46662
  • DarkBlade
    Fél hétig.
  • Plata
    A fene,hazajöttem,mennék fel erre nincs szerver,el is felejtettem hogy csütörtök.Meddig lesz leállás nem tudjátok?
  • Fabio Capello
    ha tudsz pontos szöveget adni, akkor meg tudom mondani, hogy mi a probléma, így nagyon sokminden lehet, a lopott kártyától a nem volt fedezeten keresztül a steam hülyéig :D
  • Raulblanco7
    Ez, szopás, akár mi is ez.
  • RoboKutya78
    Srácok van egy problémám amit nem vágok
    tegnap vásároltam zent a játékon keresztül a steam valet vagy hogy hívjákon át feltöltette a játék a steam pénztárcámat a megfelelő lóvéval majd megejtettem a vásárlást is. Megkaptam a zent minden oké viszont a Steam piacrendszerét kikapcsolta november 10.-éig valami hitelesítési problémával Mi a szöszöm ez?
  • Plata
    Hát,valami ócska talicska,pár ruha.
  • Gundark 1 1
    Ingyé hajó jöhet bármikor :) Én megkedveltem az ambassadort. Azzal csónakázom amíg a maradék 1000 zen meg nem lesz a guardianra. A winter mikor kezdődik? Gondolom Dec elején nem? Ott mik a "nyeremények"?
  • RoboKutya78
    kéne valami csomagos hajó ami jó mindegyik karaktertípusnak ha van ilyen egyáltalán. (gondoltam bedobok 4000 zent.)
    meg bezsebelem mellé a dauntlest már csak kb 300 zen kell
    rucik kb 60-70% már megvan valószínű már nem tudnak ajándékozni engem ebből max csak a hajókat ha esetleg bedobják a nyári ajándék halmot.
  • Plata
    Mit akarsz venni?Szerintem ha lesz akkor winter előtt lesz.Ha lesz.
    Lehet az idén is lesz ingyen hajó meg ruha.Tavaly volt winter előtt.
  • RoboKutya78
    srácok mikor van volt zen akció?
    vakaródzik a pénztárcám:)
  • Gundark 1 1
    Köszi, megkeresem!
  • gunji
    A Promenádon azzal a teremmel szemben, amiben az exchange, bank, mail van.
  • Gundark 1 1
    Ismét csak egy kérdés,aDS9-en hol találom azt a tisztet aki a contrabandos küldetést adja? Van 9 csempészárum fedes létemre,eladnám őket :)
  • DStein
    Megtaláltam, köszönöm :)
  • Plata
    Olvas vissza,valaki 1-2 napja rakott be ide két dps mérőt is.
    8499-es hsz-ben van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.04. 14:54:58
  • DStein
    Hello!

DPS mérésre milyen eszközt használtok? Kíváncsi lennék a minimálisan optimalizált sci hajóm képességeire, gyanítom, hogy a béka segge alatt van a DPS :)
  • Plata
    Mi az hogy,régebben mikor volt biztonsági tiszt a flottában,néha napján felgyújtottam a bázist,utána menekültem.
  • gunji
    Nem, csak egy még csak nem is olyan új bug, amit szokás szerint még nem javítottak. Az egyik hozzászólásban írják, hogy egy küldetéshez oda tudunk ugorni a jobb szélen található órára kattintva. A Surface Tension még ingyenes is volt :)
    Fel lehet gyújtani egy flottabázist?
  • Plata
    Valamit rosszalkodtál az akadémián azért nem enged ki.Flotta bázist ha felgyújtom engem sem enged kilépni se warpolni.Ha warpolok is akkor vissza dob.
    Relog és megoldódik,valószínűleg.
  • gunji
    Ne gyertek az Akadémiára, nem lehet kitranszportálni onnan :(
  • Plata
    Fogadok lefizetted a kristályt hogy ne ficánkoljon.
  • Plata
    Sulibánozás közben észrevettem hogy az orion karim ruhája bebugolt,és a ruhája alsó része eltűnt,így oldalt és hátul nem nagyon takarja.Gondoltam megcsinálom,ahogy nézegettem a ruhákat észrevettem hogy van jó pár talaxiai ruha amit még sosem láttam,fogalmam sincs honnan vannak.Intel ruhát is megnéztem neki,vicces de az intel öv ugyanazt csinálja mint a risa virág öv,csak az intel öv sokkal kevsebbet takar.Szóval ha olyan ruhát akarsz ami keveset takar ahhoz az intel öv nagyon jó.
  • Raulblanco7
    új személyes rekord dili bányászásnál

• gunji
    Köszönöm. De nem kihívásnak volt, csak kíváncsi voltam, hogy tényleg létezik-e ilyen build, mert alapból nem hittem. S nem azért nem hittem, mert az enyém jóval rosszabb, csak jó lett volna egy jót is látni, összehasonlítani, hogy mit rontottam el. Mert eléggé idegesít, hogy hiába néztem át a fórumokat, a stoacademy-s és reddites buildeket, ezt a régi postot, hiába gondoltam végig, mit szeretnék az adott hajóval megcsináltatni és hiába feküdtem neki a http://home.comcast.net/~amicus/Skill%20Point%20Effects.htm táblának, ha végül nem az jön ki belőle, amit szeretnék. Innen nézve sajnos sokkal okosabb nem lettem.
    De a BNP-t még egyszer köszönöm, az volt az első. :D
  • Raulblanco7
    Kihívás teljesítve, 8db fehér 11-es beam, 3db fehér 11-es tac konzol, 11298 dps. Egy ócska filléres felszereléssel is lehet elegendő dps-t csinálni, csak build kérdése.
  • gunji
    /OFF Mostantól online vagyok én is

/ON Aki rizlingvásárlás előtt kíváncsi a hajókra, a youtube-on találhat hozzá videókat (pl Guardian). Én a két új klingon hajóba néztem be, nagyon nem nyűgöztek le, a Mat'Ha raptor még talán jó is lenne, de a Qib cruiser valahogy nem tetszik külsőre. Így meg vagyok lőve, mit válasszak, talán egy Vor'cha-t, vagy Moghot. Próbálkozott valaki dhc-s Mogh-gal? A flottás verziónak elég sok tac powere lehet, vajon mit tudhat úgy.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.03. 19:45:56
  • Raulblanco7
    megvették mindkét field generátort, 29.900.000.- /db áron, 8.900.000 volt pontosan a 14-es epicre upgradelése mindkettőnek, 21-21m profit, az ultra rare 11-est nem vették meg, az 4,4m-ba került, önköltségen elmegy akkor is jó vagyok.
  • Plata
    Itthon vagyok és mindjárt megyek is fel STO-ra,írj privátot vagy hun cseten szólj.
  • Plata
    Szóval nem csak én rühellem a TS-t.
    Annó wowban mikor még hc raideltem használtam,de akkor is rühelltem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.03. 15:46:50
  • Raulblanco7
    Az a profit rajta, hogy crittel. 1db-ot legyártani többségében drágább, mint az alapanyagok hozzá, pontosan ezért, mert mindenki kettesével gyártja őket.
    Igen, nekem mind epic volt, ami szar félresikerült, azok maradnak ultra rarek, nagyon ritka esetben very rarek, azokat önköltségen - very rare kis veszteséggel adom el, de az epicen a nagy profittal bőven plusszos az egész. Kíváncsian várom, hogy elvitték-e éjjel a 2 epic field gent 30-30-ért.
  • gunji
    #8573: Mindegyik epic? Csak a field generatorra értettem. Nekem csak very rare-k :( Epicem még nem lett, csak ultra, de az már elment.
    Az exp tech upgrade-hez: becritelt többször is, mint vártam, azzal nem volt baj. Csak azzal, hogy az összetevőket piacról veszem, így legutóbb is 1,2-1,3-ra jött ki a gyártási költsége, s nem mindegy mennyi a nyereség.

#8578: Rendben, köszönöm, de nincs TS-em, nem is szeretem, SWTORban ezért nem is klánoztam komolyabban. Amúgy is elhiszem, ha mondod, mondjátok, hogy egy adott build mennyit tud, nem szükséges harc közben megmutatni. Csak meglep, hogy egy cruiserből ilyen feltételekkel is ki tudtok hozni 10k-t. De kíváncsi vagyok rá. Nicket privátban elküldtem.
  • Zemanov
    Keresni foglak ez ügyben :)
  • Raulblanco7
    Tudod, első körben TS, aztán fleet chat.
    (elkerülendő, mint ami no-win volt például, írok valamit és bocsi, nem olvastam, ts-en mindenki hallja)
  • Plata
    Ki ne hagyjatok,különben rátok uszítom a vérfarkas véren hizlalt terror bolhám.
  • Raulblanco7
    Ahogy Barney mondaná, challenge accepted. Ma, 11-es zöld konzolokkal és beamekkel, Te, Én, meg még 3-an, abból 1dps mérővel. 15k csak taktikai karakterrel menne (azt írtam, 10-15k farm karakterekkel, a 15k tac, 10k engi), engivel 10k-t hozok olyan felszerelésekkel. Mi az ingame neved, keresni foglak ma és megnézzük.
  • gunji
    Eleve nem járok stf-re és ilyen eventekre, mert egyszerűen nincs a p*fámon bőr, hogy egy rossz hajóval bemenjek, vagy mert nem tudom, mit kell csinálni. Az, hogy nincs kész a hajó, szerintem nem hiba, sem az enyém, sem másé, sem a játéké, szvsz. Ez egy köztes állapot, senki nem húzta fel egy nap alatt a hajóját. Azért viszont lehet engem hibáztatni, hogy 10 hónap alatt nem lett kész, mert mindig másra szabtam el az időt (pl dili farmolás, más karakterek szintezése), elfogadom.

De akkor kérlek szépen, tegyél be egy eng cruiser buildet, ami képes a 10-15k dps-re, 11-es zöld itemekkel, flottás és repus cuccok nélkül. Akár ide, akár magánban. Komolyan. Nagyon megköszönném. A romulányomnak nagy szüksége lenne rá a Ha'apaxához. Köszönöm.
  • Raulblanco7
    Rajta vagyok, de mivel nem létezik ilyen konzol, nehéz legyártani, türelem.
  • Raulblanco7
    Platac, flották esetében a legjobb elég szubjektív, aki például kis kihalt flottában szeretne lenni, annak nem mi vagyunk a legjobb.
    Hozzánk azokat hívd, akik nagy aktív flottában akarnak lenni, ahol full extrás már minden flottás létesítmény.
  • Plata
    Bezzeg én hiába kérem hogy gyárts nekem egy Thalaronos sci konzolt.
  • Raulblanco7
    Szerintem nagyon egyszerű :)
    De gondolom neked nem is 6-8 millió ec-dbe került legyártani az mk 14-es epic konzolokat, nekem az alap konzol pár ezer ec, a felhúzása 14 epicre kb 6-8 millió, attól függ hol és mikor mennyi crit jön be menet közben, 35-50 között voltak bent az epicek, pont ezért tettem be 20-25-30 millióra, hogy azok akik fognak egy mk 11-est és felhúzzák jó drágán 14 epicre, eszükbe se jusson velem árban versenyezni, ha berakom az övé alá 1000 ec-vel, akkor ő berakja alám annyival, fene fog versenyezni, meg nézegetni állandóan. Beraktam az övé alá 10 millióval, vagy féláron, én még így is sokat keresek rajta, és mint látod, mind a 4-et elvitték első éjjel, bár a neutroniumtól és phaser relaytől féltem, azoknál jobb a flottás, ezért is csak field generátort csináltam már tegnap.

Experimental tech, bocs, hogy ezt mondom, de rosszul csináltad ha elindítottad 78% crit eséllyel :)
    Tájékozatlanságból eredő hiba, exchange all fül, lieutenant rangon keress rá: +25 skill (kb 30-50.000 ec darabja) és +50 skill (kb 100-150k ec darabja)
    Én berakok egy +25-ös és egy +50-es catalystet, 5. doffom már csak kék, annál 2db 50-est, így 99% az esély, hogy crit legyen és 2-őt adjon... tehát ráköltök extra 100-200k ec-t, hogy garantáltan 2db-ot adjon, mert így plusszos :)