Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
"exciting" 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mai Peccs:
PC PATCH NOTES FOR 7/18/24
Check out the exciting changes coming to Star Trek Online in our latest patch notes!
By Fero July 18, 2024, 01:17 AM

General:
Resolved an issue with the Credence's Starship Trait, Surplus Supply, which was not correctly restricting nearby affected targets to Player Only.
Resolved an issue on the Kelvin Timeline Constitution II Intel Cruiser regarding the hull registry textures missing.
Resolved an issue with the Mirror Crossfield (Open Shuttlebay) having Starfleet insignia instead of Terran Empire insignia.
Resolved an issue with the Kelvin Timeline Vengeance Intel Dreadnought Cruiser's saucer spotlights that caused them to look incorrect when viewed at certain angles.

Akkor talán jövőhéten jön az új hajó.

Hétvégére upgrade event jön: link

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

A chaten délután valaki azt írta, hogy 12 éves... Döbbenet, sok karakter idősebb lehet nála, ha igaz :o

A premonition biztos mert hátulról láthatjuk a lenti képen a typhon elvileg még copyright alatt áll
Kíváncsi lennék hogy ezek sima T6 hajók lesznek,vagy esetleg bundlis?
Talán lego?
Ha a szokásos gyenge fed carrier lesz akkor kuponnal veszem meg biztos.

Aha.
Állítólag talán Premonition meg Typhon jöhet.
Azért érdekes mert pár éve volt szivárgás typhoon-ról,akkor olyan marhaságot is mondtak hogy szuper carrier lesz több hangárral.
De végül nem lett belőle semmi.Mint a tal silány carrierből,amit nagyon szerettem volna.Még promósan is megvettem volna,mert szíp volt. 😞

igen más st játékokból
ez a szöveg
Állítólag új carrier jön.
Sőt nem is egy hajó.

Az advance isomag-os konzolt próbálta valaki? A STOBetteren nagyon nyomják.
Az ilyesmit: isomag klikk

Mi a rusnya Magdi matkópusztai mamuskája van?
Ki fejtenéd bővebben?
Avagy ez a szöveg?
Miért van dupla boff skill bár?
Miért más színűek?
Lehet két karival tolni egy hajót?
Bocsi telóról írok és belejavít.
Még melózok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.12. 20:18:37

REPEATE TEST
Mi a szösz ez az új feladvány?
15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17

De az már meg volt,csak kivették.mee tahók.
Az egész sziget grafikája szebb volt,ha felmentél magasra hátigázpalackkal nem ilyen kockás szarság volt.
Ez a mostani szerintem az eredeti 20 éves változat. 😄
Kivették a fejlesztettet és kukázták.
Rizsán és bajoron fejlesztették a grafikát,volt napszakváltás,meg egyebek,szépen telt az idő,klassz volt.Aztán kukázták mert hülyék voltak hozzá hogy karbantartsák.
Kb mint minden jó dolgot,foundry-t,napiküldetéseket launcherben,vagy a mini D&D játékot szintén launcherben,hogy döglenének meg.
Na és persze régen meg tudtuk nézni más játékosok felszerelését,volt egy honlap ahol bárkinek megnézhetted a hajóját vagy a karakterét.
Még ma is megtalálhatók a nyomai,de nem vezet már sehova.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.10. 10:49:07

Ilyenkor nyáron szokott lenni egy-egy hosszabb karbantartás a szerverekre, mint gépekre, nem a játékra.
Napváltás majd akkor lesz szerintem, ha normális társaság veszi át. Talán majd az ötvenedik évfordulóra 😛 😄

Mi a fene,visszakerül a napszak váltás rizsára?
Vagy beraknak egy rázósklubot rizsára? 😄

A launcher szerint délután hosszú leállás lesz 14.00-19.30 között. 😞

durva ez a konzol
Azt igen, csak egyszer tudja felvenni egy karakter, kettő nem lehet belőle.

Exocomp fed oldalon,klingon oldalon valami más nevü.

Milyen doffot?

Szerintem az lesz a bibi.
Nekem régóta nincs már új karakterem.
Utolsó karit akkor kreáltam amikor még jött ki legendary booster.

PiszkosFred
Nekem adott, amikor irtam a kommentet, minden karakterrel minden accal beszedtem egyet-egyet mindket oldalon. A regi karaktereknek nem adott, mert ezek szerint "egyszer egy eletben" mukodik ez a lehetoseg.

Igen most több R&D xp van,de az akadémián lehet gyűjteni részecskét,viszont doffot most sem ad NPc igaz küldit sem kaptam hozzá.

pite
Az R&D napi Beam/Cannon/Engi/stb. fejlesztés 6000 XP helyett 9000-et mutat, ergo R&D hétvége van.
A jtáték a jövő heti (júl.11-15.) dili hétvégét jelzi az overview ablakban.

zizi

#45847: Igen, tudom, figyeltem, el is kezdtem nézni, aztán már jött a többi is, így majd most valamikor.
#45848: A 3-5. évad kész, elérhető, az első kettő még nincs fenn, (Gondolom/remélem most nyári szünet miatt, inkább, minthogy hang csere-bere legyen.)
A Voyager elejéhez is csináltak új szinkront, de mire elkészült, rögtön le is szedték az egész sorozatot (lejárt a jogdíj, amiért fb-n kaptak is hideget-meleget.)

Passz,nem tudom pontosan mikor láttam,de lehet volt már egy hónapja is,hogy készülnek a magyar diszkó részek.
Lower deck is jöhetne magyarú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.04. 19:56:00

már rég kész
Még a múltkor olvastam valami hírt hogy visszamenőleg az összes évadot hunosítják.
Nem tudom hogy áll,de gondolom lassan csak elkészül.

Igen.

az eleve magyarul volt az utolsó évad is a sky-on
Milyen diszkó? A Discoveryre gondolsz?

Ha igaz jön magyarul is a diszkó.

remélem lesz s3 mert a e20 érintette a picard s1 előzményét az utopia planétát
és a s2 e20-ban is feltünik sőt wesley találkozik a kicsi jack-el is
Na ez is megvan. 😄

Egy régebbi eventes térkép.

Scavenger hunt térkép.Ezeken a helyeken vannak az artifact-ok.

Ne felejtsétek el hogy a tánc küdihez a tánc emote parancsokat ki lehet tűzni,így nem kell keresgélni mindig.
Plusz minden karival lehet csinálni homokvár építést bármikor és 20 favort ad.Repülős és kincskeresős küldetést is lehet csinálni bármikor,mindegyik 2 0favort ad.

Onnan lehet tudni, hogy elkezdődött a Risa event, hogy a helyi risai chaten megjelentek a gornos szóviccek is xD

There's currently an issue on all platforms where attempting to rename any of your ships will cause a crash. We are working on a fix right now, but until then, we recommend not renaming any ship.

a prodigy s2 e12 meg kapcsolódik a picard s3-hoz gates mcfadden is feltünik mint beverly crusher
Köszi.
Mostmár ki tolhatok mindenkivel és elmondhatom hogy a prodigy-ben visszatér batman. 😛

Küldtem privátba 😊

PiszkosFred
Meg a TOS is, baszki, azt sem tudom hirtelen mit csinaljak, mar megint van annyi "baromsag" egyszerre. 😊

Az viszont meglepett, nem emlekeztem ra, hogy a nyari kis 10-20 percenkent ismetelheto dailyk nem adnak xpt. Szamitottam ra pedig 😞

PiszkosFred
Aktiv az exocompos csavoka

Mostmár spoileresen vagy spoliermentesen mondjátok el,vagy elő veszem a vudu babám és megátkozlak titeket. 😄

igen ő az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kedvenc zászlósunk

Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.07.02. 18:12:37
Akire gondoltam, (spoilermentesen) arra jött ez ki belőlem, aztán láttam mást is, akire viszont kíváncsi leszek.