Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tudom a torpedo skill el van turva ezen kívül kinek milyen ötlete lenne?
Illetve bridge ofice ötletet kérek névvel együtt mit lehetne felpakolni hozzá?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Bulid
Illetve kéne jó ötlet pénz farmolásra
Eddig azt csináltam hogy toltam a fundríkat amik adtak rendesen cuccokat amikor összejött 400 600 ezer ec vettem egy vot vagy nanite ládát ( valakik nagyon tolják felfele ezeknek az árai) és bíztam a szerencsébe most ebbõl bejött olyan 12 milla. Van valami gyorsabb ötlete valakinek a meggazdagodásra?
illetve bízom abba hogy nyárra bejön a rucibiznisz de az még messze van.
Max a latínumos assik miatt be lehet váltani egy keveset.
Nem sok hasznát látom a latínumnak.
A gyorskori verseny az egyelõre még magas. Talán jövõre XD
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Én meg ma elég sokat klingonoztam 11-rõl 22-re húztam a klingonom.Vagy 21?Sajna 11-es küldi bebugolt kénytelen voltam 12-es szintig xp-t szedegetni kerratban.Huszas szinten meg nem tudtam eldönteni mibe üljek Gorgh raptor refit vagy Ning'tao BoP,végül mind kettõt kivettem,úgyis ingyen van.Végül bopba ültem,de valami állati jó,eddig is megvolt,de még ki sem próbáltam.
A köztes idõben meg a befagyott tavon korizok, egész jól lehet csúszkálni <#vigyor>#vigyor>, most éppen a leszúrt Rittbergert gyakorlom <#nyes>#nyes>
Király ez a Q-s buli <#eljen>#eljen>
(Sajnos kevés idõt tudok szakítani az STO-ra, pedig a hógolyózás nagyon tetszik 😊 Valahol a romulán történet derekán hagytam félbe, lvl50 ide vagy oda 😞 Az STF-ezés elõtt azért jó lenne legalább az S8-ig eljutnom XD S ott már egy flotta is jól jönne, de a szabályok és a TS nagyon elriaszt ettõl. Úgyhogy egyelõre marad a fapados játék <#lama>#lama>)
Nekem is elég sok levelem van, bár én inkább tárolásra használtam a fiókom, kellett hely, ahol a sok lootolt cucc elférjen, amíg eladom 😄 Sajnos a replikátor nagyon kevés energy creditet ad az ilyen holmikért 😞
Szóval van egy csomó levelem talán még tavaly nyárig visszamenõleg (közben sok hónapot kihagytam), de sok levélnek hiányzik a melléklete: érdekes módon össze-vissza. Pl. pár 2013.12.16-i levélnek megvoltak, de az idén novemberieknek már nem, ugyanakkor a régebbi 2012 karácsonyiaknak is megvannak a mellékletei.
A másik érdekes probléma, hogy novemberben indítottam egy új karaktert, s ennek az új, második karakternek a postafiókjában látom a régi (=elsõ) karakterem jó pár levelét. A nagyobb ciki ebben az, hogy vannak milliós piaci vételárak, amik amúgy soha nem kerültek egyik karakteremhez sem. 😄
Én annak idején elég trehány voltam,tojtam a levelekre és sosem töröltem,háromnegyed év alatt felgyülemlett több száz levét és tök szopás volt egyesével törölgetni.Igaz pár így is kimaradt mert késõbb találtam olyan levelet ami több mint 1 éve jött vissza exrõl.<#idiota>#idiota>
Nálam hozzáértõbb játékostársaktól szeretnék a játékbeli levelezéssel kapcsolatban kérdezni (bocsánat, ha volt már, s átfutottam volna rajta):
A leveleket, illetve a levelek mellékleteit meddig õrzi meg a rendszer?
E kérdést mind az élõ játékosoktól kapott levelekre (beleértve saját magamat is), mind a piacról a sikertelen eladások miatt visszaérkezõ levelekre értem.
Mivel elég furcsa dolgokat produkál a 'postaládám', mintha sérült lenne ott az adatbázis.
Köszönöm.

valahogy ezt a repülgetõs részt nem lehetne kihagyni ?