Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valós az az észrevételem, hogy a gyártható fegyverek rendszerint nem erõsebbek mint amiket dobhatnak az ellenfelek?
Példa:
Very rare Phaser beam array III
Hasonlóképp semmi statisztikai különbség nincs egy Mk III sima rare és a very rare között, legalábbis látszólag.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Szeretném a segítségeteket kérni egy küldiben.
A vulcanon vagyok és valami historit kell sorba rakni 1-4-ig.
Probáltam már több variációt, de egyik sem volt jó.
Tudnátok segíteni, hogy mi a sorrend vagy hogy mit kell csinálni?
A válaszokat elõre is köszönöm!!
Most kaptam meg az új hajómat és ezen lenne még 1 hely, de nincs oda emberem.
Van egy engineer candidate(engineer kellene), de vele csak valami skilljét tudnám lecserélni a meglévõ engineeremnek.
http://www.perfectworld.com/
Itt be tudsz lépni?
Nem lehet a böngészõd tilt valamit?
Vagy ha a játékban pipálod ki, hogy Perfect World accountod van akkor mit szól?
Ja igen. Egy észrevétel.
Perfect world CSAK kisbetûs accountot generál. Én is csuklóból írtam a szokásosat, aztán néztem miért írja át... szóval... csupa kisbetûvel próbáld hátha ez a bibi.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hidat meg lehet látogatni, tudok barangolni a hajómon, csak úgy.. Csak azért kérdezem, mert mikor lehet tetszés szerint alakítani a hajódat akkor ott a hidat is be lehet állítani.
Csak ha nem lehet elérni ezt az opciót, hogy csak úgy barangolsz a hajón akkor minek! So tud valaki esetleg ebben segíteni?
Elõre is köszi!
Ui.: Ha már ennyien játszunk akkor lehetne egy kisebb fórumos flottát csinálni a játékban, persze minden kötöttségek nélkül... Na???
Eszem megáll! :S 😞
Melyik oldalon csináltál accountot? Mert a link amit az eredeti postodba írtál az egy alienware accountot csinál az meg csak hozzájuk jó, a játékhoz nem.
Javaslom csinálj egyet a startrekonline.com -on is, ha ez a helyzet.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Alternatíva: a hivatalos fórumok nézegetése. Ott láttam érdekeseket, de még nem értem annyira a játékot hogy értelmezni is tudjam a sok rövidítést.
Gol lehet egy olyan oldalt találni, ami leírja, hogy egyes típusú kapitányoknak mely skillek ajánlottak?
Köszi a segítséget elõre is!
Annyi kiegészítést tennék csak hozzá, hogy a hajódra tehetõ konzoloknak is van szintje, pl.: Ensing, Lieutenant, Lt. Commander, etc.
Ez mutatja hogy milyen szintû officert tud kiszolgálni. Minden szintje 1-1 képesség használatát is jelenti, magyarul - én is csalódtam picit - cruiseren lesz 1-1 alap konzol tact-engi-science, és egy Lt konzol engihez. Azaz lesz 1-1 skilled mindegyikhez + egy 2 skilles engi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nekem pl Perfect world nem ment, a régi cryptices accom kellett újjáélesztenem.
Segítséget kérnék! Regisztráltam a startrekonline.com-on és letöltöttem a játékot. Az email-emre kaptam egy üzenetet és ott volt egy aktiváló link. Rákattintottam és kiírta:Congratulations, your account has been created!Please check your email for more information on the upcoming beta.Questions, comments? Click here. Elindítottam a játékot és be akartam lépni de azt írja ki: invalid username or password! A lentiek alapján regisztráltam és kaptam egy kódot a http://www.alienwarearena.com/giveaway/star-trek-online-subscription-bundle/ oldalon de a startrekonline.com-ra sem tudok belépni! Gondoltam lekérem a kódomat a regelt e-mail-emre hátha az a gond és erre ezt az üzenetet kaptam: Sorry, that e-mail address does not match any existing accounts. Most merre tovább? Valaki egy pontos teljes regisztrációs menetet leírna nekem! Egyedül vagyok a problémával? Van rá megoldás? Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Úgy néz ki a rendszer itt is ahogy nézem, hogy szín szerint:
szürke<zöld<kék<lila stb az átlag erõsorrend. Természetesen ettõl még lehet egy zöld item roszabb mint egy szürke, de az általában azt jelenti, hogy az a szürke eleve magasabb szintû (mark).
General research skill point... craftolásra gondolsz?
Gyártani kell.
Én például azt csináltam, hogy gyártottam 6 schematicot, amik amúgy is kellenek felszerelésekhez, így lett 60 skill pontom, ami lehetõvé tette hogy egyszerûbb mark 2 fegyvert már tudjak csinálni magamnak.
Hogy hol a craft azt lejjebb írtam asszem.
Igen, itemek árai mások. El tudsz adni a hajód 'replikátorában' is, de az kb 20% veszteség wiki szerint ahhoz képest hogy mit lehet kapni érte.
Egyelõre a követzõ összefüggéseket vettem észre:
Fegyvert / egyebet bázison a fegyveres eladónak, egyéb szutykot meg lehetõleg vagy ûrben vagy valami civilnek.
A különbözõ cuccok amik bolgyók megsegítéséhez kell azok ára is változik, ûrben kereskedõnél pl comm array úgy tûnt olcsóbb míg a bázison a shield generator az. (Az már más kérdés, hogy nem túl derekas jutalmakat osztanak a segítõs küldetések.)
Amiket scanneléssel szedsz fel, azok a craftoláshoz szükséges alapanyagok. (én elraktam mindent mint egy hörcsög, aztán gyártottam belõle konzolt, hajó fegyvert...)
Olyan level 5 körül lesz quest ami elvisz Memory Alphára és ott lesz craft tutorial. Néha érdemes megnézni az available mission listet hátha van benne új, És a medical traininget így vettem észre.
amiket dolgokat felveszek ilyen scan helyeket, azokkal konkrétan mit lehet csinálni? még nem igazán jöttem rá....
http://www.stowiki.org/Ability:_Reroute_Power_to_Shields
A másikat amit mindenki megkap
http://www.stowiki.org/Ability:_Evasive_Maneuvers
az megvan, de nem figyeltem hogy hanyas szinten.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Talán ez segít:
http://www.stowiki.org/Rank
Itt is a Level Rewards. Nekem nem úgy tûnik hogy lehet majd. Vagy nem updatelik.
Érdekes eltérést vettem észre például skilleknél:
Állítják az oldalak, hogy level 5 (Lt grade5) ad space skillt, de nem. 8-nak is kéne, de mégse. SZóval lehet nem pontosak az infók, a F2P vezió alig két hete megy. (Elvben)
De másik tipp, van veterán program is, az is ad jutalmakat, az is lehet.