50281
  • RoboKutya78
    Jesszus újra kell néznem a filmet akkor:)

Másik problema
    Amikor aszikat csinálok
    Kiválasztom a listából a megfelelő aszinál mindenem megvan hozzá dofra gondolok csak a mati hiányzik pl
    Megnyitom a replikátort legyártom a cuccot a mati ikonja kivilágosodik
    Némelyik aszinál a Begin gomb is kivilágosodik némelyik aszinál újra ki kell keresnem a listából hogy el tudjam indítani
    Miért Van ez így?
  • aru
    Drozanán van csak konzol, de zenes hajót nem tudsz venni. Ha rendelkezel megfelelő mennyiségű lobi kristályal akkor azokat a hajókat ki tudod próbálni.
  • Plata
    De.
    Ja meg valami időutazós részben is volt azt hiszem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.16. 10:27:53
  • Zero001
    Tom Paris meg Belanna Torres gyereke, nem? Csak az utolsó részben szerepel.
  • Plata
    ARC kliensel frissíted?
    Miral Paris a Voyager sorozatból ismerős.
  • RoboKutya78
    oké van de akkor se tudom berakni az általam ismert epizodokba

Na talán ma legyün a frissítést tegnap 85 % nál kellett kiszállnom azt hittem legalább onnan folytatja a frissítést de nem.
  • Plata
    Pedig régen volt,a hajógyárban egy pici konzol.
    Rég nem voltam tribblin,nem sok értelme van felmenni,tesztelésért nem kapsz semmit,és úgy sem tarthatod meg amit ott szerzel.
  • GaborST
    Na én nem találtam a ESD-n ilyen konzolt
  • Lokker
    Fedes karival már a legelején összefut vele az ember.
  • Plata
    Ne bassz fel hogy nem tudod ki az a Miral Paris.Pár küldiben találkozhattál már vele.
  • RoboKutya78
    Segítség ezt a karaktert hova tegyem azt látom voyager de melyik történet része?
    Van egy tippem de nem akarok hülyeséget mondani.
  • RoboKutya78
    40%
  • RoboKutya78
    sebesség már egy órája jön csak nem adták kölcsön a szerójukat a GTAs srácoknak? :)
  • Plata
    Passz,nem látom értelmét tribblinek.
    Tegnap nekem patchelt 6.8 gigát.
  • RoboKutya78
    Mi a görcs van a játék letöltő szerverével?
    Újra kellet raknom a steamet és a frissítés iszonyat tetű módon csordogál lefele
    Jön valami nagy buli és mindenki a triblin csücsül??

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.15. 21:33:45
  • Plata
    Faji trait-el meg egy rakás szarral 150 köré is lehet egy skillt nyomni.
    Ha jól emlékszem Padre joined trill scijenek valami 150 valamennyi volt a particle generator.És akkor még nem voltak craft cuccok meg epic cuccok,csak sima lilák.Viszont Padre Gw-je gebasz erős volt,rányomta a tac kockára akkor az ellenséges hajókat beszopta gw a kocka belsejébe.
  • Zero001
    Na van egy kis problémám az új karakterek skilljeinek szétosztásánál.
    Van ugye ez a táblázat: SkillPointEffects, és ez frankón leírja a skillek hatásait. 100ig.

Mi van 100 fölött?

Traitekkel, egyebekkel fel lehet azt tolni száz fölé, mennyire éri meg? Mert az egy dolog, hogy 6 és 10 skillpont közt nem nagyon látszik hatása a skillnek, de ott már egy-egy skillpont csak +5 hatékonyságot ad. Ha rá tudok pakolni még 10-20at traitből, felszerelésből, akkor már lehet hogy nem mindegy, hogy 100 vagy 120 a vége.

Mit gondoltok erről?
  • Plata
    Hajógyárban konzolnál.
  • gunji
    A manóba ezzel a random crafttal :S Másodjára ad nagyon jó crtdx2-es módosítót egy szintezésre szánt mk iv-es turrethez, persze amikor beamet csináltam, egy crtdx3 sem esett a 400-ból :S
  • gunji
    Nem lehet, sajna :(
  • GaborST
    Triblin hogy lehet zenes hajót venni ?
  • Plata
    Na most kék szellem jött.
  • Plata
    Amíg én pofáztam Obisek-el a boffok úgy döntöttek túl randa a remán őr,és átoperálják a pofáját.
  • Plata
    Na már a Frozen küldinél tartok,leálltam trollkodni.
  • Zero001
    Plata mondta, hogy van megoldás rá, csak még nem jutottam el addig.

De az nagyon zavart, hogy az aero shuttle nem hangár, hanem képesség, kijelölt célpont nélkül nem csinál semmit, és hogy az ikonja aktív marad akkor is, ha kilövik, nem látni hogy megpusztult. És ha nem pusztult meg, de rányomsz az ikonra a biztonság kedvéért, akkor hazajön, és 2 perc CD.

Egyébként a többi dologban olyan, mint az Intrepid, csak kicsit jobb mert T6. Ja, és én konzolszettel használom, megvan mindhárom verziója.
  • Zemanov
    Az tetszik nekem is.vagy esetleg még Vesta.bár az csak T5 és meg upgradelni is kell.akkor inkább maradok a Pathfindernél.
    Hülyeségek alatt mit értesz?
  • gunji
    Jó, de azért szvsz nem lesz ennyire könnyű, ha lvl50-en csinálsz egy lvl15-20 küldit. Eddig úgy volt, hogy a legtöbb ilyen storyline küldetésnél az ellenfél npc-k hp-ja hozzád idomult, azaz nagyobb lesz a hp-juk, ha 50-es szintű vagy (ezért nehezebb eljutni pl a Test of Mettle-ig egy xp weekend alatt). Játékosként csak annyi előnyünk van, hogy használhatjuk a magasabb szintű boff-abilityket, traiteket és egyéb pluszokat.

#11691: A Coliseum az tényleg túl hosszú így, mondhatni utálom. De legalább a küzdőteres része jól adja vissza a TOS-ból a 'Kirk puszta kézzel legyűr mindenkit' hangulatot. :)

#11697: Én csak az új 'szubteret' néztem meg a Tribble-n (sector space). Szépek lettek a naprendszerek :)
    Az érzés , hogy már most elkezdődhet, onnan jött, hogy cikkben komolyabban írtak az első két küldetésről. Nem is úgy értem, hogy az egészet megkapjuk egyszerre, talán csak ezt az első pár küldetést. De mondhatjuk úgy is, hogy nem lepődnék meg, ha jönne holnap. Igaz, még korainak tartom.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.15. 11:06:06
  • aru
    Nem hiszem. Tribble szerveren sem kerek még a történet, naponta többször is frissít és mindig felraknak egy apró változtatást. A ground és space set elemek ikonjai még szinte egyátalán nincsen kész. Még csak tegnap került föl a space set dizájn, szép piros mintás lesz a hajó tőle.
    A 3 új pve-ből csak egyet tudtam kipróbálni, mert szinte sosincs meg az 5 fő...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.15. 10:39:51
  • Zero001
    Nekem a Pathfinder bejön a hülyeségei ellenére.
  • Zemanov
    Sci hajóból milyet érdemes venni mostanság?
  • Zemanov
    Szerintem meg az a jó ha szétporladnak.főleg epizód küldik esetében aztán az ember minél hamarabb letudja.és stf-en is nagy élmény amikor a többiek csak karcolgatják az ellent én meg egy faw3-al kitörlöm őket a map-ról.

• Plata
    Ki keresi a kihívást?
    Lényeg hogy 3 karival minél kevesebb munkával végig szenvedd az epizódokat.
    Fedes is 50 mostmár t6 command hajóban ül,command szettel,a klingon 52 marad t6 lekvérban,a romulán is 50 ő is command packot kap.
    Romulán most ért a temporal ambassadorhoz,a klingon a vaulthoz,fedes a harmadik kardi küldihez.
  • RoboKutya78
    nem tudom mi a kihívás abban ha ráfordulok az ellenre és szétporlad:) inkább szívok 3 szor és akkor is kicsinálom őket:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.14. 23:19:50
  • Plata
    Passz,de nekem ennyi frissítést szívott le.
    Már 52-es a delta eventes klingon karim,állati jó t6 hajóval harcolni 20-as szintű küldikben.
    Ma fogom elkezdeni a romulán történet szálat,az első küldi a vault.Egyedül a colisseumtól félek,az kurva unalmas és hosszú.
  • gunji
    Az ikoniaiak már a spájzban vannak... Talán már csütörtökön indulhat a tizedik évad.
  • Plata
    Mi a szösz,6.8 giga patch jön le.
  • gunji
    #11685: Lehet, de ahhoz be is kellene jutni a játékba, de végigvárni egy 400-500-as sort minden karakterváltáskor... Talán majd később. Egyébként a Tribble is elszállt, gondoltam ránézek addig az új sector space-re, de félóra után 12%-nál leállt a patch. Igaz, a konkurenciánál is 1200 ms-os pingek vannak.

#11686: Még ultra rare-hez is nagyobb esély a 40%, mint a 4%. S ha tízből egyszer jó módosítót kapok és az első kit után sikerül el is adni a piacon, már megérte. ;)
  • Zemanov
    Ott a pont.ezért húzom én is gyorsba 50-re.
  • Zemanov
    Nem éri meg ezzel üzletelni.kivéve ha epicre akarod húzni.
  • Plata
    Dupla xp event van csütörtökig,most húzd,így sokkal könnyebb,ha eléred 50-es szintet ülhetsz t6 hajóba,és 50-es szinten még 20-30-as küldik is könnyebbek.