46662
-
Plata #8652 Az potyog magától is nem kell kiszedni,órás napos projectet ha indítasz esik egy láda abból szokott esni.De nem próbáltam. -
Zemanov #8651 Ezt a Biomolecular heavy dis vagy phaser-t próbálta már valaki?érdemes kiszedni repuból? -
gunji #8650 Jah, nem, én a vörös hátterű KDF logós itemeket néztem, nem a Medical Rank I-et. Az oké, ilyen nekem is előfordult, ha tele volt puttony :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.09. 23:42:38 -
Plata #8649 Ez nem boff. -
gunji #8648 Az is lehet, hogy a létrehozás sorrendjében csak az első nyolc látszik, mert pont a kilencedik hiányzik :(
A BOFF-okat nem a karakteredről 'szedte' le a kandidáló boffok közül (pl. Unable to equip loadout) ? Nekem elég kellemetlen, hogy minden térképváltásnál figyelnem kell, hogy honnan mi hiányzik. Múltkor még a space dutys doffokat is szélnek eresztette. -
Plata #8647 Bakker,mielőtt leléptem volna csináltam 20 darab fegyót,2 jó lett asszem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #8646 Fogalmam sincs.utoljára rég próbáltam,akkor lehetett többet.
Kijöttem mirroról ez volt a karim táskájában.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gunji #8645 Szeretnék két karaktert átmásolni a Tribblere, de csak az egyiket látom, a másik nincs a másolhatók listáján. Ez csak bug, vagy valami korlátozás? -
Plata #8644 Még mindig sulibánozok.
Klingon után fedes romulán karimnak is bebugolt a store szoknyája,22-edik századi szoknyája egyszerűen felszívódott.Kénytelen voltam átöltöztetni. -
Plata #8643 Sulibán küldi ha critel egész sok xp-t ad,sok sulibán küldi CXP boostal sok sok xp-t hoz. -
gunji #8642 Szerintem elmehetnek a ****-ba a kínai góréval, ha nem adnak egy plusz napot a maiért -
Plata #8641 Nem a harmadik dc után még 6 perc. -
Plata #8640 Aha.Bár érdekes volt. -
gunji #8639 Mirror közben? Visszaengedett? És hat perc alatt lenyomtatok egy kört? [meglepődött smiley]
Na, most jövök én :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.08. 22:38:39 -
Plata #8638 Hát mirror kész,az utolsó ciki volt,4 dc. -
Plata #8637 Utolsó kari,mirror eddig 3 dc. -
Plata #8636 Újabb mirror újabb dc. -
gunji #8635 Itt a fórum hozzá. Vajon foglalkozik valaki tőlük a dologgal? [fejvakarós smiley] -
Plata #8634 Egy óra kényszer szünet volt,épp mirroron voltam,viszont így már lejárt a mirror cd. -
Plata #8633 Launcherben azt írja hogy Server Down.
De felengedett,de kariválasztóban sok gubanc van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.08. 20:46:28 -
#8632 Köszönöm szépen :) -
gunji #8631 Szia :) Vannak külön mail-terminálok (hasonlóan, mint a bank-hoz, vagy az exchange-hez), ESD-n pl. az exchange-nél a hátsó plexifalnál a bankos mellett, egy nagy boríték piktogram jelzi. -
#8630 Sziasztok... Hogyan kaphatnám vissza azokat a dolgokat amiket visszapostázz ex-ről ? Van 1 Take item gomb, de az nem aktív ... Ilyenkor mi van ? Egyébként a szeró nálam is dobál ... -
Raulblanco7 #8629 valami történt, egyszerre sokakat dobott ki, tomi sem tudott visszalépni. -
Plata #8628 Mi a tököm,nincs szeró? -
gunji #8627 Ááá... esetleg egy jó tankkal. Középről nem lehet bezárni az átjárókat, s ha nyitva vannak, akkor egyre több és egyre erősebb hajó jön át, amik rövid idő alatt szétszednek. Amúgy is, ilyen helyre - ahol nagyon lehet bukni, - csak segíteni mennék be. -
Plata #8626 Mirrorra nem kel se build se semmi,bemész be állsz az állomás fölé auto attack,és afk 15 percig. -
gunji #8625 Nagyon kiábrándító tud lenni a játék. A mirror indulása óta sz*ptam a buildekkel, hátha esetleg be tudnék/tudtam volna szállni. Több karakterrel, többféle hajóval nézegettem az elvileg szuper skillfákat, de 2-5k fölé nem igazán sikerült menni. De legalább az vigasztal, hogy a többség ilyen.
Meg az, hogy kevesebb időt kell eltölteni farmolással. -
gunji #8624 Meg van még egy olyan felszíni, ahol tholianokra kell lövöldözni, de annak nem tudom a nevét, köszönöm. De akkor olyan romulán nyúlvadászathoz hasonló nincs :(
Más. Elkezdődött az akadémiai event, így megint lehet részecskéket farmolni lila doffért. S aki még nem kapott, ismét lehet kérni jó kis ingyenes lila doffot.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.07. 12:37:42 -
Plata #8623 Mirror esetleg kristály. -
#8622 Tovább léptem a fenti felíráson rálestem a hitelesítés menüben ott meg volt két rublika ahol valami pénz összeget akartak velem beíratni de nem tudom mennyit kéne beírnom.
Így inkább várok tizedikéig.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.07. 05:35:59 -
gunji #8621 Másnak is akadozik, ugrál a játék? Harc közben elég kellemetlen :(
Megnéztem két DPS-mérőt: a Combat Log Readert és az ACT-ot. Az normális, hogy teljesen különböző értékeket adnak?
Ismertek egy gyors nukara mark szerzési helyet/módszert? -
Plata #8620 Én nem tudom hogy te mire gondolsz,de lehet hogy arra gondolsz amire én gondolok.Bár nem biztos hogy az amire te gondolsz hogy én gondolok az az a dolog amire én gondolok.
-
#8619 márhogy sulibuli küldetések alatt arra gondolsz, amire gondolok hogy gondolsz velük kapcsolatban? :D -
#8618 Ha sokáig nem használod a kártyát (akár 1-2 hónap), akkor rá tudnak ugrani. A hitelesítés egyébként annyi, hogy megadod a szokásos adatokat, leemelnek párszáz forintot, amit visszakapsz Steam walletban, és ennyi, de ez a pár nap letiltás nem egy világkatasztrófa. -
Plata #8617 Féltem hogy mai patch majd bele piszkáls a sulibán küldikbe,de szerencsére nem. -
gunji #8616 Trendy azt mondja a fórumban, hogy már megy a szerver.
Kíváncsi vagyok, sikerül-e összehoznom ma a betervezett két hajót -
Plata #8615 Úgy nézem sto nem nagyon indul el ma. -
Jah és még pluszba lecsókolt valami 300 forint körüli összeget a tranzakció után bár ez már lehet hogy az unikredit sara volt.
Elvileg amióta uj kártyát kaptam már vásároltam steamen akkor nem ugatott feltöltöttem magam 5 euróval
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.06. 17:22:15 -
Plata #8613 Kösz,az elég sok idő,akkor lehet elugrom egy random FP-re.