Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja az is közre játszódhatott hogy belecsúsztam a hajnali 1 órás időbe😊
Srácok csináltak valami extra dolgot az Auxilary To battery skillel vagy én játszok mostanában értelmes kombóval? Olyan mintha megvadult volna a fegyverzetem miatta Scatterrel párosítva hullanak a borg gömbök körülöttem.
Jelenleg ilyen combóval furikázom

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
(ha kész a romulán konzol kipróbálom a romulán plazmákat megint. Csak igen lassan jön a romulan mark.) Az epohh-ot tenyésztett már valamelyikőtök?
Gondolom igen. Megéri?
Plasma beam konzol és torpedó.
az űr szettel mi a baj?
Űr szettnek a borg van 😊 Illetve a pajzs csak készül.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.09.16. 20:58:25
Roma űr szett.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.16. 20:21:05
Van olyan rendszer amit megéri még összerakni?
Passzív sebzés skillt accolade után kapsz.Általában 2% sebzés bónuszt adnak vagy 10%.
Van minden fegyverhez? Mert azért a bio molecular disruptort, meg a romulán plazmámat sem hagynám ki. Néha átfegyverzem az egész kócerájt 😊
De a borg ellen nekem az AP jött be eddig a legjobban és a tholiánok sem szeretik nagyon.
Köszönöm!
Flottás fegyvereket sosem próbáltam.Obelisk asszem 10% sebzést ad antiprotonra,de mivel te obeliskel mész az a 10% szerintem nem sok vizet zavar.
Inkább szerezd meg a passzív sebzés skilleket és használj elite fleet AMP magot.
Elite warp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.15. 11:28:32
Már sok mindent tudok, de. Melyik Warp core-t érdemes haszálni? Nekem most az obelisk van, mert ugye van az obelisk köpködő is a hajón. Van annál jobb?
A flottás fegyvereket érdemes használni? Mert én most jól el vagyok a Voth antiprotonokkal. Arra van egy csomó képességem.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nagyon kihagytam a mostani infócsatornák bambulását szinte semmit nem tudom mit adnak majd. Max a hajókról láttam képeket azt is kutyafuttában.
Wookie jedi tényleg nevetséges lenne.
Van Jedi Knight-om,van mindenem.van amelyikből több is.<#whatever>#whatever>
Minden kariból van 2,kivéve JK és SW.Ez a kettő nem jött be nagyon.Mivel valamikor előfizető voltam így most prefered vagyok,van 6 kari slotom,de unlockoltam még 8-at CC-ből.
Nem túl sokat láttam belőle,de tele volt az egész sorozat sületlenségekkel meg ellentmondásokkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#7670 Szóval a lényeg, ahogy írtam, hogy a togruták fejéből kiinduló nyúlványok (lekku-k) belelógnának sok ruhába, sisakot és kapucnit nem tudnának viselni, hasonlóan a twi'lekekhez. Az ilyen dolgokat figyelembe kellene venni, csak a fejlesztőknek nincs kedvük ezzel foglalkozni. Nyilvánvalóan kevesebb pénz jönne be belőle, mintha betennének egy hetvennegyedik féle speedert. Ahogyan például a pletykák szerint viszont érkező voss faj is :S
#7677 Nem lehetséges, két ok miatt. Egyrészt Luca$ megtiltotta, hogy wookieból jedi legyen, másrészt a fejlesztők megmondták, hogy csak olyan fajból lehet játszható faj, amelyik emberiül beszél. Hát, szvsz ez is egy nagy hülyeség.
De amúgy egyetértek a felvetéssel, rengeteg faj van, akit én is nagyon hiányolok. De legalább itt van elég Star Trekes faj 😊
#7673 Van több is togruta is a játékban. Pl. aki feladatot ad köztársasági oldalon Tarison, de van pl egy a Jedi Tanácsban is, JK-val többször találkozhatsz vele (de nem akarom elspoilerkedni, ha még nincs JK-d)
A sorozat nekem bejött, de hát én olyan marha vagyok, akinek a prequel is tetszett =egyéni szoc problem). Igaz csak 3 éve láttam egyben. A sorozatnak vége meg nem nagyon volt, mert a Disney elkaszálta. Még 40-50 részt terveztek eredetileg.
#7680 Pedig sok rész szólt arról, hogyan és miért nőtt egy szakadék közte és a Tanács között 😉
ON
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.13. 23:27:40
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
itt főleg az eredeti filmekből való fajokra gondolok
pl. képzelj el egy Vukik jedit végig bőgni vele 55. szintig <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.09.13. 21:35:54
a végére tényleg elkurták egy kicsit <#bee1>#bee1>
Sőt egy togruta-t ismerek is,Ashara Zavros.A sith inkvizítorom kedvenc társa,át csábítottam a sötét oldalra.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.13. 21:28:35
egy link is
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.09.13. 21:25:31
Jah már tudom,az akik olyanok majdnem mint a Twi'lek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.13. 21:25:02
de kicsit bosszant hogy ennyire szarnak egy olyan témával rendelkező játék rajongóival mit SWTOR
sajna ez van a piaci kapzsiság utol éri az összes jó nevet <#rinya>#rinya> (ezt csak így magkunközt)
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.09.13. 21:17:46
Nos a kérdés nem tudod benne lesz valamikor a játszható fajok között a Togruta faj!
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.09.13. 19:38:30
Az a baj hogy hiába vagyok ball off tag valahogy nincs kedvem speakelni velük így meg kicsit kezd uncsi lenni.Mostanság is max csak azért megyek fel hogy elindítsam a dilítiumos assikat abból bejön karakterenként kb egy 1500 jó esetben 4000 dilitium is.
Ja meg gyürőm a suliban dofok gyártását is naponta most ha igaz van kint kb 10 milla dof a piacon.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.10. 20:44:26
Az aknás ferengi karimnál például olyan doffok vannak amik az aknáira hatnak,van olyan doffja ami akna képesség használatakor kidob egy speckó hirogén aknát,vagy csökkenti az akna cd-t.
A nauszi tac karimnak meg torpedós doffjai vannak,elől a hajóján 4 különböző torpedó van,1 undine 3 speciális,torpedó doffok nélkül a torpedóit nem nagyon tudná lövöldözni merrt cd-re tennék egymást,de torpedó doffokkal szinte folyamatosan köpködi magából a torpedókat álcából.
Egy jól sikerült sorozatnál azt látod hogy egyszerre 7 torpedót lő ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.09. 07:09:03