Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Több adat kéne: pl mi a kasztod? PvE vagy PvP beállítottságú?
RoboKutya78
Nagyon ki szeretném használni a temp szetett ha már megvan.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Skacok Ehhez a konfighoz ki mit szól
Tudom a torpedo skill el van turva ezen kívül kinek milyen ötlete lenne?
Illetve bridge ofice ötletet kérek névvel együtt mit lehetne felpakolni hozzá?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
tedd fleetbankba én ott tartom direkt emiatt váltottam ki egy szotot😊 ne most tedd fel piacra 150 ezerért nem éri meg

Na most aztán bevásároltam.

Én nem vagyok ebben profi de groundra 66k skill pontot rakj,zûrre meg 300 ezret.Subsystemre ne rakj,stf-re tök fölös.point def konzol helyére még egy neutronium alloy,esetleg fleet neutronium.Hull rep és shield emitters mehet fullra,energy weap spec fullra,és még 3 pont mehetne az armor reinfocementsre.Inertial Damp 3 pont miért?

Fabio Capello
profi(t) 😄

RoboKutya78
A fene nekem csak egy kihasznált Mobius extra hajóm van sajna. Az meg gondolom nem ad semmi extrát?
Bulid

Hogy ferengi-e,nem tudom,de hogy profi az tuti.

Azt a doff küldit csak egy speciális hajón lehet felvenni,suliban cellshipen,a flottának van ilyen és minden flotta tagnak joga van invet kérni rá.Négy doff kell 1 küldibe,5 napig tart a küldi a végén kapsz egy speciális suliban doffot,ami teljesen mást tud mint a hagyományos doffok,erõsebb jobb.

RoboKutya78
Privben leírod nekem részletesen mi kell ehhez a dofoláshoz?

Fabio Capello
ez azért van, mert Kolln egy ferengi, csak lemûtette a füleit <#idiota>

Youtube-os videókat jót nem tudok,olyat ami röhejes hülyeségeket mutat igen.Én suliban doffozással keresem a pénzt,suliban doffokat meg a flotta adja.Nanite fegyverek azért drágulnak mert már nincsen olyan láda amibõl esne,vagy ha van is itt ott elrakva valakinek pár ezer,akkor sem nagyon nyitogatják így az ára felmegy.Esetleg itt is kérhetsz tanácsot,szokott ide járni Kolln,õ nála jobban senki nem ért ezekhez a dolgokhoz.Ha valami egetverõ ökörséget találok ki én is tõle szoktam tanácsot kérni,csak a flotta fórumban,ahol van Build szervíz.Ha ráér mindig segít.

RoboKutya78
Srácok nem tudtok egy olyan yutube felhasználót vagy fiókot ahol részletesen bemutatják az eddig megjelent hajók értelmes felhasználását? Vagy olyat ahonnan lehet esetleg koppintani hajó beállítást.
Illetve kéne jó ötlet pénz farmolásra
Eddig azt csináltam hogy toltam a fundríkat amik adtak rendesen cuccokat amikor összejött 400 600 ezer ec vettem egy vot vagy nanite ládát ( valakik nagyon tolják felfele ezeknek az árai) és bíztam a szerencsébe most ebbõl bejött olyan 12 milla. Van valami gyorsabb ötlete valakinek a meggazdagodásra?
illetve bízom abba hogy nyárra bejön a rucibiznisz de az még messze van.

RoboKutya78
Na az nincs sajna 😊

Ha van ferengid D'Kora marauderrel és rajta ferengi szettel akkor más fajta felhasználása is lehetséges a latinumnak.

RoboKutya78
háát nem tudom mennyire hasznos ezért lemondani a markpontokról😊 am meg tavaly leakasztottam egyet ha jól emlékszem, de sok hasznon nincs belõle ha csak nem hívod meg a flottatársaidat hajópartira hogy mutogasd😊
Max a latínumos assik miatt be lehet váltani egy keveset.

500 ezer latinumból lehet venni egy gyönyörû trófeát.

RoboKutya78
Latínum meg szerintem egy 50 ezer darabbal ellehetsz a nyári táborig 😊

Nem sok hasznát látom a latínumnak.

RoboKutya78
A rucival jobban járhaszt ha tudod tárolni jövõ télig vagy még a nyáron felmehet az ára az újoncok rácsapnak én legalább 30 darab rucit tudok kiváltani van mindenbõl kb 500 darabom én ezt csinálom egy kér milláért el fog szerintem kelni.

Ja latinumra gondoltam a váltást nem dilire,csak késõ van.

Na STO honlapon már valami S8.5 update szerepel,kíváncsi vagyok mi lesz benne,még 5 nap és winternek vége,csak nem tudom mit kezdjek a rengeteg winter tokenemmel,beváltsam ruhára és késõbb adjam el vagy váltsam dilire,kb 40 ruhára futná.Asszem.

Gyors korcsolya versenyen csak ügyességre és jó reflexekre van szükség.

Nem, csak tegnap vettem meg a korit, addig anélkül ugrálgattam. De tényleg ég és föld a különbség. Arra viszont még nem jöttem rá, hogy mi alapján dõl el az ugrás közbeni mozdulat.
A gyorskori verseny az egyelõre még magas. Talán jövõre XD

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Hat nap múlva vége a winter eventnek,kár jó volt,fõleg doff xp farmolásra.
Winter

Jah tényleg jó,ha van korcsolyád jól lehet vele szórakozni.
Én meg ma elég sokat klingonoztam 11-rõl 22-re húztam a klingonom.Vagy 21?Sajna 11-es küldi bebugolt kénytelen voltam 12-es szintig xp-t szedegetni kerratban.Huszas szinten meg nem tudtam eldönteni mibe üljek Gorgh raptor refit vagy Ning'tao BoP,végül mind kettõt kivettem,úgyis ingyen van.Végül bopba ültem,de valami állati jó,eddig is megvolt,de még ki sem próbáltam.

Végszóra sikerült beszereznem egy dual pistolt a hógolyózáshoz. Így már nem vigyorognak annyira a hóemberek <#eplus2>
A köztes idõben meg a befagyott tavon korizok, egész jól lehet csúszkálni <#vigyor>, most éppen a leszúrt Rittbergert gyakorlom <#nyes>
Király ez a Q-s buli <#eljen>

Fabio Capello
classic Star Trek, szegj meg minden szabályt és elõírást, és kapsz egy saját hajót 😄😄😄

Kellett nekem ezt írni,büntibõl admirálissá léptettek elõ.<#vigyor>

Fabio Capello
lol

Egyébként meg kezdj klingont,az minden baromságért kap dilit.Van vagy 10 idióta küldetése amiért dilit kap a fõtéren,ezenkívül még egy rakás dolog.Harcolsz groundon,kapsz dilit,harcolsz ürben kapsz dilit,kinyírtak harc közben kapsz dilit,kinyírtál valakit harc közben kapsz dilit.Sokszor meghaltál kapsz dilit,sokat öltél kapsz dilit.Kopasz macskát sütöttél nyárson kapsz dilit,tribbli szart szedtél na azért is kapsz dilit.<#vigyor2>

Szabályok és Ts,kit izgatnak,mit nekem szabályok meg ts.<#eplus2>

Igaz-igaz, de a bánya legalább megvan hamar, a flottás töri kérdéssel együtt 10-15 perc 😄
(Sajnos kevés idõt tudok szakítani az STO-ra, pedig a hógolyózás nagyon tetszik 😊 Valahol a romulán történet derekán hagytam félbe, lvl50 ide vagy oda 😞 Az STF-ezés elõtt azért jó lenne legalább az S8-ig eljutnom XD S ott már egy flotta is jól jönne, de a szabályok és a TS nagyon elriaszt ettõl. Úgyhogy egyelõre marad a fapados játék <#lama>)

Bár ha dilit akarnék igazán farmolni dyson groundra járnék.Ott egy kör alatt megvan olyan 6-10k dili.Én mostanában inkább EC-t gyûjtök,de mostanában azzal nincs szerencsém,suliban küldik mostanában szopatnak.Pedig már 21 karival rá álltam a sulibanozásra.És még tervezek egy klingon tac karit.Már alig várom hogy bele kezdjek.<#nyes>

Hát dili bányászatból nem kapsz sok dilit,én például szinte sosem járok bányászni,pedig még VIP dili kártyám is van,amivel 5000 dilit kapok egy kitermelésért,de stf nekem jobban bejön dili farmolásra.

Új bugba sikerült belefutni: a dilithium bányászgatása közben nem használható a billentyûzet (sem a kurzornyilak a numpadon, sem a WASD gombok) <#conf> Mindezt a negyedik kis játéktól kezdve. Remélem, hogy csak bug, s nem egy új feature a készítõktõl (mert túl sok dilithiumot nyertünk vele). :SSS

Hát az hogy a többi karaktered levelét látod az kb májustól van ha jól emlékszem.Viszont S8 óta ez megszûnt,azóta minden kari a saját levelét látja csak,ezt tapasztaltam,19 karim van.

Oh, köszi szépen 😊

Nekem is elég sok levelem van, bár én inkább tárolásra használtam a fiókom, kellett hely, ahol a sok lootolt cucc elférjen, amíg eladom 😄 Sajnos a replikátor nagyon kevés energy creditet ad az ilyen holmikért 😞
Szóval van egy csomó levelem talán még tavaly nyárig visszamenõleg (közben sok hónapot kihagytam), de sok levélnek hiányzik a melléklete: érdekes módon össze-vissza. Pl. pár 2013.12.16-i levélnek megvoltak, de az idén novemberieknek már nem, ugyanakkor a régebbi 2012 karácsonyiaknak is megvannak a mellékletei.
A másik érdekes probléma, hogy novemberben indítottam egy új karaktert, s ennek az új, második karakternek a postafiókjában látom a régi (=elsõ) karakterem jó pár levelét. A nagyobb ciki ebben az, hogy vannak milliós piaci vételárak, amik amúgy soha nem kerültek egyik karakteremhez sem. 😄

Akár meddig,de csak 100 darabot,vagyois 100 darab cucc jön vissza postán,annyit tud feldolgozni a rendszer,asszem.
Én annak idején elég trehány voltam,tojtam a levelekre és sosem töröltem,háromnegyed év alatt felgyülemlett több száz levét és tök szopás volt egyesével törölgetni.Igaz pár így is kimaradt mert késõbb találtam olyan levelet ami több mint 1 éve jött vissza exrõl.<#idiota>

Üdv!

Nálam hozzáértõbb játékostársaktól szeretnék a játékbeli levelezéssel kapcsolatban kérdezni (bocsánat, ha volt már, s átfutottam volna rajta):
A leveleket, illetve a levelek mellékleteit meddig õrzi meg a rendszer?
E kérdést mind az élõ játékosoktól kapott levelekre (beleértve saját magamat is), mind a piacról a sikertelen eladások miatt visszaérkezõ levelekre értem.

Mivel elég furcsa dolgokat produkál a 'postaládám', mintha sérült lenne ott az adatbázis.

Köszönöm.

Fabio Capello
viszont, viszont.

Itt is Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊
A sün is emlõs, van teje. Szerintem ha elég elszánt vagy, lehet sünvajat köpülni...

Sajnos nem tudják használni,azért jó poén lett volna.

Kis karival elmentem küldetésre mert támadt egy õrült ötletem,felszerelem a csapatomat hó fegyverekkel.Épp most értünk le a küldetés földi részére.

Chat settingsben a Channels fül alatt Join/Create mezõbe írd be hun és join.

Az kevés mint sünben a vaj.Gyere fel hun csetre.

a karakter nevem Darmin
Mi a játékban a neved?

hát egyedül szintezgetek és az elsõ körön átrepülve a küldi nem megy tovább a Fly Through Graviton Catapult 2 -re ill. (videókat is néztem már a küldirõl) a hajóm sem gyorsul fel :/

valahogy ezt a repülgetõs részt nem lehetne kihagyni ?