46662
  • Plata
    Az potyog magától is nem kell kiszedni,órás napos projectet ha indítasz esik egy láda abból szokott esni.De nem próbáltam.
  • Zemanov
    Ezt a Biomolecular heavy dis vagy phaser-t próbálta már valaki?érdemes kiszedni repuból?
  • gunji
    Jah, nem, én a vörös hátterű KDF logós itemeket néztem, nem a Medical Rank I-et. Az oké, ilyen nekem is előfordult, ha tele volt puttony :)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.09. 23:42:38
  • Plata
    Ez nem boff.
  • gunji
    Az is lehet, hogy a létrehozás sorrendjében csak az első nyolc látszik, mert pont a kilencedik hiányzik :(

A BOFF-okat nem a karakteredről 'szedte' le a kandidáló boffok közül (pl. Unable to equip loadout) ? Nekem elég kellemetlen, hogy minden térképváltásnál figyelnem kell, hogy honnan mi hiányzik. Múltkor még a space dutys doffokat is szélnek eresztette.
  • Plata
    Bakker,mielőtt leléptem volna csináltam 20 darab fegyót,2 jó lett asszem.
  • Plata
    Fogalmam sincs.utoljára rég próbáltam,akkor lehetett többet.

Kijöttem mirroról ez volt a karim táskájában.
  • gunji
    Szeretnék két karaktert átmásolni a Tribblere, de csak az egyiket látom, a másik nincs a másolhatók listáján. Ez csak bug, vagy valami korlátozás?
  • Plata
    Még mindig sulibánozok.
    Klingon után fedes romulán karimnak is bebugolt a store szoknyája,22-edik századi szoknyája egyszerűen felszívódott.Kénytelen voltam átöltöztetni.
  • Plata
    Sulibán küldi ha critel egész sok xp-t ad,sok sulibán küldi CXP boostal sok sok xp-t hoz.
  • gunji
    Szerintem elmehetnek a ****-ba a kínai góréval, ha nem adnak egy plusz napot a maiért
  • Plata
    Nem a harmadik dc után még 6 perc.
  • Plata
    Aha.Bár érdekes volt.
  • gunji
    Mirror közben? Visszaengedett? És hat perc alatt lenyomtatok egy kört? [meglepődött smiley]

Na, most jövök én :D
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.08. 22:38:39
  • Plata
    Hát mirror kész,az utolsó ciki volt,4 dc.
  • Plata
    Utolsó kari,mirror eddig 3 dc.
  • Plata
    Újabb mirror újabb dc.
  • gunji
    Itt a fórum hozzá. Vajon foglalkozik valaki tőlük a dologgal? [fejvakarós smiley]
  • Plata
    Egy óra kényszer szünet volt,épp mirroron voltam,viszont így már lejárt a mirror cd.
  • Plata
    Launcherben azt írja hogy Server Down.
    De felengedett,de kariválasztóban sok gubanc van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.08. 20:46:28
  • Just B
    Köszönöm szépen :)
  • gunji
    Szia :) Vannak külön mail-terminálok (hasonlóan, mint a bank-hoz, vagy az exchange-hez), ESD-n pl. az exchange-nél a hátsó plexifalnál a bankos mellett, egy nagy boríték piktogram jelzi.
  • Just B
    Sziasztok... Hogyan kaphatnám vissza azokat a dolgokat amiket visszapostázz ex-ről ? Van 1 Take item gomb, de az nem aktív ... Ilyenkor mi van ? Egyébként a szeró nálam is dobál ...
  • Raulblanco7
    valami történt, egyszerre sokakat dobott ki, tomi sem tudott visszalépni.
  • Plata
    Mi a tököm,nincs szeró?
  • gunji
    Ááá... esetleg egy jó tankkal. Középről nem lehet bezárni az átjárókat, s ha nyitva vannak, akkor egyre több és egyre erősebb hajó jön át, amik rövid idő alatt szétszednek. Amúgy is, ilyen helyre - ahol nagyon lehet bukni, - csak segíteni mennék be.
  • Plata
    Mirrorra nem kel se build se semmi,bemész be állsz az állomás fölé auto attack,és afk 15 percig.
  • gunji
    Nagyon kiábrándító tud lenni a játék. A mirror indulása óta sz*ptam a buildekkel, hátha esetleg be tudnék/tudtam volna szállni. Több karakterrel, többféle hajóval nézegettem az elvileg szuper skillfákat, de 2-5k fölé nem igazán sikerült menni. De legalább az vigasztal, hogy a többség ilyen.
    Meg az, hogy kevesebb időt kell eltölteni farmolással.
  • gunji
    Meg van még egy olyan felszíni, ahol tholianokra kell lövöldözni, de annak nem tudom a nevét, köszönöm. De akkor olyan romulán nyúlvadászathoz hasonló nincs :(

Más. Elkezdődött az akadémiai event, így megint lehet részecskéket farmolni lila doffért. S aki még nem kapott, ismét lehet kérni jó kis ingyenes lila doffot.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.07. 12:37:42
  • Plata
    Mirror esetleg kristály.
  • RoboKutya78
    Tovább léptem a fenti felíráson rálestem a hitelesítés menüben ott meg volt két rublika ahol valami pénz összeget akartak velem beíratni de nem tudom mennyit kéne beírnom.
    Így inkább várok tizedikéig.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.07. 05:35:59
  • gunji
    Másnak is akadozik, ugrál a játék? Harc közben elég kellemetlen :(
    Megnéztem két DPS-mérőt: a Combat Log Readert és az ACT-ot. Az normális, hogy teljesen különböző értékeket adnak?
    Ismertek egy gyors nukara mark szerzési helyet/módszert?
  • Plata
    Én nem tudom hogy te mire gondolsz,de lehet hogy arra gondolsz amire én gondolok.Bár nem biztos hogy az amire te gondolsz hogy én gondolok az az a dolog amire én gondolok.
  • Fabio Capello
    márhogy sulibuli küldetések alatt arra gondolsz, amire gondolok hogy gondolsz velük kapcsolatban? :D
  • Fabio Capello
    Ha sokáig nem használod a kártyát (akár 1-2 hónap), akkor rá tudnak ugrani. A hitelesítés egyébként annyi, hogy megadod a szokásos adatokat, leemelnek párszáz forintot, amit visszakapsz Steam walletban, és ennyi, de ez a pár nap letiltás nem egy világkatasztrófa.
  • Plata
    Féltem hogy mai patch majd bele piszkáls a sulibán küldikbe,de szerencsére nem.
  • gunji
    Trendy azt mondja a fórumban, hogy már megy a szerver.

Kíváncsi vagyok, sikerül-e összehoznom ma a betervezett két hajót
  • Plata
    Úgy nézem sto nem nagyon indul el ma.
  • RoboKutya78

Jah és még pluszba lecsókolt valami 300 forint körüli összeget a tranzakció után bár ez már lehet hogy az unikredit sara volt.
    Elvileg amióta uj kártyát kaptam már vásároltam steamen akkor nem ugatott feltöltöttem magam 5 euróval

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.06. 17:22:15
  • Plata
    Kösz,az elég sok idő,akkor lehet elugrom egy random FP-re.