Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már vagy annyi akkor az Available küldik közt Ambassador Surah -t keresd a neva alatt vannak az elérhetõ küldik.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Tribblin minden napra jut egy nerf.
B'tran napi nemfog adni dilit.
Az investigate officer reports kuldinek is pá pá..
A foundrys kuldiknél kiemelve szép vörössel: Completing this mission will not be considered a "report investigated" for the "investigate officer reports" daily.
nekem 32000 ret ir ki 😮 !!!!!
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Erre alkalmas pl. a HUN chat.
Megvan a Romulán Tier 1, a store is elérhetõ lett.. csak üres.
Egyesével kell unlockolni az itemeket hozzá, amikhez nem kevés mark kell.. xD
A romulan plasma rifle mkXI -hez kell 60 romulán mark.
Hol váltom be az STF dolgokat?
Nem tank jellegû hajók ritkán élnek túl egy támadást, fõleg ha az ovecsárdzsnak csúszik be egy kritikál. A tankokra többször rá kell mennem.
Ez a tény, meg hogy saját bevallásod szerint másokat szándékosan provokálsz a fórumokon(arty szar), sokat elmond rólad, ez mind jól beleiillik a rólad kialakult képbe.
Mindegy, ennek további értelme nincs, részemrõl befejeztem a beszélgetést veled.
Mert tudom hogy arra mindjárt haraptok.<#mf1>#mf1>
Köszönöm a kérdésed, remekül elboldogulok a játékban, és feltételezésed ellenére a pénzért vehetõ legjobb felszerelések vannak a hajómon és a karakteremen is(az Exchangenek köszönhetõen). 31-es szintû a Federation karakterem, és egy Exploration Cruiserem van, az általam használható legmagasabb, Mk VIII-as Tetryon Beam Arrayyekkel broadside harcmodorhoz, továbbá elöl és hátul egy-egy VIII-as Transphasic és Chronoton torpedóvetõkkel, a tertyon sebzést növelõ tactical konzolokkal és a fordulást javító eng. konzolokkal. A Bridge Officer képességek is rendben vannak, ahogy a karakterem fejlesztése is. Remélem megnyugtattam a lelkivilágodat.
A gond az, hogy mindettõl még a földi harc és küldetések, a grafika és az irányítás nem lesz elfogadható minõségû a játékban.
Egyébként pont te aggódsz (ráadásul látatlanban) az én játéktudásom miatt, te akinek World of Tanksban a tüzérség(artilerry) a mindene, a legkönnyebben játszható, tehetséget egyáltalán nem igénylõ része a játéknak? Vicces helyzet.
De ST témában is vannak sokkal jobb játékok minden tekintetben. Mikori is az Elite Force? 2001-2? Na, az nagyságrendekkel jobb emberes harcot tud.
Vagy pl a Bridge Commander, ahol sokkal jobban átjön az ST fíling, hogy hídon vagyok, adom a parancsokat. Ez pl totál kimaradt az STOból, és nagyon hiányzik. (Az, hogy menübõl meg tudom nézni a hidat, semmit nem jelent, nem része a játékmenetnek, így sokat nem oszt, nem szoroz)
Critical hitre gyúrt buildet akartam összerakni, és nagyjából nem is kell már sok, még egy antiproton dual beam kéne, meg az a nyomorult borg konzol, ami még adagol egy százalékot a kritikálra, de ahhoz még meg kéne csinálnom vagy öt epizódnyi küldetést. Ja, meg antiproton sebzésnövelõ konzolok férnének még el, de azt majd lootolok valahonnan, vagy veszek, majd ha nagy leszek.
Akkor adtam fel, mikor az volt a két alternatíva, hogy csinálom a szar sztoriküldetéseket, vagy beledöglök az unalomba a TÖKUGYANOLYAN dilithiumfarm-küldetéseken.
Egyébként semmi bajom nem volt a PVPvel, voltak nálam látszólag erõsebb, igazi pénzen vett nagyhajók, amiket 1v1-ben simán szarrálõttem anélkül, hogy bármit tudtak volna ellenem tenni. Az egyetlen szitu, amikor meg tudtak verni, az az volt, amikor mi public csürhe voltunk, az ellenfél meg szervezett flotta. De az meg benne van a pakliban. Azzal úgysem tudok mit kezdeni, mikor mi kommunikáció és taktika nélkül nekik esünk, nekik meg van tankjuk, DPSük meg healerük, és úgy is használnak mindent, ahogy kell.
Amúgy te szereted a Trekket, vagy csak kipróbáltad mert nem volt más?