wowban sem volt (bugos szarokat ne hozzuk már példának fel) craftolás itt is van aki meg nem olvasott utána mielõtt megvette az megérdemli. 2-3 hét múlva lesz endgame. Patchek folyamatosan jönnek. Headstartban voltak kisebb zavaró leállások de mióta élesben megy stabil a játék ami egyetlen mmoról startról sem mondható el sõtt még a nagy wowról sem...

Ha meg nem tetszik ne játssz vele ilyen egyszerû.
Wow topic erre van----------><#idiota>

Myrddraal
Mindig van pár ilyen állat, aki pikk-pakk elérik max rangot, de azoknál tuti ott figyel még 1-2 hasonló mmo, amivel elvannak, szal nem tom õket sajnálni. Én pl. még jó ideig elleszek mire elérem max rangot, és sztem a nagy többség is így van ezzel.

Egyszerü, ne játsz vele! Minden probléma megoldódik. És nem kellene igy siránkozni mivel mindenki az elsõ "ingyenes" 30 napot játsza.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Me0w
Ne haragudj, de nincs benne sem a TOSban, sem az EULAban, hogy mikepp jatszhatod a jatekot, amiert kiperkalod a havidijat, - sajat velemenyem szerint ez a jatek annyit nem er, hogy egyszer megvehetos legyen, mint a gw, de ez mas teszta - igy tovabbra is arcatlansag, hogy ha megcsinalod a kuldeteseket, akkor a max. szinten/rangon semmi endgame nincs.

Valoszinu a wowon szocializalodott embereknek furcsa, hogy a 45 szintet kellene elvezni, mikor a leveling wowban - mostmar - nyug, el nem kerulheto timesink, ami elvalaszt a raidelestol. De ugy hiszem, hogy anno wowban legalabb volt MC, megha bugos is volt, volt crafting, kesobb argent repu gyujtogetes, stb. ami elfoglalta az un. 'powergamereket'.

Azt viszont kerlek ne mondd, hogy a fejlesztok nem tudtak, hogy 5 nap alatt kiporgetheto a jelenlegi content, nekik is vannak teszteloik.

Konkluzio? Ujabb CoH/CoV klon, most trek borben. Have fun 😉

De debár. Bár senki sem számolt azzal az aprósággal hogy az überkockák kivégzik 5 nap alatt.. gondolom mestrien felfedezhették a galaxis minden pontját, minden questet megcsináltak stb. (vagy nem, ugyebár - csak rohantak elõre láma módjára hogy nagy arccal elmondhassák hogy kivégezték a játékot és a fejlesztõk kapják be.. ) nos elgondolkodtató. Az meg nem a fejlesztõ hibája hogy 5 nappal indulás után nem 100%os a játék. Aki kicsit is reálisan gondolkodik és van ismerete mmo-k terén, e témát fel sem veti mivel "megszokott" minden mmo indulásánál.

Igy e eszemefuttatás után leszürhetõ lényegi mondandó: aki igy rohan az meg is érdemli. Aki meg mindent megismerve, mindent kiaknázva abból ami most is van ; halad.. az pedig "ügyesen játszik".

Az über kockák sírás helyett menjenek vissza wow-ozni és várjanak 1-2 hónapot amikor a játék bõvebb, letisztultabb, bugmentesebb lesz.

Me0w
IJ akkor lenne, ha f2p jatek lenne. Igy, hogy egyesek kifizettek a lifetime subot, picit arcatlan dolog, hogy 5 nap alatt elfogy a content egy olyan jatekbol, amihez lifetiem subot arulnak, nemdebar?

<#hehe> talán: IJ? <#hehe>

Me0w
A nagyobb problema az, hogy egyre tobben erik el az admiral rangot es picit meglepodnek, hogy nincs endgame content 😊

De ahogy most nézem, nem lesz gond ezzel, ma is karbantartás lesz ( majd minden nap ), ami becsülendõ és reményre ad okot <#hehe><#worship>

Azért egy vizzel megcsapdosott gtx 280-nál is felpörög a számláló 81C fölé... Örülnék ha javítanák. ( bár még nem okoz hibát, bugot nálam, de a megléte is zavaró a hibának ). Remélem javítják határos idõn belöl és nem bagaterizálják el a dolgot..

m1garand
azért mert nem a hûtés alapján vesznek a userek vgat!!!!

makett.tk

egy gyors pillantas a hivatalos forumra es maris lathatod mennyi embernek okozott problemat 😊

felhivatalos info szerint egy felig bug, felig engine problema miatt van