Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Cryptic-nek bizonyos keretek közt joga van a Star Trek történetének folytatására, ezért is tört ki, majd most fejezõdött be a klingon-fedes háború... Ezért lehetnek újféle, ST-ben nem látott hajók és stb. 😊
bocsi de a link ugyan ide mutat vagy elnézted vagy direkt volt nem vágom

de ha Iconian akkor pontosan hogyan hiszen úgy tudom kihaltak vagy mi
de ha nem akkor se értem miként nézhetne így ki mikor egyetlen képrõl vagy jelenetrõl nem tudok a ST-bõl ahol feltûnt volna!

vagy én maradtam le valamirõl? <#conf>
RoboKutya78
Kérdés vajh mért tga típusú képekben ment a játék ezt is be lehet valahol állítani?
photoshoppal tudom csak megnyitni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Spoilerben a faj neve:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ikóniai

A küldetés jutalmát ne felejtsd el felvenni, nehogy úgy járj, mint én 😊 😉

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Fabio Capello
valószínûleg egy Iconian.

oké most komolyan mi ez az új hyper-super, mega erõs új fõmufti az új küldi végén aki 2 legyíntésel elintézte a Klingon tanácsot? <#wilting>
Az új részt resetelték, így semmit nem ér az, hogy tegnap végigcsináltam. <#violent><#violent><#violent><#violent> Mint HK51-nél a szomszédban 😞

A Hosa nevû benzitre gondolsz? Ha nyomsz egy M-et, akkor a térkép alján van egy 'i'-betû, õ az.

Hali!
Az új dock-ban hol a bánatban keressem azt a tárolót ahol az outreach-nek szánt ingyen cuccost fel lehet szedni? Már bejártam az egész óbelevancot , de nem találom sehol, ráadásul az assigment nem is dobható el.

ja ja valami ilyesmit én is észre <#vigyor0>
Gundark 1 1
igen, valahogy jobb a kép, noha eddig is maxon játszottam.
Ma délután meg is lesz az elsõ leállás.Úgy látszik találtak bugot.

Igen ki, de most egyéb dolgom is van való életben.
ja ja csinált valamit nekem vissza állította médiumra utána húztam megint maxra mindent

hmm akkor csak jobb lett egy kicsit az is mert nem ilyen volt legalábbis nekem

bár az is lehet hogy anno valamit nem húztam fel maxra most meg igen 😊
RoboKutya78
Jelezte a játék az elején hogy feljavította a grafikát.Vagy maximálisra állította vissza.

nem tom nekem a grafika mintha kicsit másabb lenne bár lehet csak nálam <#vigyor5>
RoboKutya78
mi változott még mert én csak a space eart tatarozásról tudtam.

Van piac, a térkép déli részén. Nyomj egy M-t a térképhez, azon könnyebb megtalálni. (Nekem most már 5 perce tölt 92-93% között az új küldi után, így csak fejbõl tudom)

Buli volt ma a leállás elõtt is több instában is.

Jah, vagy úgy... próbafülke. Akkor azért nyitották rám az ajtót <#nyes>

Hogy ki vesz mk 12-es fehér cuccot? Most épp én 😊 Még nem döntöttem el, hogy belõle a kék vagy lila mk12-est vegyem-e, így kiegyeztem egy fehérben, úgy is olcsó volt. Most majd 3 hajót kell felfegyverezni, ideiglenesen jó ez 😊

Fabio Capello
három nagy ESD búcsúztató buli is volt tegnap 😛

RoboKutya78
Kolln látom kikészültél a küldött buildemtõl? Nem jeleztél vissza a véleményeddel.
azóta kiderült hogy maraságot beszéltem obeliskem és dayson hajóm sajna nincsen csak atrokx amit még használhat egy sci.feltettem egy shield repair unitot meg egy delta fightert a hangárba. A shield repairnek brutál hangja van😊 tõlem víz hangzik az egész terep ha stfen vagyok vele.

RoboKutya78
õõ😊

Az nem budi hanem próbafülke.<#vigyor5>
Mk12 fehér?megvagy veszve?Ki a halál faxa vesz exen MK12 fehér cuccot?

RoboKutya78
okés skacok számoljatok bele egy teljesen új állomást valamint 2 küldetést és pluszba stfet is kaptunk ha jól láttam úgy hogy ez nem egy kis ragtapasz volt😊 én már 3 napja csak töltögettem kilépések után én még így is legalább egy fél órát malmoztam a leállás alatt mire betöltött mindent😊
Jól látom hogy az új állomáson nincs piac 3 4 bankot találtam de piacot sehol. le kell menni akadémiára miatta?

De ilyen módon búcsúzni a régi ESD-tõl lehangoló látvány volt 😊

Mármint overpowered?

Én azt hiszem erre a hétre a maximumot kihoztam már a játékból, amikor sikerült vennem egy fehér mk 12-es phaser relayt 20k-ért <#taps> Bár van még pár kulcsom, amit még tartalékolok. De most már négy 50-es karaktert kell majd felszerelnem 😊

Mikor elõször beléptem este, a leresetelt grafikai beállításokkal egy Spectrum-jellegû játék fogadott 😞 De szerncsére sikerült visszaállítgatnom, így most már szebb, mint valaha. Csini lett az új hely. A legjobb az egészben, hogy sikerült végre egy budit is találnom, közvetlenül a kardassziai szabó mellett. <#vigyor5>

Sok ezerbõl,mindenki betankolt kulcsból mert az Undine hajó nagyon OP.

Nekem 247 MB jött le.

Höhö, egy perce sem léptem még be, de már négyen öten bontottak 8472-es hajót. :o Kíváncsi lennék, hány próbálkozásból :/

nos már megcsinálta szóval meg is nézem mibõl élünk <#nevetes1>
Az komoly :o
Én amikor elõször leszedtem a játékot két éve, akkor négy giga körül volt az egész játék, most csak az új évad több ennél 😄

Igaz, most nálam csak 2,5G-t szed le a múlt heti elõtöltésnek köszönhetõen, de én ráérek 😉

aaa 5 gigás frissítés ez durva vagy csak nálam akar ennyit letölteni?
Ja és egy órával hosszabb lesz a leállás,már 7 óra van kiírva 6 helyett.De szerintem sok dc lesz,még az utolsó napokban is voltak hibák tribblin.

Nekem nem kell sokat patchelni,fel járkáltam tribblire.

Hali!

kezdjétek el a patchelést, mert este 6-tól nem nagyon lesz rá esélyetek! Hacsak elõbb le nem rohadnak a szerverek! 😄
RoboKutya78
hát ezek a ruha skinek borzalmasak. <#ijedt>

Viszlát, régi ESD <#wave> Hiányozni fogsz <#rinya>

RoboKutya78
Mondjuk a Kazonoknak még bolygót se kellene kreálni ugyebár mivel õk ha jól tudom egy szétzüllött társoság hasonló beállítottságuak mint a hirogen kisebb kolóniákban tudnám elképzelni õket pl kolónia hajókat szórhatnának szét és ezeken élhetnének.

RoboKutya78
hm oké seson 9 az undi bulira épül oké. na de mikor jönnek a kazonok?
El tudnám képzelni õket egy játszható fajként😊 a kilngonk mellé pont passzolnának is😊

RoboKutya78
ahm jó lenne ha lenne angolom😊 köszi

Jaja, úgy tûnik.
A linket az elõbb lehagytam: klikk ide a fórumhoz.

RoboKutya78
azt hittem valami on off kapcsoló a bûnös de ezek szerint nem

RoboKutya78
hm akkor lehet hogy random csinálja a dolgot mert a fökarimnál egy idõben nem lehetett látni a fegyvert csak ha mozgott most meg látszik de csak nála. a többi 4 karinál eltûnik.

Jah, hogy úgy. Nálam is ezt csinálja, nem foglalkoztam vele, feature-nek vettem 😄

Most nézem, fórumba írják, hogy 'This is a known issue, but it's not a 100% repro so we're still trying to track down the exact cause. Thank you all for your reports.. Höhö, nem reprodukálható <#mf1>. Lehet, hogy kéne pár endgame tester is a játékhoz <#vigyor>

RoboKutya78
az oké ennek ellenére nem látom csak ha mozog a karakter

Szerintem a szerveren tárolja.

De a karakterlapodon van a fegyver mellett egy is kocka szem ikonnal, arra kell kattintani, hogy megjelenítse vagy elrejtse (ha nincs használatban). Hasonlóan a kit-ekhez.

RoboKutya78
Kérdés
Valaki nem tudja véletlenül hogy a játék hol tárolja a karakterek beállításait a játék
arra gondolok ugye hogy minden létrehozott karakter tulajdonságait csak tárolja valahol.
Konkrétan az zavar hogy nem látom a karaktereimen a fegyverüket a hátukon vagy oldalukon viszont némelyik karakteremen ott van.

RoboKutya78
valószínû.

De gondolom ez a szemcsi nélkül nem megy mi? <#conf>
RoboKutya78