Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A rémuszi alamuszi és randa,breen dettó,lekvár se nagyszám,a zenes megen randa.

Ezt most kinek írtad? <#whatever>
Van négy dísz boffom földre, a rémuszi, a borg zenes, a breen, meg a jemhadar. Plusz hely már van nyitva, ott tartom a hajóra való, crit bónuszos romuluszi tiszteket. Szal az már tényleg kicsit luxus lenne... Majd ha nagyon nem tudok mit kezdeni a zennel... 😛 Egyelõre pihen tárgyként. 😊

Vegyél boff hely növelõt és rakd be dísznek.

Bár ahogy nézem, ennek sincs space traitje, a földi bandám meg tele van spéci boffokkal, szal igazából nem is kell. 😛

Tényleg ott van, köszi. Egyrészt ott nem kerestem, másrészt akkora rendet tartok az invben, hogy nem tûnt fel. 😛

lenne egy kérdésem melyik az a consol vagy képesség ami csökkenti a cruiser típusú hajók sodródását?
ha tele a station rész nekem mindig inventoriba kerül.
Passz.Nézd meg overflow bag fülnél esetleg.

Megcsináltam a dyson reput, kaptam egy voth boffot, nem fért be, mondtam neki, hogy not now. Most nincs a stations fülnél a listában. Bebuktam õt örökre? Mit tud egyáltalán?

hmm én is toltam azt egy ideig még fenn is van a gépen asszem 😊
Sima napi fejvadász küldi nem kihívás,de a heti Kingpin már jó kihívás.

ja vágom <#nyes>
Jaaa,háát bounty broker hét van,és cuki copfos miraluka fejvadászommal csináltam a küldiket Sw Tor-ban.<#banplz>

hát ez "heti és napi fejvadász küldit"
Mi micsoda?

ja az micsoda ? <#wilting>
Az micsoda?

Én azt pénzért veszem mostanában.Nincs kedvem farmolni.Nekem is lagol a szerver rendesen,úgy hogy én most elmentem megcsinálni a heti és napi fejvadász küldit inkább.<#nyes>

ja ja csak nem tom miért, így nem haladok a dili gyûjtéssel + akartam még egy fürdõrucit <#falbav>
Jah nekem is azt csinálta,3.2 giga frissítés .

na kiléptem erre elkezd frissíteni ez hülye <#nyes>
áááááááá kész feladom állandóan ledobál
kipróbáltam 😊
bár ilyen lag mellet játszhattalan<#falbav>
Mi a búbánatot keresel neverszutyok szerveren?<#banplz>

Jé,azt hittem csak nekem szar.Megnyugodtam akkor.

Mia szar van most a cryptik szervereivel mindegyik baszakodik ledobál laggol mint állat!
Nem csak az STO az speciell állandóan ledobál proxy eu2-rõl
De rohadtul lagol a Neverwinter szervere meg a Swordsman-é is!!
Na engem meg nem enged fel a játék.A karakter választóba be enged,de ha belogolnék megszakad a kapcsolat a szerverrel.

Néha be szokott bugolni, s nem mutatja a madaras néninél, hogy eladható. Relog után megjavul.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Köszönöm.

Nem kell látni ahhoz, hogy megmondjam, borzalmas 😊
Mutasd meg a skillezésed,milyen a mostani és milyenre akarod,járnak ide olyanok akik értenek hozzá,talán megmondják jó-e vagy sem.

Lilákat miért nem tudod eladni?Ma is eladtam négyet.

Azzal meg tele van a törpöm, hogy öt (5) lila és egy (1) zöld madár ül az inventoryban, s nem tudom se a lilákat eladni, se új doff-missiont felvenni a zöldhöz, amíg újra nem logolok. Aztán, ha továbbra sem mûködik, akkor ismét újraindítás. És így tovább a végtelenségig, amíg meg nem unom.
Ez eddig csak a romulán karakternél jött elõ, most már a fedesnél is. <#violent>

A sci hajómat szeretném újraskillezni (a mostani skillezés jó két éves, akkoriban kezdõ lévén eléggé elcsesztem). Ezt az új skillezést szeretném kipróbálni a Tribblin, hogy ha nem jó, akkor lehessen módosítani, s ne kelljen mindig 500 zent rákölten a Holodecken. Törölt skillfát meg nekem nem engedett elmenteni, így azt sem tudom a Tribblire átmásolni.

De minek akarsz tribblin respecelni?Ha rossz a karid skillezése respeceld rendes szerón és másold át úgy.
Újra skillezésnél meg természetesen az összes pontot el kell költeni,és figyelni kell arra is hogy egy szintre mennyit költesz el.Ha rosszul osztod nem fogja elfogadni.

Nálam a zen se megy át másolással, exchange meg le van tiltva. Esetleg rl pénzért vehetnénk zent a PW accon, s azt betölteni a Tribblibe, de arra meg inkább nem pazarlok.

Zenért.Szerintem.

Tribblin hogyan tudom respecelni a hajómat? A Holodecken van egy respec tokenem, de ha átmásolom a karaktert a Tribblire, akkor ott már nincs. S ugye - ahogy pár hónapja egy másik karakternél tapasztaltam, - respecnél nem lehet elmenteni az új skillezést, csak ha az összes skill pontot szétosztottam. Van valakinek tippje? Elõre is köszi.

STF-en is fog esni craft alapanyag.

Újabban fel sem szedem õket...

Közben találtam egy videót, aszerint a küldetésekben az anomáliák megmaradnak és az új alapanyagokat dobálják. A Delta Volanis, stb clusterekbeli rendszerek/anomáliák szûnnek csak meg.
Viszont kapunk pótlólag egy R&D inventory-részt is, amibe ezeket az új craftolási alapanyagokat lehet rakni.

De ha Neked nem kellenek, én szívesen átveszem õket 😉

Nagyon remélem, hogy nem is lesznek a régiek helyett új, küldetések alatt dobált alapanyagok, nem gyõztem õket kidobálni...

Mert eddig volt értelme a craftolásnak?

Belenéztem a tribblin az új craftrendszerbe (július végén jön élesben!), s hát ... jó esetben vegyesek az érzéseim így elsõ ránézésre.
Olyan karakter másolatával próbálkoztam, aki a régi rendszerben maxra volt fejlesztve. S így elõször is hiányolok valamilyen elõnyt, hogy az új rendszerben ne nulláról kelljen indulni. De ilyen 'elõnyt' nem láttam, hacsak nem a két darab alapanyagkára gondoltak, amit adtak kezdésnek. S ha már alapanyagok: eddig volt 18+12 féle, most - ahogy néztem - több lesz, csak másként hívják majd õket, lesz színûk (fehér, zöld, kék, lila), egy részüket lehet majd craftolni, s van, amihez rengeteg dilithium is kell. A régieket át lehet konvertálni, ami jó: egy régiért kapunk kettõ újat, s ami rossz: az újakat random dobálja, nem választhatunk, hogy mit szeretnénk.
De a legfontosabb: megszûnik a Memory Alpha, ezentúl doffjaink craftolnak. Az eddig lootból származó alapanyagokat ezentúl nem tudom, honnan lehet majd beszerezni, mert a naponta három bolygórendszer-felfedezõs küldiket megszüntetik, az anomáliákkal együtt (lehet, h érdemes farmolni a hátralevõ idõben).
A legkiábrándítóbb mégis az, hogy fegyver/konzol gyártásánál nem tudok sem modifiert, sem színt meghatározni. A színt itt is a kimenetelnél százalékban adják meg, a többi doffos küldihez hasonlóan critical succesnél lesz lila. Mark 12-nél 15-20 ezer dilit igényel a gyártás, s ha olyan gyakorisággal dobja a lila itemet, mint a Support Colonization efforts (32%-os critnél 10-bõl 2), akkor inkább hanyagolnám az egész craftolást a fr*ncba. :/

Minden pajzsnál 10% a bleedthrough, ez azt jelenti, hogy 90%-ot véd a pajzs, 10%-ot átenged, tehát pl 1000 sebzésbõl 900-at a pajzsod kap, 100-at a hull. Resilientnél jön az 5% és 5% absorb, ami 90%-ot véd, 5%-ot átenged, 5%-ot pedig elnyel. 1000 sebzésbõl 900 megy a pajzsra, 50 a hullra, 50 mintha nem is lett volna, ezért használ mindenki resilient pajzsot.
Gundark 1 1
Kicsit el kéne oszlatni a ködöt 😊

Minden pajzsnak vannak tulajdonságai: a bleedthrough, pl 5 % azt jelenti hogy 5 % az esély arra hogy átengedi a lövést? Az absportion legyen ez is 5%, ennyi az esély arra hogy elnyeli a lövést sérülés nélkül?

De ha vesszük pl a a traszfázikus torpedókat, ott van egy "penetrate" azaz átütés faktor (20 40%) Ez azt jelenti hogy ennyi az esélye hogy átviszi a pajzsot és a törzset sebzi?

vagy hagyjam a picsába az egészet és lõjek kvantummal mert az a legnagyobb DPS-es 😊 (bejönne a tricobalt de olyan lassú és olyan sebezhetõ..De szép nagyot szól 😊
Gundark 1 1
A bio molekuláris fegyverekkel van valakinek tapasztalata? Mert szép amit ígér. A sugárzásos károkozása, az csak a legénységre (élõerõ) hat, vagy a hajóra is?
Gundark 1 1
ó. Akkor elnéztem 😊 Bocsi 😊
De, július 17, este 19.00 óráig tart, addig lehet gyûjtögetni.

WTF? Nem úgy volt, hogy július 17-ig tart?