46695
-
Plata #43133 Én már nagyon várom,kíváncsi vagyok a sztori mere megy.
De remémem nagyon kúlok nem jönnek vissza.
Tholian még ok meg újab multiverzumos izémizé.
Az hogymi vagyunk a bűnösök,világos mint a vakablak,állandóan összevissza ugráltunk az időben lehet hogy már mi vagyun a saját apánk is. XD
Annyiszor ugrottunk az időben,azon sem csodálkoznék ha az andorianok időközben kifeketedtek volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.02. 16:46:12 -
Orbancapitan #43128 mondom h vmi félre ment az egyik tárgyalás során -
Plata #43132 Nem sok derül ki,de akkor is libabőr. :D -
gunji #43131 Milyen szégyen már, hogy erre a nyúlfarknyi videóra se kaptak tng-score használati jogot :( -
Orbancapitan #43130 trailer a yt vmiért nem működik be van állítva a preimer csak nem jelenik meg a videó de twitteren jó a vidi -
Orbancapitan #43129 jah új season új seas -
Orbancapitan #43125 az már lejárt lemez sajnos csak a harc a trendi ma már -
gunji #43127 Én megelégednék azzal, ha visszatennék már a korábban kivett klingonos küldetéseket - nem is tudom, hány éve ígérik.
Másrészt az újdonságok tekintetében: a mirrort és a borgot hagyjuk picit most, jöhetne valami más felfedezősdi az alfa-béta kvadránsban. -
Orbancapitan #43126 vagy csak meg kapja az ody a picardos ráncfelvarrást amit tomas is emlegetett a tenforwardban és twitteren mikor ki jött a picard-ban az f -
Plata #43124 De ha jön új szezon akkor tuti lesz pár új giveaway,jó lesz figyelni az alienware meg steelseries honlapot.
Steelseries app mondjuk küld mail-t ha van új.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.02. 11:08:30 -
Plata #43122 Ideje volt már hogy új szezon jöjjön.
vagy bármi újdonság.
Bár ez az enterprise -F dolog fura,mintha nem szezon lenne,csak valami hajós izé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.02. 06:17:20 -
Orbancapitan #43123 ma lesz vmi bejelentés ez ügyben
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.02. 04:14:51 -
Orbancapitan #43122 -
Plata #43121 Klassz. -
gunji #43120 Holnaptól egy hétig upgrade event: link -
Plata #43119 Új bug.
A szabónál a karim pucér.
Meg akartam nála nézni az eventes badge-k hogy is néznek ki,erre a kettes ruha sloton a karim pucér. :O -
Plata #43117 Plusz,ha érdekel,bár elég kevés embert érdekel,a flottán van NPC chef és bartender.
Ők adnak egy doff assigment chain-t.
Ha mindent megcsinálsz egymás után akkor kapsz achi-t meg title-t.
A flotta fő épületében.Főleg chef és bartender doff kell a küldibe,na és be kell szerezned vendoroktól pár spéci piát és kaját.
Amihez egy két bárba el kell látogatnod,mert van olyan ami drozanáról kell van ami a földi akadémiáról.Ha jól emlékszem rá. -
Plata #43116 Na meg ha a tribblikről meg kajáról beszélünk,azt is el kell mondanom,hogy ha ritka kék vagy lila chef doffod van akkor új fajta kajákat tudsz gyártani a replikátorban,doff fajától függően. -
Plata #43115 Jut eszembe,ha érdekel a tribbli tenyésztés tudok adni egy linket.
Elég vicces kis mini játék,régen rengeteg féle tribblit kitenyésztettem.
Egyes link.
Kettes link. -
Plata #43113 Most jutott eszembe valami,írtam neked játékban egy levelet,amiben elmondtam a klingonok egyik beteges hülyeségét. XD
-
Plata #43111 Az endeavorok acc wide-ok,ha megcsinálod egy karival őket másiknál nem lesz semmi.
Minden endeavor random,kivéve az universal.Az minden játékosnak ugyanaz. -
#43113 Gyors kerdes: a napi endeavor/feladatok rendszer az account szintu feladatokat ad, vagyis ha egyszer kesz egy nap, akkor annyi, vagy karakterenkent jon 3-3 feladat es igy mondjuk 5 karakter esetben az 5x3 feladat? Nincs csak egy max. szintu karakterem, a tobbi deltas pici meg, igy nem tudom letesztelni. A pontokert kapott perkek account szintuek, azt latom. -
Plata #43112 Hát eladni úgysem adom el,használni meg pláne nem,csak van ősszevissza a karaktereimnél.
Általában minden baromságot elpakolok,mert majd egyszer hátha jó lesz valamire. :D
Kár hogy nincs a játékban valami addon ami megmutatná melyik karim bankjában mi van.
Ma felmentem WoWba megint,mert csak vissza csábított a rohadék.
Ott látom minen karim táskáját és bankját,nem kell logolgatni,addon meg mutatja.
Például most van timewalking event,amiből ki is írta hogy a Bronzebeard szerón van 120 ezer darab timewalking badge.Valamire elkéne költenem mert ha százezer fölé megyek vele akkor az addonom ki akadhat tőle. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.29. 12:31:16 -
#43110 Isten ments, igy is annyi mindent adtal mar, hogy fogalmam sincs hogy fogom viszonozni, ezzel meg aztan plane ne faradj mar :) Menedzselnem kell a dolgokat, de most mar tudom, hogy csinaljam. Jelenleg varom a jovo hetet, addig szerzek meg upgrade cuccokat, hogy kihasznaljam a dupla hatast, most ez a prioritas. Az a "baj", hogy neha azt sem tudom hogy hova menjek es mit csinaljak, nem azert, mert nem tudom, hanem mert egyszerre kellene 10 dolgot csinalni, annyi lehetoseg es teendo van.
Viszont azt tegnap leteszteltem es kozben rajottem (nyilvan mindezek utan vettem eszre, hogy a jatek is leirja a tooltipben, hiaba, a bambasag fel egeszseg), hogy a deltasok 10-es szintjenek jutalmat csak egyszer veheti at egy karakter, nem annyiszor, ahany deltas elert egy merfoldkovet (jelen esetben a 10 szintet). -
Orbancapitan #43107 jaja 2 órás volt -
Plata #43109 Fred ha van hozzá kedved és csinálni,adhatok neked contrabandot,azt kiskarikkal minden nap leadod és talán 2k dili.
Én már felhagytam vele minimum 7 éve,régen eszetlen sokat farmoltam és 250-esével adtam el őket exen.
Klingonoknak több módzser is volt contraband szerzésre,ott volt a flottás slaver hangár,vagy a doff küldik,rablós doff küldik mindig hoztak,na és a slaver hangárok is loptak.Még ma is van nekem itt ott pár darab,pontosan nem tudom,meg nem is merek saccolni.De majd megnézem és küldök.Sajna már 20 órás a küldetése,régen 2 órás volt talán? -
#43108 Igen, arrol beszeltem. Nem tudtam, hogy at lehet adni ezzel a modszerrel, igy nem akartam, hogy szetszorva legyen az accon, a fo karakterrel huztam be mindent. Van is nala rengeteg, tobbszaz ezer, ami baromi sok ido lesz finomitani. De igy, a diliexchange modszer ismereteben innentol siman szetosztom az altok kozott a napi szerzett +8-9-10k dilit az eventek teljesitese utan, igy a 8k/napbol mindjart tobb is lehet. Mindig tanul az ember, hiaba na, meg sem fordult a fejemben, hogy at lehet adni, azt hittem olyan, mint a fleet credits vagy markok, stb. -
Plata #43106 Új kieg és recruit meg fér együtt.
-
gunji #43104 #43103: Lehet, félreértem, de csak a már finomított dilit lehet 'átadni'.
#43101: Úgy emlékszem, egy hetes lesz. Elvileg utána valami új kiegfélének kellene lennie, vagy indítják a következő recruitot. (Csak tipp :) -
Plata #43105 Szivesen,ha valami kérdésed van nyugodtan szólj.
Amennyiben tudunk válaszolni akkor segítünk. -
Plata #43101 Vajon meddig húzzák el red alertet?
Jövőhéten kezdődik csak?
Vagy esetleg nem is lesz mert jön a köv event és ütköznének? -
#43103 Oooh, ha hamarabb tudom, hogy a dilit at lehet adni egyik karakterrol a masiknak a diliexen - ahogy mondtatok tegnap(vagy elotte) a chaten -, akkor eddig nem egy karakterrel halmozom fel a kvota feletti 8-9-10..stb ezres extra jutalmakat, hanem szetosztom :) De, legalabb a mostani event vegeig mar ugy menedzselem, hogy minden nap meglegyen mindenkinel a ref.limit. Koszi megegyszer a tippet. -
Plata #43102 Igen erre gondoltam. -
gunji #43099 Ha erre gondolsz: https://www.giantfreakinrobot.com/ent/star-trek-enterprise-d-video.html , akkor...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...a hajó talán 2371-ben zuhant le, a Nemesis 2379-ben játszódott, a reboot film, amikor Spock átkerül az alternatív idővonalba, az 2387-ben, tehát közben valamikor a köztes években mentették ki a tányéregységet, volt rá idő elég, gondolom valamikor a 2380-as évek elején, ha Geordi tényleg kb. 20 évet tudta titokban javítgatni. -
Plata #43088 Nekem egy dolog nagyon nem világos.
Láttam valami videót hogy Spock is benne volt abban hogy az Enterprise-t össze heggesszék és elhozzák arról a süket bolygóról.
Na de hogy?
Spock-ot elragadta a sötét lik és átvitte az alternatív idővonalba.
Vagy már Spock-ból is kettő van mert klónozták?
Vagy miután meghalt a kelvin valóságban a szelleme visszatért az eredetibe és testet öltött? :d -
Plata #43097 Én mondtam,ezek túl sok újdonságot akarnak,úgy elbasszák a játékot mint a fene.
És be jött.
Bár főnix van. -
gunji #43095 Zseniális. Azt hiszem, akarva sem sikerült volna jobban :o xD -
Plata #43091 Hát ez engem nem érint.
Nem akarok eladni semmit,rühhelek exelni. XD
Nehéz endeavor amúgy is hozott 1.1 misi ec-t. -
Plata #43094 Főnix event megy. -
Plata #43093 Megyek endeavor miatt Bz-be erre ez fogad.
Nem baj hogy már ezerszer voltam ott,újra le tolja nekem a tutorial-t,még a menüt is mutatja hogy kell használni. XD