Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ és akkor még egyetlen fedes engimnek ingyenes odyja volt,amit nem szerettem.Vettem neki Regentet ami ody után maga volt a tömör gyönyör.Késõbb karácsonyra megvettem az Ody packot,de neki akkor is maradt a regent,odyt a akkor más második tank engim kapta,nem voltam tõle elszállva,de tankolásra jó vót.És a Trill csajszi már mk10 zõd kék cuccban 40-es ingyenes hajóval ki tankolta elitet a tank buildeddel.Bár odyval lényegesebben könnyebb volt.Ma már valahogy 4 fedes engim van,abból még mindig csak 1 használja odyt.Healerem fedes még nem volt,klingon support van.
Tapasztalatból mondom, mert Én az ingyenes ODY-ból csináltam anno nagyon durva healer-t.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ami engem érdekel még:
- kapunk új történetet, amelyben egy újabb ST-színész szerepel, a karakterét fogja itt is alakítani (tippeljünk, ki lehet az, én az OSH-ra tippelek 😊)
- az egy órás eventek helyett több napos hétvégi eventek lesznek nagyobb loottal (alacsony érdeklõdés miatt), kisebb részükbõl meg napi missziók
- a 4. évfordulóra Q ismét játékokkal készül, amin hajót lehet nyerni 😄
Remélem ez is kitart egy hétig, mint a karácsonyi 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
S8.5
Más téma,már megint valami sületlenség jár a fejemben.Egy újabb kari,szám szerint a 23-as.<#buck>#buck>
Olyan ötlet motoszkál a fejemben hogy csináljak egy roma sci tisztet,ami klingony,lehet hogy simitárral vagy didi retróval.Még csak ötlet és nem tiszta,sõt eléggé ködös vagy vérboros,mivel klingon lönne.Az elõzõ agyrémem már elérte a t2 reput,küldtem neki sponsorship tokent,roma nukara és omega repuhoz,dyson nem érdekel.
Elég kaki egy felépítés, nem tudom miért kell állandóan a szar univerzális konzolokat használni, de mindegy.
Most leírom "szakmailag", mivel gondolom, hogy "nesze itt van egy"-et kaptál.
1. Temporal Set a Wells-re való, Te nem tudod kihasználni. Egszerû oka az 5 perces CD, Temporal hajóval, a saját konzoljával visszaforgatva gyorsabban visszalehet tölteni, sõt plusz Photonic Officer képességet berakva tovább lehet ügyeskedni, pl Debuffer vagy Healer SCI-nek ez nagyot dob, mivel nagyon gyorsan tudja elnyomni a képességeit. De Tac-nak nem.
2. MACO Set is SCI-nek való, Te sokkal többet érsz Borg Deflektor és hajtómûvel, annak a set képessége, a hull heal, sokkal nagyobb mértékben járul hozzá a túlélésedhez, emellett jó eséllyel is beszokott jönni. (Ezen kívül az Omega Set ami még használható a a pajzson kívül).
3. Miért van Torpedo High Yield-ed, nem használsz torpedót, a temporal distruption device-ra meg nem hat, mivel speciális fegyver.
4. Egy TAC Team bõven elég, csupán két kék DOFF kell, amelyek a Conn Officer-ek és adnak a Tac Team CD-jének csökkentésére.
5. Volley vagy Rapid, kettõ együtt felesleges, egyszer célzol, egyszer AoE. Én inkább a Rapid-ból ajánlok kettõt, akkor legalább egy célra de teli erõbõl lõhetsz.
6. Ha nagyon specifikus akarok lenni erre a hajóra még mindig többet ér az A2B build, mint bármelyik másik. Sõt igazán ez a hajó csak azzal használható akár csak a JHAS.
(Skill-fa)
7. Subsystem repair kuka, esélytelen, hogy Te magadtól, mint taktikai visszahozd elõbb a rendszered PvP-be. PvE-ben meg nincs értelme, hacsak nem breenek ellen ész folyton, de akkor sem számottevõ.
8. Inertial Dampeners, ugyanaz, mint a 7. pontban írt.
9. Skill-pontok elosztása mindig 300,000/66,000.
10. Mivel Projectile Weapont a temporal-on kívül nem használsz Én inkább az Energia fegyvereket erõsíteném még.
11. Impulse Thrusters maximumra kell, taktikainak van a legnagyobb fordulása, ez ad nagy Defense-t ami a miss chance-t adja amikor lõnek rád.
12. Mivel így is úgy is beagrozod az ellenfelet a sebzéssel, sokkal nagyobb resistet ad a Threat Control 6 és Hull plating és Armor reinforcements 3+.
13. Performance-oknál ha lehet akkor 7-ig szoktuk rakni, addig ad plusz energiát, annál feljebb már nem.
14. A további gyorsaságért Én tennék még az Engine Performance-ra, legalább 6-ig. Sõt a Weapon-bõl levennék, így is a fegyverzeted van maximum-on és a Warp cuccok amúgy is adnak plusz energiát, hogy elért a 125-t, de 3-on érdemes tartani a weapont is.
15. Aux Performance-ra nem tennék, úgy sem tudod magad életben tartani, az a healer feladata.
Kezdésnek, ha kell rendes segítség, akkor szívesen összeállítok majd egy rendes buildet természetesen az A2B buildre építve.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Robo: ha tac, akkor miért nem borg 2-set és fleet resilient shield?
Lehet mázli volt valaki nem volt tisztában az árával😊
Teljes szett bean futok torpedó beam converter mind megvan bele😊
Ha lesz egy kis lovém még beleesik pár cucc a plasmonic meg a fleetes engener cucc nincs benne
link

Ma kezdtem el a játékot Science Kapitányként és azt szeretném megérdeklõdni hol lehet utána nézni milyen skilleket érdemes használnom nekem és a tisztjeimnek.
Köszönöm a segítséget
15 misit nehézkes lesz a plasmonic cuccra összekaparnom😊
Taktikai
inkább pve de lehet belekóstolnék a pvp be is ha már ilyen taligám van😊
Gondolom a két harcmodor csak skillezésben térne el.
Tudom a torpedo skill el van turva ezen kívül kinek milyen ötlete lenne?
Illetve bridge ofice ötletet kérek névvel együtt mit lehetne felpakolni hozzá?