Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Második napi ajándék: Pre-Anniversary Giveaway – Day 2 (szerencsére nem az Intrepid-nek elnevezett hídpakkot adják, aminél csak néztem, hogy mintha eddig teljesen mást láttam volna a Voyageren, hacsaknem volt a hazaérkezés után egy komolyabb refit <#conf>).

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Ó, remek, másfél órán keresztül állítgattam egy romit a kataktergenerálóban, s mikor már kész lettem volna, elcrashelt a game. Asszem' az életbe nem fog sikerülni ismét <#rinya>

RoboKutya78
😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Kezdj orion lány karit,és vegyél neki Risa Flower Accent nevü vackot,az az orion lányokról lehúzza a szoknyát ha övnek beteszed.Risa event után tele volt minden lehetséges hely lengén öltözött orion lányokkal.

RoboKutya78
sejthettem volna 😊 pedig a filmet kismilliószor láttam 😊
ennek a ruhadarabnak úgy lenne értelme ha le lehetne venni a felsõt és csak az a szakadt póló lenne fenet😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

A felirat rém egyszerû,Botany Bay.
Ha ismered a Star Treket akkor tudod mit jelent.

RoboKutya78
Lehet csipás volt a szemem de a feliratot még nem tudtam megfejteni mit is jelent😊

Faja lett a Khan ruha, nekem is tetszik. 😊
Undershirt nélkül eléggé sokat mutatnak a lányok.Viszont azon jó felirat van.

RoboKutya78
Juuj személyesen Khaannal is összefutottam 😊

RoboKutya78
Juj nem is rossz ez a khaan ruci😊)

Nyilván nem fognak adni 😊, legfeljebb zenbõl lehet venni. Külön emiatt egy flottát alapítani szvsz nem hiszem, hogy fogok 😊 A felhúzásáról meg nem is beszélve 😊
Inkább majd betársulok valahova, ha találok egy megfelelõt. Enélkül a legjobb megoldás inkább egy új karakter indítása, s az õ tárhelyének a használata. 😊
Amúgy a felesleges cuccokat eladogatom/dezintegrálom, vagy az exchangere kiteszem jó* drágán (ritka, hogy a kajákat milliókért megvennék 😄)
(* = úgy értem, hogy nekem drágán; kizárt, hogy adnék akár százezret is egy tányér csõlárváért XD)

Ilyesmit nem fognak adni,de ha nincs elég helyed,csinálj saját flottát és tárold ott.

Megjött az elsõ napi ajándékcuccos cikk: Pre-Anniversary Giveaway – Day 1, csak holnap este hétig érvényes (ha jól számoltam).
Az utolsó napra kérek pót inventory/bank slotokat, mert már így se nagyon férek el (mi lesz egy hét múlva 😄)

Most találkoztam elõször a Temporal Ambassador küldivel (azt nem tudom, hogy miért pont a klingonok utánra tették), nagyon tecc <#eljen>

Fabio Capello
egy napi limitnél (7-800k EC-nyi cucc) többet úgyse fog droppolni a Foundry.

Foundryzni meg nem pénz miatt járok,hanem mert valami ismeretlen oknál fogva szeretem gyûjteni a különbözõ ételeket italokat,de nem exen megvenni szeretem,hanem találni,és a fedes trill engimmel és a 4 fõs engi boff csapatával szoktam járni ground aréna küldire.Hátha esik kék vagy zöld kaja esetleg ital.

Hát én egyet sem ismerek,és már elszoktam a pénz farmolástól,én lusta vagyok hozzá,a flotta el lát lóvéval,az meg bõven elég nekem.Ha túl sok pénzem van annak az a vége hogy elköltöm ruhára vagy lock boxra.Tegnap is csináltam flottás küldibõl 22 millát,abból 16-ot egybõl elköltöttem Klingon Joined Trill karimnak ruhákra meg kiegészítõkre.

RoboKutya78
Valaki nem tud olyan fundryt ami gyorsan megvan és legalább ad egy fél millió ect és ismételhetõ?
van pár amit találtam de nem az igazi.
st-hj3xpudhw
st-hl3ö5xa0d
st-hmcoctq9w
st-hs7iq8n6t
ST-HJDRYCFXB
st-huvhqb3xo
st-hq8f466gf
st-ha2ghcz6w
ezek közül nekem ezek váltak be:
SI-9: Easy LOOT st-hq8f466gf
Looting range FED st-hs7iq8n6t
dilitiumot nem nagyon adogat de pl az easy loot ismétlésekkel elmegy.

Kár hogy némelyik kb egy órás szenvedés de azé megfizetõdik.

Én karddal csapkodom õket, aztán így pont nem érdekel, hogy mennyire adaptálódnának, úgyis átütöm. 😛

(Tegyük hozzá, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hány ground STFen voltam, és egy jó részüket be is buktuk. 😛 )

Kaptam vicces sulibán lila doffokat,az egyik sweeping strike-ra ad elektromos sebzést másik meg ambush-ra dupla DoT sebzést,nem tudom stf-en ezek milyenek lennének,még sosem harcoltam stf-en kardal,és melee karim sincs.
Bár most mikor kezdtem egy Joined Trill klingon tac karit,az új klingon küldik közt van ami a közelharc rejtelmeit mutatja meg,de bevallom õszintén egyetlen egy batleth kombóra sem emlékszem már.Küldi után eldobtam a batleteth és vettem neki lobis fegyvert,meg egy winteres plasma batlethet,amit aztán betettem a bankba.De tutorialban mutatott a trainer jó pár kombót.

Jobban megéri a nagyot lövõ fegyver, pl. Pulsewave vagy Assault Blast, illetve Sniper. a Gyors tüzelésûek hátránya,mint Plata mondta, hogy szinte az elsõ lövés után adaptálódnak.
Nincs TAC-nak vagy Borg deflector + Borg Hajtómû + MACO Pajzs vagy Omega deflector + Omega hajtómû + MACO pajzs.

A lényeg a pajzsban, hogy mindenképp resilient legyen. Illetve az Én ajánlatom a Borg variáció, mert a két Borg darab aktiválja a Borg Set 2 képességét, ami instant hull heal, melynek szépsége, hogy kb. 1%-os eséllyel amikor megsebeznek, bedobja a heal effektust, ami 10 mp.-ig tart, viszont egy jó 1000-2000 közt healeli a hullt.
Borg stf-re MACO szett kell Maco sniper rifle és adapted maco puska.Minden gyors fegyverre gyorsan adaptálódnak,ezért szar az Omega fegyó stf-en.Fedes karinak stf-re maco puskát ajánlok adapted maco puskával,klingonak honor guard puska adapted honor guard puskával.

RoboKutya78
Ez a Romulan Plasma Flamethrower egész jó borgok ellen csak gyorsan adaptálodik a mocsok hozzá😊

Borg és maco szettel jobban jársz szerintem.Roma nekem nem jött be,megvettem mk12 roma szettet de sürgõsen lecseréltem.

RoboKutya78
skacok van értelme kifejleszteni fedes oldalon tactikainak a romulán pajzsot deflektort motort?

Ha eléred 10-es szintet tudok segíteni felhúzni.Tizes szintig nem lehet roma karival csapatot alkotni,fedes vagy klingon karival.Csak szólj,itt vagy HGF cseten.

Csak elõfizu,100 nap után asszem.

RoboKutya78
ezt a tûzi játék effektet hogy lehet megszerválni?
csak a fizetõs 700 naposoknak jár vagy meg is lehet esetleg venni horribilis összegért?

RoboKutya78
hm ez eddig a legjobb amit láttam😊

Fabio Capello

RoboKutya78
naa romulán meg klingonom kevés cucca van talán most lesz😊
fogadok fedesbõl nem sok olyat dobnak be amit eddig kihagytak a lerágott csontokat fogják újra dobálni gondolom.
Max ha a nyári cuccokat teszik be amik anno voltak talán azok még nincsenek. remélem nem azt a rucit dobják utánunk amit egy hete kiváltottam zenért😊

Az lesz egy roma karim lesz, csak most már Tac 😄 Élmény lesz felhúzni. XD
Szerezzetek be roma és klingon karit ha akartok klingon és roma ingyen tartalmakat.

Monday: Racing Uniform

Tuesday: Exeter/K'Tanco/Dhael

Wednesday: D'Kyr/Varanus/D'ridthau

Valószínûleg.

Jövõhéten jön 1 hetes event,mindennap lesz valami ingyen cucc a storeban.Hajók ruhák gondolom,tavaly is volt ilyen.Kíváncsian várom,bár legtöbb hajó már megvan,de hátha lesz olyan ami nincs,és remélem nem azokat a ruhákata adják amiket megvettem.
Katt

RoboKutya78
Viszont van 2 karim amibõl valami értelmeset kellene skillezni
Egy KDF taktikai 36
és egy
RRF romulán Sci kari 18 federációhoz csatiztatva.
Vagy stfre vagy pvp re bár a pvpt nem komálom.

Én most raktam ki elachikat.5-15 milla között mozog az áruk.

Nem volt mindig ilyen drága,amikor én vettem a mostani ár töredéke volt.Olcsó volt és vettem.

RoboKutya78
akkor is hoz lovét vannak 5 millás beamek meg turrettek hátha feljebb megy ezeknek az ára is.

RoboKutya78
ehhez a skillhez nem lehet valahogy belõni a hajót mert nem szeretnék törölni egyenlõre arra sincs keretem.

Én csalódtam vothban,mikor kijött voth box beszereztem egy rakás beamet meg dhc-t turretet karfiolra,de csalódás volt az a fos nekem,vissza is raktam a diszruptorokat.Voth dhc turret szett mivel nem fért el a bankba ment a kukába,a másikat meg betettem bankba.

Nem véletlen mert atom jó,a célpont energiáját leszívja és közben a tiedét növeli,minden lövés után egyre többet.Szépen fel stackelõdik.Hogy a francba mondják ezt magyarul.

RoboKutya78
van talán 10 milla elrejtve fleetmodulban meg kulcsban😊 várom hogy feljebb kússzon a voth cuccok ára talán lesz némi mannaesõ van pár kézi fegyverem meg beamem.

Jah most látom valamiért a beameket kicserélte az oldal,én csak sima mk11 lila anti beamet raktam be,erre kijavította acc crt dmg beamre.Ragya verné meg.

RoboKutya78
Jaj de szeretem ezt a plasmont 15 millám sincs rá😊
mindenki ezzel dobálózik mostanában😊

RoboKutya78
A pusztulásban igazad van hullok velem int õsszel a falevél 😊

Meghagytam neked torpedósra,ha már az érdekel,de akkor már inkább ilyenre csinálnám.
Bár torpedós engit nem próbáltam még.
Katt

Én nem nagyon értek hozzá,de ez tényleg fura,hamar fogsz vele halni az biztos.
Odyra csak Wide Angle torpedót tennék,mert az ody nem tud fordulni, és így a jelenlegi torpedó felállás szerintem rossz.Point def konzolt felejtsd már el stf-re,az nem jó semmire sem.A nagyobb testvére a Torpedo point def konzol még jó poén,de ez nem.Point def konzol csak kis hajók ellen jó,shuttle fighter akna,de a borg nem fog téged aknázni.Wide Angle torpedó pedig alapjáraton 180 fokban lát,spread skillel 360 fokban tüzel.Subsystem repair nem kell stf-re.De majd ha Kolln erre jár és ráér megmondja neked a tutit.
Engi karinak ha sebzõs hajót akarsz akkor Regent vagy Avenger.

RoboKutya78
Srácok ez mennyire elme roggyant skillezési ötlet?
kérjek inkább tanácsot tõletek mielõtt belevágok? 😊

Enginer odussyey skill