Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Kieg: A flottázáshoz én nem értek, csak ennyit szeretnék kérdezni, hogy a youtube-on láttam az Alfa Direktívát is, mint magyar flottát. Őket mennyire ismeritek, mennyire ajánlhatók?
A craftoláshoz szeretnék két kérdést feltenni:
- A régi tervrajzok (schematic) jók még valamire?
- A kitekből is lesz mk xiv-es? Most cseréltem volna le a régi mk x-eseket (illetve van még egy mk v is) az újfajta mk xi-re, de ha októberben lesz új ezekből is, akkor nem veszek most semmit, mert annyival nem jobbak.
Köszi 😄
De ha már chat, akkor említsük meg, hogy a magyar chatihoz a /channel_join hun paranccsal lehet csatlakozni.
A craftolásnál még két dolgot emelnék ki: az egyik, hogy a DOFF-ok (duty officerek) a 11-es szinttől érhetők el (kapunk majd egy küldetést ehhez, pár doff-al együtt), illetve a másik, hogy a craftolás csak a 15-ös szinttől érhető el (s kapunk egy csomó segítő doff-ot hozzá), akkortól lehet fejleszteni a craftos (R&D-nek hívják újabban) képességeinket. Ezt pár hete mindenki újrakezdte, így senki nincs lemaradva annyira <#integet2>#integet2>

Régen egy óra alatt fel tudtad húzni maximumra,most minimum egy hónap.Igaz mostmár brutális cuccokat lehet készíteni,de az elkészítése is nehezebb lett sokkal.
Szerintem egy jó magyar flottával jobban jár mint honlapokkal,komolyabb flottát keress,nem sokat találsz magyarból,mert a legtöbb elég idióta.Őszintén szólva két magyar flottát mertem volna ajánlani az UHF és a HGF flottát,de UHF nem tom él-e még.Többi flottával nem jársz túl jól.
Igen sajnos én a star trek világában egyáltalán nem vagyok jártas, viszont a játék nagyon tetszik. Így 3 óra után már jobban átlátom a dolgokat. De ha még bármi kérdésem van feltétlen írok.
(Nekem sokat segített, hogy ismertem a tévés és mozis filmeket és sorozatokat, valamint a 'kvázi elődöt': a Star Trek Bridge Commander című játékot.)
De kérdezz nyugodtan, biztosan tudunk rá válaszolni <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.08.21. 00:23:26
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 22:19:41
Mondjuk soha nem gondoltam volna, hogy lesz borg konzolom stf-k nélkül. Így legalább már érdemesebb oda is benézni.
De legalább most már tudok kockát is robbantani 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.08.20. 21:41:49
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 21:27:55
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 20:27:01
Apropó dilithium. A flottás hajó vásárlás fog változni? Most arra gondolok hogy érdemes e (az árfolyamot most hagyjuk) fleet modult vennem, vagy csak gyűjtsem a dilit és nézzük meg mi lesz? Persze gondolom a tier 6osokhoz kell majd 6-7 darab.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
F2P -sek (köztük én is) kimaradnak megint egy darabig.
@DarkBlade: és látszik is valami új dolog, vagy ez még csak előtelepítés, s nem aktív semmi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 13:08:57
Az egy milliós finomítás elméletileg megoldható, ha előfizus az acc, akkor belépéskor automatikusan finomít (legalábbis így olvastam), de hát akkor is 125 karakterbe be kell logolni, ami broááf, meg nem is tudom, hogy hány karakter lehet egy accon belül.
De megszüntették az stf-en való végtelen contra farmolásának a lehetőségét.És a contrázást kétszer nerfelték.,eredetileg contra küldi 2 óráig tartott és 3 contra kellett hozzá.
Két érdemes dolog vétette magát észre a péhán: az egyik, hogy a contrabandos farmolás megszüntetéséről csicseregnek (hát, nem leszek milliárdos <#violent>#violent> cryptic), illetve hogy valaki valami ilyesmit ír, hogy a Crypticnél pénzéhesebb játékcéggel nem találkozott, nos hát akkor javaslom az EA/BW párost a figyelmébe 😄 <#bee1>#bee1>
Kickstarter project:
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
És ebből lesz a pénzem,mert mint mondtam,lusta vagyok.
Legalább is a pénz szerzéshez,ebből keresem meg a pénzecském.A flotta hajón felvett küldikkel jó esetben keresek 50-60 millát.Doffos karival szerzett cuccokat régen irtózatosan jó áron adtam,de most az is leromlott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.18. 14:19:08
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Én nem vagyok egy nagy pénz guru,meg lusta is vagyok,de tegnap vettem 180-ért hajót.És amikor kijött az új box akkor basztam el kb ugyanennyit lock box kulcsra.Meg az első karimnak,úgy értve első hogy ő volt a legelső,csináltam egy kitet olyan 10-en valahány misiből.Meg egyéb hülyeségekre elbasztam pár millát.
Asszem nincs is igazán első számú karim.Fed oldalon a temporalos vulkáni karik állnak legközelebb a szívemhez,klingon oldalon meg még több kedvenc van.Tíz klingon közül csak egy nincs rendesen felszerelve,neki csak aegis szettje van és bortas pack,Fed oldalon is van három karim aminek nincs repus szettje,obelixes sci karinak,mert az obelix kurva nagy csalódás volt,és a karit azóta hanyagolom kicsit,imperialos enginek is csak aegis van,mert ő ground kari,és a didi retrós enginek is csak aegis szett van,de neki azért mert a didi retróra fölös a repus szett,mivel olyan tápos hogy nem kell neki.De az összes többi karinak van rendes szett egyéb szarság.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 19:53:46
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
De ki tudja, hol a vége, s hogy mennyire fog ez még visszaütni a játékra.
HGF nélkül valszeg fele ennyi hajóm se lenne,meg karim se.Sok segítséget és út mutatást kaptam.No meg segített a flotta dili és ec szerzésben is.
Most jöttem haza,mindjárt felmegyek,írj rám ha érdekel.Kilépni pedig a flotta fülön a saját nevedre kattintva tudsz.
A resonance-ról meg a SFportalon olvastam.
Resonance egy balfasz flotta,sokra velük sem mész,vagy inkább semmire.
HGF-ben sok építeni való már nincs,mert minden full ezeréve,de fleet creditet tudsz szerezni mert állandóan futnak specialok,amikbe csak fleet mark kell vagy egyéb baromság.
Resonance nevü flottáról azt lehet tudni hogy van jó spam botjuk,amivel teleszemetelik az összes létező fórumot időnként,hogy ők a legnagyobb magyar flotta,meg hasonlók,de igazából kb 3 főből áll az aktív tagságuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.15. 12:12:10
Én mint tudjátok, amatőr vagyok, egy karakterrel játszom, azzal gyűjtögetek, napi max fél, egy óra amit tudok szánni sajna a játékra.
A jelenlegi flottámban nagyon kedves emberek vannak, de nem megy semerre az egész. A Resonance-ról tudtok valamit? Mert a Hussars Guardian Force-hoz kevés vagyok 😊