46661
-
Plata #7928 HMM,delta packot?Csak azzal hogy nézem, Hogy? -
gunji #7927 A ma esti livestream az új cruiser körül fog forogni (link).
Ezen a héten nem kódot lehet nyerni, hanem Delta pakkot (ha lesz 2000 néző), meg egy fülest, aki tengerentúlon lakik. -
#7926 akkor te hajlamos lehetsz az epilepsziára vagy nem tudom engem jelenleg nem zavar lehet hogy pont olyan színkódot használ a monitorom ami pont jó:)
Bár régebben engem is bezavart a sokk villanó effekt a játékban megőrültem egy stf alatt :)
-
Plata #7925 Azt hittem az valami logó vagy jel.Hogy birod elviselni játékban ezt a vakító fényességet,nekem le van véve bloom meg az árnyék is,nem tudom miért de ha magasra van véve az árnyék groundon megfájdul tőle a fejem.A fényességet meg nem birom elviselni,csak ha leveszem low-ra. -
Plata #7924 Aha egy Xindi carrier,utána meg sok hülye azzal cseszegetett privát üziben hogy adjam el neki. -
#7923 aj aj hétfőn melóba megyünk egy év inaktivítás után élvezet lesz visszazökkenni a hajnali 5 órás kelésekre:)
most edzem magam van 2 napom rá.
Ma mehetek orvos látogatásra blahh..
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 07:10:19 -
#7922 Amugy ha jól meglesitek a képet elrejtettem rajta egy risai corvetett:)
Itt látszik igazán milyen kicsi az a hajó:)
Ja és a kép nem manipulált.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 07:08:13 -
#7921 volt értelmes hajó is közte?
-
Plata #7920 Hát ez a tegnapi 40 kulcs vásárlás egész jól jött ki.92 misi volt eltéve kulcsra,abból vettem 40-et,kinyitottam és ami esett kipakoltam exre.Ma reggelre 144 misi lett,amiből vettem 50 újabb kulcsot.De azt hiszem most már tényleg megvárom az új boxot.
Ahhoz képest hogy szerettem volna egy aceton konzolt,egész jól jártam mert kettő is esett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 06:49:11 -
Plata #7919 Nem tudom tudjátok-e,de hajóvásár van,20%-os kedvezmény,minden hajóból. -
Plata #7918 Láthatatlan? -
gunji #7917 Sajna csak egy pontot látok :(
-
gunji #7916 A szerver megint összeomlott
A 35 ezres ár csak október 14-ig, a megjelenésig lesz érvényes, utána 20%-kal drágábban adják. Gondolkodtam, hogy karácsonyra meglepem magam, de akkor inkább már most kéne. -
Találós kérdés
Milyen hajó van a képen??
-
#7914 hm ha megmaradok az uj melóhelyemen legalább két hónapig akkor vagy kiperkálom a dilitiumot a csomira vagy bedobom azt a 35 rugót egyszer fizetek nekik ezért a fejlesztői hozzáállásért :)
-
gunji #7913 Új rucik is kerültek a Delta pakkba, de így is még mindig túl drága nekem, pedig szemeztem már a nagy cruiserral. Vajon kerül-e be új Intrepid is, vagy inkább vegyem meg a mostaniak egyikét?
Új trailer itt, amiből kiderül pl.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hogy a kobalik szövetséges lesz, nem ellenfél (én arra számítottam a korábbi hírek és a VOY-ban megismert viselkedésük alapján.
-
Plata #7912 Solana Warp azt hiszem hajóhoz van. -
gunji #7911 Megjött az új upgrade kit. Tessenek felvenni, nehogy úgy járjatok mint én az előzővel. :D
Amúgy zenes hajóleértékelés van :o Én a servicesnél szerettem volna ilyet, új karaktereket szerettem volna indítani Nehéz lesz a döntés: hajó vagy karakter -
gunji #7910 Megnyomod a P-t, törlöd a pipát a 'Lock Tray' mellől, s drag'n'drop-pal tá tudod ejteni a skilleket az alsó powerbarokra. Ha az alsó powerbarokon szeretnéd mozgatni a skilleket, akkor ott is meg tudod fogni őket a jobb egérgombbal, s át lehet tenni azokat másik lyukba.
Ha sikerült, akkor el is tudod menteni a 'loadout'-ot (U + status, majd balra a hajó neve, s alul 'manage loadout'). Csak kétféle mentést tárolhatunk ingyen. Jópoha a dolog, hasznos is, de nem még kicsit bugos. -
#7909 Kérdések ismét: A solanea warp mag csak a dyson hajókban van? Vagy a repuból is kiszedhető?
Megvan az exprimental beam, és működik szépen a harness. Már régebben kérdeztem de "alul" hogyan lehet rendezgetni a parancsokat? Mert a harness elkerült egy tök más helyre és így kissé kényelmetlen használni :) Köszönöm! -
Raulblanco7 #7908 Király, akkor ezentúl nyithatok minden boxot a főkarival. -
Plata #7907 Hááát,arra jó hogy Raul-t ijesztgessem vele sulibánon,másra nem. -
gunji #7906 Jah, az más. :)
#7896: "Valaki reggel írt hogy a lobis dili bánya kártya acc függő lesz,meg ilyenek."
Egen, a release notes szerint igen, csak a már meglevők nem :o Meg pár fegyverrel többet lehet upgradelni. Például arra a romulán lángszóróra kíváncsi vagyok, milyen? Megéri kiszedni a repuból? -
Plata #7905 EVE-ben akkor veszted el a hajód ha kilövik,ha elfelejtesz venni rá biztosítást. -
#7904 nagyon azt állítják a ST kánonban, hogy nincs pénz, de több részben is van rá "bizonyíték", hogy van fizetőeszköz abban a világban is. -
gunji #7903 #7892: Nekem akkor szokott villogni így, ha ellenséges csoportok jutottak fel a fedélzetre és próbálják átvenni a hajó részrendszereinek irányítását (boarding party).
Az EVE-hez: nem próbáltam még, pedig csábítottak korábban. Nem akartam egy újabb játékot kezdeni, amíg a jelenlegi kettőben vannak befejezetlen terveim, illetve amíg az az új játék nem jobb a mostaniaknál. A másik dolog, ami elriaszt az EVE-től, hogy ha kilövik a hajómat, akkor az véglegesen megsemmisül, vele együtt rengeteg pénz és hónapokig tartó gürcölés.
Star Trek vs gazdaság: na ez a Föderáción belül egy nehéz kérdés. Nincs pénz, az emberiség túllépett a birtoklási vágyon, a replikátorok a megélhetéshez szükséges dolgokat (étel, ital, ruha) mindenkinek elő tudják állítani, nincs éhínség, hiány, járványok. De mégis nehéz elképzelni, hogy ez hogy működhet, miért dolgoznak az emberek, vagy hogyan kapcsolódik ez a föderáción kívüli pénzt használó világokhoz (pl kereskedelem).
S ezt egy játékban implementálni meg aztán tényleg nehéz, az energy credit erre egy jó ötlet talán. Szélesebb körű bányászat jó lenne, de azt valahogy be kellene illeszteni a folyamatokba, ahhoz meg a játékot át kéne valahogy dolgozni.
De dobjuk össze a pénzt, vegyük meg a játékot, aztán kiegészítjük minden széppel és jóval, ami hiányzik belőle
-
#7902 ahm.. jól van jól csináltam azt a hozzászólást aminél azt a # szöveget láttam beírva?
-
Plata #7901 Én nem is próbáltam.
Steam twitter meg fórum oszt kész.Majd ha lesz nyúltúb oda is. -
#7900 Na jó minimál lényegett csekkolom regg itt tweet ott stb:) de tutti kihagyok valamit:) istára pl nem tudok bereggelni:(
-
Plata #7899 Basszus,én sem tanultam angolul,még is megértem,ne izélj máá. -
#7898 Na ezt fordítsd le nekem mit kell érte csinálni pontosan:) ha valaki kipróbálta már a jelentkezést:)
A reggeli hszek meg minimalizálódni fognak mert nagy valószínűséggel pár hónapig tutti lesz melóm. :)
-
Plata #7897 Van autopilota,ha megadod hogy hova akarsz menni,odavisz,bár naprendszeren belül nem használtam,de néha ha nagyon messzire kellett utazni,10-20 perces távolság vagy több,akkor benyomtam. -
Plata #7896 Nem csak a hihetetlenül hatalmas űr,de más is kellene onnan,az EVE-ben a földi rész nincs kidolgozva,de az űr az igen,a bányászkodás nagyon jó volt benne,EVE-ben tényleg van gazdaság.Az irányítással sosem volt gondom.
Amúgy hova lettek a reggeli hsz-ek?Valaki reggel írt hogy a lobis dili bánya kártya acc függő lesz,meg ilyenek.
Ja és lehet nyerni DR packot.Katt. -
bgabor #7895 De a bazinagy, egybefüggő, valódi űrjéért és a soundtrackjéért azért a fél karunkat adnánk az STO-ban. -
Raulblanco7 #7894 szar irányítás, kattints valahova és odamegy a hajó
nincsenek bolygófelszíni felfedezések, mászkálás
féljáték csak, erősen hiányos fontos részekben számomra. -
#7893 piros villogás? én ilyet nem tapasztaltam
Az EvE Online meg nekem túl összetett sok angol tudást igényelne.
Remélem ez a játék meg annyira nem bonyolult mint aminek kinéz.
Emlékszem annó amikor volt 10 napos próbaidőm alig tudtam kivergődni a hajóval a dokkból az Űrbe:) A tájékozódásról meg ne is beszéljünk.
Iszonyat jó a játék maga tetszene meg minden de kéne mellé az az átkozott angol.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.01. 23:54:47 -
bgabor #7892 Akartam még kérdezni: űrharc közben gyakran pirosan villog a képernyő alja és teteje, nagyon idegesítő. Nem lehet ezt valahogyan kikapcsolni? -
Plata #7891 Hát akkor már inkább EVE online. -
Space Engineers -
Plata #7889 Mit szerváltál meg?