46695
  • Plata
    Valmai ilyesmit láttam én is,de admiraltyztam és nem láttam rendesen,reggel nem volt időm megcsinálni.
  • Plata
    Valami gubanc van az ex-el is,legalább is volt valami kiírás.
  • Orbancapitan
    a hivatalos twitter poszt
  • Orbancapitan
    MINDENKI: a dps league discord-járól. ma 18:45-kor
    @everyone Sorry for the ping, but this is really important: Cryptic tried to change the way EC are sent after successfully selling an item in the Exchange with today's patch. This is broken now. The EC will now only be credited to the seller occasionally. Often the EC just get lost because they don't come via mail (as they should from today on.) So: Please don't sell anything via the exchange currently, unless you want to lose the EC.

ne adjatok e semmit ma mert az új ec mehanizmus bedöglött így el vesződik az ec mert nem kapod meg levélben
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.04.27. 19:28:45
  • Plata
    Valami gubanc van,de főnix se red alert nincs még.
  • Plata
    Bundli sale.
    Link.
    Nana akkor talán még is jön legendary klingon halálcsillag?
    Bortas-al még adósok,ki jött a fed és roma változata,csak a klingon nem.
    Mert Legendary Ody és Scimi kint van,na és az Ody/Scimi/Bortasqu az együtt szokott ki jönni,ez a három a flagship.
    Flagship bundlikban mindig együtt jönnek.
    Mondjuk azért egy legendás battle karrier is jól jönne,de várhatok én arra,vagy 8 éve várok a T6 Karfiolra hiába.
    Az evente istencseszése nem igazi karfiol.
    De egy Guramba is jól jönne.
    Vaagy egy Legendary Orion Slavemaster battleship. XD
    Full orion legénységgel,no persze szigorúan csak is női legénység.
    Na és persze lopós hangárokkal.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.27. 18:32:15
  • Plata
    Fred ha még nem választottál.itt egy két vidió.

Frissebbet nem találtam.
  • Plata
    Nagyon régen mikor még jártam kerratba,nem a harc érdekelt,hanem a küldetés teljesítése,na és hogy első legyek.
    Abban az időben ha kerraton kaptál egy lila fegyver konzolt,az akkora pénz volt,hogy el sem tudod képzelni.Nem volt még flottás konzol,sem kraftolt konzol,csak a régi féle craft konzol.Lila fegyver konzol értékes volt és iszonyúan drága.
    Ezért jártam oda.
    Egy időben a karaktereimet kerratban húztam 40-es szintig.
    Ciki,de komolyan kiakadtam ha valamelyik karimmal nem lettem első kerratban,ha úgy sikerült felhúzni egy karit 40-re hogy mindig első lettem,akkor már elégedett voltam.Így a karim mire 40 lett jól megszedte magát ec-vel és dilivel is.
    40-es szinten már nem mentem,mert ott már össze dobott a játék a nagyokkal.
  • Plata
    Engem sosem érdekelt,de régen sokat pvp-ztünk a flottával,mert volt egy tuti napi küldi amivel sok dilit kerestünk.
    De az nem igazi pvp volt,egymást öltük felváltva a diliért.
  • Plata
    Tudom,de nem akarom tudni. :D
  • PiszkosFred
    Kosz. A PVP nem erdekel, az tutira kimarad.
  • Orbancapitan
    már a fednek is van álcázólja plata és már tud használni brel-t is
  • Orbancapitan
    mert vmi félre ment tárgyalásoknál ez tuti
  • Plata
    Jut eszembe,a semleges zóna egyébként érdekes hely,ha akarod egy jól felszerelt kis karival megnézheted.
    Azt hiszem akár hányas szinten be lehet menni.
    Rengeteget farmoltam ott régen.
    Ugyanis ker'rat systemben aktív küldetés van.
    Azon kívül hogy a fed és klingon játékosok ott pofozzák egymást a borg is aktívan ott van,a lényeg az hogy legyőzd a borgot időre.Na most persze ezt pvp zónában.És nem fed-nek vagy klingonnak kell győzni,hanem neked,aki a legtöbb pontot szerzi meg az lesz a kör nyertese is.Az első játékos jutalma két VR item,no meg az hogy ő az ügyi.Szóval egyrészt egy izgis verseny is ahol nem csak a borg akar kifektetni,de ellenséges játékosok is.
    Itt jön a klingon lét szépsége.
    Meg várod míg fedes harcba bocsátkozik és álcából dobsz rá gravity well+subspace kombót meg ráeresztesz pár csorda torpedót. XD
    Egyébként még nézni is jó poén volt néha a harcot.
    Annak idején volt egy flotta,azt hiszem beutiful orion babes volt a nevük.
    Azzal szórakoztak hogy álcából dobálták a tricbalt akna mezőket a spawn pont közelében.Be jöttek fed játékosok és bummmm.
  • Plata
    Ruhákat kapsz eventeken is,nekem a kedvencem a hetes ranger ruhája.
    De vannak ruhák küldetésekben is.Főleg a későbbiekben.
    Jobb ruhák sajnos boxosak.
    De flottás ruhák is vannak,minden épületben más.
    Dyson ruha dögös,a bánya ruha meg bányász. :D
    Fejből nem tudom mindet,K13 és dyson a legjobb csajoknak.
    Lekvárnak a jem hadar-t nevezem. :D
    Mert a nevük olyan mint a dzsem.
    Semleges zónában meg mint mindenben a fed van nagyobb létszámban.
    Azonban ez nem jelent semmit,ugyanis a játék sajnos p2w.
    Akinek van elég pénze az a nyerő pvp-ben,na és itt ne olyan felszerelésre gondolj mint az enyém,mert engem a szórakozás érdekel és magasról teszek rá hogy mi a menő,nekem az a menő ami tetszik.
    Ha valaki tényleg fullosan akarja felszerelni a hajót akkor csak a doffokra milliárdos összeget költ,nem beszélve a traitekről,na és persze csak a konzolok és starship traitek miatt is meg kell venni jó pár promós/boxos hajót.
    Promós hajók és boxos hajók ára egy ideje elmebeteg szinten van.A legdrágább promós hajóm asszem 480 misi volt.
    De nekem is van régről egy orion karakterem akinek 3 nagyon értékes boffja van.Régen mikor volt kedvem pénzt farmolni akkor vettem őket.De azok is idióta boffok.Három darab lopós boff. XD
    régen nem is voltak olyan veszett drágák,de ma már igen,gondolom azért mert senki nem akar nyitni olyat lobiból,csak lopni tud.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.27. 10:07:29
  • PiszkosFred
    Koszonom. Azota picit jobban odafigyeltem mar en is, es nagy ritkan latok egy-egy masik frakcios embert is a TFO-kon. Mekkora lehet az arany, gondolom Fed van letszamfolenyben, de mennyire?

ui: a "lekvar" kiket takar? :)

ui2: Egyenruhakat es sima ruhakat hol lehet szerezni a jatekban a ZEN bolton kivul? Marmint sztori es "sima" kuldetesek rewardjai kozott vannak ilyenek? Eventeknel lattam, hogy az eventes fizetoeszkozoket be lehet valtani, kuldtel is par ilyet, de alap esetben csak azok az egyenruhak es ruhak erhetoek el, amelyek a krealasnal is lat az ember? Ilyen account szintu stilus/ruha/stb, unlock nincs, mint pl a wow/eso transmog vagy swtor acc szintu outfitjei?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.27. 08:19:12
  • Plata
    Igen van.
    Klingon és fed,roma és lekvár,békésen megfér együtt.
    Szépen együtt harcolnak a TFO-n,együtt sütögetnek ferengit DS9-en,no meg együtt piálnak drozanán.Sőt ha elmész risa-ra együtt süttethetitek a hátsótokat a napon is.
    De ha be teszed a lábad a semleges zónába úgy kinyírnak hogy csak pislogsz. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.26. 22:11:04
  • PiszkosFred
    Gyors kerdes: van cross faction a jatekban, mondjuk random TFO-k eseteben? Mert a mostani eventen a hajoepitesnel sokszor keverednek a jatekosok, de TFO-ban talan nem lattam eddig mas frakciobol embert (vagy csak nem figyeltem?).
  • gunji
    Hát ha azon múlna, én piszkafa lennék, melóhelyen van stressz dögivel, sajna, unom is már :/
    /on Az éji stream szerint nem fogják a STO-t a Picard sorozathoz igazítani, így nem hiszem, hogy bármikor kapunk onnan történetet. Állítólag maradunk mirrorban.
    A tavalyi Risa is megvolt utóbb szokásos 30 nap (igaz, az eredeti 6 héttől már messze vagyunk :(
  • Plata
    Valamivel előkéne már állniuk.Mindjárt május van.
    Új szezonnak el kéne kezdődnie,bár nem tudom a sztorit merre viszik tovább.
    Gondolom valami Picard-os sztorinak nulla esélye van,diszkós már eddig is sok volt.
    Vajon az idén mennyire cseszik el a nyári eventet,a tavalyi rövid event cinkes volt,ráadásul tavaly pont nem is értem rá mert festés meg egyéb agyfasz miatt az egész nyaram elment.Bár egy dologra jó volt a sok stressz,egy csomót fogytam. :D
  • Plata
    Combatlog is cset paranccsal indul.
  • PiszkosFred
    Csetes/szoveges megoldast valasztottak. Egyelore a

/gclcombatstatinit 1
    paranccsal aktivalod, majd ha vegeztel, akkor a

/gclCombatStatData 0 0 0
    parancs kijelzi a chatben rendszer uzenetkent, hogy mennyi az annyi.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.26. 17:58:02
  • Plata
    Félek,ez a sok újdonság úgy haza fogja vágni a játékot hogy hetekig játszhatatlan lesz. XD
  • Orbancapitan
    még nincs bent
  • Plata
    Nem is tudtam róla.
  • PiszkosFred
    Az új hivatalos beépített dps mérőt tesztelte valaki, amit a tegnapi adásban mutattak a fejlesztők? (egyezik az adat a külsős progival készülttel?)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.26. 12:22:27
  • Plata
    Jaaa,az más,köszi.
  • gunji
    Nem, hanem amikor dilit kaptál zenért az ex-en, akkor ki tudod venni a kisebb részét is, ha limit közelében lennél. (Az 500-1000 csak példa, nincs köze az árfolyamhoz.)
    A limitek szerintem nem változnak, tehát ha eddig is elfért valakinek a több millió finomított dili, akkor ezután is ott lehet. Legfeljebb, ha eléri a limitet, akkor nem fog tudni finomítani.
  • Plata
    Plusz ezentúl 1000-ért lehet fel tenni dilit zenért? :(
    Mi van akkor ha valakinél ott van több millió finomított dilithium?
    Az én szegény klingonom már vagy hét éve várja a T6 Karfiol-t.Három misi finomított dilitgium várja a hajót.
    De jó lenne már egy Legendary T6 Karfiol,no és persze lopós traittel kérem. XD
    Milyen sok millió creditet és dilit loptam én vele őssze a régi időkben.
    Plusz spéci extra lopós hangárral.Borgról lelopják még a királynőt is :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.26. 10:16:00
  • gunji
    A lényeg az röviden, hogy EC-ben és diliben a beépített limitet nem lehet majd meghaladni és nem fog elveszni a limiten felüli rész:
    - EC-nél postai levélben kapja meg az ember,
    - dilit meg nem lehet fogadni/finomítani, amíg a limit alá nem megyünk.
  • Plata
    Valamint javíthatnák azt is hogy nem tudom rá tenni az új B'rel-re rá tenni a 30-as szintű B'rel skin-t.
    Az összes régebbi B'rel-re rá lehetett tenni,de a lagújabbra nem,pedig az a leg klasszabb B'rel skin.
  • Orbancapitan
    nem tudom h már mennyire aktív v h meg van e még
  • Orbancapitan
    nem te voltál hanem raul azért hivatkoztam ferengiként rá :D
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.04.26. 09:03:22
  • Plata
    Fordítsd le mert reggel van és még nem kávéztam.
    Plusz már úgy le fárasztottak korán hogy mára elegem van.
    Várj tényleg reggel van még,most akkor a zen árát növelték 1000-re?
    A hír egyébként reggel még kint volt.
    Korán kezdtem ma,gondoltam felugrom admiraltyzni,de aztán nem lett belőle semmi,csak a launcherig jutottam.Most talán tudok admizni,ha a főnököm nem lesz a közelben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.26. 08:58:34
  • gunji
    Hiányoltam Kaelt, visszatérhetett :D A twitterről már leszedték a hírt, szóval valamit összekavarhattak megint. Semmi új, csak Cryptic :D

A Ten Forwardból (link) kiemelés a spoiler-tagban (mert hosszú): 13 éve talán ezzel kellett volna kezdeni :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Upcoming update to the exchange/trades

Captains will no longer be able to conduct trades that would cause them to exceed EC limit
    EC and items gained on the exchange will be mailed to players to prevent EC loss due to being near cap
    Captains wont be able to take EC from mail if it would cause them to exceed EC cap
    Captains will no longer be able to refine dilthium if it would cause them to exceed dilithium caps
    Dil exchange will no longer allow captains to withdraw past their dil limit
    Automatic dilthium refinement will stop if already at max dilthium limit
    Delete mail button will be disabled on mail with attachments, until attachments are removed, so you can't accidentally delete mail with EC/items attached to it
    Many of these systems will just silently "fail" on the players part if they try to refine/pull more out then they can hold. Others will inform you that you're at a cap and thus can't pull in any more via a text fly in message.
    The DilEx will allow you to pull dil in partially. So if you have room for like 500 dil, but 1000 dil on the exchange, you can pull in 500 of that 1000 dil
    Mail will require you to have the full space necessary to pull items out of mail
    Changes were made because Cryptic felt like a lot of people were losing resources by accidentally going over cap
    Changes will be live tomorrow for all platforms
    Mails from Cryptic(from the auction house) have no limit, so even if your mailbox is full of other mails the Cryptic/Auction house mails will always go through
  • Plata
    Miért jön fel a launcherben neverwinter hír?
    Greetings, Adventurers! A strange and unforseen spell has affected the Xbox servers, and forced us to release this week's patch *early,* but only on Xbox. Everyone else will get this patch on Thursday as expected. The Xbox servers will be going down for the usual maintenance time at 6pm PT today. You can find the patch notes here:
    Hülye link.
    Ezeknek totál elment az eszük vagy a STO megszünik és Neverwinter lesz belőle?
    Plusz ez konzolos hír.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.26. 06:47:06
  • gunji
    És nem tudtok átlépni amaz nagy armadába? Mármint a flotta.
  • Plata
    Ferengi ám a talaxi nénikéd. :D
    Az armadát szerintem még nem is én intéztem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.25. 21:48:43
  • Orbancapitan
    vagyunk csak a többiek letiltották a donate-ot és hála a volt ferengi vezetőnek aki nem volt hajlandó csatlakozni a nagy magyar armada szövetséghez így
    rossz armadába került a hgf
  • gunji
    Jippí! Megvan a hatodik rakétám :D Itt az ideje egy sorozatindításnak :D

Szerk: Hm, érdekes ez az adatbázis [fejvakaró smiley]
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.04.25. 20:17:38