46662
-
aru #8209 Lehet, hogy panaszkodnak sokan de sokat nem fognak tenni a fejlesztők. Ez tudatosan lett ilyen.
Egyik oldalról nem bánom, mert a karakterenként eddigi 4-5 borg pve ideje redukálódott 30 percre, mert a dyson battlezoneban ennyi idő alatt megvan a 8500 dilithium. A másik oldalról meg bánom, mert azér csak jobb volt borgokat írtani.
Nekem nem éri meg 480 dilithiumért a 20-30 perc szopást a borg advanced szintű pve.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.10.19. 17:02:09 -
Plata #8208 Háát szerintem magasról szarnak rá.Jól megszedik magukat azzal hogy sokat megvették dolcsiért ezt a szart.DR nem sok jót hozott,bánom hogy 12500 zent elköltöttem a DR packra.
De jelenleg jobban érdekel hogy a Hoth-i területekért harcoljak a klánnak.Ha véget ér a Conquest talán kicsit visszanézek. -
bgabor #8207 Látom a hivatalos fórumon is mindenki a Delta Rising miatt panaszkodik, hogy hogy szétcseszte az STF-eket. Hát remélem hogy gyosan megjavítják, mert ennek a játéknak az űr STF-ek alkotják a lényegét.
A tetves DR előtt az STF rewardokból(Argonite) majdnem összeszedtem a Fleet Avengert, 3 millió EC kell már csak az uccsó fleet modulehoz, most meg erre teljesen megölik az STF-eket. Kicsit sem vagyok ideges. tényleg.
-
#8206 space dock nál vagyok fleet kreátor #10 Tauriel@robokutya néven várom a 4. delikvenst fleet létrehozásra
-
gunji #8205 "mert 363 ezerre csökkentették a lvl50-es max xp-t, így annyit is lehet csak szétosztani a skillfán."
Javítanám magam, 50-es szinten szét lehet osztani 366 ezret, elfogadja így is (366000/363000-t írva ki). -
gunji #8204 Az acc-on 20 óra összesített játékidő vagy zenes vásárlás (akár dili-zen is) elégséges. -
#8203 elég a 3 as szint a flottázáshoz? mert akkor elvileg kész vagyok:)
-
#8202 most száltam le vega coloniára borgot írtani lassan megleszek:) -
#8201 külön van
-
gunji #8200 Ha egy accon vannak, akkor nem jó :( Több accounttal meg vigyázni kell, mert nem nagyon szeretik, ha valakinek kettőnél több van.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.18. 22:22:50 -
#8199 most kreálok egyet ha meglesz szólok van még 2 karim és meg tudjuk oldani csak kell egy óra mire eljutok az uj karival eartdokba
-
gunji #8198 Hát... ha van másik három tag, szívesen beugrok negyediknek a létrehozás idejére. Amíg nem dob le megint a szerver :D -
Plata #8197 Nar Shadda egy másik univerzumban van.
Itt.
-
#8196 ha megírod a neved felveszlek barátba
van másik 2 emberkéd?
earthspacen vagyok a fleet kreátornál
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.18. 21:23:07 -
Plata #8195 Háát,ha gondolod,keres meg,épp a nar shadda-i apartmanomat szépítgetem. -
#8194 Jaa nincs kedvetek gyorsban összeverődni egy fleet alapításra?
kéne némi rakterület a karimnak:)
-
#8193 ja sajna verem is a fogaimat kifele :) a szemüveg tetszik:)
-
Plata #8192 Gondolom ez valami DR ruha,de nem valami szép,ennél az open jacket sokkal jobb. -
#8191 Francbaa
sose lesz meg az a 3000 zen ha mindig ruházkodnom kell
-
gunji #8190 Arra jó, hogy a repus cuccokat kipróbáljuk, hogy melyik jobb, melyiket érdemes kiszedni, stb. -
Plata #8189 Nem tudom,nem szoktam tribblire menni,úgyis megvan az összes hajó ami érdekel.És tribblin hiába upgradeled a hajód,attól még a holodecken a hajód nem lesz upgradelve.Így nem sok értelmét látom tribblinek,és már teszt hétvége meg teszt jutalom sincs mint régen. -
gunji #8188 Fórumban olvastam, hogy a Tribble-n a Drozanán ingyenes hajó upgrade tokent is lehet szerezni. Érdemes benézni, hátha van most hajó is (nyáron még nem volt).
Én meg jól megszívattam magam, hogy az egyik hajó retrain-jével megvártam a DR-t, mert 363 ezerre csökkentették a lvl50-es max xp-t, így annyit is lehet csak szétosztani a skillfán. :(
#8187: Mert zent nem lehet átvinni a Holodeckről a Tribble-re, s nem használható a Dili exchange sem :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.18. 14:13:37 -
aru #8187 Ki írta, hogy WoT? A loby kristályos hajókat meg lehet venni, úgy néztem a dilithiumos hajókat is. Korlátlan dilithium, EC, az összes repus cuccot kiveheted, az összes marktból vehetsz ingyen amennyit akarsz. Ezek alapján miért ne lehetne megvenni a zenest, vagy az új t6 hajókat? -
Plata #8186 De tribblin régen meg lehetett venni zenes hajókat.nem mindet de Vesta Ody és Bortas packot ki lehetett próbálni. -
bgabor #8185 Ez nem a World of Tanks. -
aru #8184 59-es szintű utolsó küldetés végénél járok. Egy kör alapú "arénában" vagyok ahol volt egy csetepaté. Az a feladat, hogy "enter command center". 2 ajtó van, az egyik mögöttem amin bejöttem, a másik előttem ahol Hét kilenced ugrál(, mert talán ő is be akar jutni). Egyik ajtó sem nyillik és Hetes is csak úgy eltűnik. Valaki jár már itt? Mit kell csinálni? Bug?
Kép a helyről -
Plata #8183 A régi ESD-en tudtam hogy hol lehetett,de az újon nem tudom.A régin egy konzol volt a komp árus mellett.De csak Ody-t Vesta-t és Bortast lehetett kipróbálni. -
DarkBlade #8182 Sehol. -
aru #8181 Valaki tudja, hogy triblin hol lehet "megvenni" a zenes hajókat, hogy ki tudjam próbálni?
-
#8180 mert ugyanúgy szinthez kötöttek, mint a régi küldetések. 53-on kapod majd a következőt. -
GaborST #8179 kész katasztrófa a kristályos stf is nagy nehezen lenyomjuk a hp -ját 38%-ra ere elkezd nő ni neki folyamatosan
tiszta vicc hogy kb 10 hajó lövi folyamatosan és a lövésektől gyógyul
mert hogy nem a crew leszívástól az tuti mert akkora már jó formán mindenkinek 0 lehetett a létszám -
gunji #8178 Azt lehet tudni, hogy a régi schematic-okat miért alakították át utólag bind on pickupra? Nem tartom tisztességes dolognak. -
GaborST #8177 kérdés 52. szintű vagyok és nem kapok több küldetést miért ? -
GaborST #8176 megvan az itemen kell jobb klikk ha upgarde-tolni akarom -
Plata #8175 Asszem az Elachi szett ad disruptor sebzést. -
gunji #8174 Jah, én egérrel drag'n'drop-olni szoktam őket. De ahogy nézem, a jobb klikkre nekem sem jelenik meg az uprgade lehetőség :( -
GaborST #8173 hiába kattintok jobb klikkel rá a tech upgarde-ra csak info,discar meg a cancel van a kis menübe -
gunji #8172 Nekem működik az upgrade. -
GaborST #8171 Valaki megmondaná hogy upgardoljak cuccokat, eddig tengette de mióta itt a delta pak nem engedi ez is megváltozott? -
bgabor #8170 Amúgy jól látom hogy phaserrel és plasmával ellentétben Disruptorhoz nincs sebzésnövelő szett, semmi a tactical konzolokon kívül? Milyen gáz már, még tetrionhoz meg polaronhoz is van.