46662
-
Plata #8692 Hát játékból nem tudom,most,de wiki szerint ennyi.Játékban leghamarabb talán 4-5 óra körül tudom megnézni.
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.11. 13:31:13 -
bgabor #8691 Kimásolom a játékból amit az én Fleet T'varom Enhanced Battle Cloakjához ír:
- 5 Current Shield Power per sec
+15% All Damage bonus strength
+1.5 Flight Speed
+50% Defense
After Decloaking, +40% Damage Bonus for a brief duration
Energy Weapons Offline
After 3 sec, +5 Flight Turn Rate
After 3 sec, +5,150 Stealth
Nekem nem tűnnek egyenlőnek. -
Plata #8690 Mellesleg peched van,ugyanazt a bónuszt adja a romulán tvaro cloak mint a klingon b'rel cloak.Mind a kettőnél ez van.
-15 Current Shield Power per sec
+15% All Damage bonus strength
+1.9 Flight Speed
+25% Defense
After Decloaking, +15% Damage Bonus for 5 sec
Energy Weapons Offline
After 3 sec, +7 Flight Turn Rate
After 3 sec, +4,939 Stealth
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.11. 13:13:58 -
Plata #8689 Minden klingon raider és az a fos breen hulladék raider is megkapja,+25% flank sebzést.Arra amire nekem kellett a B'rel,annak tök nyóc hátul hány fegyver slot van,mert csak az elsőt használom.És B'rel nem jön ki cloakból sosem,mivel úgy harcol.Szóval a cloakból kijövök és 5 másodpercig (talán) 5%-al többet sebzek kurva halvány.B'rel olyan critical flankokat nyom hogy beszarsz.
Ha egyszer lesz klingon kis karid próbáld ki hogy bop-al húzod 50-ig,mindegyik jó,de Ning'tao bop-ba ha beleülsz akkor majd csak le esik az állad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.11. 13:07:44 -
bgabor #8688 A romulan battle cloakkal több sebzésbónuszt kapsz a decloak után, plusz a Tvaronak harmadával több a hp-ja, és több fegyvere van hátul. De mi az a raider buff? -
Plata #8687 Ja és ott az a tény hogy a tvaro nem raider,roma konzol ad 10% sebzést,ha jól emlékszem,de a B'rel raider buffja 25% sebzést ad.Pont a raider miatt van a hajómon subspace jumper.Az pont raider pozícióba dob.És a Fleet B'rel pajzsa egy picikét bugos.Nem mindig jön le cloakban. -
Plata #8686 Tvaro nem az igazi.Elvileg úgy akartam hoyg fleet tvaro,mert +10% sebzést össze tudtam volna hozni,roma konzolokkal,de a tvaro szarabb.Tvaro enc battle cloakja nincs olyan jó mint a brel,ez kerratban bebizonyosodott. -
bgabor #8685 Nem sokan használnak Brelt mióta van T'varo meg fleet T'varo. -
Plata #8684 Nincs még flottás,sto wikin már fel van tüntetve de nincs.
Az a nagy dög iszonyat hülyén néz ki.
“War Games” és “Preemptive Strike” küldiben láthatod azt hiszem,és ha klingon vagy fleet alerten is jön.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.11. 10:34:36 -
#8683 Köszönöm, kipróbálom. Mondjuk ez megmagyarázza hogy az omni beam-em miért sebez ekkorát míg némelyik plazmám meg alig néha.
Még egy kérdés, a guardiannak létezik már flottás változata? Mert az a tervem hogy megveszem a "rendeset" és utána a flottásba átteszem a konzolját. És azt a hajót fejlesztem tovább. De még legalább 2 hét mire meg tudom venni. Áll a dili hegyekben csak a finomítás halad lassan.
Az STO táblázatban látom hogy van valami jupiter osztályú óriás. (1500 méteres) Gondolom nem játszható, de hol lehet találkozni vele?
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.11.11. 10:15:29 -
Plata #8682 Az időtúllépéses jó édes mamáját.
Fura.pár cuccnak nem mutatja ki a szintjét,a klingon torpedó mk11.particle emission mk12,a neutronium mk13,tac konzol mk11.Klingon torpedót nem fogom upgradelni,ha találok új klingon torpedó küldit,inkább abból próbálok szerezni nagyobb szintűt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.11. 09:20:02 -
Plata #8681 Nekem a B'rel bop-on van pár crites és crit severity konzol.Fleetes tac konzol sajna nincs,mert kevés a fleet creditem,és roma boff sincs,pont ezért.
De ha be üt neki a crit akkor Bio-neural warhead 230 ezer körül is sebez.
A vaadwaur cluster torpedó aknái 150 ezer körül kritelnek fejenként,a particle emission hy torpedója szintén 150k körül tud kritelni.Ha lenne fleetes konzolom és fleetes roma boffom ez valszeg több lenne.Még tervbe van véve egy romulán konzol vásárlása,csak most lefoglal a mirror,és rühellek roma markot farmolni.
És már nem is tudom hova tegyem azt a konzolt. -
Plata #8680 Mert hiába van a fegyvereden dmgx4 szorzó,ha a crtd fegyver többet kritel,és ha kritel a normál sebzés többszörösét sebzi.Ha megnézel egy dmg szorzós fegyvert azt látod hogy jóval több a dps-e.Papíron.De valójában harc közben kevesebb.Próbáld ki a quad cannont,az alapból dmgx4.Pedig vagy rare vagy very rare,most fejből nem tom.De nekem poénból fent van t6 raptoron,szeretem a hangját.
És papíron több a dps-e mint az mk12 crtdx3-nak,de mégse,mert harc közben mértem.Volt olyan szerencsém hogy esett 2 darab mk12 crtdx3 dhc.
Kár hogy stf-en nem esik már semmi sem,így nincs sok értelme.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.11. 09:02:51 -
#8679 Van megint kérdésem :) Vannak a fegyverek tulajdonságai. Pl az Acc még több pontosság, vagy a Dmg, még több sérülés. Ez oké. Tudom mit jelent a Crtd (critical damage) és a Crth (Critical Hit) de ezek mit jelentenek pontosan a játékban? értem hogy krtikus találat meg kritikus sérülés, de ezek mitől jobbak mint mondjuk a 2x dmg? Köszönöm :) -
gunji #8678 Jah, azt nem néztem, de így már értem XD -
Plata #8677 Jött egy két jó dhc.Vicc hogy napokig semmi most meg több is egyszerre. -
Plata #8676 Lett még egy crtdx3 dhc.
Téves lett még egy még egy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.10. 22:29:46 -
Raulblanco7 #8675 Azt kell mondjam, a tiedhez hasonló véleményt alkottam a zenéről. -
Plata #8674 Szent szár,mi ez a fos? -
#8673 -
Plata #8672 Videó alatt ott van hogy honnan szedte a zenét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
gunji #8671 Nemár..., omg
A zene meg részleteiben tiszta TNG főcím :P -
Raulblanco7 #8670 hatalmas ez a zene benne :) -
#8669 -
gunji #8668 A Simit az olvastam, azt hiszem, itt is írtátok. De azzal szerintem könnyebb is elérni a 100k dps-t a konzol és a boff-kiosztása miatt. A Galaxy meg gondolom egy Dreadnought volt. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a retrofitből mennyit lehet kihozni :D -
#8667 Ryan ütötte meg a 100k+-t Schimivel ISA-n úgy egy hete kb, talán kettő, aztán kihívásból a 40k+-t egy Galaxyval -
Plata #8666 Jaa,azt hittem hull-t akarsz 40k-ra vinni.Szerintem nem kell ahhoz epic cuccos,epic fegyókkal már 100k sebzést csinálnak. -
gunji #8665 Igen, dps lenne, sry. -
#8664 dps, gondolom... -
Plata #8663 40k hull? vagy mi? -
Plata #8662 Kösz,megjött,viszont így elbasztam,mert betettem egy accx2 rapidot is. -
gunji #8661 Olvasom, hogy flottás Sovi refittel elérhető a 40k, flottás mk xiv-es epic és ultra rare cuccokkal. Képzelem, mennyi dilit és ec-t égethettek el, míg sikerült. De legalább van példakép :D -
Orbancapitan #8660 át küldöm plata -
Plata #8659 Raul leírnád nekem még egyszer milyen statos fegyverek is kellenek?
Tegnap neki álltam leveleket törölni és a leveledet is kitöröltem. -
#8658 Ez olyan hogy kinek mi tetszik :) Én pl plazma fan vagyok. Romulán plazmáim vannak, plusz a singularity harness. használtam biomolaculart is, az is tetszett. Most szedegetem ki a delta repuból a thoron-os polaronokat, majd kipróbálom azokat is. De jó az obeliskes antiproton is. Szóval elmondható amelyik tetszik azzal nyersz :) -
Zemanov #8657 Bár nekem is a dis a legszimpatikusabb.;-) -
Zemanov #8656 Köszi a válaszokat.a cutting beam már megvan.jelenleg phasereket használok mellette.dis-t már használtam.nem nagyon tapasztaltam különbséget. -
Raulblanco7 #8655 egy omni directional beam kell hátra ami 360 fokos, lehetőleg over szorzóval ha van rá ec-d. ha antiproton, akkor jöhet mellé a obelisk szetes omni beam is, illetve kinetic cutting beam, és gyakorlatilag már van is hátul 2 vagy ap esetében 3db 360 fokos beamed. -
Plata #8654 Én a disruptort szeretem cruiseren.Ha van rá pénzed szerezz be epic beamet.
Hogy miért disruptor?Fogalmam sincs. -
Zemanov #8653 Jaja időközben rájöttem hogy nekem beam kell nem pedig a turret.amúgy cruiserre van valami top beam vagy teljes mindegy mit használok?