Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Plata!
Az nem az én buildem, hanem a Tied, Én csak segítettem pár változtatási javaslattal.
----------------------
Kedves SovereignXY!
Két lehetõség van, vagy õ volt nagyon jó és simán kitankolta a sebzéseteket, vagy nektek annyira nem volt sebzésetek, hogy erõlködnie kellett volna. De általában alap, hogy eng cruiser-ben nem értelmes dolog lõni.
Visszatérve a fleet creditre, nagyon nem mindegy, hogy hol költöd el és hol szerzel fleet markot, nem véletlen kötik sokan ranghoz a vásárlást a fleet store-ból. Pont a hozzád hasonlók miatt. Aki egyik helyen ahol könnyû összegyûjti, másik helyen meg ahol ki vannak építve a dolgok, beinvelteti magát és vásárol olyan provisionért amit nem õ termelt ki...
----------------------
Kedves Blade!
Nem nem mindegy, hiszen a szövetségesedtõl támogatást kapsz, ilyen például, hogy adott szövetségesed hajóját is használhatod, setjeit, fegyvereit, egyebeit. Szóval válassz bölcsen.
Az nem az én buildem, hanem a Tied, Én csak segítettem pár változtatási javaslattal.
----------------------
Kedves SovereignXY!
Két lehetõség van, vagy õ volt nagyon jó és simán kitankolta a sebzéseteket, vagy nektek annyira nem volt sebzésetek, hogy erõlködnie kellett volna. De általában alap, hogy eng cruiser-ben nem értelmes dolog lõni.
Visszatérve a fleet creditre, nagyon nem mindegy, hogy hol költöd el és hol szerzel fleet markot, nem véletlen kötik sokan ranghoz a vásárlást a fleet store-ból. Pont a hozzád hasonlók miatt. Aki egyik helyen ahol könnyû összegyûjti, másik helyen meg ahol ki vannak építve a dolgok, beinvelteti magát és vásárol olyan provisionért amit nem õ termelt ki...
----------------------
Kedves Blade!
Nem nem mindegy, hiszen a szövetségesedtõl támogatást kapsz, ilyen például, hogy adott szövetségesed hajóját is használhatod, setjeit, fegyvereit, egyebeit. Szóval válassz bölcsen.
Érdekelne a fit 😊
Egy jó engit te kerratban nem ölsz meg.Még akkor sem ha olyan lüke fazon mint én,Kolln buildjával 5 carriert meg 1 tudja a ragya már milyen hajóval tac-ot simán leráztam és nem tudtak megölni,pedig nem is tank cruiserem volt akkor még.Késõbb vettem tank krújzert.
Az egyik flottaprojektbe beleinvesztálod. ;>
ÖÖÖ... megmondja nekem vkiehhez miylen set vagy a faszom tudja mi kell? Kerrat. Fed hajó vmi cruiser. Tuti zenes. ÖÖÖ.. lövünk rá kb 7en. Meghalni baszik. damage-m(ünk) rá olan 50-60/találat. Kb konstansment vagy 80 impulzussal. 3 féle színû torpedót lövöldözött, meg a tököm tudja mit csinált. Színesen villogott és repkedett és megdögleni kurvára baszott. Tudom nem sok segítség de kurvára fingom nicsn ez mi volt 😊
Hogy tudom a fleet markot fleet creditre váltani?
Sziasztok! Romulán kérdésem lenne.. nem tudom ki hol tart aki játszik vele, de mennyiben befolyásolja hogy melyik oldalt választom? Esetleg Hajóikat is választhatom?
Késõbb akarok majd menni velük rendes fleetbe. De addig tökéletes megoldás ez a random dolog 😊
Kedves DarkBlade!
A hiba nem prioritás alapú, hogy Te elõfizetõ, Te mehetsz, Te nem, akkor Téged szopatunk egy órát.., hanem egyszerû szerver hibáról van szó (mely Crypticet ismerve nem meglepõ), mindenkinél random jelentkezik, mindegy, hogy elõfizetõ-e vagy sem.
-----------------------------
Kedves SovereignXY!
Kipótolva zsigerpuding hozzászólását a fleet hajókkal kapcsolatban:
- Ha az adott hajó !!C-Store-os!! változata meg van, akkor 1 Fleet Module, ha nincs meg akkor 4. Illetve van olyan hajó amihez nem kell module, hanem 200k fleet credit. Továbbá valóban, ha a rangodon engedélyezve van, akkor tudsz is vásárolni.
- Azonban ez a meghívtak, megyek mert így lehet fleet creditet gyûjteni gondolkodásod érdekes, szerintem egyszerûbb egy adott flottába csatlakozni, és azt segítve magadnak is jót tenni, de persze Te tudod, nem szándékoztam beleszólni.
----------------------------------
Kedves Jence!
A WarpCore-ok igen érdekes dolgok jelenleg a játékban rengeteg fajta van, már Én is ismerkedem velük, eddig amit felfedeztem tudom megosztani veled, hogy Field Stabilizing az healernek vagy tanknak jó, mivel plusz shield power-t ad. A melletti plusz dolgokból és szorzókból nagyon sok van, köztük értelmetlen és nagyon ritka is. Szerintem egy olyan jó 1-2 hét múlva dobd fel újra a kérdést, akkor Mindenki többet tud mondani a tapasztalatok alapján, köztük Te is.
A hiba nem prioritás alapú, hogy Te elõfizetõ, Te mehetsz, Te nem, akkor Téged szopatunk egy órát.., hanem egyszerû szerver hibáról van szó (mely Crypticet ismerve nem meglepõ), mindenkinél random jelentkezik, mindegy, hogy elõfizetõ-e vagy sem.
-----------------------------
Kedves SovereignXY!
Kipótolva zsigerpuding hozzászólását a fleet hajókkal kapcsolatban:
- Ha az adott hajó !!C-Store-os!! változata meg van, akkor 1 Fleet Module, ha nincs meg akkor 4. Illetve van olyan hajó amihez nem kell module, hanem 200k fleet credit. Továbbá valóban, ha a rangodon engedélyezve van, akkor tudsz is vásárolni.
- Azonban ez a meghívtak, megyek mert így lehet fleet creditet gyûjteni gondolkodásod érdekes, szerintem egyszerûbb egy adott flottába csatlakozni, és azt segítve magadnak is jót tenni, de persze Te tudod, nem szándékoztam beleszólni.
----------------------------------
Kedves Jence!
A WarpCore-ok igen érdekes dolgok jelenleg a játékban rengeteg fajta van, már Én is ismerkedem velük, eddig amit felfedeztem tudom megosztani veled, hogy Field Stabilizing az healernek vagy tanknak jó, mivel plusz shield power-t ad. A melletti plusz dolgokból és szorzókból nagyon sok van, köztük értelmetlen és nagyon ritka is. Szerintem egy olyan jó 1-2 hét múlva dobd fel újra a kérdést, akkor Mindenki többet tud mondani a tapasztalatok alapján, köztük Te is.
Fix hogy az élõfizetõket nem szívatják.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ha meg nagy nehezn igen akkor a retrieving list of maps-nél hal meg
Nekem alig jut el a karakterekig.
Igen, kell lennie. Azt hiszem a Settings fül alatt vannak a rangok, flottánként változik, de ha a "Buy from provisional fleet stores" ki van pipálva a rangodnál, akkor szabad az út.
Tök jó, 60% map loadnál kidob login hibával.
Kösz. Közben viszont olvatsam vmiu oylasmit, hogy kell vmi rangomnak lenni a fleetben, hogy vehessek hajót. Akkor ez most... én néztem be vmit vagy már nem így van, vagy...?
Három feltétele van:
- A kiépítettség.
- A megfelelõ mennyiségû fleet credit.
- 1 vagy 4 Fleet Ship Module (exchange (6-7 millió mostanában) vagy zen store (500 zen), az elsõ akkor érvényes, ha a sima változata megvan.)
- A kiépítettség.
- A megfelelõ mennyiségû fleet credit.
- 1 vagy 4 Fleet Ship Module (exchange (6-7 millió mostanában) vagy zen store (500 zen), az elsõ akkor érvényes, ha a sima változata megvan.)
Ö... fleet hajó vásárlásának vmi vmi feltétele? Azt láttam, hogy van vmi fleet bázis feltétel. Mennyire van kiépítve. De ha ez megvan akkor van egyéb? Azért krédezem mert 2 karakterem is ilyen full random külföldi klánban van - meghívtak én megyek mert íg lehet fleet creditet gyûjteni 😊 - osztán ha van lehetõségem veszek fleet hajót.
A warpcore-okról valaki tudna valami bíztatót mondani , én nagyon tápnak érzem õket, a rare S-W(a shield power 7%ával növeli a weapon power-t) + shield power/strengh-eseknek látom a legtöbb értelmét.
Azért, mert sokan vissza is jöttek megnézni, hogy mi van és hát amcsik prioritást is élveznek, mert bevételeik nekik köszönhetõek jórészt. Sok játékosról tudom, hogy csak azért jössz vissza, hogy megnézze az újdonságot. Mellesleg ilyenkor lassan délután 2 fele van Amerikában, szóval most kezdtek el felszivárogni, és Cryptic-kék nem szeretnék ha leégni a proci. 😊
Most a romulánok miatt ennyi új játékos lett, vagy mi a fene van? Délután nem kellett sorban állni, most meg csak 11000 embert kell megvárnom, hogy játszhassak. 😞
Hát esélyes hogy valami tribbli tholian markal,mert s6 tholian doffo fleet tribblit,s7 roma tribblit adott.
Az olyan reward, hogy még õk se tudják sztem mi lesz.
De ha tippelnem kéne akkor tholian tribble lesz, ami nukara reput fog adni. xD
De ha tippelnem kéne akkor tholian tribble lesz, ami nukara reput fog adni. xD
2 dolog. Remélem gyorsan lecseng az újdonság érzése és nem lesz login queue. A másik. Mi volt az a reward, hogy 1 óra tribbli? Nekem megvolt de... nem vettem észre kaptam volna bármit is.
1735 😊 muhaha
Hm... változás. 3360. vagyok a 4420ból. Fél órája még 5ször ennyi volt mind a 2 szám 😊
A prepatch mappa tartalmár ugye ki lehet üríteni? mert vmi 8 giga az 8 giga 😊
Hivatalos forumon is ezt írták. Nagy nehezen be aztán nem válaszol majd crash.
Server not responding.. és kezdõdik elölrõl az egész login macera.. xD
Nofene, be engedett.
Én sem tudok belépni. 14k ember van elõttem. Inkább kiléptem a picsába. :S
Reggel 4 óta login que.. jó mi?
Nekem fenn van a tribbli. 9450 megát átmásolt aztán mikor a letöltsére került a sor 42Kb után megált... :S
Nekem (mivel jártam a tribblire) kb 15 perc volt az egész.. másolt egy keveset, és töltött hozzá valamennyit még le.
20% jelenleg.
Jah,dettó,vagy 2-3 óra.
Lehetni lehet de akkor hogy vezetem a tankom?<#zavart1>#zavart1>
Aki játszott teszt szerón az már tapasztalt ezt azt.Elsõ ami eszembe jut az,hogy vehetek az összes hajómba új alkatrészt.<#wow1>#wow1>Tizennégy kari,van amelyiknek 3-4 hajója van.<#falbav>#falbav>
Alapból a játék egy mk10-es szürke szart ad,storeban csak mk10 kék van az is 34k dili.Viszont rengeteg féle warp core van.Szinte minden féle skillezéshez van.
Alapból a játék egy mk10-es szürke szart ad,storeban csak mk10 kék van az is 34k dili.Viszont rengeteg féle warp core van.Szinte minden féle skillezéshez van.
Hol van még este 9?
Azért írjatok valamit a kiegrõl, a munkában maradt játékostársaitoknak 😊
Egyébként ezeket a klingon konzolokat sokszor nem értem,ha dobok ki repair platformot az gyógyítja a csapattársakat és a megidézett hajókat,de Kangot és no winen a transzporthajót nem.Aztán van hogy le tudok tenni 6-7 platformot van hogy csak 3-4-et enged lerakni.és az sem világos hogy mi határozza meg hogy hány javító drone-t idéz meg.Általában 2-3 dronet rak mindenkire de néha 4 is összejön.Azure nebulán már 5 is volt.
Aceton assimilátor megint ilyeneket csinál,van hogy le lehet rakni 3-at is de sokszor kettõt enged.
Aceton assimilátor megint ilyeneket csinál,van hogy le lehet rakni 3-at is de sokszor kettõt enged.
Igen ki van húzva GW nem tudom fejbõl hanyas szintig,sajna a régi gépemrõl úgy töröltem mindent nagy sietségben hogy a buildeket elfelejtettem lementeni,így minden build oda,kivéve intrepid és tank engi.
De Gurambához adhatnál pár jó tanácsot.Vagy csak mond hogy jó-e hozzá alap tac build.<#hawaii>#hawaii>
De Gurambához adhatnál pár jó tanácsot.Vagy csak mond hogy jó-e hozzá alap tac build.<#hawaii>#hawaii>
Lenne megint kérdésem igazából van sok ezer csak a fontosakat igyekszem elõkeriteni most épp 47es vagyok nyomom ezerrel hogy 50 legyek mert megvenném akkor a bortas packot viszont hun csatin meg a boxos hajókat istenitik... én mindenképp cruiserrel akarok menni pvpsen várom a tanácsokat mihez kezdjek fõleg hogy most itt vannak a romulánok is a nyakunkon?
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970