46662
-
Plata #8572 Mert ha használod kari vagy acc bound lesz..
Hát ha kell a legjobb magyar flottába meghívó szójj.
Ma is leszek fent délután,nem tudom még mikor tudok felszabadulni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.03. 12:02:43 -
gunji #8571 Nekem hetek óta ott ül a piacon a phaser relay, a plasma infuser, a neutronium alloy, a phased biomatter dhc, meg elvileg van valahol egy exotic particle field exciter is, de az lehet, h épp lejárt, stb. Múlt héten gyártottam egy aegis pajzsot, míg két-három volt kinn belőle, hátha elviszik, mostanra tele a piac velük, le is nyomták az árát tíz millára. Elkezdtem többféle experimental tech upgrade-t gyártani, kihasználva a piac bugjait, az is lement egy-másfél millára, s ott már számolni kell, hogy megéri-e még a 78% crites doffal együtt is.
Azért nem olyan egyszerű dolog ez. -
Raulblanco7 #8570 Ami nem common (fehér) és használtad egyszer (feltetted a hajódra vagy karakteredre) azt már nem lehet eladni.
Csak a fehér / common cuccokat lehet használat után is eladni. -
Zemanov #8569 Húhh már csak egy jó flotta kellene.amúgy az exen korábban vett cuccot miért nem tudom eladni? -
Raulblanco7 #8568 Piac. R&D materialok még mindig királyak, napi milliárdos forgalmam megvolt hétvégén is velük (forgalom, nem profit).
Most éppenséggel konzolokat kezdtem gyártani, 14-es epic field generatort, 2db neutronium alloyt és phaser relayt csináltam, mind a 4-et meg is vették aznap éjjel, 20 - 20m az egyik field generátor és neutronium, a gyors eladás után a másik neutroniumot és a phaser relayt már 25 - 25-re tettem ki, azokat is elvitték, legyártásuk volt olyan 6-8 millió / db. Most is kitettem éjjelre 2 field generátort, most 30-30millióra, hátha ennyiért is viszik.
Ezek is 8 - 8 millióba voltak, meg volt mellette egy félresikerült is, az csak 11-es ultra rare lett, kb 5 millióba került, de azokat is elvitték korábban 6 millióért, szóval minimális profit még így is lesz rajta, a nagyobb összeg meg a 2 epicen van.
Szerintem csak field generátort fogok gyártani, annál az sem gond ha rajtam marad 1-2, abból úgysincs jobb flottás verzió, emiatt viszont kétlem hogy rajtam maradna.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.11.03. 11:20:11 -
Raulblanco7 #8567 Gunji, ha még csak építed a hajódat, akkor a Te hibád, hogy nincs dps, mert még nem vagy kész vele. Vagy a Te hibád, hogy nem kész hajóval túl nehéz szintre mész, de semmiképpen sem a játék-é. Az ilyen átlag 10-20k dps-es hajókkal bármelyik advanced szint könnyen letolható, a probléma ott van, hogy a random queue rendszerben többnyire balfaszok vannak jóval kevesebb dps-el, és gyakran még idióták is mellé.
Hiába tudod a taktikát, hiába tudjátok mind az 5-en, 5 x 5k dps-el nem fogjátok időben lelőni azt amit kell.
Megoldás: fejleszted a hajódat, többnyire nem a felszerelt itemek a rosszak, hanem a skillfa és a bridge officer képességek, amiket használnak az emberek. én 11-es zöld cuccokban is hoztam a 10-15k dps-t a farm karakterekkel... semmi flottás tac konzol, csak 11-es zöld tac konzolok 11-es zöld beamekkel.
Illetve be kell lépni egy olyan flottába, ahol sokan vannak, járnak stf-ezni, esetleg ts-re felmenni, hogy beszélni is tudjatok játék közben.
Random csapattal menni egyenlő azzal, mintha beírnád chatre hogy 4 balfaszt keresek infected advancedre akik garantáltan elrontják nekem az stf-et. -
gunji #8566 100k? Ez valami extrém , én meg szenvedek 5-8k-val flottás konzolok nélkül és repuzás közben . Pont a hétvégén futottam végig, karakterenként 500-600k fc kellene, az is egy jó idő, míg összegyűlik. És hát nem mindig a játékos hibája, ha ennyire sz*r a dps-e, lehet, hogy még csak fejleszti a hajóját.
UI. nem igaz, mennyire sz*r a piac megint, eddig vasárnap éjjel szoktak menni cuccok, most meg semmi napok óta :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.03. 11:00:31 -
Raulblanco7 #8565 Háhááá, ez utóbbi nem feltétlenül szükséges. Elég ha csak a saját flottájában van provision és joga vásárolni, nem kötelező annak a flottának a tagja lenni, amelyik flotta bázisán, nagykövetségén vagy egyéb helyein cuccokat vásárol.
Általában így veszünk külföldiektől is, ő csak behív a flottás létesítménybe pár millióért, Te pedig a saját flottád provision-jét használva ha van jogod a sajátban vásárolni, tudsz vásárolni az ő flottás létesítményében.
Mondjuk az a másik, hogy van magyar flotta ahol kérni kell, hogy had vásárolj valamit a bázisból... elvileg mi HGF vagyunk a nagy szabályzatos flotta, de nálunk mindenki azt és akkor vesz amit akar, nem kell jogot kéregetni hozzá.
Egyedül a hajó vásárláshoz kell tagja legyél a flottának, mivel az nem a flottás létesítményhez van kötve, így azt nem lehet ezzel kijátszani.
Mondjuk, HGF-nek nincs is szüksége erre a kiskapura, mindenből kb végtelenünk van már és így is többet termelünk mint amennyi fogy.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.11.03. 10:53:31 -
Plata #8564 Kell hozzá általában maxos flotta bázis,és maxos mellék épületek.
Jah és mellesleg flotta tagnak is kell lenned abban a flottában aminek ezek megvannak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.03. 10:27:54 -
Zemanov #8563 Ezeket a fleet creditért vehető cuccokat hol lehet megvenni?
-
Raulblanco7 #8562 sokat, a beameknél is nagyobbat ugrik a sebzés 13-ról 14-re mint a többi szintkülönbségnél.
a szintjét felvinni pedig olcsó, a színt felvinni ultra rare-re meg epicre a baszott drága.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.11.03. 10:14:02 -
Plata #8561 Nem tudom vajon ha a torpedókat fel vinném mk14-re meg epicre az mennyi sebzés növekedést jelentene. -
Raulblanco7 #8560 Nem is kell, ilyen nekem sem lesz soha, esetleg amikor neki már 200-300k.
Csak mutatom, hogy nem minden esetben a sto hibás azért, mert valaki nem tud lelőni valamit advanced stf-en, nagyon nagy arányban inkább a játékos a gyenge.
Bgabor is panaszkodott a múlthéten, és kiderült, hogy amit nagy dps-ű hajónak hitt, az igazából nagyon alacsony dps-ű hajó volt, ami várható volt, tekintve hogy azt írta, ketten nem tudták leszedni a probe-okat. -
Plata #8559 Valóban nem ártana ha mindenkinek kicsit több lenne a dps.Viszont én nem hiszem hogy erre a szintre el fogok jutni.
Először is ez a szint nekem már unalmas,a sablon kari nekem nem buli,nekem olyan kell ami enyhén lökött és kicsit sem szokványos.Nem véletlen hogy a kb 30 karimból legszívesebben azzal a 4-5 szándékosan idiótára csinált karival járok stf-re dilit farmolni.Nincs az a pénz amiből ezt a rohadt sok karit én fel tudnám upgradelni.Talán ha idővel olcsóbb lesz upgrade token.
De addig is tök boldogan el ökörködöm stf-eken a 9-17k közti idióta bopommal.
Már csak arra kéne rájönnöm mit kéne csinálni hogy a sebzése egyenletesebb legyen.
Azt tudom hogy kellene még egy roma boff,meg 3 fleet tac konzol.de egyenlőre nincs fleet creditem rá.
Nagyon sok karim van,pár fedest nem ártana törölni,de nem tudom megtenni.
Upgradeltem végre a thalarongy nevű talicskámat,kapott +1 konzol helyet,oda betettem egy singularity stabilizert,sokkal jobb így. -
Raulblanco7 #8558 csak összehasonlításképpen mutatom, nem sírni kell, hogy az advanced de nehéz és mindent nerfeljenek, hanem az 5000-10.000 dps-ű hajókat kellene javítani, mint látszik, van hova. -
#8557 jó, de amit ryanék művelnek, az agyament... :D -
Plata #8556 Hát az én boffjaim jóval több ruhát viselnek.Bortas vagy dyson vagy KHG ruhájuk van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Raulblanco7 #8555 CombatLogReader—Infected Space[2:23]— Dmg(DPS) —RyanSTO Li 14.289.285(101.342) Taela 8.614.194(60.239) Pinky 4.041.394(32.074) Roxanne 3.940.610(27.556)
ez az elite szint.
-
#8554 imgur.com/a/1fF5S/embed
Van pár kép amit kreáltam van közte háttérnek való is ha van kedvetek lessetek be. -
#8553 Jaah hogy ez csak egy kivetítés ahm...
Ez viszont nekem egy brutál jó fotó :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #8552 Na most megtudom mutatni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8551 Rendben, keresni foglak. Ma már nem játszom, mert késő van, majd a jövő héten. Köszi még egyszer! :) -
Plata #8550 Hun cseten keress meg ha gondolod,az account nevem PlataC de a Plata névre is hallgatok. -
#8549 imádom főleg ha jól meg lehet csinálni őket . -
#8548 Köszi! -
Plata #8547 Ha érdekel egy jó féle magyar flotta akkor szólj és küldök meghívót HGF-be.De itt fent is tudsz jelentkezni ha a flotta feliratra kattintasz. -
Plata #8546 Hát tudod New romuluson elég párás a levegő,a csóka sokat volt kint esőben,és rá rozsdásodott a páncélja.
Szerintem kérdezd meg Raul-t ő tudja.
Úgy látom szereted a kopasz félpucér boffokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.02. 21:57:50 -
#8545 Ha már képeket dobálunk:)
erről az ipséről mesélj nekem valamit mi a franc van rajta?
-
-
Plata #8543 Na asszem sikerült.
A kép megtekintése veszélyes lehet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert a roma boffom marha randa.
-
#8542 Ja levágom de valahogy lehet felirat nélkülit is kreálni csak nem tudom mivel kell fotózni
A link alatt a hajófelépítés interaktívan látható? mert még onnan nem linkeltem elérést
Megvan lehet felirat nélköl is f12 vagy mennyi és a játék fényképei alatt meglesz.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.02. 21:44:57 -
#8541 Amúgy kit milyen néven találok meg, ha ingame segítségre lenne szükségem? -
#8540 Nem ronda, csak az Ody szebb. Legalábbis az én szememnek. Meg hát az Ody lett a hivatalos Enterprise-F
Utoljára szerkesztette: Kata, 2014.11.02. 21:37:27 -
Plata #8539 Nem,pár napja kaptam.Igazából asszem latinumból van.De nem tudom.Tényleg ajándékba kaptam. -
Plata #8538 Elkéstél az ijesztgetéssel,tegnap volt halloween.
Mellesleg hogy csinálsz a kariválasztóról úgy képet hogy a karakter névsor nincs rajta?Levágod róla utólag?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.02. 21:29:31 -
#8537 A csajok uj szerkót kaptak :)
-
#8536 Na ezt a hajót még életemben nem láttam dobozból vagy kristályból van? -
Plata #8535 Mind a kettő nagyon jó.
Na megvolt az utolsó mirrorom is.Fárasztó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Guardian
Eclipse.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.02. 21:10:39 -
#8534 Én már döntöttem, guardianom lesz, csak még 1900 zenem van :) A finomítással bukom az időt. Mert dilim van ami bőven elég lenne. 8500 naponta... egy darabig még eltart :) Át lehet pingálni mint az Ambassadort? Gondolom mivel új osztály, nem lehet "más" alkatrészekből összerakni, mint pl a Sovit.
Tudnál egy olyan képet mutatni ami a kezdő kép, és a karakterek vannak a háttérben a guardian?
Az eclipse felveszi vele a versenyt? Sokat láttam már, harcoltam is mellettük, de nagyon nem győztek meg. Persze lehet hogy csak rosszul kommandírozták őket :)
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.11.02. 20:30:22 -
Plata #8533 Hatodik mirror,már nagyon uncsi,be is ütemeztem egy vacsorát.
De lefényképeztem a hajóm,szóval mé is ronda ez a Guardian?