Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még a sci-hez:
Biztos ismered a Traellus system satelita javítási napi küldit, ott nekem a 50-es sci-vel jön 2 galor és 3 dzsemhadarós (gyorsan beszélõ lekvárfõzõk) járgány, na igazán csak arra kel ügyelnem hogy eltereljem a figyelmét a mûhódról és ha ez sikerül akkor a többi már csak a ráncok elvarása.😊 Rá tudom õket "venni" hogy egymást tartsák ellenségnek.

Agamemnon
1. Keress egy postaládát, csak ott tudod kivenni a visszaküldött cuccokat.
2. Igen, tovább 3-al a fleeten.

Hali!
3 kérdés😊):
1. Ha megszûnik az exchange-en vmelyik cuccom akkor kiírja hogy visszaadja nekem, de én nem kapok semmi tárgyat. Most akkor lenyúlta a szajrét?
2. Van összesen 21 assigment vállalási slottom. Ez bõvíthetõ valamiképpen?
3. Hova tûnhetett az új dock-ban az a láda amire a commodity bróker hivatkozik az "a good start" elnevezésü küldiben (nem is nagyon ragaszkodnék ehhez a kûldihez de nem tudom eldobni mert e drop lehetõség le van tíltva, az ilyen eseteket hogyan lehetne lekezelni?)

Gundark mesternek: a fed karim sci és szvsz. szuper szakma, olyan érzésem van mint a fantasykban a boszorkánymester fillingje, az alrendszer kiiktatás jó cucc de igazán az energia lopás, a szingularitásos sebzések és kikötések meg a vírus és nanit fertõzések a tutik, a scanelõs meg az analizálós lehetõségekrõl nem is beszélve a fotonikus flotta a megfelelõ treat-tel spécizve óriási akár nekimehetsz a borg-nak egyedül (na jó ez egy kissé túlzás volt😊).. Úgy érzem a sci kari kicsit kötve van a fed. frakcióhoz a hajó kiválasztási lehetõségek miatt.

Gundark 1 1
A sci karaktereknél mennyire mûködik az alrendszerekre való célzás? pl egy Voyager osztályú hajónak van esélye egy JemHadar csatahajó ellen? milyen képességeket lehet fejleszteni/vannak amikkel pl sok támadó ellenfelet zúzhatnak? Még nem cserélném el a cirkálómat és az eng karimat de esetleg kipróbálnám.
Egyébként szép lett az állomás meg a dokk.
ez eddig így volt azon az stf-n 3x haltam meg emiatt és mind a 3x láthatatlanul spannoltam vissza <#confused>
Ez már ezer éve bent van.Ha meghalsz elmúlik.

ja igen azt nem írtam mi ugyanis eltûnt a hajóm
na egy újabb takaros grafikai bug

http://www.kephost.com/images4/2014/4/28/a1_2014_4_28_ck0nwo0uh5.png
Igen erre gondoltam,most ad Mk12 konzolt is.Nem mindig de jó eséllyel,igaz nekem még amikor esett boxból mindig dobott konzolt is.És van benne jó pár doff.Undine lock boxból esik most.

Bár végül is mindegy, túl drága cucc ez nekem 😉 Úgyse jön be 😄

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Ha meg szabad kérdezni, Plata, erre gondoltál: Reinforcements Duty Officer Pack? Köszi 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Bár még a vacak torpedó konzolokat is fel lehet rakni minimum 1 misiért.

Konkrétan nem az volt a gondja hogy drága,hanem az hogy rossz doff packot nyitott,és abban nem volt semmi,csak doff,és ezért fogta rám hogy hazudok,nekem eddig mindegyikben volt konzol.<#idiota>
És tegnap is volt aki meg köszönte hun cseten hogy szóltam,mert valami értékes doff is esett neki meg jó konzol is.Bezzeg nekem mindig torpedó konzol.<#kuss>

Lockboxból esik az a doff pack most, rendes nagy, bónusz jutalommal, mikor platac szólt róla, még 1 millió volt exchangen, annyit a belõle kapott doffok eladásával vissza lehetett hozni, plusz az esély egy konzolra.
Amúgy gondolom azért mentek szembe veled mert nincs értelme rengeteg zenért random konzolra hajtani amikor egy fontosabbat leszámítva mind kivehetõ a flottából,és jobbak , de ez már szemléletbeli különbség , kár ezen vitatkozni.
Különösebben nem foglalkoztam vele,mert általában ha b flottás vitát kezd inkább rá hagyom.Ha meg hülye hogy figyeljen és azt vegyen amit mondok,az a saját baja.

Ez most nem a személyeskedésrõl szól , szerintem itt fogjuk meg a témát , mert az én is mondtam te is mondtam õ is látta mind láttuk , de persze én ...stb . szintû baromságok a dedós szintet súrolják.
Tudom,észrevettem a héten,mikor hun cseten szóltam mindenkinek hogy vegyen reinf doff packot aki tud mert mk12 konzol esik belõle,meg sok doff,az egyik tagotok leugatott hogy ne etessem õket mert hazudok,õ nyitott és nem esett belõle csak fehér doff,de mint ki derült nem is olyat nyitott mint amit mondtam.Érdekes módon mások meg meg köszönték hogy szóltam,és jól is jártak vele.

Én csak azt mondtam amit halottam, amirõl tájékoztattak, semmi személyeskedés, sajnálom ha ezt úgy értelmezted hogy nincs mire nagy arcunknak lenni , mert sajnos van.
Nem tudom hogy nagy probléma lenne nálunk az FC kérdés,állandóan van berakva special.És a doffos is fel szokott töltõdni,ha más nem én rakom be kis doffos karival.Arról meg nem is hallottam hogy a HGF töltené fel a Bos-t dilivel,azt hittem amekkora arcotok van már rég végeztetek a bázissal.<#whatever>

Hali , azért írok mert nemrégiben halottam egy problémáról ami az olyan flottákat érinti ahol már minden project ki van húzva, és nem tudnak fleet creditet termelni. Én erre a következõt javaslom: a dilit a kulcson(Promo pack 7 milla!! ) keresztül EC-vé lehet tenni, az EC-t pedig az exchangen keresztül Doff-á ( mert ugye mindig ez halad a leglassabban, érthetõ hogy a doff-ok miatt beragad a project ) és az így létrejött a províziót méltányos árért lehet a lemaradt flották tagjai szívesen megveszik. PL Kolln is sokat segített nekünk , mert amikor kiderült hogy nekem kéne flottás Intrepid akkor egy kulcsért szívesen adott províziót ( én adtam kettõt mert nagyon örültem és volt EC-m ), Endoso cimborám is kapott tõle províziót egy fleet modulért (ami ugye azért nem ki pénz fõleg doffra, átszámolva , símán beindulhat tõle egy két beakadt project ) Ja és még annyi hogy sajnálom hogyha a viselkedésem miatt magakadt az a dolog hogy a HGF dilivel töltené fel a BoS elakadt projectjeit , ezúton is szeretnék elnézést kérni Kolln-tól ha kicsit modortalan voltam vele TS-en.
Nem tudom,nem szoktam foundryzni,pénzt doffozással keresek általában.Meg kell vátnod hogy a foundry küldetés készítõje újra csinálja a küldit,mert amíg a régi a küldi nem fog mûködni,mert eltûnt az a hely ahol kezdeni kell.

Skacok az új Fundry küldi hol tudom elkezdeni mert a régi ESD-n tudtam de az újon nem találom! <#confused>
A nyitott Sierra is egyszerû,de mégis nagyon klassz.Nekem az egyik kedvencem.

Épp azért jó, mert egyszerû 😊
Tailornál néztem de nem láttam benne sok fantáziát.Roma kariknak is van tos ruhám.A romulányok ruhája jól néz ki,de a pasik fejese röhejes,olyan mintha bili lenne a fejükön.

Mellékest most már minden event dob Neural procit vagy hasonlót, de fixen 1-et, ezért csökkentették 3 darabra az 1000 dilis upgrade projekt költségét.
A Secion 31 ruhák jól néznek ki! 😛 Nekem mindegyik karin, kivéve a romcsit az az alap! 😄
Tos vagy Mirror ruhák,Bajoran meg Counselor és T'Pol ruha is nagyon jók.De a racing meg a Section 31 nem nagy szám.Ami még nagyon jó az az Open Sierra.

Ja Feminine.Eltévesztettem egy bötût.Kár hogy nincs szerkesztés,sokszor úgy írok hogy nem is figyelek oda.

Állítsd át Feminime-re úgy aranyosabb,ez a seductive túl kurvás.<#idiota>
Hét kilenced ruhája nem túl jól sikerült sajna.Nekem is megvan.Szerezd be a Tos bundle-t az jobb.

RoboKutya78
következõ ruci vagy a racer vagy a 37 sekciós ruci lesz.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
bakker tényleg én majom 😊 hülye collector szenvedély jött rám a rucikat illetõen nem bírtam várni bezsákoltam seven ruciját 😊

Tévedsz,május elsején érdemes beváltani,mert az event miatt 2k dilit ad.

RoboKutya78
csökkentették a nanite processzorok mennyiségét dilitium beváltásnál 5 helyett jelenleg csak 3 at kér 1000 dilitiumért cserébe hoppá 😊 most érdemes beváltani ha valaki halmozta õket.

RoboKutya78
Ezért kell jól megrágni a skillezés témáját.
vagy felmész a tribli szerverre és mielõtt beskillezed a karakteredet átmásolod oda csak a kipróbálás gáz kell hozzá emberke aki leteszteli veled.

RoboKutya78
ja nem 550 zen ha igaz

RoboKutya78
😊 Zen kérdése az egész😊 500 zent össze szedel és megkeresed a skillezõ karaktert.

Gundark 1 1
Még egy kérdés. Hogyan lehet újra skillezni a karakteremet? Nem csinálnék nagy változtatásokat, de ez gondolom esetünkben mindegy 😊 (Fed eng)

Kezdem megkedvelni a klingonokat 😊 érdekes egy népség.

Köszönöm!
Van, a többit privátban itt vagy sto-ban.
Ott is tartom a vasat a tûzben, hátha van valakinek.
RoboKutya78
javaslom a prohardveres srácokat õk igazi gyûjtõk és talán van kedvük megszabadulni pár ízeltlábútól😊

Üdv srácok!!!!

Bogarat vennék dobozában.

Nem EC csak készpénz.

Privátban várom ha van valakinek eladó.
RoboKutya78
A klingonok tényleg pucérak ezen a területen 😊 Bár sok változtatást nem tudom lehet e tenni eme területen.

RoboKutya78
Egyet értek !!
Eddig tényleg minimális leállás volt az S9 megjelenése óta és ez a sezon tényleg hatalmas változásokat hozott a bázis profiltól kezdve a grafika beállítások át szervezéséig minden volt itt.
Talán hasonló léptékû banzáj volt a fre4play átállásnál.

Sto wiki nálam halott,de mikor raknak már be klingonoknak új ruhákat?
Öszvissz 1 ruha van klingonoknak,egy S7-es bugnak hála fel lehet venni klingonnal is a fedes off duty és egyéb ruhákat.De az sem sok.És nem mindegyik fedes off duty vagy ünneplõ ruha hiba mentes klingon karikon,például vedek robe-tól a kariknak eltünik a lába.<#nyes>

Pontos számokat Én sem tudom, de volt pár hónappal ezelõtt, a Cryptic statisztikát mutatott, hogy hány karakter van a játékban létrehozva, hány hajó, stb.

STO Wiki:

---
For the 4th Anniversary of Star Trek Online, additional statistics were released: ❤️>:

3.2 million existing player characters
10 million starships in service
300 playable starships to command
2.8 million reputation projects completed
75.8 million duty officers in service
21,500 fleets in service
---
Nem bántottál meg senkit, abban igazad van, hogy vannak alapvetõ hibák, mindig is lesznek, tökéletes játék nincs. 😊
nos ne érts félre nem szidni akartam a játékot sem a fejlesztõket mert szeretem a gamet meg játszani is szeretek vele
mert igen nem tudok hasonlót se csinálni nem vagyok se grafikus se programozó
csak bosszantó a dolog hogy még 2 év játék után is van olyan hiba a játékba ami akkor is volt mikor elkezdtem pl. földi küldiken vagy foundryn a dofjaim rendszeresen beakadnak tereptárgyakba vagy egyszerûen belemegy a falba de kijönni nem tud vagy a legjobb mikor úgy transzportál le hogy 2 eleve a falba köt ki
nekem konkrétan az alapvetõ hibákkal vannak gondjaim amiket simán lehetne orvosolni de valahogy sose sikerül
Ja és bocsi ha ezekkel megbántottam valakit nem szándékos volt