Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé frusztrálva érzem magam miatta nem tudom mit kezdjek először tápolni fejleszteni
Most lestem bele először kicsit nagyon idegen számomra.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Amúgy nem USS Dauntlessnek hívták az első hajónkat a Bridge Commanderben?
Elvileg ez kánon hajó, egyrészt ugye Arturis hajója a Voyagerből (amire utaltál), másrészt az Enterprise-ban is szerepelt egy alternatív idősíkban a Procyon 5 melletti csatában (gömbépítők vs föderáció).
Jó ideje abbahagytam, de megéri, igen. Kevés időt kell rászánni (mondjuk napi öt percnél nem többet), de sok markot ad. Érdemes csoportosan tagelni a nyulakat, akkor több répát 😛 kapunk, s utána gyakrabban tenyészthetünk nyulat. De ha egyedül csinálja valaki, akkor is összejöhet két-négy nap alatt egy 400 markos nyuszi.
Nekem is van már 8k zenem,meg vagy 300k dilim.
310 zenem már van😊
szegény orioni karakterem megint csak a gurambába fog kényszerülni
Akkor ezek szerint a régi most bent levő hajókészletet kidobják vagy mellécsapják?
Bocs ha hülye kérdéseket teszek fel nagyon nem vagyok képbe hogy most mire készülnek
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.19. 10:25:55
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Minden új hajó zenes lesz.
akkor nem ez az a hajó amire gondoltam?USS Dauntless (NX-01-A) - Memory Beta fejlesztésű jármű
ezt még ha nagyon fájó be próbálom zsákolni gondolom mivel köze van a filmhez tutti hogy gyémántos lesz akkor viszont kampó.

Én már csak a guardian cruiser -ben bizom a fedes oldalon.
Remélem, AZ nem lesz elcseszve kinézetileg.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Curen a 3 kocka is egész gyorsan pukkant. meg is lepődtem hogy kettőt kiszedtem majd egymagam.
annyira gyors volt hogy azt hittem elszúrtuk de meglepetésemre nem.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.18. 11:07:37
De azt a hulladék spatial charge konzolt dobd már ki.Jem konzolt tedd át engi részbe fos spatial helyére,és a jem konzol helyére rakj egy lila mk11 vagy 12 flow konzolt,megdobja a plasmonic energia szívását.Mk11 kék warp helyett szerezz egy lilát vagy fleet elitet,egy lila warp sem kerül sokba,tudom mert én a saját készletemet kidobáltam,mivel túl olcsó lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.18. 10:54:52
Ezek polaron fegyverek és polaron konzolok,kivéve az egyiket.
Ne haragudj de nem ismerem fel a fegyvereket. AP? A színéből gondolom .Több mag regulátort is lehet használni? Nekem 3 hely van az első a torpedót (plazma) nyomja meg 26 %.kal, a másidik egy mag regulátor a harmadik meg a beam fegyvereket viszi fel. De nem annyival mintha egy másik regulátor lenne. Azt hittem kiütik egymást.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.09.18. 10:28:05
Ja az is közre játszódhatott hogy belecsúsztam a hajnali 1 órás időbe😊
Srácok csináltak valami extra dolgot az Auxilary To battery skillel vagy én játszok mostanában értelmes kombóval? Olyan mintha megvadult volna a fegyverzetem miatta Scatterrel párosítva hullanak a borg gömbök körülöttem.
Jelenleg ilyen combóval furikázom

(ha kész a romulán konzol kipróbálom a romulán plazmákat megint. Csak igen lassan jön a romulan mark.) Az epohh-ot tenyésztett már valamelyikőtök?
Gondolom igen. Megéri?
Plasma beam konzol és torpedó.
az űr szettel mi a baj?
Űr szettnek a borg van 😊 Illetve a pajzs csak készül.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.09.16. 20:58:25
Roma űr szett.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.16. 20:21:05
Van olyan rendszer amit megéri még összerakni?
Passzív sebzés skillt accolade után kapsz.Általában 2% sebzés bónuszt adnak vagy 10%.
Van minden fegyverhez? Mert azért a bio molecular disruptort, meg a romulán plazmámat sem hagynám ki. Néha átfegyverzem az egész kócerájt 😊
De a borg ellen nekem az AP jött be eddig a legjobban és a tholiánok sem szeretik nagyon.
Köszönöm!
Flottás fegyvereket sosem próbáltam.Obelisk asszem 10% sebzést ad antiprotonra,de mivel te obeliskel mész az a 10% szerintem nem sok vizet zavar.
Inkább szerezd meg a passzív sebzés skilleket és használj elite fleet AMP magot.
Elite warp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.15. 11:28:32
Már sok mindent tudok, de. Melyik Warp core-t érdemes haszálni? Nekem most az obelisk van, mert ugye van az obelisk köpködő is a hajón. Van annál jobb?
A flottás fegyvereket érdemes használni? Mert én most jól el vagyok a Voth antiprotonokkal. Arra van egy csomó képességem.
Nagyon kihagytam a mostani infócsatornák bambulását szinte semmit nem tudom mit adnak majd. Max a hajókról láttam képeket azt is kutyafuttában.
Wookie jedi tényleg nevetséges lenne.
Van Jedi Knight-om,van mindenem.van amelyikből több is.<#whatever>#whatever>
Minden kariból van 2,kivéve JK és SW.Ez a kettő nem jött be nagyon.Mivel valamikor előfizető voltam így most prefered vagyok,van 6 kari slotom,de unlockoltam még 8-at CC-ből.
Nem túl sokat láttam belőle,de tele volt az egész sorozat sületlenségekkel meg ellentmondásokkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#7670 Szóval a lényeg, ahogy írtam, hogy a togruták fejéből kiinduló nyúlványok (lekku-k) belelógnának sok ruhába, sisakot és kapucnit nem tudnának viselni, hasonlóan a twi'lekekhez. Az ilyen dolgokat figyelembe kellene venni, csak a fejlesztőknek nincs kedvük ezzel foglalkozni. Nyilvánvalóan kevesebb pénz jönne be belőle, mintha betennének egy hetvennegyedik féle speedert. Ahogyan például a pletykák szerint viszont érkező voss faj is :S
#7677 Nem lehetséges, két ok miatt. Egyrészt Luca$ megtiltotta, hogy wookieból jedi legyen, másrészt a fejlesztők megmondták, hogy csak olyan fajból lehet játszható faj, amelyik emberiül beszél. Hát, szvsz ez is egy nagy hülyeség.
De amúgy egyetértek a felvetéssel, rengeteg faj van, akit én is nagyon hiányolok. De legalább itt van elég Star Trekes faj 😊
#7673 Van több is togruta is a játékban. Pl. aki feladatot ad köztársasági oldalon Tarison, de van pl egy a Jedi Tanácsban is, JK-val többször találkozhatsz vele (de nem akarom elspoilerkedni, ha még nincs JK-d)
A sorozat nekem bejött, de hát én olyan marha vagyok, akinek a prequel is tetszett =egyéni szoc problem). Igaz csak 3 éve láttam egyben. A sorozatnak vége meg nem nagyon volt, mert a Disney elkaszálta. Még 40-50 részt terveztek eredetileg.
#7680 Pedig sok rész szólt arról, hogyan és miért nőtt egy szakadék közte és a Tanács között 😉
ON
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.13. 23:27:40