Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elachi hajót tudnék venni AC-n?
Aszittem a netem szar,de akkor a szerver.<#idiota>

Szerverproblémák léptek fel, a fórumban már fogadásokat is lehet kötni, hogy lesz-e 5000 hozzászólás, mielõtt megjavul <#vigyor>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Prohardveren sok sületlen baromságot össze írnak.<#kuss>

Jahogy csak a New Romulus felszínére érvényes az... Így jár az, aki a prohardverrõl tájékozódik <#falbav>

Másfélszer annyit kapsz nem négyszer meg kétszer annyit.

Pont ez írom, hogy nem duplázta (s nem is négyszerezte) meg a kapott markokat 😊

Nem azért de nyílt cseten reklámoznak 1000-es tételben pénzért kulcsot,az ilyet hogy nem bannolják.

Júniustól augusztusig,és roma event van sokkal több markot kapsz.Néha figyelhetnél.<#nyes>

Az nem a nyár késõbbi részén lesz?

Mentem egy kört a Tau Dewában, s az eddigi szokásos 55+60 mark helyett kaptam 82+90-t. Úgy látszik begyûrûzött már a Cryptichez is az unorthodox matematika <#eplus2>

A pénzes hajók közül nem sokat tudsz megvenni,fõleg nem jó áron,felvásárolják az összes hajót a piacról és valódi pénzért adják.Hajóknak az ára sokszorosa lett.Jem hadar hajókat meg szinte teljesen felvásárolták.

RoboKutya78
2 év alatt kb 600 kristályt szedtem össze ha eladom a rucit nagyobb esélye van a kps hajó bezsákolásának mint a kristályosnak.
ezért döntöttem úgy hogy rucit veszek és pénzt kreállok belõle

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem csak a tachyo konzol kéne a crit miatt, de ahhoz sem lesz meg a 200 lobi. 😛

Én csináltam minden nap,el is költöttem 700 lobit,50-et csak azért mert rossz cuccot vettem meg figyelmetlenségemben.Kis karit én lobis fegyóval szoktam húzni,az új klingonnak meg rosszat vettem ki,olyat ami nem 1-es hanem 45-ös szintöl van,így vennem kellett újat.

Én meg teljesen leszartam a lobis akciót, most az utolsó három napban jöttem rá, hogy csinálni kéne... 😞

Hát szerintem kár volt.Kétszáz lobis az vagy korath vagy voth ruha lehet,ha jól emlékszem,spire ruha mindkettõnél szebb.Félre teszed lobis szettre vagy hajóra jobban jársz.

RoboKutya78
Na kidobtam a 200 kristályomat egy klingon rucira feltettem 50 milláért kiv leszek mikor tûnik el
van fent most egy 25 milláért valakinek kell akkor vigye van 20 misim kéne 5 és akkor megdupláztam😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Dehogyisnem,csak elõre nem mutatják meg mi lesz,júniusban jön risa event is.

Az újrajátszósdit sikerült idõben befejezni a meglevõ karaktereimmel, szerencsére <#taps>, de így a romi tripla mark eventre semmi idõ nem jutott. 😞 Nem is értem, miért egyszerre van e kettõ, júniusban több hétvégén meg semmi nincs <#confused>

Kerrat után mentem küldizni,Frozen küldetés a következõ,ami jó poén univerzális konzolokkal,elõre lepakolom aceton assimilatort ott ahol ki jön majd romulán hajó.

És a marha agyonlövi saját magát.<#vigyor5>

Elsõ kerraton két szép konzolt kaptam,egy polyduranium alloy,betettem hajóba és egy tetryon konzol.Két fedest le kellett beszélnem róla hogy beleszóljanak,de egész jól szót értett velük a hajóm,és pár halál után inkább elhúztak.<#idiota>Nem nagyon szerették a konzoljaimat.

Felszereltem hajót és mentem volna kerratba,erre nem enged ki kronoszról.Depart Sytem not available.El kellett mennem fleet bázisra onnan sikerült.

Sajnos Ningtao skint nem lehet rá tenni az 50-es bopra.

Van mert azzal a talicskával élmény volt játszani,és a 30-as hajómon ott figyel 5 univerzélis konzol,két speciális fegyver,ami ezekrõl a hajókról való.Most hogy megvan aceton is,és felszerelem a hajómat elugrom majd kerratba rosszalkodni.És ami azt illeti a Ningtao-val minden perc jó volt,mert élmény az a taliga.A harmincas bop-ot még sosem próbáltam ki mert másikkal mentem a többi kis karimmal.

Na, ezt kérdeztem korábban... Kerek 18 órát élvezted azt a talicskát. Van értelme ezért zent gürcölni? Nagyon erõsen úgy érzem, hogy nincs.

Tegnap este 30-as lett a karim,de már nem volt kedvem kivenni neki hajót,most kivettem feltettem rá univerzális konzolokat és gondoltam repülök vele egyet,még sosem próbáltam ki 30-as store bop-ot.Cloak-ban van rajta technician buff,másikon is volt,de azon csak 1 ezen viszont ugrál,1-2 közt másodpercenként.

Végre én is 20 lettem,imádom ezt a talicskát.

Akkor tényleg csak azt tudom ajánlani hogy csináld meg csapattal,valaki a flottában biztos segít.

Gundark 1 1
Errõl beszélek. Ezt a küldit feddel meg klingonnal már megcsináltam. De itt a romulánokkal nem történik semmi. Még csak az sem jön be hogy tegyem le a tölteteket.
Úgy nem próbáltam 😊 De nyilván érdemes az elejétõl fogva használni, miután elhelyeztük az elsõ töltetet, mert megkönnyíti a feladatok végrehajtását.

De az csak ott látszik ahol lennie kéne,ha elmászkált rossz helyre ott nem látszik.

Jobbra oldalt van egy Virtual Guide Path gomb (vagy valami hasonló), az megmutatja az irányt, merre kell menni a lépcsõkön.

Próbáld partyban,valószínûleg nem jóval kezdted,és elmászkáltál.
Katt ide és nézd meg.

Gundark 1 1
Megakadtam 😊 Romulánnal játszom éppen az epizódokban lévõ Cutting Cord küldetés up and down részét. Itt a klingonokkal meg a feddel tölteteket kell lerakni elõször. Itt semmi nincs. Két csapat lövi egymást, azt elintézzük, azok ott állnak utána.. De a konzolok nem aktívak, semmi cél nincs, a lépcsõs járatok tovább vezetõ részét erõtér zárja le. Valami itt nem száz. Újratöltés után dettó ez van.
RoboKutya78
A szett sajnos nem lesz meg egybõl elachi hajóm meg még nincs azért gondoltam, hogy megkérdem melyik karakternek jó a szett mert most kiváltanám mert félek elköltöm marhaságokra a kristályt és legközelebb max a következõ kristályos bulira lenne meg a következõ darabja.
A tempolar szett is hasonló módon lett meg itt viszont a hajó megvételét szúrtam el mert nem a meglevõ hajót vettem meg.

Az ilyenekért szeretek kis karival doffozni.

Ha fent van a szett olyan kis zöld energia gömböcskék köröznek a hajód körül.Aranyosan néz ki,hogy mennyire jó nem tudom,ezt sosem próbáltam.Csak egy cannon van hozzá,emiatt nem tetszett.

Na meg is találtam.Elachi szett.
Erre is oda van írva hogy😮nly works when equipped on an Elachi starship
Temporal valóban nem ilyen.

Ha a 600 lobis szettre gondolsz,azt hiszem az disruptoros szett,de úgy rémlik csak elachi hajóval mûködik a szett 100%-osan.Nem elachi hajó nem kap meg mindent,pontosan nem emlékszem mire,de majd mindjárt megnézem wikin,a ferengi és hirogen szett is ilyen,csak D'kora vagy hirogen hajónak adja meg a teljes szett bónuszt.Temporal azt hiszem nem ilyen,azon legalábbis nem emlékszem,pedig mostanában azzal játszom a legtöbbet.

Melyikre gondolsz?

RoboKutya78
Srácok az elachi extra conzolokat milyen karakternek ajánljátok? Gondolkodom a torpedon

Tud az messzebbre is lõni,22 kilóméterrõl is simán leszed.

Baszus hát komolyan így szétcseszni egy stf pályát most komolyan

Hive Onslaught (Elite) vicc hogy 13-15 km távolságig képes 360 fokba tüzelni az a két szivar alakú szar hajó
meg amikor a pofájába robbanok a hajómmal még a pajzsát se tudom megkarcolni
komolyan nem is csodálom hogy kb 15 perc kellet mire bejutottam egy meccsre
de most már látom miért mert bagos szar a pálya
Az is komoly XD

Én meg most öltem egy kis creditett elachi fegyóba igaz csak mk11 -sek de nagyon dúrvák <#nyes>
Szerintem még énse,bugos fegyvereket cuccokat már kaptam,de hogy account bankon mozgatástól bolonduljon meg még sztem nem volt.Romulán karival szoktam kapni doff küldibõl bugos torpedót,olyan torpedót kapok néha aminek 3 statja van,fehér és akármilyen szintû karakter használhatja,akár 1-es szintû is.

Az király így még én sose jártam XD
Warp Simgu és konzol küldiket szoktam csinálni 50-es karikkal.Tegnap ez az 5 lila mk11 warp jött.Plusz konzolok,de azokat gyûjtöm.Mármint a fegyver konzolt.Az öt warpot és konzolokat bepakoltam account bankba,ferengivel kivettem õket,konzolok a gyûjteménybe warpokkal meg exre mentem.Csakhogy valami történt a warpokkal,két warp nem úgy jött ki az account bankból ahogy beraktam.Amit látsz az betevés elõtt mk11 overcharged warp mag volt.Ezzé változott mikor kivettem.És még egy másik is meg bokrosodott.

Talán az hogy egyik se Deus WARP-CORE <#nevetes1>
Mutatok nektek egy képet,találjátok ki mi a hiba.<#nyes>

ezt is akarom csak vélemény kellet a fleetes konzolokhoz <#bee1>
még egyszer köszi