Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze hogy elite.De mondok neked valamit,szerintem jobban jársz ha felrántasz pár roma klingon karit 50-re,és nyomatod velük marauder doff küldiket,azért roma klingon mert a roma kariknak sokkal jobb doffok jönnek és kétszer annyi mint klingonnak vagy fednek.És 5 klingonnal ha bejársz 4-5 szektort simán össze farmolhatsz egy délután egy rakás contrát.Ha jók a doffjaid 1 marauder küldi 11 contrát is hozhat.De asszem a rekord 1 küldi 13 contra volt.Na persze ha szerencséd van stf-en többet is szedhetsz slaverekkel,de ha peched van akkor nem.

De találtam pl contraband farm foundary-t. Boeg kockák figyelnek ott. Egyzser megnéztem én buta azt hittem ha kilövöm dobja a contrabandot 😊
Gondolom elit STF-re gondolsz.
Nekem cure-n hozott a legjobban,de arra meg már nem nagyon járok mert randommal csak agybajt kapsz.

Szerintem inkább a szerencsétõl függ,ha szerencséd van 18 egy stf alatt ha nincs akkor egy nagy büdös semmi.

mennyi az a kevés? úgy kb? 1-2 contraband / küldetés vagy...?
Simán elég a vuki is.Adv slaverek mostanság nem túl jól lopnak,eléggé nerfelték a hozamot.Vagy csak keveset játszom carrierrel.

Ha jól hoznak akkor lehet befektetnék egy karfiolra? Vagy elég lenne egy ócsó 600k exen mirrior vo'quv is?
Használ vki mostanság carriert és adv. orion slavereket contraband lopásra? Ha igen mennyire térül meg? mennyi tlopnak?
Azt csak olyankor csinálja ha boffokat át skillezed vagy kidobod valamelyiket,esetleg hajót váltasz.Legalábbis nekem.

Titan
Köszi a választ! Sajna a probléma nem oldódott meg! Hiába kapcsolgatom a lock tray-t, van pipa/nincs pipa nem tudom a skillbart arra bírni, hogy ne pakolja bele azokat a skilleket, amiket az officerek adnak...😞

Bár nem tudom pvp-ben meddig él egy power siphon drone hiszen még 3k hp-ja sincs,skulnak asszem 3.2k hp-ja van.30 másodperc cd van rajtuk nagyjából,és kb élnek vagy 10 másodpercig.

Hát én ugyan nem értek hozzá,de azt kell mondanom ez egy nagy rakás szar,és nem használnám az fix.Power siphon drone,naneee,skul fighters,naneee,avoid frigate,anyád.plasmonich leach,hagyjál már,jem hadar engine és deflector,sose tenném fel azt a szart.Lehet hogy pvp-re jó lenne,de hogy én ki nem próbálnám az is biztos,maradok a disruptor fegyverzetnél és az adv slavereknél vagy frigate-oknál.

Jakuza1
Ez a Kar'fi build rendben van szerintetek ?

Leech Kar'fi:

Skill Planner link: http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/index.php?build=KSKfDrLedara4_0

Jem'Hadar engine and deflector, Honor Guard shield

Weapons: 4x single polaron cannon, 3x polaron turrets

Consoles:
- Sci: Phase Shift, Plasmonic Leech, Aceton Assimilator, Borg console
- Tac: 3x Polaron
- Eng: 2x your favorite armor

Useful DOFFs:
- Flight Deck Officer
- Deflector Officer
- Gravimetric

Strategy:

The Leech Kar'fi uses Polaron weapons and Power Siphon drones to incapacitate a single target at a time.

This build can completely shut down a Tactical Cube (except its torpedoes) in ESTF in a few seconds, allowing the rest of the team to safely tear it apart.

Tactics:

Skills:
- EPtS, TSS and Aux2SIF keep your own hull and shields up, Hazard Emitters keeps the plasma away
- Hazard Emitters, Aux2SIF and Transfer Shield Strength can heal yourself or an ally
- Chain Tac Team 1 for energy damage bonus and shield balancing
- Chain Cannon Rapid Fire 1+2 to increase damage output of ALL cannons and turrets
- Gravwell 1+3 means you can drop a Gravwell every 40 seconds

+1 Consoles:
- Phase Shift can either be used defensively as a panic button, or offensively to close on a target without taking fire. This comes with the Kar’fi, not a separate purchase.
- Plasmonic Leech console is a bonus power drain for this build that keeps your own power levels high. Energy Siphon skill could be substituted for this.
- Aceton Assimilator is also a bonus power drain for this build. It adds to the target-spam of your pets to make you harder to target and has the bonus of hitting back at anything that shoots it.

Launch bays:
- Load siphon drones for maximum power drain
- Load shield drones to heal yourself or an ally
- Load Skul fighters for more DPS
- Mix and match any of the above
- Avoid Frigates due to their annoying Tricobalt mines

Na igen.
A szerver stabilitás megoldva. Le van kapcsolva.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jakuza1
Mar letoltottem, de ez tuti nem patch server hiba. AZ egesz szervert kinkeserves elerni, mar patch utan is.
A szerver is lagol mint allat es az error check szerver is le van lassulva.

Lagzik a foundrys szerver is. Kicsi kis (pár perces) késéssel megjelennek a feladat listán a foundrys küldik is.. hirtelen vagy 10 xD Kellet nekem végig nyomni õket. 😄

Én benvagyok a játékban.
Eddig. Lag, lag és foundrys kuldiket nem lehet felvenni, annak ellenére se hogy listázza õket és acceptre van nyomva.

Egyeltalán lehet csatlakozni a szerverhez ennek ellenére? Mert ha nem akkor tök mindegy. Mivel a lancser se nagyon akart indulni- mikor hogy - így gondolom azzal is vannak gondok.
Azt ajánlom, fél órával a kiírt leállás vége elõtt lépj be a launcherbe (hacsak nem lesz lekapcsolva), mert a patch szervert általában fél órával elõbb benyomják.
Fabio Capello
Én pont fordítva tapasztaltam, rátenni nem tudsz, viszont néha valahogy egy-egy ability eltûnik róla (vszeg az akció hevében mellényomok, kihúzom, vagy hasonló)

Nem igazán értem a problémát, úgy érted, hogy a játékot ha késõbb beindítod, a skillek visszaugranak?

Amúgy pár lehetõség: ha még fejlõdsz és osztod el a skilleket a fádon, megjelennek plusz képességek, karrierenként más és más, de pár azonos, mint BFI. Elõször I szinten, aztán további fejlõdéseddel ezek is elérik a III szintet, ha közben kidobálod, de lép egy szintet valószínûleg visszaugrálnak így.

Avagy, O betût a klaviatúrán lenyomod, és Lock Tray-t kipipálod, akkor zárolja a tálcát és nem lehet levenni róla semmit, rátenni azt hiszem igen, de ez utóbbi nem biztos.

"Last but one", esetleg ha BOFF skillekrõl beszélsz, akkor csak akkor tûnnek el, ha cseréled õket és/vagy a skilljeiket retraineled, akkor tûnhetnek még el.

Végsõ eset, valami régi és/vagy új dolog/bug kavarodása következett be, volt már ehhez hasonló eset a múltban.
Jakuza1
Akkor mi lesz 3-4 nap mulva amikor jon allitolag egy nagyobb fix.

Persze, mert elég sokan cuppantak rá a patch szerverre, az meg még ennyire sincsen felkészítve, mint a Holodeck...
Jakuza1
Szerintem masnak se. 😛 Az elejen lejott 22mb, aztan megszakadt a kapcsolat, azota egy bytenyit nem szedtem le, mert meg osszekapcsolodni se nagyon akar.

Jó 14 perc alatt nem végzett 35 megával...
Hm... lehet mire erre jön válasz már nem áll fenn a probléma de nekem per pillanat kb 6 perce szedi a 140 megás patchet...
Van ott egy olyan lock tray check box. Próbáld azt bekapcsolni. Mikor csinálja ezt? Nekem megtartja szerencsére pedig semmit sem állítotam.
Titan
Bocsi Skacok! #3674-re valaki?? Mit bénázok el???

Teljesen megéri. El is kezdem majd. 😊

Kannibál tribbli kell,beteszed triblik mellé kannibál tribblit és tribbli kaki lesz belõlük,10 kakiért kapsz latinumot.

Changeling avagy Foundert, a The New Link (kardasszai szekció) küldetés végén kaphatsz. Akkor kell megküzdeni egy Alakváltóval, majd a maradékot belõle felszedni. Azt hiszem nem ad semmi érdekeset amúgy a DOFF assignment... De maga a küldi jó, ad 10% chance-es tetryon beameket. 😊
Na ja, eldobni el tudom. 😛

Van egy küldetés, amit a szekus csóka ad, akinél le lehet adni a csempészárut dilítiumért. Na, õ ad 1000 latinumot 10 döglött tribbliért. Tribblim meg van szarásig, csak ki kéne õket nyírni.

Ahogy a játékot már ismerem, gondolom valami spéci cucc kell hozzá, ami ritka, egyszer használatos, és végtelenség kifarmolni... Valami olyasmit ír a leírás, hogy nehéz õket megölni, és hogy talán valami vegyszerrel próbálkozzak...

Ugyanitt van legyõzött changeling leadós küldetés, changelinget hol találok?

Jobb klikk és Discard. 😊
Hogy lehet kinyírni a tribble-ket?

Dhelan és Mogai is eléggé tac felszereltségû... A Mogainak jobb az egyik tac stationje, a Dhelan meg jobban fordul.

Jakuza1
DPS-re inkabb.Ha'apax-om van, de nagyon nem szeretem, mert egy lomha dog, meg hogy RCS is van rajta es a DPS-etol se vagyok elajulva. A zent meg mar kitermeltem, szoval nem gond a store-os hajo.

mrzoltan
Nem értem benne a logikát, de biztos.
Akkor én is így tezsem fel a kérdést. Roma tac melyik store hajó? Vagy inkább várjak. Mint lentebb írtab a hapaax adv. warbired van terítéken így egyenlõre.
A Ha'apax hajó elég jó egy dps enginek. Nem feltétlen kell egybõl Sotre-os hajó, de amúgy jó lenne, ha megmondanád mire használnád? DPS, vagy support? Akkor egyszerûbb segíteni.
Jakuza1
Roma engineernek, melyik zstore-os hajot ajanlanatok ? Vivodom mwert igazabol a didi-rexlenne az engi hajo, de az meg szanalmasan lassu.

Én nekem van sebzõ sci-m aux maxxal. Egyrészt arra építve, hogy visszaadom a beérkezõ sebzést, másrészt torpedó genyázással. 😛
Ó a Sci egész másképp sebez és egész másban jó.

Sci karaktert próbáltam volna de nekem már az engi fos DPS-e is zavaró. Meg ugye ott auxra rakjál de akkor mi megy fegyverre? szóval... lehet hogy ki lehet ügyeskedni a dolgot de...
Csak farmolni kell 😊
Igazság szerint az a sci hajó amire nagyon vágyom az a varanus fleet változata,a sima varanus is rohadt jó,akkor milyen lehet a fleet változat.

Hát az a pack úgy érzem már nem lesz meg.Nincs már sok dili tartalékom,és roma sci max arra kellene hogy pénzt keressek vele doff küldikkel.

Forumon amit találtam ott volt 2 kép miszerint iylen 3as dreadnoufght pack érkezik. Vagyis úgy tûnik.
Jakuza1
Allitolag zarolva van es nem lehet venni, kikapcsoltak a forum szerint a roma kieggel es csak azok erik el akiknek mar volt.

Van 30-as store dideridex, és van 50-es.És jön új sci roma hajó scimitar.