Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bevallom amikor megtelik a puttonyom, és nem kidobálom a "sima" cuccokat hanem a replikátorban beolvasztom. Ha jól emlékszem 1/3-1/2 annyit ad mintha eladnám (gyári ár természetesen) csak azt rakom ki ami másoknak hasznára lehet, kolonistákat, (őket velemiért nem lehet beolvasztani 😊 RnD packokat vagy extra dologokat amik kiestek (Pl esett 4 db Romulán plazma XIIes beam)
Szerk- azt nem is nézem az anyagokat (titánium, vas ilyenek) el lehat adni az exen vagy csak a dobozt? Mert abból is van egy rahedli, lehet később visszasírom, de egyelőre nem kell 😊
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.09.25. 14:32:58
Ha valami esik csata közben, azt megnézem, mennyiért lehet elpasszolni a piacon. Drozana meg úgy is útba esik előbb-utóbb, így ott nézek be általában az exchange-re, s ha már ott vagyok, akkor a ferengihez viszem az eladhatatlan itemeket. Sőt: gyakran veszek a piacról olcsó cuccot, csak azért, hogy eladjam drágábban a ferenginek. Vettem már 20-30k-s cuccot 1-2k-ért. Itemenként a különbség nem párszáz, hanem párezer ec is lehet, s ha megyek egy deferi dailyt és tau dewa patrol dailyt, akkor akár 40-50 item is eshet, s az így már jelentősebb összeg nekem, mivel még csak most próbálom a végleges geart kialakítani a hajókon.
Sok mindent kipróbáltam azok közül a módszerek közül, amit itt vagy a ph-n írtatok ec-farmolásra, de bevallom, nekem (a foundry és a contrabandozás kivételével) mind veszteséges lett: akár az r&d boxok, akár a polarized vagy milyen weapon boxok, mindegyik. Ez legalább hoz valami bevételt, ha nem is napi milliókat.
A deuterium surplust szoktam még ott eladni, mert kevesebbet használok, mint amilyen sebességgel kapom őket, s sok helyet foglal. Ennél figyeltem meg, hogy az ötös csomagot is 120 ec-ért veszi a ferengi, ugyanúgy, mintha egyszerre egyet adnék el belőle. De lehet, hogy csak bug.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
szerk - egy másik dolog: AZTABÜDÖSKURVAÉLET de felment az r&d pakkok ára.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2014.09.25. 12:09:50
bármit keresel, keresd a saját helyén, szinte mindennek van saját almenüje ami tökéletesen működik.
Fleet ship module a kivétel, az az all keresőben van tényleg, a 9m ec pedig teljesen reális ár jelen pillanatban. 500 zen darabja, abból 4 kulcs jön ki, ami 9,6m ec jelenleg, minden a kulcs ára körül forog, ha az drágul, minden drágul, ha olcsóbb lesz, minden olcsóbb lesz.
Aki fleet ship module-t árul, az a zent akarja ec-re cserélni, már így is bukik rajta egy keveset, hogy kulcs helyett module-t vett, nem fogja olcsóbban adni.
tökmindegy mennyi van egy stackban, az egységára után kapod az ec-t discardnál vagy vendoros eladásnál.
egyébként meg jah, fene fog azért a pár tízezer ec-ért vendorhoz rohangálni.
Sőt ha nagyon nyűgös vagyok még akkor sem ha ér párszázat.
Bár harcolhatsz is,van fed gyilkolós napi küldi is,meg meg is halhatsz ha 25 alkalommal kinyírnak fedesek kapsz valamennyi dilit,nekem még ez a küldi nem sikerült.Mióta megvan a nauszi karim 5 alkalommal halt meg,tudom mert küldi írja hogy 5/25 a küldetés.fed gyilkolós gyorsan megszokott lenni.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spokk után 7-es lesz a sztárvendég rá fog épülni a hozzávaló epizód is vagy csak megint rosszul fordít a google nekem?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
9 milla egy fleet modul ? Sose lesz flottás hajóm talán max a Defiantot fogom lecserélni.Arra meg sok a 9 milla zent meg nem ezért kapirgálom.
Mondjuk a craftos cuccoknak nagy előnye hogy account boundosak.
karakter vagy accunt függő lesz az a fegyver conzol amit kifejlesztek?
Új karaktert én is szeretnék indítani (jelenleg 2-3 lenne tervben), de megvárom a leértékelést, azért 1065 zen az komoly pénz 😞
Robo, szerintem úgy voltak vele hogy mész egy stf et kapsz 50-150 markot beváltod örülsz. Nem volt a terv része hogy ezermillió mark begyűjtése után váltod be.
Remélem változik valami a repunál is. Jó hogy mindenki 100-150 markot kap egy egy stf után, kivéve a romulánokat. És alig van romulán stf pl az omegához képest. Az epohh os rész meg vicces, de nem így akarom 😊
melyik fegyver szett jó még? Meguntam a plazmát, most átállok kicsit a bio molecularra, vagy inkább az antiprotonra. Az ap helyből +10% sebzést ad nekem az obelisk miatt. Aztán ha megvan az exprimental beam megnézem ezt a singularity harnesst 😊
Indítok egy romulánt is megint, hogy immáron ennyi tapasztalattal a hátam mögött valami életképes cirkálót rakjak össze vele. De úgyis kérdezek még 😊
A mostani "fő" karakteremmel hogy tudom segíteni az újat? A repunál van a token azt tudom.
Tudunk már valamit arról hogy a delta repuból mik lesznek?
Plata te mint nagyfogyasztó hogy csinálod az 1000 karakteredet? 😊 Belépsz egyhez, elindítod a doffokat és mész tovább, vagy mész egy egy stf például mindegyikkel?
Soha nem lesz beváltva míg a mostani rendszer lesz. xD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
na azt a mennyiséget szép egérmunka lenne befinomítani nekem a 3000 is sok volt 1200 nál meg is pihentem😊
az kapásból volna 500 zen mármint a 9000 mark. 😊
Lassan meglesz a minimum egy hajóra.
A torpedóból meg ha jól emlékszem egyet lehet tenni egy hajóra
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.23. 22:30:28
És van 7 R&D ág.
Craft
legalsó 6000-es xp-s projekttel szintezed, minél magasabb a szintje annál jobb esélyeid vannak a gyártásra.
alapanyagot gyűjtögeted, azokból alkatrészeket csinálsz, majd végül magát a cuccot további alapanyagokból és alkatrészekből
vannak nagyon extrás dolgok, azokat csak 15-ös szinttől lehet gyártani
catalyst pedig javít az esélyeiden, hogy valami ultra rare cuccot csinálj.
kb ennyi, felesleges magyar leírás ennek