Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel mostanában hallottam a gamerõl ezért jah,nemtudtam megnézni,meg annyira nem is érdekelt hogy részleteknek utánnajárjak,de ha már megjelent kipróbálnám,de hát nincsen trial omg...
jó pár hétig ment.Nem hiszem el legalább 2-napig nem voltál szabad,hogy legalább megnézd.

Csak hallottam hogy van 30nap free,azt nemtudtam hogy a gamet meg kell hozzá venni,hiszen egyértelmû hogy így már nem free,hiszen az árba beszámolják azt is,és bennem nagyon megmaradt ez a free dolog.Amúgy meg szokott lenni minden gamehoz egy kis trial,még wowhoz meg aionhoz is,mindenhez szinte van,ezért is csodálkozom hogy itt nincsen.OB az meg idõhöz kötött,mindenki nemérhet rá pont akkor amikor volt az OB...
Jeffjohnson
honnan vetted ,hogy ingyen kapsz 30 napot? Trial legtöbb esetben kb 10 napos korlátozásokkal és a frissen megjelent játékokhoz nem is szokott lenni jó pár hónapig. Kipróbálásra ott volt az OB.

m1garand
egy rossz van benne a lag, a többit meglátjuk majd

makett.tk

Mi???Akkor ennyi..😄 Azért annyira nem néz ki jónak h pénzt is adjak érte,ingyen kipróbálnám,ha tetszene fizetnék is érte,csak nagyon sok rosszat hallani,és a grafika sem gyõzött meg,bíztam benne hogy majd ha meglesem élõben akkor más lesz,de akkor úgy néz ki mégsem:/
m1garand
hogyan van ez?

makett.tk

m1garand
A freeplay alatt biztos gigant lagg lesz!! <#wilting>

makett.tk

Megvetted? Mert csak akkor van 30nap "ingyen".

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Most szedem le,meglesem ezt a 30napos free playt,sok jót és ugyanannyi rosszat olvastam már STOról,kíváncsi vagyok "élõben" mit fog nyújtani
Jeffjohnson
Angliában az eladási lista élén van az STO.
LINK

Xbluereaper
Bármelyik downloader/telepítõ jó. A lényeg, hogy az accountodban írd be az aktiváló kulcsot, amit megvettél és utána már tölt/telepít.

startrekonline.hu

Értem.
De nekem 2napja ilyen.. és használja is az officer a skilleket. xD

Jeffjohnson
Bug. Nekem az Aceton field-el csinálta ugyanezt.

Lenne egy kérdésem.
A kövi képen lévõ dolog bug, vagy lehetséges?

Kép

Hi mindenki!

Meg szeretném kérdezni, hogy honnan lehet letölteni magát a telepítõt?
Mert én letöltöttem egy bizonyos "Star_Trek_Downloader_ST.0.20100108a.0.exe" nevû fájlt, de nem tudom, hogy ez az e!

Elõre is köszönöm:

{HUN}Sisko
ÕÕ.. hogy is mondjam.. bûnbe estem és kicsit túlzásba vittem "Pi Canis Sector" védelmét. 😄

mrzoltan
De miért most csinálod? Már rég kész kéne lenned vele Commander szinten...
Mi értelme, mi értelme... ha már fizetek a játékért, akkor játszok vele.
Te miért vetted meg?
Most toljam ki max -ra a karaktert és verjem a nyálam hogy nincs endgame?
Annak semmi értelme, az nem játék.
Mellesleg.. idegesít hogy ott vannak. 😄

Pluskast
Ment a skilles oldal már akkor is. Egyébként meg ha elegendõ pontot kapsz aakor a bal felsõ sarokban elkezd villogni a skill up fül és ha arra ráklikkelsz lejön a skill menü. Ez pedig már a kezdetek óta így van.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Már bocsi nem kötekedni akarok, de mi értelme van cvommanderként olyan küldiket csinálni amibõl Mk II-es cuccokat kapsz?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Én 1nap 17óra után Commander 1.
Mondjuk nem rohanok, még most csinálom azokat a küldiket amik MK2 -es cuccokat adnak. 😄

Jeffjohnson
Ki hányas szintû? Én Commander 5.

"ha nem tetszik ne játsz vele, és ne rontsd itt a levegõt. Anyád vár húzz vissza belé... "
Azért a szinvonal megvan.

ha nem tetszik ne játsz vele, és ne rontsd itt a levegõt. Anyád vár húzz vissza belé...
túl teng bennem a segítõ szándék XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ahh benéztem bocs

Jeffjohnson
3 hsz-el ezelõtt ugyanezt linkeltem be...

hasznos link : http://sto-builder.binarybit.ch/ (talent kalkulátor vagy mi a szösz)

csak dobozos verzió jó? mert ha nem tudok segíteni

Jeffjohnson
Mi a direct2drive tól vettük meg. Azt én is láttam ,hogy levették a cdgalaxisban esetleg hívd fel õket, vagy nézd meg a Media Marktban vagy valami nagyobb bevásárlóközpontban.

Jeffjohnson
Legyen itt némi hasznos infó is:

STO builder (Java kell hozzá) nagyon hasznos BO ür skilleket is mutatja ill, hogy melyik saját skillt kell emelni ,hogy erõsebb legyen.

Csillagtérkép
ABC sorrendbe szedve a rendszerek neve+ bázisok stb. ha valamit nem találsz akkor ez segít

Proc Energia fegyverek bonus proc-át mutatja

Hajótípusok hasznos cucc hajóválasztáskor (fegyverek,consolok,BO-k száma stb.)

Hol lehet megvenni a játékot? a CD galaxisról eltûnt, nincs dobozos verzió?
Jeffjohnson
Ott hibáztál ,hogy ide írtál....<#mf1>

"aki arra se jött rá hogyan ossza el a skillpontokat meg cserélje ki a fegyvereket " Megnézném hogy osztanád ki a skill pontjaidat ha az a menü elö se jön mert kidob az asztalra. De mint látod van egy kis idöbeli dolog én kb 2 hetet játszottam addig nem ment a scanner és a skilles oldal sem. Valószinü ezt 2-3 héttel ezelötti patch ben javitották. Ott hibáztam hogy ezt a szemetet még a béta alatt megnéztem.

Jeffjohnson
Ha tényleg játszottál volna vele akkor tudnád ,hogy kb. 2-3 hete a scanner mutatja ,hogy merre van a köv. objective a missonben ill a legközelebbi anomalia de minek magyarázom ezt annak aki arra se jött rá hogyan ossza el a skillpontokat meg cserélje ki a fegyvereket de legalább ne tényként közölnéd ezeket a dolgokat mert csak félrevezeted azokat akik nem ismerik a játékot.

Persze hogy játszottam másfél hét bétát, annyi elég is volt.
Jeffjohnson
Játszottál te egyáltalán ezzel a játékkal? Mert már megint azt sem tudod mit beszélsz <#banplz>

"nyomnak egy scannert" ami kiirja hogy 2 object van a térképen. Nem ad az semmi irányt. A 2 object pedig nem a quest item hanem az anomalia.
Xbluereaper
Ezzel egyetértek, de nem a fejlesztõkön múlott, hogy mikor jelenik meg, hanem az Atarin. Még tavaly 2010 áprilisát emlegették, lehet, hogy a kiadó elõbbre tetette a megjelenést és ezért a fejlesztõk inkább úgy döntöttek, hogy kihagynak jó néhány dolgot, nehogy a béta még hibásabb legyen és tovább húzódjon. Tehát szerintem maga a játék olyan lesz amilyen ígérték/ígérik... És biztos, hogy ennél jóval több lesz, pl. nézzétek meg a hiv. oldalt: Csak két játszható frakció van bemutatva, de mind a négynek kint van a logója. Minden jel arra utal, hogy hosszú távra terveznek.

startrekonline.hu

Legyünk õszinték: megcsinálnak pár dolgot, aminek már elve benne kellett volna lennie.
Jeffjohnson
Nyugodtan erre van ez a topic 😊

Xbluereaper
Igen, de ezek csak az "endgame" küldik. Pl. a Naprendszert is kibõvítik még ebben a hónapban és lesz klingon explorer is. Az elsõ nagy patch
Bocs, hogy reklámozok...

startrekonline.hu

Jeffjohnson
Különben meg korábban írtad hogy még az alap hajóból is kilõttek akkor hogy érnéd el a max szintet?

Jeffjohnson
Ha 10 olyan "ember" mint te akkor biztosan ha nem akkor nyomnak egy scannert ami megmutatja az irányt vagy észreveszik a mapon azt a hatalmas kört ami a területet jelzi ahol a mission objective van... dehát nem mindenki egyforma van akinek az alap dolgok is nehezek.

De jó hogy még karim sincs mert 5-6 nap alatt énis behuztam volna a max szintet. A raid meg gondolom az lesz hogy 10 en bolyanganak a ködben órákon át és aki talál valamit az nyer.
hzsolt
LOL
Már csak a hetet kell kitalálni! 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

akyyy
12, 25, 29, 46, 87

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jeffjohnson
PotBS-vel béta alatt játszottam egész jó kis játék volt. Korábban a laggra gondoltam elvileg STOban most hétvégén raknak még be pár szervert és ezzel talán teljesen meg is szûnik a lagg. 1x kellet csak headstart alatt sorban állnom és mióta játszom csak 1x fagyott ki olyan meg még nem volt ,hogy lagg miatt vagy bug miatt játszhatatlan lenne a game. Vannak hibái de ahhoz képest hogy csak két évig fejlesztették sokkal jóbb állapotban van mint a WHO induláskor.

Meglátjuk milyen lesz a jövõben most nagyon bejön és mivel jó társasággal játszom így ha az ígéretek szerint fejlesztik akkor SW:TOR-ig simán kitart.

Jeffjohnson
Egyébként azoknak akik szeretik a játékot egy kis info 4 raid episode jön majd pár héten belül.Ha minden igaz akkor az elsõ már jövõ héten jön. (Raid Episodes we'll be rolling out over the coming weeks, beginning a week after launch)

* Infected - Investigate a federation station that Starfleet has lost contact with.

* The Cure - A planet has been completely taken over by the Borg. Fight them for control of the planet.

* Khitomer Accord - Travel back in time and uncover and participate in the events that led to the release of old Borg you encountered in the Tutorial Episode.

* Into the Hive - Track down a missing Starfleet captain and come face to face with the new Borg Queen.