Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem, onnan jövök, sajna nincs ott az eladó :/ Most meg már szerver sincs 😄

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Passz,nézd meg szerintem.

A risai madarak beváltását végül megcsinálták, vagy elfejtették?

De vigyázz hogy hogy osztod el,ha elbaszod a skill kiosztást akkor a karid nem lesz túl jó.

Ja és Garaboncias neven vagyok online jöhetne egy inv magyar klanba
Rehát csak osszak el többet és kész?
Ki is kell maxolni itt ott vagy csak elegendő pontot kell lerakni?
ne agódj engem állandóan ledobál a szerver most meg már karakter se tudok váltani se ki log-olni! <#falbav> <#falbav>
gratula cryptic tier 6-s hajó meg hatvanas szint nagyon kell de hogy egy kibaszott szervert ami még esetleg működik is az nem <#falbav>
hibák melyektől néha falra mászol ne aggódj mert soha nem lesz javítva csak arra figyelj hogy jó sok zent vegyél <#mf1>
ezt a játékot is kezdi már megfertőzni a piaci bürokrácia
sajnálatos<#szomoru2>
Minden szinten megvan adva mennyi skill pontot kell elkölteni.Ha nem költesz el az első szinten semmit akkor a következő rész nem elérhető.

Valaki vágja miért nem tudok skillpontokat lerakni?
suboommander a titulusom. Szóval t3 as karakter 20 as szinten es csak az 1. szintű kepésségeket tudom fejleszteni és van 60 k skillpontom
értem az így is egy nemkem naponta 😊
Nem,20 óránként egyet.<#vigyor5>

egy nap csak egy kristályt ad karakterenként?
Nekem ma már a hetedik is meglesz.<#nyes>
Vagy nyolcadik?<#confused>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.23. 12:04:01

Szerintem elromlott a keresőd exen,560 ezerért is lehet venni téli ruhát,barna rövidet.
Az event már két napja tart,a régit lehet folytatni.
Téli ruhából nekem is van még rengeteg.De várok vele,hátha s10 miatt a piac jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.23. 12:02:56

Gundark 1 1
A kristályos event már tart. Ma szerzem meg a 3. kristályt. Szept 11ig tart.
RoboKutya78
Hurrá
Remélem most aratok a téli rucikkal a barna rövid most csak 5 milla beraktam vagy egy tucatot😊
A kristály lényes buli mikor kezdődik? szeptember 11?
Vajh lehet folytatni az eventet vagy ezt is lenullázzák?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Na végre haza értem,megnéztem neten de a kristály event max szintű event.A hírekben ti is megnézhetitek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/7001413-crystalline-entity-event

Viszont nagyon jó event,rengeteg markot ad,50 ezer dilit és lila speckó doffot.Ha 12 karival kiszedem akkor az 600 000 dili,plusz ami kristályon esik,asszem 960 dilit kapunk 1 elite kristályért,az 14x12x960.Elég jól járok ha sikerül megcsinálni,lesz egy kis dilim új hajókra.

Nem tudom én 12 vagy 13 karival csinálom,csak 1 nem 50-es karim van,azzal meg nem néztem.Többi mind 50.

Az az adott eventtől függ, az utóbbi időben vagy 10-es vagy 50-es szint kellett. Itt, a kristálylényesnél is 50 lesz szvsz, mert a 18-as karakteremnek nem ajánlja fel a pve queue a küldetést.

Az epizódban lévő obelisk nem az ami a játékban van,én is kezdtem egy karit azzal a tervel hogy adv obelisket adok neki és hú de jó lesz.Felhúztam a karit és megkapta az obelixet,ami egy rakás szar,azóta nem is játszom a karival,csak ritkán,és az obelixet dobtam a picsába.<#buck>
Carrier hajókhoz a hangárokat dilithiumért kell venni,vagy ec-ért,de a sima pet lószart sem ér,advanced hangár 29-32k dili,az elite ami a legtáposabb 45k dili 100k fc.

Gundark 1 1
Szokás szerint csak egy kérdés Herr Plata 😊 Obelisk carrier? Az epizódok alatt egyszer lehet menni vele. Akkor nem volt rossz, persze az akkori hajóhoz képest. Milyen vas? A hordókhoz külön kell venni a vadászokat?
Eventet nem tudom,de zen accountra.

És gondolom akkor a zen az accountra van. És az eventeket csak maxos karival lehet csinálni?
Utoljára szerkesztette: voros12, 2014.08.22. 21:55:19
Lehet igen,naponta 1 karakterrel 8000 dilithiumot tudsz finomítani,a dilithiumot át tudod váltani zenre.Jelenleg 1 zen 167 dilithium.Dilithiumot rengeteg módon tudsz szerezni,jelenleg épp kristály event van,ez 1 karinak 50 ezer dilithiumot ad,én 12 karival csinálom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.22. 21:49:45

Lenne egy olyan kérdésem ,hogy láttam, hogy itt ZEN a fizetőeszköz a store-ba. Azt lehet valahogy szerezni, vagy csak fizetés által?
EVE online Hardcore,a STO meg nagyon nem,bármit elérhetsz szinte F2P accountal is.EVE fizetős,és ha fel akarsz zárkózni a többiekhez akkor sok sok hónapot kell gürcölnöd.És elvesztheted mindened egy pillanat alatt.

Ja az nem para. Csak lássuk meg megéri e vagy ennyi erővel mehetek EvE online z ni XD
Köszi a választ
Phaser
Gundark 1 1
Akkor már csak egy kérdés, nézek több phased biomattert, van neki direkt konzolja, vagy a fézeresek kellenek neki?
http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/3026713

mindenhol van plusz tartalom, senki nem fog azért dolgozni, hogy Te munka után ingyen szórakozhass.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.08.22. 13:11:38
Tehát itt is van olyan h premium?
Tehát egyszer befizettél és utána jön a plusz tartalom?
Mik ezek a plusz tartalmak?
Klingon flotta 2 magyar van, a nevüket ne kérdezd, nem igazán van aktivitás egyikben sem, a többség inkább csak feddel játszik.
Romulán flotta nem létezik, a romulánok csak játszható karakterek saját spéci hajókkal, de ugyan úgy fed vagy kdf oldalra állnak mint szövetséges, és abba a flottába is lépnek be.

Account bankot onnantól tudod használni, ha előfizettél legalább 1x a játékra, vagy megvetted zen store-ban.
Köszi, akkor inkább megy így csomagolva a piacra, a bontásban nekem nincs szerencsém. A repus dobozokból is legtöbbször használhatatlan cuccok estek. Hátha megint olyanja lesz a kedvenc vásárlómnak 😄

az Acount bankomat mikortol tudom hasznalni?
Van esetleg Klingon vagy romulan flotta ?
A Phasert sokan inkább a sorozatok - filmek miatt használják, maga a phaser proc kb semmit nem ér pve-n, kapu vagy tac kocka fegyverzetét kikapcsolod pár secre, észre sem veszed, ritkán lő, de akkor nagyot, pajzsát kikapcsolod, szinte azonnal lent van mindennek a pajzsa az első pár lövés után, a hull a nagy, azt tart ideig szétlőni, nem veszed észre, engine-t, a legtöbb target alig mozog vagy nem mozog, aux, nem healeli magát szinte semmi, felesleges a phaser proc pve-re, pvp-n oké.
Ha phasert akarsz, akkor ott az új Phased Biomatter ami a Xindi boxokkal jött, nekem az van a főkarin, tökéletes pve fegyver, területi sebzést ad a proc.

Phased Biomattert, Disruptort, Plasmát (Threat Scalling erősítő konzolokkal) használok elsősorban, ezek jók, a többit nem azért használom, mert jó, hanem mert az illik a hajóhoz.
Gundark 1 1
Akkor kipróbálom köszönöm. Te milyen fegyverekre esküszöl? 😊 Ahogy láttam sokat (talán Kolln is) a fézerekre, a alrendszer kiütés miatt. Nekem a plazmák jöttek be. Bár ahogy nézem vannak plazma diszruptorok is 😊
Gundark, első nekifutásra azt mondanám, hogy nem valami jók, de miután a nowin-es gyerek is azt használta amikor 2-en tolták le no wint, passzolom.
Gunji, az egy mini lockbox a lockboxban, eladhatod magát az elachi fegyver packot 2-3 millióért, vagy kinyithatod, és eshet belőle kb ennyit érő fegyver, eshet belőle 20-30-50 milliós fegyver, bár erre igen kevés az esélyed, és igen komoly esélyed van arra, hogy csak valami százezres ground fegyver lesz, kb fele - fele arányban dobál földi és űr fegyvereket, de a földik semmit nem érnek szinte, hacsak valami nagy mázlival ki nem fogsz egy jobb félét xii-est jó szorzókkal.
Gundark 1 1
A bio mulekuláris fegyverek jók? Most kaptam egy XII-es zöld dualt. Felbiggyesztettem előre 😊 De a romulán plazmáktól nem válnék meg ha nem annyira jók. Ez a sugárzás mint mellékhatás nem hangzik rosszul.
Én rád írtam,de nem válaszoltál.

Hát én azt hiszem hanyagolom az STO-t mára, a leállás óta három percente dobál le a szerver 😞 A héten egy másik topikban nagyon dicsértem. Lehet, h kár volt 😄

Ezt bontani vagy eladni jobb?

Jön hawer szoval mindjart attreggelek Garaboncias karakteremre
A klingon Kampec sem lehet (K'mpec)?

Jó,mindjárt rád keresek,csak most épp hivatalos ügyet intézek,de pár perc és saját accountal fogok játszani.

Na akkor ha mehet a menet akkor kerek egy invet MocskosGazember névre . Most is online.
Vagy mondjátok kit keressek
Azóta már rég megváltozott,nem épp az előnyére.

8 éve volt utoljára dolgom a wow -al, már nem emlékszem milyen.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Ez inkább olyan lesz mint a WOW talent fája.

Az új dev blog -ban írtak szerint ilyen diablo 3 féle paragon pont elosztogatós rendszert akarnak az új kiegban bevezetni?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD