Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
a küldetés következõ része, valószínûleg.

Srácok az új Solane 4 részes szet negyedik részét, a warpcoret? Ugye az elsõ hármat a küldi adja, de mi adja a negyediket?

Közben rájöttem a csínjára, eh nem tank ez 😄 Na majd egy Galaxyval.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Köszi a tippeket, éjszaka meglátogattam Risa-t, mind a régi hely felújítása, mind az új (=nekem új) event-hely gyönyörû lett, órákat lehetne császkálni a bolygón. 😊 Próbálgattam is a hátirakétát, egy-két dologra rájöttem az irányítással kapcsolatban, meglátjuk, élesben mire megyek vele.
Meg foglakoztam Q porontyaival, talán azzal lesz elég plecsnim.

De lécci ajánljatok egy jó pajzsot a normál Defiant osztályhoz, ami captain szinten megszerezhetõ, mert a Mogai Heavy Warbirdök pillanatok alatt szétcincálják, aztán hiába nyomogatom a Sci/Eng Team-t. (A Minefield küldi elején vagyok.)
Azt se értem, hogy 15-30 km-rõl hogyan mûködhetnek a tractor beam mine-jai, s mivel csak 10 km-es a lõtávom, az életben nem lövöm szét õket.

20%-al gyorsabb volt azt hiszem.

De az 1000 favor-os megérte, a risai tribble-vel kombinálva. 😄
Event volt a nyáron Risa-n,az event helyszín megvan,de küldi már nincs.Háti rakétát 50 lohlunat favor-ért lehetett kapni,volt még két drágább is,a legdrágább 1000 favor volt.Az event helyszinét ma is felkeresheted,gyönyörû hely,az érkezési pont mellett lehet bérelni rakétát,anélkül bajos bejárni,mert hatalmas.
Risa

Az egy küldi a Risan?

Szerintem el lehet neki állítva,én mindig egérrel szoktam repkedni.Még mindig le szoktam járni Risa event helyszínére kicsit repkedni,mert gyönyörû hely.

Q/E-re és space is mozog, balra jobbra oldalaz és felfelé megy. Bár én azzal kezdtem hogy a földi mozgást átkofiguráltam rendes FPS belsõ nézetesre, WASD-al, gugollással, rácélzással stb-vel. Az alap irányítás meg a WoW féle földi harc semmit se ér. Érdemes átváltani az FPS mód irányításra.

Jah,risa eventen lehet repkedni,van bérelhetõ háti rakéta,de ha van eventes tokened azért is vehetsz sajátot.

Most meg leresetelte az egészet, amit eddig sikerült kiszenvedni az szkafenderben. <#conf> Tudtam, hogy nem lesz meg az a dájzon hajó sosem (sem). :/
Az egérrel én csak a kamerát tudtam mozgatni, a karakter max forgott, de nem haladt 😞

December elején kezdtem el újra kisebb-nagyobb szünetekkel, de ismét játszani, kb másfél évig parkolópályán volt az STO, így a repkedés eddig kimaradt 😞 Az évadokból is csak az S1-S2-nél tartok.

Én egérrel irányítom,de megszokhattad volna,már tavaly nyár óta lehet repkedni hasonlóval.

Hát... nem nagyon szoktam és nem is szeretem az ajándék ló ingyen fogát szidni, de ez a szkafanderes küldetésrész egy akkora okádék, amilyet még nem láttam. Hogy irányítsam az a rohadt szkafandert? Lehet forogni A-val és D-vel, S-re 6 óra irányban fröccsöt ad, W-re 8 óra irányban ad fröccsöt két fúvóka. Elismerem, hogy béna vagyok, de ez így akkor is gáz... 😞 <#lama>

Hát ha van egy tapasztalt 50-es haverod aki segít akkor könnyû a szintezés is.Jó 50-es csapattárssal és jól összeállított boffokkal a küldik gyorsan és élvezetesen teljesíthetõk.
Engem nem érdekel sem az eventes hajó sem a szettje,úgyis kiadják az erõsebb változatát februárban 5k zenért.

RoboKutya78
jeszuss még nem jutottál el odáig😊 nekem már megvan a teljes szett belõle😊
a rángatózás nálam is néha néha bejön de attól még játszható😊
Ma majdnem egész nap ment és semmi gondom nem volt vele😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hát én megelégednék egy leállás/összeomlás nélküli nappal. A legújabb patch óta nekem többször nekiállt rángatózni a karakterem/hajóm: elõre-hátra mozog/ugrál. Tuvokot pedig jó lenne megnézni.

RoboKutya78
ha lesz hozzá közvetlen transport mint szokott akkor még jó is lehet a dolog😊 fõleg ha mutat olyat amit még nem csináltam 2 év alatt😊
a bányásznapot szoktam kihasználni max de a mirror eventet siratni fogom mivel van két 45% os karim amit nem fejlesztettem még fel 😞 kénytelen leszek szívni a feladatokkal😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Foundry marad,de volt olyan órás event ami adott jutalmat foundry küldi teljesítésért.De nyugodj bele,mostmár heti event van.

RoboKutya78
azt meg nem hinném hogy akkora csapatuk lenne hogy minden napra betábláznák a havi feladatokat.
kicsit gáz lenne ha megszabnák mikor mit csinálhatnál.
Tavaly is csak az évforduló hónapjában láttam mûködni ezt a hónapnaptárat.

RoboKutya78
Ezt a fundryt akarják megszüntetni??
Mert akkor gázba leszek honnan lesz lóvém?

MarkBlade
Ma nem lesz semmi ajándék már?
Nem vagyok fent.

Februárra már van 2 event pluszba betáblázva.
Go ingame a naptár.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nem csak mirror nincs,de semmi sincs.Se tour se dili se foundry küldis event.

Nem,megszûnt,heti event van,minden hétvégén más event.de közben semmi.

RoboKutya78
ez átmeneti hiány a hónap végére szerintem visszateszik a téli buli ideje alatt se mûködött ha jól tudom.

Az mondjuk érdekelne hogy most hogy a daily(óránként változó) küldetések megszûnésével mivel fogjuk gyorsan felhúzni a karikat így hogy a Mirron invasion nincs többé. Vagy hogy reputation pontot mivel fogunk termelni. Az tuti hogy a single küldetéseket nem fogom csinálni, a földi harc része erõsen felejtõs a játéknak.

Hát ez már megvan.Tavaly már egyszer adták ezt.

A kõbevésettség mindenekfelett á'lá sg, így még egyszer a link: sto.perfectworld.com/news/?p=1089311

Még egy plusz ajándék: Anniversary Giveaway – BONUS!, ha lesz szerver -> állítólag Eta egy óra múlva érkezik, legalábbis mintha ilyet olvastam volna. 😊

Beugrottam esd -re, összeomlott a játék.

De lassan tölti a kuldit. xD

Itt a leírása.
point def
A használható változat pedig ez:Torp def sys

RoboKutya78
én úgy vettem észre hogy a pajzsot is gyengít bár lehet tévedek.

Point defense konzol tényleg nem jó,csak aknákra és kis petekre lõ.Esetleg minefielden lenne jó,ha nem lenne akkora cd-je.De minefielden pont idõ nincs arra hogy várj 3 percet mire letelik.Esetleg Sb24-en jó ha sok negh war elkezdi önteni a shuttle hullámokat.

RoboKutya78
ezt a fogadalmam meg tuti megszegem ha jönnek ezek az új fehér hajók naon tetszenek😊

RoboKutya78
na pont a guramba miatt indítottam tak orionit 😊 azt a hajót muszáj leakasztanom ha törik ha szakad😊
de megfogadtam amíg nem lesz ismét biztos melóhelyem addig marad a dili farmolás az meg 500 di körül mindig elakad valami mindig eszembe jut😊legalább egy hajóravalót már elszórtam így (account bank, egy öltözet, meg vagy 3-4 kulcs)kapásra 2500 zen😊
most pl muszáj leakasztanom egy plasmonic leech-et mert nem hagynak lógva vele hogy tüntessem el a point defest😊

Viszont a játékban a szórakozást jelentik,szinte az összes klingon store hajót érdemes beszerezni,mert a konzoljaik vagy fegyverük nagyon jó,és tényleg jó szórakozás klingonozni,ha már beleuntálaz unalmas fedes létbe és nem nagyon van kedved játszani,kezdesz egy klingon karit.Megveszed neki a store hajókat és egy ideig tuti nem unod magad.Van 1 orion hölgy tac guramba siege destroyerrel,1 joined trill tac lány Brel bop-al és igazi fun skillezéssel,1 alien sci fleet varanussal,1 klingon sci karfiollal és hozzá 2 darab elite slaver hangárral,slaver alapból fun,1 klingon engi Bortas packal és sebzésre skillezve és végül 1 ferasan engi leányzó tankolásra bortas packal.Na és ott van még a KDF romulán sci simitár packal.

RoboKutya78
amúgy is a klingonok egy elfuserált karaktercsoport még a filmben is olyan visszamaradott kultúrát képviseltek😊
kíváncsi lennék mit kezdtek volna a sorozattal ha róluk szolt volna 😊

RoboKutya78
Ezt a fegyvert jobban el tudnám képzelni egy fedes hajó fedélzetén akkor is😊

Mert a klingon oldal piszkosul el van hanyagolva,és valamivel kompenzálni kellett,ezért kaptak a klingonok rengeteg mocskosul jó konzolt a hajójukra.A KDF romulán sci karakterem 30-as szint óta nincs rendesen felszerelve cuccokkal,úgyértem normális konzol,tele pakoltam univerzálissal,klingon és roma store konzolokkal.Ha jól rémlik most 44 vagy 46 szintû,jelenleg 7 univerzális van rajta,és nagyon fun velük a fejlõdés,csak ne lenne annyi rohadt bug küldikben.Kis szintrõl mirrorral húztam 26-os szintig azt hiszem,így rengeteg idegesítõ roma küldit skippeltem,és most 30-40-es szinten csinálom,44-es szinten a shuttle harcos roma küldi nagyon poén volt,univerzális konzolokkal raktam meg a fighteremet,és nem is harcoltam szinte,ledobtam aceton assimilatort és kinyirt minden ellenséget,bedobtam hatalmas elachi walker elébe és csak várnom kellett 1100-3100 között sebzett rájuk aceton,a levegõ tele volt ellenséges vadászrepülõkkel,walker meglõtte acetont az kilõtt egyszerre 3-4 hullámot és a levegõ megtelt ronccsal.A nagy csata elachikkal ami a leg genyóbb küldetés igen gyorsan véget ért.Gw-el összehúztam õket dobtam rájuk acetont és hogy jobb legyen a kedvük közébük lõttem isoval meg búcsú ajándékként bio neuralt.

Harmadik napra hajót kaptunk: Pre-Anniversary Giveaway – Day 3.

RoboKutya78
tudomásom szerint ehhez semmi közük nincs a klingonoknak..

Mégis õk kapták vajon miért??

Az nem armor hanem Kit.A skilleket kit adja grundon.Respecelni 500 zenért lehet,vagy ha nagyon rosszul osztja el a pontokat mert valami nem tetszik a játéknak akkor 50-es szinten magától elosztja a skilleket,ingyen.Hogy szándékosan hogy kell elõidézni nem tudom,de velem megtörtént,hogy 50-es lettem elosztottam a skilleket rányomtam hogy elfogadom,erre respecelt fullra.

RoboKutya78
Ha a skill menü alatti táblázatra gondolsz azt elég 50 es szinten kiosztanod.
Ha belerondítottál az gond lehet a késõbbiekben és azt 500 zen ellenében orvosolhatod.
Ha a karaktered képességeirõl van szó amit harc közben használsz a földi küldetéseknél azt meg az armor váltogatásával tudod megtenni megfelelõ armort kell venned és azok képességeit használhatod.
Ha a kapott dofokat akarod okosítani az megteheted játék közben is. A dofok képességeit meg a bázisokon tudod átállítani.

Sziasztok!
Lehet marhaságot kérdezek elnézést kérek elõre is. Hogyan lehet a kapitányom skilljeit megváltoztatni? Nem jöttem rá sajnos. Ma kezdtem el a játékot
Köszönöm
Ez régi hiba, más ruháknál is kijön...
RoboKutya78
vicces a khan ruci hibás a skinje mert ha felveszek egy skafandert akkor eltûnik a feje és csak a lámpa a feje felett látszik csak😊