46663
  • Plata
    Minimum 50.
  • RoboKutya78
    juj remélem a téli eventhez elég lesz majd a 40 es szint
  • Plata
    Igen még két nap,és lehet menni doffozni.
  • RoboKutya78
    A winter buli december 4.én kezdődik?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.12.02. 21:43:09
  • Gundark 1 1
    Plata igazad volt. Ez a neutronic torpedó elég vicces jószág :) egy küldi alatt (borg disconnect) kétszer critelt be, és 80 ill 90 ezret sebzett. Meg látványos ahogy robban. Csinálom a beamot is.
  • Raulblanco7
    Breen Sarr Theln Carrier [T6] de még nem tudjuk hivatalosan, csak bénák is kitudódott.
  • Plata
    Én is beszerzem,valszeg,a risa meg winter hajók ott porosodnak a bankomban több karinál is.
  • Plata
    Jaaah,de ez más,azt hittem dilit költöttél a hajóra.
  • bgabor
    A múltkori event dilítiumért ment, tudod.
  • Gundark 1 1
    Én azért nekiállok :) Hiába van meg a zenes guardian legyen ez is :) Ez a karácsonyi ajándékunk? vagy lesz megint olyan amivel anno az ambassadort kaptuk? (meg hidak és egyenruhák ha jól emlékszem)
  • Plata
    Milyen dilithiumért?Összegyűjtesz 1000 Q hülyeséget az 25 nap,betolod projectbe és kész,egy büdös dilithium sem kell bele.Aki olyan hülye hogy pénzt költ az eventes hajóra,az meg szerintem agyhalott.Ilyen ótvar taligára sem dilit sem lobit nem költenék.Tudom egyesek szerint jók a Breen hajók,akinek nincs fleet vagy zen hajója,annak biztos,de az ingyenes hajó olyan a zeneshez képest mint a guminő a hús vér nőhöz képest.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.02. 13:30:43
  • Plata
    Valami T6 breen sci hajó,állítólag,de engem csöppet sem izgat.Szokás szerint a winter és nyári eventes hajó csak dísznek jó.
    Nem ez nem így működik,ha egy karival megcsinálod a hajó kiváltást,a többi karidnak valszeg csak 1 napi küldibe kerül a hajó.A tavalyi és tavaly előtti hajó is ha már megvan az accodon akkor valszeg csak 1 napi szarért kiveheted,a nyári eventen így volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.02. 13:12:43
  • bgabor
    Tudjuk már, milyen hajót lehet majd szerezni vele? Breen raider és Chel Grett, és egy eddig ismeretlen T6?

Hogy szokott ez menni, az ember minden nap összegyűjt egy Q-s fotót, aztán a végén betolja az eventbe, mint a múltkor a sok dilítiumért?
  • Plata
    Nekem nem szokott előjönni.Asszem Dx10-em van,vagy tudja a tököm mi van,asse tom pontosan milyen a gépem.
    Elmentem a bótba oszt rendeltem egyet.
  • gunji
    Folyamatosan ezt a kiírást kapom belépéskor: "pixel shader compilation failure"
    Ezzel nem kell törődni, nem bug. Korábban a fórumban azt írták, hogy megpróbálnak szoftveresen leprogramozni olyan DirectX 11-es dolgokat, amik még a DirectX 9-ben nem léteztek. Az üzenet azt jelzi, hogy ez egyelőre nem (nagyon) sikerült. Nekem is kiírja, a játékmenetet nem befolyásolja.
    A szaggatáshoz:
    Felszínen mindenhol szaggat, vagy pl ESD-n, DS9-n, stb nem? Esetleg a grafikai beállításokkal lehetne játszani, nekem egy nem mai csirke GTS 8800-am van, a 'detail'-nél medium-szintű beállításokkal nem szokott problémám lenni (kivéve az SB24). Az árnyékokat viszont kikapcsoltam, azok rendesen meg tudják fektetni a gépem.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.02. 11:22:39
  • Plata
    Milyen géped van?
  • Serinahun
    Sziasztok!

Technika problémám lenne a játékkel. Pontosabban szoftvernek tűnik.
    Folyamatosan ezt a kiírást kapom belépéskor: "pixel shader compilation failure" Próbáltam rákeresni ST fórumon de a fordító oldalak érdekes irományokat dobtak ki. Tudom, hogy alapból akadozik egy kicsit a játék de nálam ez teljesen élvezhetetlen. Mint ha képregényt néznék. Űrben nagyjából elmegy de földön lehetetlen. A gép bírja rendesen, videó kártya illesztőprogramja befrissítve. Tudna valaki megoldást erre? Segítségeteket előre is köszönöm.
  • gunji
  • Raulblanco7
    Q

borg hóemberek, háhá
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.12.01. 22:21:07
  • Zemanov
    Úgyhogy lehet maradok a store-nál.bár pörgetem azért akkor az órás projekteket is hátha.
  • Zemanov
    Az igaz hogy órás projectel is esik de ha azt vesszük hogy eddig egyszer esett crtdx2-es beam ami kellene meg kb. kétszer valami más beam így elég idő igényes lesz mire összejön.
  • Plata
    Nem craftolni,a francot,csinálsz 1 órás romulán repus projectet,azt lehet t5 repunál is,és abból eshet neked megfelelő roma plasma fegyó.Nekem a klingon romulánnak így lett fegyverzete.
  • gunji
    A romulányom használja az experimental beam arrayt, az elvileg nulla fogyasztása miatt, inkább a torpedót hagynám ki. Bár próbáltam így is úgy is, nagy különbséget nem tapasztaltam, így maradtam a hármas szetnél a hyperflux miatt.

#9069: De miért ne a repus storeból? Annyira rossz pl a crtdx2-es plasma beam array? Craftolni a beamet meg túlságosan lutri, meg idő és alapanyag pazarlás, szvsz.
  • bgabor
    De ő a romulan plasma torpedoról meg univ.konzolról beszél.
  • Plata
    Ne a storeból,csinálj órás projecteket,ha mákod van az esik ami kell.
  • Gundark 1 1
    A sima plazmákat dobálta nekem sokszor a repu. A torpedó jó, bár nemrég cseréltem le, a singularity harness meg érdekes. Szépeket sebez, de pl az össz dps-em szinte ugyan annyi volt mint pl az antiprotonokkal.
  • Zemanov
    Akkor csak a torpedót meg a konzolt szedem ki a plazmákat meg store-ból megveszem.aztán majd egyszer kipróbálom milyen a teljes szett.
  • Plata
    Repuzással.Sok kari előnye hogy van 5 féle sponsorship tokenem,így bármelyik karinál 20 napa alatt feltudok húzni 5 reput,az általában 135k dili.Plusz ami jön húzás közben.Ha lesz delta t5 repum akkor már 6 féle sponsorshipet tudok,bár delta egyenlőre hidegen hagy.Múlt héten vagy 4 karival lett kész valamilyen repu.
  • bgabor
    Nana, az az experimental az konkértan egy darab experimental beam array, többet nem lehet felszerelni belőle a hajóra, és más fegyver(cannon) sincs experimentalban.

Az experimental beam array a romulán singularity harness szett harmadik darabja. Szerintem felesleges, mert a torpedó meg a konzol együtt már megadja a plasma sebzésnövelést, és nagyon hasznos is mindkettő. Az exp.beam arrayt ha felteszed melléjük harmadiknak, kapsz egy képességet, egy spéci támadóképességet, amolyan beam overload szerűt, amit csak az exp beam arrayyel lőhetsz el. Szép, de nem nélkülözhetetlen, és ellfoglalja az egyik fegyver helyet, mégha nyilván hátul is.
  • bgabor
    Ti amúgy mivel farmoltok dilítiumot mostanság? Mióta a Delta risingben olyan jó érzékkel tönkretették az advanced STF-eket, azóta azok kiestek a képből ebből a szempontból.
  • Plata
    Jenolan dyson gömben és a másik dyson gömben vannak a legjobbak.A dyson repus dyson zónákban.
  • Plata
    Elmész New Romulusra a nyuszi mezőre,asszem Epohh Fields,sátraknál van egy csajszi ad küldit,fogj be 30 nyuszit 1 perc alatt.Egyedül sosem fog sikerülni,de 20 igen,azért kapsz 2 tokent,partyban 4-et,mert partyban a 30 lófing.A kapott tokeneket beteszed doff küldibe,kapsz egy répát,4 vagy 5 répáért kapsz egy nyuszit,azt meg megnöveszted és ha felnő 400 markot kapsz érte.
    Itt a küldi.
    Doff küldi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.30. 11:56:42
  • Zemanov
    A "nyuszizás" mi akar lenni?elég új vagyok a játékban
  • Plata
    Elachi szerintem jobb.
  • Plata
    Experimental.De markot nem kell farmolni,itt lesz winter event,több ezret összeszedhedsz rajta,vagy menj nyuszizni 1 lila nyuszi 400 mark.
  • Gundark 1 1
    Melyik disruptort ajánlod? Az exen most a XI-es nanite-os egész olcsó. Tennék vele egy próbát ha azt mondod jó.
  • Plata
    Nekem a 92%-os is félre sikerült.
  • gunji
    Én meg inkább azért, mert kevésbé kanonikus, de állítólag megéri használni a bónusza miatt. Mindegy, én egyelőre maradok a standard fézer, plazma, diszprutor fegyvereknél. Korábban még az R&D átalakítása előtt a polaront azért használták előszeretettel, mert olcsóbb volt a többinél, több buildben ezért van benne.
    Az R&D-ben a százalékokba meg mintha belepiszkáltak volna: a 26%-os doff-om ilyen 50-60 próbából csak 3-4-szer critelt (párezres component-nél).

/OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Treek-et megvettem még pénteken, az 1050-t nagyon is megéri. Olcsóbb ruhákat nem láttam a marketen, kár, jó lett volna :( De ma még benézek két félbehagyott küldetés miatt, hátha találok valamit.
  • Zemanov
    Srácok Romulan repuból melyik plazmát érdemes kivenni a sima romulánt vagy az experimentalt?ahogy néztem a szett csak az experimentállal lesz teljes viszont nincs kedvem nagyüzemi romulam mark farmoláshoz.
  • Plata
    Én sem tudtam eddig a doff küldik ilyen sokat adnak,de deltás területen kíváncsiságból felvettem,mert érdekes nevük volt.És egy rakás xp-t hoztak crit nélkül,ha critelt volna akkor dupla xp.