Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most bezsákoltam a 31 sekcion rucit.
seven alsóval vegyítve nem rossz látvány.
érdekes hogy egyiknél se lehet matt vagy fényes verziót állítani csak fényes cucc van hozzá.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De úgy tartja a mondás kinek a pap kinek a papné!
Én speciel a lányát díjazom! <#idiota>#idiota>

Hova fejlõdik ez a játék istenem. Hiába Oroszok.
Skacok mivel puffogtat ez a csóka?

Milyen vízfoltos grafikára gondolsz? Amikor fehér fényes foltok látszódnak a textúrák helyett?
Sajna bekrepált a vga karim a pcmben és rákényszerültem a Notim használatára.
Egy Nvidia geforce 310 es nem alaplapi kártya van bent és ehez kellene valami értelmes beállítás
Illetve megint elfelejtettem hogy a túróban lehet kikapcsolni ezt a vízfoltos grafikát.Nem is tudom miért ragaszkodik ehhez a módhoz a játék.
Az ûrben meg tudom változtatni az active dutyban levõ doffokat, s meg is jegyzi azokat, ha elmentem loadout-ként. De ott is az azonos doff-okból csak egyet lehet hozzáadni. S ha lemegyek a felszínre, akkor automatikusan visszaállítja a már felülírt S9 elõtti összeállítást.
<#wow1>#wow1>
De köszi, akkor nem strapálom magam túl 😊
A rewardok miatt gondoltam újrajátszani: van egy tac/eng/sci kit (mindegyik a megfelelõ szakmás kapitánynak), van két trait, s van egy tac konzol. Ez így elvben négy.
Vagy ezek nem érnek semmit, nem éri meg ismételni a küldetést?
Így Surface Tension csak délután háromig featured mission. Valaki tudja, hogy utána mi marad meg reward-ként? Hogy a hátralevõ összesen egy vagy két menetet úgy vigyem végig. Köszönöm.
ki kell fejlesztened a t5 öt és a x es vagy XI es ruhaszettet kell összeszedni vagy tévedek?
Mer azt olvastam jó cucc csak azért gondolkodok benne megszerezem!
Nem tudom mennyire igaz ez de meglátjuk! <#nevetes1>#nevetes1>
Nukara ruházatot hol lehet szerezni?
Hát nem mostanában veszek az biztos!
Amúgy nincs Ac--n kívül ahonnan meg lehet szerezni?
Három klingon sci karim van,az elsõ Kar'Fi battle carriert használ,két darab elite orion slaver hangárral.Ez a kari volt a negyedik karakterem.Lopó karinak épült hogy lopjon nekem sok sok dilithiumot,ezt csodásan meg tette,annyit lopott nekem hogy sok sok klingon hajót vettem belõle.De S7-el a lopást is elbaszták.Azóta elég random a lopás.
A második klingon sci karim egy alien sci,egy Fleet varanus support vessellel. Ez a karim az elsõ és utolsó support vagy híler karim.A hajóját nagyon szeretem.Megvan rajta az összes support universal konzol.Támadó és híler hajónak is kiváló.A konzolja meg nagyon jó.Ha jól emlékszem 20 másodpercenként le tud tenni egy repair platformot,ha csapattag a közelébe megy a platform rá rak 2-3 néha több repair probe-ot.Elég jól hílelnek,platform mellett van még aceton assimilator konzol és barrier generator.Amivel még Donatrát is kiröhögöm thalaronjával.
A harmadik klingon egy romulán,neki Tulwar dreadnought hajója van.