46663
  • Gundark 1 1
    No megmértem. 13.467. Fed mérnök. Mondjuk vegyük figyelembe hogy XI-es antiprotonok , omega torpedóval. És semmi flottás cucc még nincs fenn.
    Van még hova fejlődni csak pénz illetve dilithium kérdése :)

Plata, köszi hogy szóltál mindjárt el is engedtem egy csomó deltást :)
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.11.30. 11:00:38
  • Plata
    Tudtátok hogy deltás doff küldik sok xp-t hoznak?Klingonnal csináltam pár küldit kíváncsiságból 4-7k xp-t kaptam értük.
  • Plata
    Hát én nem nagyon bírom az antiprotont.Lehet a hangja miatt,de nem szeretem.
  • Plata
    Bocs a plusz egy offért.De most jutott eszembe hogy Treek jelenleg féláron van,most 1050 cc.
    Én nagyon szeretem a kis mackót,nagyon jó tank és híler is egyben.Két ruha szettet kap ha megveszed,persze 10-es szintre modolva,de ezt bármikor át lehet modolni ha van PC-d.Én PC-ért szoktam venni,vagy magam gyártok.Nagyon meg szerettem a kis zsoldost.
  • Plata
    Off:Kaptam egy levelet hogy 50%-al lehet olcsóbban unlockolt ruha szetteket accountra megvenni,így felléptem és pár ruha szettet megvettem.Legtöbb karimnak valami cartel marketes vagy packos ruhája van.Van amelyiknek szett van amelyiknek valami lökött összeállítás.Például a vér gonosz sith assasin karimnak szende szüzike ruhája van,a jó sith sorcinak meg fordítva..A második scoundrelem miatt meg szoktak szekálni hogy kiköpött black widov,azt se tudtam eddig hogy van ilyen szuperhős.

• gunji
    Az antiproton amúgy is talán a legjobb a crit severity bónusz miatt ;)

Talán a CombatLogReadert ajánlanám, azt lehet figyelni a STO futásával párhuzamosan is, bár java kell hozzá.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.30. 00:00:55
  • gunji
    /OFF Érdemes oda is ellátogatni (már akinek van acca), mert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kedden ott is indul az új kieg (annak aki megvette), s rendesen átszabják a commendationöket, érdemes figyelni, nehogy elvesszen belőle.

Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.29. 23:55:26
  • Gundark 1 1
    Urak a nanite disruptor ér valamit? Kipróbálnám, és most egész olcsók.

Most flottás warp core-ra gyűjtök, addig a plazmák pihennek. Nekem a mostani konfiggal az obelisk warp miatt az antiproton talán a legjobb. Csak sokszor elmegy a villany, mert már kicsi :).

Melyik DPS mérőt használjam szerintetek?
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.11.29. 23:26:53
  • RoboKutya78
    Ezek szerint mostanában érdemesebb a földi stfre koncentrálni ?
  • Plata
    Ok,holnap megnézhetjük,ma elegem lett a béna terrorból stf-en meg egyéb zűr PVE-n.És kicsit leporoltam a fénykardom.
  • Orbancapitan
    majd gyere velem és elmondom :)
  • Plata
    Valaki elmondaná hogy mit kel csinálni Borg Disconnecteden?
    Még nem igazán voltam,szeretném tudni mielőtt elmegyek hogy nagyjából mit is kéne csinálni.
  • Plata
    CombatLogReader—[2:50]— Dmg(DPS) —Garon 1 478 646(11 287) Lucifier 269 503(12 250) Owerkek 10 476(582) T'Pau 9 537(9 537) Vincent 2 609(652)
    Azure nebula.
    T'Pau lőtt egyet a singularity ágyúval oszt kész.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 17:57:10
  • Plata
    Én akkor vettem phasert amikor lófing áron volt.Még xindi box idején.
    Most voltam egy Khito advon,ami totál bukta.
    Dps lószar volt, 2.3 3.8 4.2 4.5.Tac kari is volt kumarival.Meg egyik hajó sem ingyenes volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 17:29:21
  • aru
    Akkor elsőként nézek sebzést phaser és antiprotonal. Legutóbb amikor néztem az exet akkor a Xindi Phaser elég drága volt a hajóhoz kapottat meg nem lehet fejleszteni. :/
  • Plata
    Ok Khitomeren megdőlt a rekord.
    Max. One-Hit: 66 907
    Most nem figyeltem annyira mint ISA-n.Másik három nem tudom mennyit sebzett.Mivel nagy volt a fejetlenség nem nagyon volt időm figyelni.De ha a másik három csak 40k-t sebzett akkor is majdnem 200k.Ami nem is rossz.
    És néha a Neutronic cd-je 0-ra csökken.Van hogy HY-el nem 4 hanem 5 torpedó megy ki.
    Ja és még valami,a B'rel álcában vagyis 0 pajzsal bekapott egy hy borg torpedót.És mennyit sebzett? 0-t.És megint előjött az az effekt hogy álcában van pajzsa.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 15:04:53
  • Plata
    Raul ma B'rel-en a neutronic torpedó faszán be critelt.Mondjuk lehet másnak ez nem sok,de Hy-el négy torpedót ereszt el,és 49-57k critet adtak le fejenként.Igaz flank crit volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 14:31:19
  • Plata
    Polaron fegyver? MÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?
    Gondolom amiatt az izé szett miatt,nem jut eszembe a neve.
    Inkább vegyél Xindi fézert.
    Rcs meg repus mittomilyen konzolt nem tenném be.Jah,az energy signature,az nekem mindig kuka.Szerezz inkább flottást,elég olcsók.
    Nekem rcs konzol nélkül dhc fegyverzettel sincs gondom a fordulással.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 11:11:41
  • aru
    Engi konzolok (a többi látszik mi):
    [Console - Engineering - Energy Signature Dampener Mk XII [+ResAll]]
    [Console - Engineering - RCS Accelerator Mk XII]
    [Console - Engineering - Neutronium Alloy Mk XII]
    [Console - Engineering - Energy Signature Dampener Mk XII [+EPS]]

Valószínüleg sikerült nagyon szarúl felszerelnem, nem volt tudatos. A fegver energiám így jelenleg állandóan 120 stabilan.

Utoljára szerkesztette: aru, 2014.11.29. 10:28:04
  • Plata
    Lol,kép szerint mk2 dhc van a hajómon.Szar ez a gateway.
    Most jut eszembe,hisz mk13 field gen van a hajómon.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 09:08:06
  • Plata
    Hát a Xindi hajó nagyon táp,szerintem 10k simán megvan ,még ha el is ökörködöd a sebzést.Nekem is 10-16 közt mozog úgy hogy tele van rakva aknával.Meg aknás konzol meg anyám kínja.
    Plasma energy bolt max sebzésed viszont kicsi.Tac karival egy omega torpedó 80-90k közt sebez hy-el.
    Vegyél rá elite hangárokat,azok még jobban dorombolnak.És szebb a színük,és dobnak aknákat.
    Jah mutass egy képet róla hogy mi van a hajódon.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 09:03:56
  • aru
    Ezt a 12,5k DPS-t ma reggel engivel mentem Xindi Carrier-ben. Nem tudom mennyi lehet a kihozható max, de az átlag 15k-t szeretném elérni vele. Örülnék ha valaki tudna segíteni, hogy ezt hogyan tudom elérni vele. Szívesen lementegetek bármilyen adatot ami esetleg szükséges a madaramról. Már egy éve játszom de nagyon hobbi szinten vagyok.

Utoljára szerkesztette: aru, 2014.11.29. 08:27:48
  • Raulblanco7
    Azt hiszem 300 zen darabja, vagy ha 4-et veszel együtt akkor 1000, szóval 250/db, nagyjából stimmel a 275-ös doff packhoz.
    Most semmiképpen ne vegyél, az ilyen akciók alatt container-ben kapod az ilyet mint promo pack, csak akkor szabad venni ilyet zenért ha már megy az akció, vagy exchangen figyelni kell, hogy ne r&d packot vegyél hanem promo packot amiből esik az r&d pack és eshet a promo pack.
  • Plata
    Köszi,mennyi pénzbe kerül egy ilyen pack nem tudod?Most nem nagyon tudok felmenni,leghamarabb csak este.De ez az elachi hajó tetszik,viszont ha 400 lesz az ára nem veszem meg,sulibánozással kicsit sokáig tartana összeszedni,most hogy jönnek az ünnepek kevesebb időm lesz játszani megint.
  • Raulblanco7
    http://iqfleet.org/private/leaks%0D%0D%0A

Ennyit láttam belőle, a szett bónuszt csak feltételezem a másik 2 elachi hajóval, ahogy a voth bulwark és a másik 2 voth hajónál is volt.
    Lesz hangárja, T6 lesz, és baszott drága, mint a JHAS vagy a Bulwark, szóval 300 millió felett várható.

Zenért én sem fogok venni, amikor EC is költhető erre, tegnap gyorsan feltettem minden R&D cuccomat exchangre, ha a bankos flottáimból is eladnék minden itemet, lehet elérném a 10 milliárd ec-t.
  • Plata
    Van valami infód erről az új elachi hajról?Kép vagy egyéb?
    Ha ez is olyan drága lesz mint a másik kettő akkor kevésbé fog érdekelni.De az elachi tac karinak nem volna rossz,ha tac hajó lesz.Bár úgysem fog nekem esni mert nem is költök zent R&D-re,akkor inkább gyűjtögetek zent a következő T6 hajó packra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.28. 14:17:37
  • gunji
    Mehehe, csak akkor jelenik meg, ha teli az inventory. De akkor meg nem tudom claim-elni, mert teli az inventory.
  • gunji
    Hehe, nekem amúgy sincs zenem, amit elkölthetnék, a T6-os Intrepidre elment mind. Így legfeljebb csak venni tudnék. Azóta dilit sem nagyon finomítottam, így az is csak pár ezer van karakterenként. De azt se biztos, hogy beváltanám most 181-es árfolyamon (tegnap még 160 volt). Az előbb egy tételben egy pillanat alatt tűnt el 100 ezer zen a piacról
    Az új elachi nekem úgy se esne, hiába próbálgatnám, így nem izgat. Akkor inkább már valami engedményes cucc a storeból $-ért (s inkább a kevésbé balfék Crypticnek az EA-val szemben).

Amúgy mi ez a Perfect World Account Link reward a storeban?
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.28. 13:21:25
  • Raulblanco7
    persze, költsd el az összes zened akciók vannak mielőtt decemberben beteszik az új t6 szuper elachi dreadnoughtot az R&D packba, és akkor venned kelljen zent, mert csak az akció alatt zen store-ból vettekből esik majd, ez lesz az egyik új szuperritka hajó, mint a T5-nél a JHAS vagy a Voth Bulwark volt.
  • Plata
    Ha a MACO régről van meg akkor nem kell a szet,de ha s8 vagy s9 után akkor csak a ful szettől lehet felvenni.
  • gunji
    Az STO is fekete pénteket tart: a zen-storeban mindenre adnak 20% kedvezményt a mai nap (holnap 12AM PDT-ig, ami ha jól számoltam magyar idő szerint szombat reggel 9).
  • Gundark 1 1
    Köszi. De a MACOból sincs nálam a teljes cucc. Ja igen, repus, a lobi kristály még nem megy nálam :) 41 van belőle összesen. Ezt csak dobozokból tudom szedni ugye? Mennyi most egy kulcs? Mert ti nyomjátok nagyban :D Mondtátok hogy nem éri meg csak úgy nyitogatni .
  • Plata
    Lobis undine páncél?Annak meg kell jelennie.
    Repusnál passz,az sosem kellett.
    Ha repus,akkor csak akkor lesz tailornál ha nálad a teljes szett.Gondolom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.28. 07:44:32
  • Gundark 1 1
    Egy hülye kérdés. Van egy undine páncélom az van rajtam. Hogy lehet láthatóvá tenni? Csak a MACO páncélt mutatja a tailornál. Help me :)
  • Raulblanco7
    Persze hogy lehet, Én nem adok el, de ismerek olyat, aki ad el 4500 Ft / 100 millió ec áron.
    Magyarok is többen, sokszor vesznek, nem is hinné az ember.
    A külföldiek pedig ezerrel, pár nap alatt el lehetne adni mind a 6 milliárd ec-met.
  • Zemanov
    Ez világos volt eddig is.azthittem lehet közvetlenül is.amúgy ez szerintem nem éri így meg.500 zen 9 milla EC-ért elég karcsú.
  • bgabor
    Közvetlenül nem, de annak semmi akadálya hogy a ZEN-ért vett cuccokat kipostold exchangere, ahol EC-vel fizetnek majd érte. Pl ingame storeból 500 zenért vett fleet ship modulet felteszed az exchangere, most 9 millióért megy el.
  • Zemanov
    EC-t is lehet venni pénzért?Azt hogy?
  • Plata
    De ha craft event van akkor csak sokkal több esik,és az csak hat az árára.
  • Raulblanco7
    Azzal nem lesznek olcsóbbak a cuccok, az kevés.
    Az új lockbox viszi majd le megint, ha abban is lesz R&D pack.