46662
  • gunji
    A hibaüzenet nálam is mindig megjelenik induláskor. Azt írják rá a fórumban, hogy egy DirectX 11-es featuret próbáltak leprogramozni DirectX 9-ben. Úgy látszik, még nem sikerült teljesen :)

A lag az tényleg borzasztó, előfordult, hogy tíz másodperig ugrált a hajóm. Talán, ha lejjebb megy a DR láz, akkor jobb lesz ;)
  • GaborST
    volna egy kis gondom ezt írja ki alól a karakter menünél a játék napok óta és elégé szaggat is mi lehet a gond

Pixel shader compilation failure
  • gunji
    Chaten végül azt tanácsolták, hogy ne próbáljam ki, mert valamilyen trait elveszik tőle. Akkor tárgytalan :)
  • gunji
    Köszi :) Ezért nem értem, miért kellett nehezíteni, nem viccből megy oda az ember, hanem bnp-ért :/

Mijezaz ingyen retrain dolog? Én nem látok az accomon semmit (illetve csak egyet látok, de azt már régóta tartogatom).
    Szerk: jah megvan. Karakterenként vagy acconként lehet egyszer változtatni? És meddig lehet felhasználni? :)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.16. 21:51:59
  • aru
    Király, akkor megyek szintezni. :D
  • DarkBlade
    Ma hamarabb lett 18:30. :D
  • aru
    Karbantartás (optimalizálás) van 16-tól 18:30-ig.
  • Plata
    Gondolom csütörtök és frissítés.
  • bgabor
    Nem tudja valaki hogy miért nincs szerver?
  • aru
    Még 200 ezer pont és megvan a 60-as szint. Remélem utána tudok abból is gyüjtögetni, mert szedném ki sorban a repu cuccokat. Tribblin néztem tegnap egészen jók. Sajnos pve-t nem tudtam menni, mert az istenért nem jött össze 4-5 ember...
  • DarkBlade
    Passz.
    Tribblin Kobali groundon adott egyet az egyik kulidért, lehet majd otlesz napi ért reward.
    Csak nem akkora görények hogy a lv60 -as kobali elit űr stf -hez kötik.
  • aru
    Hol lehet szerezni a delta repuhoz power cell-t? Ha jól láttam akkor az új borgos pve neural cpu-t ad.
  • bgabor
    Az advanced adja. Gondolom az Elite többet is ad majd.
  • Plata
    STF szarabb lett az biztos,bár gw-s scivel nem vészes.De a jutalom ótvar szar lett.
  • gunji
    Csak azért kérdeztem, hátha találok valami logikát abban, hogy megnehezítették az előzetes ígéretekkel szemben.
  • gunji
    Mai kérdésem: a delta rising indulásával a borg neural procikat továbbra is csak az advanced stf-eken lehet megszerezni?
  • bgabor
    Tuti hogy megpiszkálták a sebzéseket. Az egy dolog hogy Conduit Advanceden tizenegy Spehere van lent a végén a Tactical Cube mellett, de hogy öt ilyen Sphere-t lövünk vagy hat percig mire meghalnak, az azért túlzás.
  • bgabor
    Komoly gondnak látom, hogy a fejlesztők már az STF advanced szintjén is komoly együttműködést és tudást várnak el a játékosoktól. Ami pedig egy random összejött csapatnál nem szokott meglenni. Jönnek itt a kiskölykök STF-re a sok dollárért/euróért megvett csilivili pakkos Scimitarjukkal meg Galaxy Dreadnoughtjukkal, és amúgy semmit se tudnak a játék vagy az adott STF működéséről, és így persze pár perc alatt failed lesz.

Elite fokozaton el lehetne várni az együttműködést meg a profi csapatokat, node advanceden? lol! És az advanced borg STF ad annyi dilit mint régen az alap? Nagyon nem lesz ez így jó!
  • bgabor
    Az a baj hogy az ingame chat is atomszarul van kivitelezve, és alapértelmezésben minden lényegtelen szart oda ír ki a program. És aki nem állítja át a csetjét (tízből hét), az semmit se tud elolvasni amit a többiek írnak, mert a hülye rendszerüzenetek fél másodperc alatt kiszorítják, azt
    amit a többiek írnak.

Nincs mese, fullos ötös csapatokkal kell menni STF-re.
  • bgabor
    Igen, épp ezért nagyon felértékelődtek a Gravity wellre és tractor beam repulsorra kihegyezett science hajók ott.
  • RoboKutya78
    hát ez az midíg át kéne csalni a játékosokat triblire ha azt akarják hogy tesztelés legyen.
  • RoboKutya78
    Az rendben de nem end game a vége és nem akkor kapod a jutalmat ugye hanem a kapu elpusztításáért.
  • DarkBlade
    Ez úgy ment át bétán, hogy a kutya se ment a régi stfekre, én próbáltam de más nem jelentkezett.
    A lv60 -as stf -re se jött össze soha a csapat.
    Embert akkor láttam magamon kívül tribblin, mikor az a csóka tartotta a hajó bemutatókat, na akkor voltak rendesen... de máskor.
  • aru
    A borg advance pve legalább 5-6-szor nehezebb, mint volt az elite és mindenzért 480 dili? Ezek betegek!
    Cure space advance-nál néha bejön az, hogy egyvalaki kiszedi az összes kockát addig a többiek elvannak középen... de legtöbbször képtelenség kiszedni a középre zúdúló npc tömeget még így is.
    Kellett a pve nehezítés de NEM így. :(

Az infectednek lett egy ojan opciója, hogy ha a generátorok lelővése után az érkező gömbök elkezdik visszajavítani a transformert akkor mission faild.
  • bgabor
    Röviden, a DR elcseszte az ÖSSZES STF-et, és ami a szomorú, hogy sokuk szándékosan lett ilyen. STFek és űrhajózás nélkül pedig ugyan mit ér ez a játék? Semmit.
  • RoboKutya78
    Mi a kaki van infecteden???
    Az első nagy kocka körül 4 kis gömb feszített.
    A generátorok felett álló kocka mellett egy gömb tanyázott
    A kocka és a gömb kicsinálása után a 2 plusz gömb helyett 4 jött
    A generátor körül a modulokat kicsinálod jön az áldás alig tudod leszedni a generátort
    Megsemmisül a generátor és vége a mecsnek?
    Nem adott se dilítiumot se marcot.
    Mért kell mindennek a feje tetejére állnia azért mert egy új csomagot installálnak
    Mért kell elrontani azt ami amúgy jó volt??
    Megyek egy hétre Space Enginerezni Megalkotom a saját kis Infected pályámat:)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.15. 21:27:47
  • bgabor
    Hát ez sajnos jelen állás szerint játszhatatlan. STF-eken a hajók a peccs előtti szebzésénél úgy 70-80 százalékkal sebeznek kevesebbet, az ötfős csapatoknak esélyük sincs az AI hordák ellen így. És emelett az STF-ek sokszor random módon lesznek failed-ek, minden ok nélkül. Amíg ezt helyre nem hozzák addig parkolópályára kerül a játék, mert ennek a játéknak az (űrbéli) STF-ek képezik a lényegét. Remélem erre a fejlesztők is gyorsan réjönnek.

Ja és elképzelni se tudom hogy ez hogyan ment át észrevétlenül a beta szerveren, hogy lehetett ezt így megjelentetni.
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2014.10.15. 21:05:42
  • gunji
    Példa volt. Battle cloakja meg persze, hogy nincs, hiszen a kazon elmaradott faj, még a borgot sem érdekli
  • bgabor
    Mondjuk a Kazonon nem vagyok meglepődve. Ha valamiből soh van és senkinek sem kell, akkor lemegy az ára. Az a kazon például mire kell? Raider battle cloak nélkül?
  • bgabor
    Amúgy én is úgy érzem hogy vagy a tier5 hajók sebzésével csináltak valami furát, vagy a küldetésekkel. Momentán egy retek kis Starbase fleet defense küldiben sem szoktak a játékosok a második hullámon átjutni.
  • bgabor
    Azért látom legalább a dögunalmas másfélórás gyalogos küldetések most se maradtak ki. :D
  • gunji
    Az első mondattal nem egészen értek egyet. Semmivel nem védhető eladói szempontból az, amikor pl. közvetlenül a 7,5 milliós ajánlat alá egy 5 milliósat tesz ki valaki. Saját magát rövidíti meg, s a többi potenciális eladóval is kiszúr.
  • GaborST
    komolyan felb..sz ez a játék mos b..szott ki ötödjére még a karaktelemet se bírtam megnyitni évről évre egy kalapsz..r lesz ez a játék
    kár az st világáért hogy ilyen fejlesztők kezébe került
  • Fabio Capello
    ez kisrészt emberi hülyeség, nagyrészt az amerika-európa játékosarány fluktuációja. Amikor Amerikában elkezdenek játszani (jellemzően hajnali 1-2 fele, egészen reggel 7-8-ig), az exchange árai ugrásszerűen nőnek, köszönhetően annak, hogy rengetegen játszanak ilyenkor, és felvásárolják azt, amit mi felpakolunk napközben. Aztán amikor itt EU-ban napközben van, megint lejjebb szorulnak az árak, megint jön az éjszaka, az amerikaiak, megint felvásárolják, és megy körbe-körbe.
  • gunji
    Én meg egyelőre csak pénzt próbálok gyűjteni, így nem nagyon próbálgattam a meglevő hajókat, sem az új contentet, de csalódott vagyok magam is: az emberi hülyeség miatt. Ha lock boxot nyitnak, kiteszi valaki a piacra, akkor mi a búbánatos fittyfenéért mennek annyira a másik ajánlat alá??? Benthan hajónál pl betesznek 400 millió alá 250 milliósat, kazonnál is a reggeli 25-ról lenyomták 3 millió alá. A nagyobbik R&D pack éjjel még 7,5 millió volt, reggelre lement négyre, most meg már 2 milliónál jár, lejjebb, mint egy kulcs ára
    Rohadtul nem éri meg semmilyen boxot nyitni.
  • GaborST
    nem egy hét lesz abból sajnos
  • bgabor
    Szerintem félre kell tenni egy hétre, amíg kijavítják az ordító bugokat meg nem működő STF-eket.
  • bgabor
    Nem mert eddig csak megnehezítette a dolgodat ha felgyógyították, most meg konkrétan azonnal véget ér a küldetés ha megteszik.
  • GaborST
    "Eddig is így volt.Már mint ha felgyógyítják azonnal failed.
    Részemről kurva nagy csalódás DR,a hajók úgy néznek ki mint a mosott szar,azon kívül hogy betették a 60-as szintet meg egy új stf-et,nem adott semmit.Csak annyit tettek be hogy még több dilit és zent költs,és még több szar repuval pöcsölj."

Meg egy halom hibát ami miatt játszhatatlan a játék de főleg az stf-ek

Nem tudom vagy csak nekem tűnik úgy de mintha le neferelték volna a tier 5 hajókat mert eddig meglépő hajóim k..va jók voltak most meg mintha sz..rt se érnének az mk XII fegyvereivel együtt meg konzolja és még sorolhatnám
    ez is lassan a felejtős gamek közé kerül hála a fejlesztőknek
    utálom az ilyet mikor leszarják a játékosokat és csak a profi meg a profit
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.10.15. 14:55:33
  • Fabio Capello
    +1