46661
  • Party Hard
    Rehát csak osszak el többet és kész?
    Ki is kell maxolni itt ott vagy csak elegendő pontot kell lerakni?
  • GaborST
    ne agódj engem állandóan ledobál a szerver most meg már karakter se tudok váltani se ki log-olni!
    gratula cryptic tier 6-s hajó meg hatvanas szint nagyon kell de hogy egy kibaszott szervert ami még esetleg működik is az nem
    hibák melyektől néha falra mászol ne aggódj mert soha nem lesz javítva csak arra figyelj hogy jó sok zent vegyél
    ezt a játékot is kezdi már megfertőzni a piaci bürokrácia
    sajnálatos
  • Plata
    Minden szinten megvan adva mennyi skill pontot kell elkölteni.Ha nem költesz el az első szinten semmit akkor a következő rész nem elérhető.
  • Party Hard
    Valaki vágja miért nem tudok skillpontokat lerakni?
    suboommander a titulusom. Szóval t3 as karakter 20 as szinten es csak az 1. szintű kepésségeket tudom fejleszteni és van 60 k skillpontom
  • GaborST
    értem az így is egy nemkem naponta :)
  • Plata
    Nem,20 óránként egyet.
  • GaborST
    egy nap csak egy kristályt ad karakterenként?
  • Plata
    Nekem ma már a hetedik is meglesz.
    Vagy nyolcadik?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.23. 12:04:01
  • Plata
    Szerintem elromlott a keresőd exen,560 ezerért is lehet venni téli ruhát,barna rövidet.
    Az event már két napja tart,a régit lehet folytatni.
    Téli ruhából nekem is van még rengeteg.De várok vele,hátha s10 miatt a piac jobb lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.23. 12:02:56
  • Gundark 1 1
    A kristályos event már tart. Ma szerzem meg a 3. kristályt. Szept 11ig tart.
  • RoboKutya78
    Hurrá
    Remélem most aratok a téli rucikkal a barna rövid most csak 5 milla beraktam vagy egy tucatot:)
    A kristály lényes buli mikor kezdődik? szeptember 11?
    Vajh lehet folytatni az eventet vagy ezt is lenullázzák?
  • Plata
    Na végre haza értem,megnéztem neten de a kristály event max szintű event.A hírekben ti is megnézhetitek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/7001413-crystalline-entity-event

Viszont nagyon jó event,rengeteg markot ad,50 ezer dilit és lila speckó doffot.Ha 12 karival kiszedem akkor az 600 000 dili,plusz ami kristályon esik,asszem 960 dilit kapunk 1 elite kristályért,az 14x12x960.Elég jól járok ha sikerül megcsinálni,lesz egy kis dilim új hajókra.
  • Plata
    Nem tudom én 12 vagy 13 karival csinálom,csak 1 nem 50-es karim van,azzal meg nem néztem.Többi mind 50.
  • gunji
    Az az adott eventtől függ, az utóbbi időben vagy 10-es vagy 50-es szint kellett. Itt, a kristálylényesnél is 50 lesz szvsz, mert a 18-as karakteremnek nem ajánlja fel a pve queue a küldetést.
  • Plata
    Az epizódban lévő obelisk nem az ami a játékban van,én is kezdtem egy karit azzal a tervel hogy adv obelisket adok neki és hú de jó lesz.Felhúztam a karit és megkapta az obelixet,ami egy rakás szar,azóta nem is játszom a karival,csak ritkán,és az obelixet dobtam a picsába.
    Carrier hajókhoz a hangárokat dilithiumért kell venni,vagy ec-ért,de a sima pet lószart sem ér,advanced hangár 29-32k dili,az elite ami a legtáposabb 45k dili 100k fc.
  • Gundark 1 1
    Szokás szerint csak egy kérdés Herr Plata :) Obelisk carrier? Az epizódok alatt egyszer lehet menni vele. Akkor nem volt rossz, persze az akkori hajóhoz képest. Milyen vas? A hordókhoz külön kell venni a vadászokat?
  • Plata
    Eventet nem tudom,de zen accountra.
  • voros12
    És gondolom akkor a zen az accountra van. És az eventeket csak maxos karival lehet csinálni?
    Utoljára szerkesztette: voros12, 2014.08.22. 21:55:19
  • Plata
    Lehet igen,naponta 1 karakterrel 8000 dilithiumot tudsz finomítani,a dilithiumot át tudod váltani zenre.Jelenleg 1 zen 167 dilithium.Dilithiumot rengeteg módon tudsz szerezni,jelenleg épp kristály event van,ez 1 karinak 50 ezer dilithiumot ad,én 12 karival csinálom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.22. 21:49:45
  • voros12
    Lenne egy olyan kérdésem ,hogy láttam, hogy itt ZEN a fizetőeszköz a store-ba. Azt lehet valahogy szerezni, vagy csak fizetés által?
  • Plata
    EVE online Hardcore,a STO meg nagyon nem,bármit elérhetsz szinte F2P accountal is.EVE fizetős,és ha fel akarsz zárkózni a többiekhez akkor sok sok hónapot kell gürcölnöd.És elvesztheted mindened egy pillanat alatt.
  • Party Hard
    Ja az nem para. Csak lássuk meg megéri e vagy ennyi erővel mehetek EvE online z ni XD
    Köszi a választ
  • Raulblanco7
    Phaser
  • Gundark 1 1
    Akkor már csak egy kérdés, nézek több phased biomattert, van neki direkt konzolja, vagy a fézeresek kellenek neki?
  • Raulblanco7
    http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/3026713

mindenhol van plusz tartalom, senki nem fog azért dolgozni, hogy Te munka után ingyen szórakozhass.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.08.22. 13:11:38
  • Party Hard
    Tehát itt is van olyan h premium?
    Tehát egyszer befizettél és utána jön a plusz tartalom?
    Mik ezek a plusz tartalmak?
  • Raulblanco7
    Klingon flotta 2 magyar van, a nevüket ne kérdezd, nem igazán van aktivitás egyikben sem, a többség inkább csak feddel játszik.
    Romulán flotta nem létezik, a romulánok csak játszható karakterek saját spéci hajókkal, de ugyan úgy fed vagy kdf oldalra állnak mint szövetséges, és abba a flottába is lépnek be.

Account bankot onnantól tudod használni, ha előfizettél legalább 1x a játékra, vagy megvetted zen store-ban.
  • gunji
    Köszi, akkor inkább megy így csomagolva a piacra, a bontásban nekem nincs szerencsém. A repus dobozokból is legtöbbször használhatatlan cuccok estek. Hátha megint olyanja lesz a kedvenc vásárlómnak :D
  • Party Hard
    az Acount bankomat mikortol tudom hasznalni?
  • Party Hard
    Van esetleg Klingon vagy romulan flotta ?
  • Raulblanco7
    A Phasert sokan inkább a sorozatok - filmek miatt használják, maga a phaser proc kb semmit nem ér pve-n, kapu vagy tac kocka fegyverzetét kikapcsolod pár secre, észre sem veszed, ritkán lő, de akkor nagyot, pajzsát kikapcsolod, szinte azonnal lent van mindennek a pajzsa az első pár lövés után, a hull a nagy, azt tart ideig szétlőni, nem veszed észre, engine-t, a legtöbb target alig mozog vagy nem mozog, aux, nem healeli magát szinte semmi, felesleges a phaser proc pve-re, pvp-n oké.
    Ha phasert akarsz, akkor ott az új Phased Biomatter ami a Xindi boxokkal jött, nekem az van a főkarin, tökéletes pve fegyver, területi sebzést ad a proc.

Phased Biomattert, Disruptort, Plasmát (Threat Scalling erősítő konzolokkal) használok elsősorban, ezek jók, a többit nem azért használom, mert jó, hanem mert az illik a hajóhoz.
  • Gundark 1 1
    Akkor kipróbálom köszönöm. Te milyen fegyverekre esküszöl? :) Ahogy láttam sokat (talán Kolln is) a fézerekre, a alrendszer kiütés miatt. Nekem a plazmák jöttek be. Bár ahogy nézem vannak plazma diszruptorok is :)
  • Raulblanco7
    Gundark, első nekifutásra azt mondanám, hogy nem valami jók, de miután a nowin-es gyerek is azt használta amikor 2-en tolták le no wint, passzolom.
  • Raulblanco7
    Gunji, az egy mini lockbox a lockboxban, eladhatod magát az elachi fegyver packot 2-3 millióért, vagy kinyithatod, és eshet belőle kb ennyit érő fegyver, eshet belőle 20-30-50 milliós fegyver, bár erre igen kevés az esélyed, és igen komoly esélyed van arra, hogy csak valami százezres ground fegyver lesz, kb fele - fele arányban dobál földi és űr fegyvereket, de a földik semmit nem érnek szinte, hacsak valami nagy mázlival ki nem fogsz egy jobb félét xii-est jó szorzókkal.
  • Gundark 1 1
    A bio mulekuláris fegyverek jók? Most kaptam egy XII-es zöld dualt. Felbiggyesztettem előre :) De a romulán plazmáktól nem válnék meg ha nem annyira jók. Ez a sugárzás mint mellékhatás nem hangzik rosszul.
  • Plata
    Én rád írtam,de nem válaszoltál.
  • gunji
    Hát én azt hiszem hanyagolom az STO-t mára, a leállás óta három percente dobál le a szerver :( A héten egy másik topikban nagyon dicsértem. Lehet, h kár volt :D

Ezt bontani vagy eladni jobb?
  • Party Hard
    Jön hawer szoval mindjart attreggelek Garaboncias karakteremre
  • gunji
    A klingon Kampec sem lehet (K'mpec)?
  • Plata
    Jó,mindjárt rád keresek,csak most épp hivatalos ügyet intézek,de pár perc és saját accountal fogok játszani.