46661
-
Plata #7968 Azt hittem a canon hajó alatt azt érted hogy cannonal akarod felszerelni,már ha tehető rá.
Sebzésre szerintem a Fleet Avenger jobb,nekem is van,de az enyémen van cloak device és avenger konzol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 08:54:51 -
bgabor #7967 Nem mondtam én egy szóval sem hogy cannont tennék rá. A sebzésnövelő konzolok mindegyikféle plasma sebzését növelik. Épp azért kérztem mert nyitott vagyok a javaslatokra.. -
Plata #7966 Ja és még nem is beszéltem a másik konzolról,az is poén,kilő egy szingularitást ami megtesz 8 kilométert,magával ragadva minden ellenséges hajót,és berobban.
Sosem tennék cannont D'deridexre,mert lassan fordul,stf-en csak nagy célpontokra tudnál rendesen lőni,gyorsan mozgó kisebb célpontok röhögve kikerülnének.
Itt a konzol szett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 08:50:32 -
Plata #7965 D'deridex canonnal?Megvagy te húzatva?
Még ha lenne D'deridex retrofited és D'deridex szett rá,de te csak a fleetest szeretnéd,amihez nem jár semmi.Ember a D'deridexel cannont használni őrült nagy hülyeség,olyan lassan fordul hogy az már beszarás.Nekem van Didi retró,és didi szettel tényleg fun vele tankolni,de cannont rakni rá őrült nagy baromság lenne.Még ha spéci craftolt cannont veszel ami nagyobb szögben lő,talán.Fleet Avengert akkor vedd meg ha van rendes Avengered,másképp felejtsd el,az Avenger konzol jó móka.
Fleetes D'Deridexen nincs semmi ami miatt D'deridexet megéri venni.D'deridex konzol szettje nagyon jó.Konzol szett ad +2 fordulást,ha aktiválod a refit konzolt az +10 fordulást ad,sebezhetetlenné válsz és át mehetsz bármilyen szilárd tárgyon,akár tac kockába is belemehetsz.Jó móka.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 08:44:18 -
Raulblanco7 #7964 Fleet t6-os hajó, addig meg semmi vagy t6 hajó. -
bgabor #7963 Szépen gyűlnek már a fleet ship moduljaim. Szerintetek Fleet Avenger legyen fedes karinak, vagy Fleet Deridex romulánnak? Nagyon a Deridex felé húz a szívem, nagyon szép canon hajó, plusz a fleetes plasma infused science consolokkal meg romulan singualrity harness szettel szépen fel lehet húzni a plasma sebzését. -
gunji #7962 Na, erről pont nincs infó, én is erre várok :) -
bgabor #7961 Aha, értem!
Az a gyönyörű új Intrepid modell amit linkeltetek, felváltja majd a régit a peccs után? -
gunji #7960 Szívesen :)
Prepatch kampány: csak én neveztem el kampánynak, a lényeg, hogy többünknél a kliensek már most elkezdték leszedni a Delta Rising fájljait (de még inaktívak azok), hogy ne 14-én kezdje el egyszerre mindenki noszogatni a szervereket. Kiváló ötlet szerintem. Általában kilépéskor kezdi el tölteni, így figyelni kell rá :D -
bgabor #7959 Köszönöm a leírást! Amúgy mi az a prepatch kampány? :D -
gunji #7958 Oh , akkor csinálok még helyet -
#7957 Ó. Köszönöm akkor elnézek oda. Nem mintha annyira kéne a dili mert 54 ezrem van csak finomítatlan. Ssza meg a 8000es limit :) -
Plata #7956 Nekem semmit nem ír ki. -
Plata #7955 Nukaránál el kell menni nukara prime bolygóra,és pofázni egy unalmas pofával.Románál megcsinálni egy unalmas földalatti küldit,dysonnál megnézni sok unalmas videót és megkeresni egy elveszett gyíkot az űrben,undine-nél nem kell csinálni semmit,és omegánál sem. -
DarkBlade #7954 Az csak a fele. :D
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2014.10.04. 18:03:25 -
#7953 A nukara ötöshöz nem jár dilithium ha kész? Mert nem kaptam. Megkaptam az aktív traitet aztán annyi. Vagy kell még valamit csinálni érte? Az omegánál mikor elértem az 5öt simán megkaptam. -
Orbancapitan #7952 de igen ez már a delta -
gunji #7951 Hm, új prepatch kampány indult, nálam 3267 megával. Csak már nem a delta?
Klingon oldalon nem vagyok annyira ismerős, tudnátok ajánlani egy jó endgame raptort? Köszi :) -
gunji #7950 Igen, lehetséges, én is szeretnék DEM3-t az egyik karimnak, meg is tudnám oldani accon belül, de a művelethez kellene még egy élő játékos, külföldiekben meg nem nagyon bízok látatlanban. Klikk ide a leírásért, egyszerűbb linkelni, mintha beírnám (s közben valamit elrontanék). -
bgabor #7949 Srácok, pontosan hogyan is lehet valaki más karakterének bridge officerjét trainelni? Sejtitek, miért kérdezem, szeretnék például az engi karakteremmel hozzáférni a Torpedo High Yield 3-hoz, a Science Team 3-hoz és a Hazar Emitters 3-hoz.
Hallottam ilyen lehetőségről, de nem tudom a mikéntjét. -
Plata #7948 Őkörködik.Másra nem jó.Én megértem hogy Robokutya egy kis hülyeségre vágyik,én az ilyen ökörségek miatt nem untam még meg a játékot.Amikor mindenki más ráunt és abbahagyta én kezdtem egy új fun karit.És azzal egy jó ideig elvoltam.
Van pár 50-es agyrém tipusú karim,de az a vicc hogy nagyon szeretem őket.
A Fleet B'rel bop-os karimtól is padlót fogna akármelyik pro játékos,de mégis számomra nagyon nagy fun,és igazán élvezetes vele stf-ezni.Annak ellenére hogy csak fun kari,néha olyan hatalmasat sebez hogy csak na.Tegnap is 8-10 borg közé akkora térsebzést nyomtam,hogy a képernyőm tele volt számokkal,sajna combat logot mindig elfelejtem bekapcsolni,.
Nem tud valaki olyan combat logot ami magától mér harc közben?
Olyan hülye és feledékeny vagyok hogy mindig elfelejtem elindítani azt ami van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.04. 10:48:39 -
bgabor #7947 Node mit csinál az ember 50-es szinten egy T3 hajóval? -
Orbancapitan #7946 nem volt :( -
gunji #7945 'Hurrá!' Köszönöm a tippet a péhás fiúknak.
Volt ma valamilyen kód livestreamen?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 23:20:00 -
#7944 A Star Trek Elite force volt az . Kitűnő játék volt nagyon élveztem :) Jó volt a történet, akkor jól is nézett ki, harc a kalózokkal, borggal, király volt :) -
gunji #7943 Volt régebben egy FPS, ami a Voyager fedélzetén játszódott. Be lehetett járni nagyon sok helyet a fedélzeten, találkozni és interakciókba keveredni a legénységgel. Még fézerrel lövöldözni is lehetett rájuk, mire jöttek a biztonságiak és elfogtak. :D Már akkor tetszett ez a mászkálós része a játéknak, remélem lesz ilyesmire lehetőség ennél is.
Az OSH tényleg jó lenne boffnak is, esetleg megcsinálhatnák, hogy a hajó belső nézetében a doffjaink sétáljanak a folyosókon és egyéb helyiségekben.
Közben elkezdtem megint doffozni a klingonommal, s rögtön sikerült belenyúlni egy 1%-os disasterbe, s pont megint egy olyan holodoffot vesztettem el, akit mindenáron meg akartam tartani. Tényleg valami iszonyatos balszerencse üldöz -
Plata #7942 Nem sok újdonságot látok a mostani és az új intrepid közt,csak kap egy kis ráncfelvarrást.
Jobb doffoknak most is 5 traitje van,ha Boff lenne az jobb lenne,mert akkor láthatnám is a hajómon.
Vagy a hajóhídon ha lemegyünk a gyengélkedőbe legalább elő jönne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 15:13:05 -
gunji #7941 #7934: Ez egy új modell lesz, láttam egy videót a linkelt fórumban, ahol mutatnak összehasonlító képeket (videó itt), s igen, vannak hiába. De én inkább azért várnám, mert hátha már T6-os lesz, valamint jó lenne, ha ezek a belső helyiségek belső nézetben látogathatóak lennének.
#7935: Constellation Refit? Sajnos csak T3-as, így kicsinek tűnik. Én sem venném meg, csak ha sok pénzem lenne. :(
#7937: Öt traitje van és hát igen, ő a Doktor, így egy szóval: kell :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 14:53:46 -
DarkBlade #7940 Az biztos. De a többi egyik se a Doki, és nem Epic kategória.
Amúgy küldi reward lesz. -
Plata #7939 Nem hiszem hogy sok értelme lenne kidobni 800 zent egy ilyen vacakra,akkor inkább vegyél flottásat,asszem van valami ilyesmi,és arra rakj retro bímet. -
Plata #7938 Ezen nincs semmi különös,mindegyik Nurse ezt tudja szerintem. -
DarkBlade #7937 EMH Mk1 doff.
-
gunji #7936 Ma este tízkor kezdődik (ha jól számoltam át az időt), ezen a helyen van a cég csatornája. Ahogy Raul írta, regisztrálni kell a twitch chaten, aztán adás alatt beírni, amit kérnek. Én még nem próbáltam, nem is fogok, úgyse nyernék. Viszont jó lenne egy ingyen kód, ha már feltettem az arcot :D -
#7935 Srácok megéri szórakozni ezzel a hajóval
Arra gondoltam 800 zen megérne felpakolnám refit beamekkel és mennék idegesíteni a nube kezdőket :))
-
Plata #7934 Az Intrepid retro most is ilyen.Viszont hiányolom a hasáról a Manta-t. -
#7933 ezt a livestream bulit meséljétek már el mit kell csinálni érte és mikor ?csak annyit tudok hogy nézni kéne valamit?
Mikor kezdődik itteni idő szerint meg hol mit kell nézni?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 13:46:32 -
gunji #7932 Az új Intrepid modellhez találtam képeket a játék fórumában itt (illetve linkeket a képekhez). Némely képek spoileresnek tűnnek, mintha valamelyik küldetés alatt készültek volna. A belső képek kifejezetten érdekesek :)
Jó lenne egy infó arról, hogy ez a változat megszerezhető lesz-e, mert ha nem, akkor vennék egy retrofitet, míg leértékelés van. -
Plata #7931 Hát ha csak 4-et lehet,akkor biztos nem én nyerem. -
Raulblanco7 #7930 simán regisztrálsz a twitch-re és amikor mondják akkor beírod a kért szót ott a chaten
múlthéten is kiosztottak ott 4-et. -
gunji #7929 Igen, négy operation packot és egy fülest.
A livestream chatjén kell regisztrálni, majd ott lesz valamilyen tombola, azon lehet nyerni ezeket.
Ha a fülest olyan nyerné, aki nem az USA-ban él, akkor zent fog kapni helyette.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 12:25:01