Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC PATCH NOTES FOR 7/18/24
Check out the exciting changes coming to Star Trek Online in our latest patch notes!
By Fero July 18, 2024, 01:17 AM
General:
Resolved an issue with the Credence's Starship Trait, Surplus Supply, which was not correctly restricting nearby affected targets to Player Only.
Resolved an issue on the Kelvin Timeline Constitution II Intel Cruiser regarding the hull registry textures missing.
Resolved an issue with the Mirror Crossfield (Open Shuttlebay) having Starfleet insignia instead of Terran Empire insignia.
Resolved an issue with the Kelvin Timeline Vengeance Intel Dreadnought Cruiser's saucer spotlights that caused them to look incorrect when viewed at certain angles.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Talán lego?
Ha a szokásos gyenge fed carrier lesz akkor kuponnal veszem meg biztos.
Állítólag talán Premonition meg Typhon jöhet.
Azért érdekes mert pár éve volt szivárgás typhoon-ról,akkor olyan marhaságot is mondtak hogy szuper carrier lesz több hangárral.
De végül nem lett belőle semmi.Mint a tal silány carrierből,amit nagyon szerettem volna.Még promósan is megvettem volna,mert szíp volt. 😞
Sőt nem is egy hajó.
Az ilyesmit: isomag klikk
Ki fejtenéd bővebben?
Avagy ez a szöveg?
Miért van dupla boff skill bár?
Miért más színűek?
Lehet két karival tolni egy hajót?
Bocsi telóról írok és belejavít.
Még melózok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.12. 20:18:37
15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17

Az egész sziget grafikája szebb volt,ha felmentél magasra hátigázpalackkal nem ilyen kockás szarság volt.
Ez a mostani szerintem az eredeti 20 éves változat. 😄
Kivették a fejlesztettet és kukázták.
Rizsán és bajoron fejlesztették a grafikát,volt napszakváltás,meg egyebek,szépen telt az idő,klassz volt.Aztán kukázták mert hülyék voltak hozzá hogy karbantartsák.
Kb mint minden jó dolgot,foundry-t,napiküldetéseket launcherben,vagy a mini D&D játékot szintén launcherben,hogy döglenének meg.
Na és persze régen meg tudtuk nézni más játékosok felszerelését,volt egy honlap ahol bárkinek megnézhetted a hajóját vagy a karakterét.
Még ma is megtalálhatók a nyomai,de nem vezet már sehova.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.10. 10:49:07
Napváltás majd akkor lesz szerintem, ha normális társaság veszi át. Talán majd az ötvenedik évfordulóra 😛 😄
Vagy beraknak egy rázósklubot rizsára? 😄
durva ez a konzol
Nekem régóta nincs már új karakterem.
Utolsó karit akkor kreáltam amikor még jött ki legendary booster.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A jtáték a jövő heti (júl.11-15.) dili hétvégét jelzi az overview ablakban.
zizi
#45848: A 3-5. évad kész, elérhető, az első kettő még nincs fenn, (Gondolom/remélem most nyári szünet miatt, inkább, minthogy hang csere-bere legyen.)
A Voyager elejéhez is csináltak új szinkront, de mire elkészült, rögtön le is szedték az egész sorozatot (lejárt a jogdíj, amiért fb-n kaptak is hideget-meleget.)
Lower deck is jöhetne magyarú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.04. 19:56:00
Nem tudom hogy áll,de gondolom lassan csak elkészül.

Ne felejtsétek el hogy a tánc küdihez a tánc emote parancsokat ki lehet tűzni,így nem kell keresgélni mindig.
Plusz minden karival lehet csinálni homokvár építést bármikor és 20 favort ad.Repülős és kincskeresős küldetést is lehet csinálni bármikor,mindegyik 2 0favort ad.
Mostmár ki tolhatok mindenkivel és elmondhatom hogy a prodigy-ben visszatér batman. 😛
Az viszont meglepett, nem emlekeztem ra, hogy a nyari kis 10-20 percenkent ismetelheto dailyk nem adnak xpt. Szamitottam ra pedig 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.07.02. 18:12:37