46662
-
bgabor #8129 Arról nincs infó hogy a fleet változatok mikor kerülnek be? -
#8128 Nézegetem az sto wikin az új hajókat, háát.. Engem a guardian egyelőre nem nagyon győzött meg a szöveg alapján. Lehet hogy jó kis hajó de valahogy olyan semmilyen. A Eclipse legalább furán néz ki. Ahogy látom amolyan fél dreadnought fél cirkáló. Na majd meglátjuk a teszteken. Mondjuk azt sem hiszem el hogy nem lehetett volna valahogy a kánonba jobban illő hajócskákat szerkeszteni. Elkezdtem tegnap a küldetéseket. Az első érdekes volt. -
Plata #8127 Eddig is így volt.Már mint ha felgyógyítják azonnal failed.
Részemről kurva nagy csalódás DR,a hajók úgy néznek ki mint a mosott szar,azon kívül hogy betették a 60-as szintet meg egy új stf-et,nem adott semmit.Csak annyit tettek be hogy még több dilit és zent költs,és még több szar repuval pöcsölj.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.15. 11:53:57 -
bgabor #8126 STF-ek komoly változáson mentek keresztül. A kis Infected the Conduit elite,, a régebben 5 perc alatt letudható kis küldi most advanced fokozaton jó 20 perc volt. Megnöveték a sima Spherek számát, és ha csak EGYSZER is felgyúgyítják a nanite Spherek a conduitot, akkor mission failed... -
gunji #8125 A release notesban olvastam, hogy ideiglenesen nem elérhető (legalul). -
bgabor #8124 Azúr Nebula Reszkjút ki lopta el? -
gunji #8123 Sci hajó ugye csak az a kettő föderációs van a DR pakkban?
Most új doboz van, érdemes kulcsra költeni az utolsó ezer zenemet? Szeretnék egy benthan cruisert XD Milyen gyakran szokott nektek hajó esni?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.14. 23:17:57 -
bgabor #8122 Nem vágom mi van. A peccs óta sokszor STF-ben ilyen 60-100 damaget lövök. Xii-es dual heavy plasma cannonnal, maximum energiaszinten. Aztán megjavul. STF-ek randomszerűen érnek véget mission failel, pedig akkor éppen semmi okuk rá. Van még mit javítani, gondolom hamarosan jön az első minipeccs. -
Plata #8121 Én megvettem a DR packot,de a sci hajók okádékul néznek ki,kellenek a francnak,többit nem néztem még. -
gunji #8120 Guardiant majd szeretnék én is, az jól néz ki, de csak egy új eng karakterhez. A klingon és a romulán hajókat nézegettem még, azokra kíváncsi vagyok, mit tudnak. Remélem lesznek hamarosan videók is.
Az viszont meglepett, hogy egy új T5 hajó + upgrade hozzá drágább, mint egy T6-os hajó -
#8119 Nekem most ezer. Farmolok :) De nem tudom melyiket kéne a fura kinézetűt vagy a guardiant. De amig összeszedek még 2000-et addig kiderül melyik mire használható :)
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.10.14. 20:24:21 -
gunji #8118 Ez a teljes 120 eurós pakk? És 700 zen egy hajóupgrade? Az komoly Sajna nekem csak 1500 zenem van ... farm indul
-
Plata #8117 Az tényleg nem sok,nekem még hiányzik hozzá,mert költöttem zent a xindi hajóm No winesre alakítására.
De asszem 11k valamennyi van. -
Plata #8116 Igen,SWTOR.Már két megbízással kész is vagyok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hutta king pin küldi.
Jutalom felmarkolása.
Képek kicsit szarok mert steam-en keresztül csináltam őket,print screen valamiért nem megy SW ToR-ban nekem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 18:55:12 -
DarkBlade #8115 12.500 zen a delta pack?!
Instant vétel... -
Plata #8114 Jah,bár fel lett újítva,csináltak hozzá galaxy bundle-t,és Galaxy szettet.Nekem a Galaxy a kedvencem,nem használom,de az a legszebb hajó.Venture és a Galaxy X is megvan.Venture skines Galaxy X gyönyörű.Az 50-es fej le esős Galaxy nincs meg,mert okádék ahogy lejön a feje.
De a Galaxy X asszem hangárt is kapott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 17:43:22 -
bgabor #8113 Tudom én hogy az, de annak a fleet változatára is csak négy engi konzol megy, a fleet explorationösre meg öt.
Amúgy jól sejtem hogy a jó öreg Galaxy Dreadnought-ot nem nagyon használják az Avenger és Fleet Avenger óta? -
Plata #8112 Sosem próbáltam ki. -
Plata #8111 Jah a Stadi az nem exploration cruiser,hanem dreadnought cruiser.
Terran Galaxy Dreadnought CruiserStadi
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 17:37:17 -
bgabor #8110 Akkor mennyi lenne kábé a max, amit elvi síkon össze lehetne hozni? -
Plata #8109 Hull növelő konzolok nélkül 70k hull összejön egy carriernek nukara repu skillel.Azt elfelejtetted hogy minél több konzolod van ugyanabból a fajtából annál kevesebbet adnak.Az első még ad 10%-ot de a többi már nem.Azt hiszem a nukara szett a hullt növeli,de borg stf-re nem jó,de ha csak hullt akarsz növelni poénból,arra jó. -
Plata #8108 De félévente egyszer mirror event.De kibászott káksi. -
bgabor #8107 Erről jut eszembe, az éve elejei átépíté óta a Mirror Universe Incursion már sehogy sem elérhető? -
bgabor #8106 Szerintetek amúgy mennyi lehet a max hull, amit ki lehet hozni egy hajóból? És melyikből? Lehetséges 100.000 hullt elérni?
A fleet exploration retrofit cruisert néztem. Ugye alapból(még skillek mélkül) 44.000 hullja van, és öt engi konzol slotja. A flottás engi konzolokkal konzolonként 10.6% hullt lehet növelni, és rámegy öt. Ha ráadásul az RCS konzolokat teszed rá, még fordulni is nagyságrendekkel jobban fog a végén.
Ez lehetne a hírhedt I.S.S Stadi játszható verziója. Persze annak mob npc-ként több mint 300.000 hullja van, de ez állhatna legközelebb hozzá. :D -
Plata #8105 Marad,majd te ha akarsz nagyobb szintet fel upgradeled. -
gunji #8104 Ma gyorsak voltak, T-2 perckor már kidobott, s rögtön le is nyomták a szervereket
Kérdés. A küldetések nagy részénél a karakter szintjének megfelelő mark-ú item jár jutalmul. Vajon ez is tovább emelkedik most az új szintek miatt vagy marad mk 11? [fejvakarós smiley] -
Plata #8103 Shadow az tank vagy dps,Sage az híler dps.Shadow tank elég mókás,viszont a sage Telecinetics ág megint jó.Mind a kettőt szeretem. -
#8102 "Vasdászidény"? SWTOR? :) Mindjárt választhatok hogy Jedi Shadow vagy Sage legyek. Te melyiket javaslod? Tetszenek a Shadow képességei, és kicsit tank is szivesen lennék. Míg a Sage inkább nem közelharcos, hanem valami healer szerű nem? -
DarkBlade #8101 3-7 közt lesz leállás. -
Plata #8100 Háát majd meglátjuk,ne legyen igazam,de szerintem dc hegyek lesznek meg atom lagg,és kurva nagy sorban állás.
Ránézek majd én is,de sok jóban nem reménykedek.
Annyira nem is izgat,tegnap felcuccoltam a társam,ma kezdődik a vadász idény,úgy hogy most jobban izgat az hogy vajon az új társam hogy fog beválni fejvadászaton.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 11:29:53 -
#8099 Kiváncsi leszek az új fedes cirkálókra. Lehet hogy tényleg lesz értelme ennek az "intelligence" bulinak? -
aru #8098 Pedig remélem fogok! :D De azért a biztosra megyek és most ledilizek. :) -
Plata #8097 Azt hiszem este 6-tól 10-ig leállás.De ne nagyon reménykedj benne hogy ma már jókat fogsz játszani.
DR miatt hatalmas torlódás lesz,mindenki játszani akar,tele lesznek a szerverek fél órás órás sorban állások lesznek,amit minden dc után kezdhetsz újra.
Mivel még sosem csináltak kiegészítőt vagy seasont nagyobb bugok nélkül,így valszeg most is sok lesz.Roma kiegnél 50-ezres sor volt belépésnél,és dc hegyek.
Ha F2P játékos vagy,akkor a sor végére kerülsz,előfizetősök soronkívül bemehetnek..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 11:21:23 -
aru #8096 Mikor élesítik a Delta Risingot? Elvileg 6 óra az időeltolódás... 12-16 óra? -
Plata #8095 Jaa,azt hittem már van valami új box,50 kulcsom nekem is van.Többet nem fogok venni,most nem nagyon érdekelt a pénz,csak a craft,már csak 6k xp kell(ene) a 15-ös torpedóhoz. -
Raulblanco7 #8094 de vár a bankban 100 kulcs az új boxra, szerintem veszek hozzá még 100-at ma, 200ból csak kiesik egy benthan cruiser. -
Raulblanco7 #8093 mindenfélét.
a hétvégén ferengit, xindit, temporalt meg domíniumot, találtam 51 boxot a bankomban, mondom akkor legyen kinyitva, pár közepesen drága trait, más nem jött. -
Plata #8092 Mi a zúzmarát nyitogatsz te?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 10:14:33 -
Raulblanco7 #8091 egyébként pedig hajót nyitni mostantól kb bárki tud... mirror helyett van a kazon, ugyan azzal az eséllyel ami korábban mirror, szóval, amit eddig mirrort nyitottál, az az új boxban a kazon raider lesz. persze maga a hajó gagyi, még upgradelve is, de a konzolja ér majd valamit, mert áttehetik az emberek a cruiserre, nem kell megvenni 100 millióért a lobis hajót. kíváncsi vagyok hogy alakul majd emiatt az ára.
meg az r&d-ből minden ára, így hogy boxból esik majd pack - mini pack -
Raulblanco7 #8090 bakker, akkor most lenne egy csomó eladható dr packom... eddig nyitottam:
Jem'Hadar Attack Ship
2 Sulibán Cell ship
Tuffli
2 Xindi carrier
Tal shiar adapted destroyer
Undine Nicor
ma megpróbálunk nyitni egy ilyen Benthan cruisert is, nagyon brutál egy hajó.