46662
-
Plata #8089 Szerintem a Givewaway elmulasztásával nem sokat vesztettél,kb akkor esélyed volt rajta nyerni,mint amekkora esélyed van hogy 1 lock boxból essen hajó. -
Plata #8088 Hogy a bánatban ennyi a dps,ha ennyi a sebzés.Cure space elite.
Damage: 7 643 065 (8 815,53 /s)
Hull: 7 195 416 (8 299,21 /s)
Shield: 447 649 (516,32 /s) -
gunji #8087 #8084: Nagyon egyszerű ezt megmagyarázni. Csak 75-76 millió EC-m van, összesen és szétszórva a karakterek között. Ebből kevesebbet merek és fogok kockáztatni. ;) A 7-8 milliós R&D packból is csak hármat vettem, így nagyobb valószínűsége annak, hogy nem jön be, s így is lett. S a többi cuccal is hasonló a helyzet.
#8086: A kék/lila konzolt úgy értem, hogy használat után nem tudom küldözgetni, nincs shared bankom.
Nnna, a nagy szintezésben elfelejtettem indulni a delta pack giveawayen. Hát ennyi volt -
Plata #8086 Commodities nekem olyan sok jön stf-en a carrierek miatt,hogy ha nem discardolnám azonnal,tuti hogy két flotta bankot is feltudnék velük tölteni nem túl sok idő múlva.Kék és lila konzolok fegyverek,stb szabadon mozgatható karakterek közt úgy mint a fehér.
Ha ilyen vackokkal mint device commodities akarsz kereskedni,akkor kezd egy ferengi karit,és vegyél neki kereskedő hajót,kapásból 45%-al olcsóbban tud rajta vásárolni. -
Plata #8085 Én is nyitottam sok lock boxot,először kellett 600 lobi az elachi hajóhoz,aztán 250 az alien karimnak,én nem jöttem ki rosszul belőle.Múltkor rohadt olcsón vettem 50 kulcsot,90+ millal.Abból visszajött 77.De esett sok vacak amit ki sem raktam a piacra hanem magam használtam fel,például command code,utána megint vettem 40 vagy 50 kulcsot,csak azért hogy aceton konzolt szerezzek,abból meg kapásból jött 114 millás hajó,meg konzolok,meg egyéb marhaságok. -
Raulblanco7 #8084 Valamit Te csinálsz rosszul, ezeket én is csináltam, és többsége plusszos lett, persze a box nem, az nem lesz soha, de weapon pack, r&d pack, zenes r&d pack, upgrade, craft, mind plusszos lett... az elmúlt 2 hétvége alatt kerestem kb 6-700 millió ec-t, r&d packokkal, szóval valamit Te csinálsz rosszul ha neked veszteséges. -
gunji #8083 Nézd, nekem ebből van bevételem. Próbálkoztam sok mindennel, leírom megint: XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- lock box: nyitottam jó százat, ezek nagy része a kulcs árának 10-15%-át adták vissza (egy kivétel volt, amikor bejött a xindi box, akkor esett jobb cucc is, de annak értéke se érte el a kulcsok értékének felét, más kérdés, hogy volt item, amit sikerült nagyon jó áron eladni, de az csak évi egyszeri mázli volt);
- polarized weapon box: 60-70% jött vissza, abbahagytam;
- contraband -> kulcs: na, ez az egy, ami bevált, de már veszteséges, így nem csinálom;
- r&d pack (fejből nem tudom a nevét, de csak 3-4 féle nyersanyagot ad): 30-80%-os megtérülés volt mikor elkezdtem, két nap múlva még jobban lement az ára, nem érte meg, abbahagytam;
- research & development pack: felírtam mi esett belőlük, szintén 40-60%-os megtérüléssel, van amit sikerült eladni, van amit nem, összességében ez is veszteséges volt;
- doffos konzolok: ritkán esik olyan, ami elmenne a piacon, legjobbam egy mk 11-es warp drive volt, de az is csak egy millióért kelt el, hiába veszek olyan lila doffokat, amiknek megfelelő traitjük van; alacsonyabb szinten meg nagy arányban jön disaster;
- upgrade: belevágtam, amikor még üres volt a piac és jó lehetőségnek tűnt, crtdx3-es dhc, accx3-as beam, quantum torpedo, ritka eng és általános tac konzol, pár napig egy-két ajánlat volt kinn, azóta meg lenyomták az árakat; ebben 60 millióm áll cuccokban;
- craft: teljesen random mi jön ki belőle, mind színre, mind módosítókra, kis tőkével nem éri meg.
Ezeken kívül mivel lehet még EC-t keresni? Csak a 'kukázás' marad meg a farmolós foundys küldetések.
A lootból a párezres cuccok, a ship device-ok, ezek pakkjait százezrekét is el lehet adni. A commoditiest miért discardolnám, ha egy óra múlva vagy holnap kellene egy doff-os misszióhoz? A kaját is néha el tudom passzolni fél-egy millióért. Nekem ez vált be, két-három karakternél 5-10 millió jött már össze belőle.
A szintezéshez azért használok inkább fehér konzolt, mert az (1) olcsóbb, főleg lootból, (2) szabadon küldhető karakterek között, (3) nem kell se várni a craftolásra, se szívni vele. Egyszerűbb így. Soha az életben nem fog olyan módosítót dobni, amilyet szeretnék. A próbálkozásra sem időm, sem türelmem, amikor inkább a karaktert húznám fel. Ha meg valami jó még is kisülne, akkor két óra játék után dobhatom is ki, ha túlléptem a rank-ot. Nem éri meg. -
Plata #8082 Igen,igazad van,most feltudtam menni,fedes van,vettem egy klingont is,az 1.2 misivel olcsóbb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.13. 15:46:42 -
Raulblanco7 #8081 ettől még lehet fedes, ott van zárójelben hogy KDF vagy valami hasonló klingon jelölés rajta?
benne van a nevük végében hogy (federation) (romulán) vagy klingon gondolom, azt a verziót nem láttam még. -
Plata #8080 Exen vettem. -
Raulblanco7 #8079 Platac, nem fedes packot akarsz kinyitni a klingonnal?
Ott van külön fed (benne kdf és romulán konzollal, mint ez) kdf (benne fed és romulán konzollal) és romulán változat (fed és kdf konzol). -
Plata #8078 Nincs Quantum,mk6 photon van,750 ezer. -
Plata #8077 Vajon mi lenne ha a meglévő aceton mellé kivenném ezt is?Mert van acetonom.
Csak ez a rendes klingon aceton,kis rendet csináltam a táskámban.
-
Plata #8076 Raul asszem bugos az aceton,vagy nem tudom miért,de klingonnal is acetont ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.13. 12:14:52 -
Raulblanco7 #8075 jó kérdés, keress rá csak arra hogy crth2 spread, aztán rakd be legolcsóbbra. -
Plata #8074 Torpedóba melyik stat érhet sokat?
Jött egy ilyen,nem tudom mennyire jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.13. 12:07:14 -
Plata #8073 Vajon ha fent van Klingon karinak az Enchanced induction coils akkor az Enchanced Plasma Manifold feltehető-e,és vajon cd-re teszik-e egymást.Wiki rosszul mutatja az induction coils ugyanazt tudja mint a plasma manifold.Vicces lenne ha klingon karival két ilyet is lehetne egyszerre használni. -
Plata #8072 Kettő még nekem is van.De az nem csak azért jó mert aceton is lehet,az klingon vagy roma karival Enchance Plasma Manifold . -
Raulblanco7 #8071 acetonnal kapcsolatban is ilyet várok, kb 250db-om van elrakva belőle... talán fél év és drága lesz, ahogy kiürül. -
Plata #8070 Szerintem inkább Tal shiar és Elachi boxot nyitogass.Elachiban sok bányász kártya van,Tal Shiarban dúrva konzol,és van benne Tal Shiar Command Code,pár jó doffal,szerintem az nagyon jó tud lenni. -
Plata #8069 Vicces hogy valamikor réges régen a Plasmonic Leech is ennyibe került,ma meg 30 milla felett van.Igaz a a Plasmonic tényleg nagyon jó cucc. -
Raulblanco7 #8068 Rossz kutya, sok értelmét nem látom vitatkozni valamiről, amit Te nem ismersz, Én igen (exchange). Maradjunk annyiban, hogy kettőnk közül nem Te vásároltál fel abból a konzolból pár tucatot és nem Te követted eddig az árak alakulását. Az a konzol nem volt még milliós tétel, lehet hogy egyszer / hamarosan az lesz, ahogy távolodunk az Undine boxtól, de milliós tétel még nem volt, egy ideig nem is lesz. Most is viszonylag drága az Undine box alatti 200-300k árához képest. -
Plata #8067 Fehér fegyver mi a búbánatos isten vasporos fnak?Már ne haragudj meg de én kéknél rosszabbat nem szivesen teszek még kiskarinak sem,vagy megszerzem neki doff küldivel,vagy craft,vagy ex esetleg esik kerrat vagy sb-n.Itt az új craft,olyan lilát faragsz a karidnak amilyet csak akarsz. -
Plata #8066 Jaah,az túró én több százat gyártottam,sok mk8-10-et is.
Lock box még ok,kaja/pia csak ha gyűjtő vagy,különben kuka.Commodities,ha nem kék és nem contra akkor kuka,craft nyersinek nem kell,ship device kuka,fehér fegyverek szintezéshez?Kuka.Craftolt cucc ha nem jó,kuka.
Gyakorlatilag szeméttel vagy tele,nem is nagyon kell ehhez flotta bank. -
gunji #8065 Nem a karakter jár negyven felett, hanem annyi mk ii fegyvert gyártottam az utóbbi napokban :D
Igen, elsősorban tárolásra: lock box, kaja/pia, commodities, craft nyersi, sok ship device lootból, fehér fegyverek/konzolok szintezéshez, ilyesmi. Van amit csak ideiglenesen, van amit hosszabb távra. S ez olcsóbb lenne, mint zenért bővítgetni a bankot vagy az inventoryt. Jah meg ott vannak ezek a béna craftolt cuccok is még múltkorról :( De most úgy is szintezem a klingonokat, utána meg a delta miatt úgy se lehet majd belépni XD -
Plata #8064 1.Crtdx2 Rapid a jó.
2.Tök mindegy hányas vagy az Mk2 ugyanannyiba kerül.
3.Mi a búbánatnak neked új flotta?
Jah,banknak kell az új flotta,gondolom,de mutasd már meg nekem miket akarsz betenni a bankba.
Ha nincs sok pénzed akkor gondolom a nagy része úgyis szemét,hisz ha nem az lenne eladtad volna és lenne pénzed.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.13. 00:07:00 -
gunji #8063 Hm, érdekes ez a craftolás. Kb negyven felett járok, s nem először fordul elő, hogy két közvetlen vagy egy kihagyással egymás utáni fegyvernek ugyanolyan módosítója lesz. De sajna mind szemét, hiába járok már a crthx2 rapidnál :/ Felesleges nyersanyagpazarlás, teljességgel reménytelen. Mint ahogy új flotta alapításához is összeszedni négy embert. Vagy értelmes idő alatt elég pénzt összeszedni. -
Plata #8062 Ez a konzol egy vacak,nekem is van pár belőle,sosem használtam.
Az egyik roma karimnál vannak elpakolva pár alpha deception meg pár subspace integration konzol mellé
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.12. 22:37:59 -
#8061 Csak a kedvedért ez csak az első oldal a listából a másodikon már milliós áraik vannak.
-
Raulblanco7 #8060 ez soha nem volt milliós érték, szóval nincs miért sajnálkozni miatta :) -
#8059 Hmm
Sejtettem hogy valami meghajtó rendszerű dolog lesz ez :)
Akkor ezek szerint valami sci karakternek kell ajándékoznom ezek szerint az talán jobban hasznosítja ha tányéros hajót vezet nem?
Sajna akkor kapom meg ezt is amikor milliós érték helyett csak 500 k adnak érte:)
-
gunji #8058 Nem rossz, nem rossz, grat :D
6 másodpercre láthatatlan és célozhatatlan leszel az ellenséggel szemben, valamint megnő a sebességed és a fordulékonyságod. Amikor ez a hat másodperc lejár, egy plazma lökéshullám (shockwave) indul ki a hajódból, ami 3 km-en belül súlyos plazma károsodást, illetve tíz másodpercre sebesség- és fordulékonyságvesztést idéz elő az ellenséges hajókon. -
#8057 Skacok nyitottam egy dobózt.. kaptam egy ilyet
Valaki elmeséli nekem milyen konzol ez? És mit tud?
-
bgabor #8056 Köszi. -
Plata #8055 Nem,20 óránként asszem vagy 24.Az előzőleg legelső roma markot adó küldi után.Ha ma reggel 8 órakor szerezted a napi első bónuszt akkor az után 20-24 órával kapod a köv legelsőt. -
bgabor #8054 Hülye kérdés lehet, de mikortól számolja a napi elsőt? Éjféltől? Mentem egyet ma reggel hat kröül, és mintha csak 20-at adott volna. -
Plata #8053 Mert a napi első alkalommal kapsz kb 50-et pluszban. -
bgabor #8052 Srácok, az miért van hogy az Azure Nebula egyszer Romulan 70 Markot ad, egyszer meg csak 20-at? -
Plata #8051 Fogalmam sincs.
Raul asszem ilyen turretet keresel.
-
aru #8050 Valaki aki nagyon benne van a craftban és az upgrade-ben tudja, hogy ezt miért nem engedi upgrade-elni?