Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark 1 1
A nukara ötöshöz nem jár dilithium ha kész? Mert nem kaptam. Megkaptam az aktív traitet aztán annyi. Vagy kell még valamit csinálni érte? Az omegánál mikor elértem az 5öt simán megkaptam.
de igen ez már a delta
Hm, új prepatch kampány indult, nálam 3267 megával. Csak már nem a delta? <#integet2>
Klingon oldalon nem vagyok annyira ismerős, tudnátok ajánlani egy jó endgame raptort? Köszi 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Igen, lehetséges, én is szeretnék DEM3-t az egyik karimnak, meg is tudnám oldani accon belül, de a művelethez kellene még egy élő játékos, külföldiekben meg nem nagyon bízok látatlanban. Klikk ide a leírásért, egyszerűbb linkelni, mintha beírnám (s közben valamit elrontanék).

Srácok, pontosan hogyan is lehet valaki más karakterének bridge officerjét trainelni? Sejtitek, miért kérdezem, szeretnék például az engi karakteremmel hozzáférni a Torpedo High Yield 3-hoz, a Science Team 3-hoz és a Hazar Emitters 3-hoz.
Hallottam ilyen lehetőségről, de nem tudom a mikéntjét.

Őkörködik.Másra nem jó.Én megértem hogy Robokutya egy kis hülyeségre vágyik,én az ilyen ökörségek miatt nem untam még meg a játékot.Amikor mindenki más ráunt és abbahagyta én kezdtem egy új fun karit.És azzal egy jó ideig elvoltam.
Van pár 50-es agyrém tipusú karim,de az a vicc hogy nagyon szeretem őket.
A Fleet B'rel bop-os karimtól is padlót fogna akármelyik pro játékos,de mégis számomra nagyon nagy fun,és igazán élvezetes vele stf-ezni.Annak ellenére hogy csak fun kari,néha olyan hatalmasat sebez hogy csak na.Tegnap is 8-10 borg közé akkora térsebzést nyomtam,hogy a képernyőm tele volt számokkal,sajna combat logot mindig elfelejtem bekapcsolni,.
Nem tud valaki olyan combat logot ami magától mér harc közben?
Olyan hülye és feledékeny vagyok hogy mindig elfelejtem elindítani azt ami van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.04. 10:48:39

Node mit csinál az ember 50-es szinten egy T3 hajóval?

nem volt 😞
'Hurrá!' Köszönöm a tippet a péhás fiúknak. <#eljen>

Volt ma valamilyen kód livestreamen?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 23:20:00

Gundark 1 1
A Star Trek Elite force volt az . Kitűnő játék volt nagyon élveztem 😊 Jó volt a történet, akkor jól is nézett ki, harc a kalózokkal, borggal, király volt 😊
Volt régebben egy FPS, ami a Voyager fedélzetén játszódott. Be lehetett járni nagyon sok helyet a fedélzeten, találkozni és interakciókba keveredni a legénységgel. Még fézerrel lövöldözni is lehetett rájuk, mire jöttek a biztonságiak és elfogtak. 😄 Már akkor tetszett ez a mászkálós része a játéknak, remélem lesz ilyesmire lehetőség ennél is.
Az OSH tényleg jó lenne boffnak is, esetleg megcsinálhatnák, hogy a hajó belső nézetében a doffjaink sétáljanak a folyosókon és egyéb helyiségekben.

Közben elkezdtem megint doffozni a klingonommal, s rögtön sikerült belenyúlni egy 1%-os disasterbe, s pont megint egy olyan holodoffot vesztettem el, akit mindenáron meg akartam tartani. Tényleg valami iszonyatos balszerencse üldöz <#rinya>

Nem sok újdonságot látok a mostani és az új intrepid közt,csak kap egy kis ráncfelvarrást.
Jobb doffoknak most is 5 traitje van,ha Boff lenne az jobb lenne,mert akkor láthatnám is a hajómon.
Vagy a hajóhídon ha lemegyünk a gyengélkedőbe legalább elő jönne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 15:13:05

#7934: Ez egy új modell lesz, láttam egy videót a linkelt fórumban, ahol mutatnak összehasonlító képeket (videó itt), s igen, vannak hiába. De én inkább azért várnám, mert hátha már T6-os lesz, valamint jó lenne, ha ezek a belső helyiségek belső nézetben látogathatóak lennének.

#7935: Constellation Refit? Sajnos csak T3-as, így kicsinek tűnik. Én sem venném meg, csak ha sok pénzem lenne. 😞

#7937: Öt traitje van és hát igen, ő a Doktor, így egy szóval: kell 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 14:53:46

Az biztos. De a többi egyik se a Doki, és nem Epic kategória.
Amúgy küldi reward lesz.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nem hiszem hogy sok értelme lenne kidobni 800 zent egy ilyen vacakra,akkor inkább vegyél flottásat,asszem van valami ilyesmi,és arra rakj retro bímet.

Ezen nincs semmi különös,mindegyik Nurse ezt tudja szerintem.

EMH Mk1 doff.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Ma este tízkor kezdődik (ha jól számoltam át az időt), ezen a helyen van a cég csatornája. Ahogy Raul írta, regisztrálni kell a twitch chaten, aztán adás alatt beírni, amit kérnek. Én még nem próbáltam, nem is fogok, úgyse nyernék. Viszont jó lenne egy ingyen kód, ha már feltettem az arcot 😄

RoboKutya78
Srácok megéri szórakozni ezzel a hajóval

Arra gondoltam 800 zen megérne felpakolnám refit beamekkel és mennék idegesíteni a nube kezdőket 😊)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az Intrepid retro most is ilyen.Viszont hiányolom a hasáról a Manta-t.

RoboKutya78
ezt a livestream bulit meséljétek már el mit kell csinálni érte és mikor ?csak annyit tudok hogy nézni kéne valamit?
Mikor kezdődik itteni idő szerint meg hol mit kell nézni?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 13:46:32

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az új Intrepid modellhez találtam képeket a játék fórumában itt (illetve linkeket a képekhez). Némely képek spoileresnek tűnnek, mintha valamelyik küldetés alatt készültek volna. A belső képek kifejezetten érdekesek 😊
Jó lenne egy infó arról, hogy ez a változat megszerezhető lesz-e, mert ha nem, akkor vennék egy retrofitet, míg leértékelés van.

Hát ha csak 4-et lehet,akkor biztos nem én nyerem.<#gonosz1>

simán regisztrálsz a twitch-re és amikor mondják akkor beírod a kért szót ott a chaten
múlthéten is kiosztottak ott 4-et.
Igen, négy operation packot és egy fülest.
A livestream chatjén kell regisztrálni, majd ott lesz valamilyen tombola, azon lehet nyerni ezeket.
Ha a fülest olyan nyerné, aki nem az USA-ban él, akkor zent fog kapni helyette.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 12:25:01

HMM,delta packot?Csak azzal hogy nézem, Hogy?

A ma esti livestream az új cruiser körül fog forogni (link).
Ezen a héten nem kódot lehet nyerni, hanem Delta pakkot (ha lesz 2000 néző), meg egy fülest, aki tengerentúlon lakik.

RoboKutya78
akkor te hajlamos lehetsz az epilepsziára vagy nem tudom engem jelenleg nem zavar lehet hogy pont olyan színkódot használ a monitorom ami pont jó😊
Bár régebben engem is bezavart a sokk villanó effekt a játékban megőrültem egy stf alatt 😊

Azt hittem az valami logó vagy jel.Hogy birod elviselni játékban ezt a vakító fényességet,nekem le van véve bloom meg az árnyék is,nem tudom miért de ha magasra van véve az árnyék groundon megfájdul tőle a fejem.A fényességet meg nem birom elviselni,csak ha leveszem low-ra.

Aha egy Xindi carrier,utána meg sok hülye azzal cseszegetett privát üziben hogy adjam el neki.

RoboKutya78
aj aj hétfőn melóba megyünk egy év inaktivítás után élvezet lesz visszazökkenni a hajnali 5 órás kelésekre😊
most edzem magam van 2 napom rá.
Ma mehetek orvos látogatásra blahh..

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 07:10:19

RoboKutya78
Amugy ha jól meglesitek a képet elrejtettem rajta egy risai corvetett😊
Itt látszik igazán milyen kicsi az a hajó😊
Ja és a kép nem manipulált.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 07:08:13

RoboKutya78
volt értelmes hajó is közte?

Hát ez a tegnapi 40 kulcs vásárlás egész jól jött ki.92 misi volt eltéve kulcsra,abból vettem 40-et,kinyitottam és ami esett kipakoltam exre.Ma reggelre 144 misi lett,amiből vettem 50 újabb kulcsot.De azt hiszem most már tényleg megvárom az új boxot.
Ahhoz képest hogy szerettem volna egy aceton konzolt,egész jól jártam mert kettő is esett.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 06:49:11

Nem tudom tudjátok-e,de hajóvásár van,20%-os kedvezmény,minden hajóból.

Láthatatlan?

Sajna csak egy pontot látok 😞

A szerver megint összeomlott <#violent>

A 35 ezres ár csak október 14-ig, a megjelenésig lesz érvényes, utána 20%-kal drágábban adják. Gondolkodtam, hogy karácsonyra meglepem magam, de akkor inkább már most kéne.

RoboKutya78

Találós kérdés
Milyen hajó van a képen??

RoboKutya78
hm ha megmaradok az uj melóhelyemen legalább két hónapig akkor vagy kiperkálom a dilitiumot a csomira vagy bedobom azt a 35 rugót egyszer fizetek nekik ezért a fejlesztői hozzáállásért 😊

Új rucik is kerültek a Delta pakkba, de így is még mindig túl drága nekem, pedig szemeztem már a nagy cruiserral. Vajon kerül-e be új Intrepid is, vagy inkább vegyem meg a mostaniak egyikét?
Új trailer itt, amiből kiderül pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hogy a kobalik szövetséges lesz, nem ellenfél (én arra számítottam a korábbi hírek és a VOY-ban megismert viselkedésük alapján.

Solana Warp azt hiszem hajóhoz van.

Megjött az új upgrade kit. Tessenek felvenni, nehogy úgy járjatok mint én az előzővel. 😄

Amúgy zenes hajóleértékelés van :o Én a servicesnél szerettem volna ilyet, új karaktereket szerettem volna indítani <#boxer> Nehéz lesz a döntés: hajó vagy karakter <#confused>

Megnyomod a P-t, törlöd a pipát a 'Lock Tray' mellől, s drag'n'drop-pal tá tudod ejteni a skilleket az alsó powerbarokra. Ha az alsó powerbarokon szeretnéd mozgatni a skilleket, akkor ott is meg tudod fogni őket a jobb egérgombbal, s át lehet tenni azokat másik lyukba.
Ha sikerült, akkor el is tudod menteni a 'loadout'-ot (U + status, majd balra a hajó neve, s alul 'manage loadout'). Csak kétféle mentést tárolhatunk ingyen. Jópoha a dolog, hasznos is, de nem még kicsit bugos.

Gundark 1 1
Kérdések ismét: A solanea warp mag csak a dyson hajókban van? Vagy a repuból is kiszedhető?
Megvan az exprimental beam, és működik szépen a harness. Már régebben kérdeztem de "alul" hogyan lehet rendezgetni a parancsokat? Mert a harness elkerült egy tök más helyre és így kissé kényelmetlen használni 😊 Köszönöm!
Király, akkor ezentúl nyithatok minden boxot a főkarival.
Hááát,arra jó hogy Raul-t ijesztgessem vele sulibánon,másra nem.<#vigyor>

Jah, az más. 😊

#7896: "Valaki reggel írt hogy a lobis dili bánya kártya acc függő lesz,meg ilyenek."
Egen, a release notes szerint igen, csak a már meglevők nem :o Meg pár fegyverrel többet lehet upgradelni. Például arra a romulán lángszóróra kíváncsi vagyok, milyen? Megéri kiszedni a repuból?

EVE-ben akkor veszted el a hajód ha kilövik,ha elfelejtesz venni rá biztosítást.

Fabio Capello
nagyon azt állítják a ST kánonban, hogy nincs pénz, de több részben is van rá "bizonyíték", hogy van fizetőeszköz abban a világban is.