Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos ismered a Traellus system satelita javítási napi küldit, ott nekem a 50-es sci-vel jön 2 galor és 3 dzsemhadarós (gyorsan beszélõ lekvárfõzõk) járgány, na igazán csak arra kel ügyelnem hogy eltereljem a figyelmét a mûhódról és ha ez sikerül akkor a többi már csak a ráncok elvarása.😊 Rá tudom õket "venni" hogy egymást tartsák ellenségnek.
2. Igen, tovább 3-al a fleeten.
3 kérdés😊):
1. Ha megszûnik az exchange-en vmelyik cuccom akkor kiírja hogy visszaadja nekem, de én nem kapok semmi tárgyat. Most akkor lenyúlta a szajrét?
2. Van összesen 21 assigment vállalási slottom. Ez bõvíthetõ valamiképpen?
3. Hova tûnhetett az új dock-ban az a láda amire a commodity bróker hivatkozik az "a good start" elnevezésü küldiben (nem is nagyon ragaszkodnék ehhez a kûldihez de nem tudom eldobni mert e drop lehetõség le van tíltva, az ilyen eseteket hogyan lehetne lekezelni?)
Gundark mesternek: a fed karim sci és szvsz. szuper szakma, olyan érzésem van mint a fantasykban a boszorkánymester fillingje, az alrendszer kiiktatás jó cucc de igazán az energia lopás, a szingularitásos sebzések és kikötések meg a vírus és nanit fertõzések a tutik, a scanelõs meg az analizálós lehetõségekrõl nem is beszélve a fotonikus flotta a megfelelõ treat-tel spécizve óriási akár nekimehetsz a borg-nak egyedül (na jó ez egy kissé túlzás volt😊).. Úgy érzem a sci kari kicsit kötve van a fed. frakcióhoz a hajó kiválasztási lehetõségek miatt.
Egyébként szép lett az állomás meg a dokk.
http://www.kephost.com/images4/2014/4/28/a1_2014_4_28_ck0nwo0uh5.png
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
És tegnap is volt aki meg köszönte hun cseten hogy szóltam,mert valami értékes doff is esett neki meg jó konzol is.Bezzeg nekem mindig torpedó konzol.<#kuss>#kuss>
Hét kilenced ruhája nem túl jól sikerült sajna.Nekem is megvan.Szerezd be a Tos bundle-t az jobb.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

vagy felmész a tribli szerverre és mielõtt beskillezed a karakteredet átmásolod oda csak a kipróbálás gáz kell hozzá emberke aki leteszteli veled.
Kezdem megkedvelni a klingonokat 😊 érdekes egy népség.
Köszönöm!
Bogarat vennék dobozában.
Nem EC csak készpénz.
Privátban várom ha van valakinek eladó.
Eddig tényleg minimális leállás volt az S9 megjelenése óta és ez a sezon tényleg hatalmas változásokat hozott a bázis profiltól kezdve a grafika beállítások át szervezéséig minden volt itt.
Talán hasonló léptékû banzáj volt a fre4play átállásnál.
Öszvissz 1 ruha van klingonoknak,egy S7-es bugnak hála fel lehet venni klingonnal is a fedes off duty és egyéb ruhákat.De az sem sok.És nem mindegyik fedes off duty vagy ünneplõ ruha hiba mentes klingon karikon,például vedek robe-tól a kariknak eltünik a lába.<#nyes>#nyes>
STO Wiki:
---
For the 4th Anniversary of Star Trek Online, additional statistics were released: ❤️>3>:
3.2 million existing player characters
10 million starships in service
300 playable starships to command
2.8 million reputation projects completed
75.8 million duty officers in service
21,500 fleets in service
---
mert igen nem tudok hasonlót se csinálni nem vagyok se grafikus se programozó
csak bosszantó a dolog hogy még 2 év játék után is van olyan hiba a játékba ami akkor is volt mikor elkezdtem pl. földi küldiken vagy foundryn a dofjaim rendszeresen beakadnak tereptárgyakba vagy egyszerûen belemegy a falba de kijönni nem tud vagy a legjobb mikor úgy transzportál le hogy 2 eleve a falba köt ki
nekem konkrétan az alapvetõ hibákkal vannak gondjaim amiket simán lehetne orvosolni de valahogy sose sikerül
Ja és bocsi ha ezekkel megbántottam valakit nem szándékos volt