Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jobban át nézegettem az újságot,lehet hogy pvp-re jók ezek a buildek,de én nem használnám stf-en sem az avenger sem a Mogh buildet.
Látod, azért az Én nevemet még mindig ismerik, és pedig nem játszok hónapok óta. 😛
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Majd egy kérésem lenne, nemrég újraraktam a gépet, így a TS-t is és elveszett a Bookmark-ból a Ti ts-etek címe is. Ha eltudnád küldeni a csatlakozási adatokat azt megköszönném ( [email protected] ).
Én még kb egy bõ hónapja vagyok bent, a tsen játszó emberkéket még nem ismerem mivel az itthoni körülményeim egyenlõre nem olyanok hogy ts-t tudjak használni max ha még játszom talán nyáron lesz pár alkalom hogy fel tudjak lesni. Esetleg hallgatózó üzemmódba belesek majd😊
Nincs fórum ahol közösen dumáltok játékon kívül?Jó lenne ha legalább ott ismerkedhetnék jobban.Tudom játékon belül is lehet csetelni de az te az igazi hisz elõfordul hogy nem olvassátok.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
most sajna extra hülyeségekre sincs lovém😊
kiszámoltam ha jól számoltam 1500 körül kellene contrabot gyûjtenem😊 hogy legyen ennek a csírkének valami ütõs járgánya😊 klingonból még nincs zenes hajóm😞
1 Darab Decorated Warrior Skirt. Kb 16-20 milla.
Többi fejbõl nem jut eszembe.Majd ha felmentem játékba.

Van egy KDF taktikalom orioni származású teljesen új karakterem
Ha arra adnám a fejemet hogy egy PVP karaktert szeretnék csinálni belõle mit tudnátok nekem összedobni
Egy legyûrhetetlen karit kellene fabrikálni belõle😊
Skill fegyverzet repû pontok minden nullán van most fejlõdik csak 25 ös.
Mid van eng vagy sci, PvE vagy PvP-re?
A sok harmadik hülye meg, azt nézi, mire nyomtak sokan.
Erre szoktam azt mondani, hogy csak azért mert 10 hülye azt mondja, hogy 2+2=5, attól az állítás még nem igaz. Sajnos ez a baj a demokráciával is, de politizálni most nem fogok. 😛
Mellesleg az Atrox-ból tankolós és healer-es genyládaságot lehet csinálni, én voltam anno PvP-n alig bírtunk leszedni valakit, úgy, hogy már akkor az Elachi pajzson áteresztõs szarsága volt.
Minden a játékoson múlik, szarból várat nem, de odút lehet építeni. A cél pedig a fedezék, amit mindkettõ biztosít. 😊
karddal való szaporítására.
Megy egy icipici bugolásból.<#zavart1>#zavart1>De arról technikai okok miatt jól lecsúsztam.
Elsõ és akkor még egyetlen fedes engimnek ingyenes odyja volt,amit nem szerettem.Vettem neki Regentet ami ody után maga volt a tömör gyönyör.Késõbb karácsonyra megvettem az Ody packot,de neki akkor is maradt a regent,odyt a akkor más második tank engim kapta,nem voltam tõle elszállva,de tankolásra jó vót.És a Trill csajszi már mk10 zõd kék cuccban 40-es ingyenes hajóval ki tankolta elitet a tank buildeddel.Bár odyval lényegesebben könnyebb volt.Ma már valahogy 4 fedes engim van,abból még mindig csak 1 használja odyt.Healerem fedes még nem volt,klingon support van.