Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Klingon oldalon nem vagyok annyira ismerős, tudnátok ajánlani egy jó endgame raptort? Köszi 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Hallottam ilyen lehetőségről, de nem tudom a mikéntjét.
Van pár 50-es agyrém tipusú karim,de az a vicc hogy nagyon szeretem őket.
A Fleet B'rel bop-os karimtól is padlót fogna akármelyik pro játékos,de mégis számomra nagyon nagy fun,és igazán élvezetes vele stf-ezni.Annak ellenére hogy csak fun kari,néha olyan hatalmasat sebez hogy csak na.Tegnap is 8-10 borg közé akkora térsebzést nyomtam,hogy a képernyőm tele volt számokkal,sajna combat logot mindig elfelejtem bekapcsolni,.
Nem tud valaki olyan combat logot ami magától mér harc közben?
Olyan hülye és feledékeny vagyok hogy mindig elfelejtem elindítani azt ami van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.04. 10:48:39
Volt ma valamilyen kód livestreamen?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 23:20:00
Az OSH tényleg jó lenne boffnak is, esetleg megcsinálhatnák, hogy a hajó belső nézetében a doffjaink sétáljanak a folyosókon és egyéb helyiségekben.
Közben elkezdtem megint doffozni a klingonommal, s rögtön sikerült belenyúlni egy 1%-os disasterbe, s pont megint egy olyan holodoffot vesztettem el, akit mindenáron meg akartam tartani. Tényleg valami iszonyatos balszerencse üldöz <#rinya>#rinya>
Jobb doffoknak most is 5 traitje van,ha Boff lenne az jobb lenne,mert akkor láthatnám is a hajómon.
Vagy a hajóhídon ha lemegyünk a gyengélkedőbe legalább elő jönne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 15:13:05
#7935: Constellation Refit? Sajnos csak T3-as, így kicsinek tűnik. Én sem venném meg, csak ha sok pénzem lenne. 😞
#7937: Öt traitje van és hát igen, ő a Doktor, így egy szóval: kell 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 14:53:46
Amúgy küldi reward lesz.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Arra gondoltam 800 zen megérne felpakolnám refit beamekkel és mennék idegesíteni a nube kezdőket 😊)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Mikor kezdődik itteni idő szerint meg hol mit kell nézni?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 13:46:32
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Jó lenne egy infó arról, hogy ez a változat megszerezhető lesz-e, mert ha nem, akkor vennék egy retrofitet, míg leértékelés van.
múlthéten is kiosztottak ott 4-et.
A livestream chatjén kell regisztrálni, majd ott lesz valamilyen tombola, azon lehet nyerni ezeket.
Ha a fülest olyan nyerné, aki nem az USA-ban él, akkor zent fog kapni helyette.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 12:25:01
Ezen a héten nem kódot lehet nyerni, hanem Delta pakkot (ha lesz 2000 néző), meg egy fülest, aki tengerentúlon lakik.
Bár régebben engem is bezavart a sokk villanó effekt a játékban megőrültem egy stf alatt 😊
most edzem magam van 2 napom rá.
Ma mehetek orvos látogatásra blahh..
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 07:10:19
Itt látszik igazán milyen kicsi az a hajó😊
Ja és a kép nem manipulált.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 07:08:13
Ahhoz képest hogy szerettem volna egy aceton konzolt,egész jól jártam mert kettő is esett.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 06:49:11
A 35 ezres ár csak október 14-ig, a megjelenésig lesz érvényes, utána 20%-kal drágábban adják. Gondolkodtam, hogy karácsonyra meglepem magam, de akkor inkább már most kéne.
Találós kérdés
Milyen hajó van a képen??
Új trailer itt, amiből kiderül pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy a kobalik szövetséges lesz, nem ellenfél (én arra számítottam a korábbi hírek és a VOY-ban megismert viselkedésük alapján.
Amúgy zenes hajóleértékelés van :o Én a servicesnél szerettem volna ilyet, új karaktereket szerettem volna indítani <#boxer>#boxer> Nehéz lesz a döntés: hajó vagy karakter <#confused>#confused>
Ha sikerült, akkor el is tudod menteni a 'loadout'-ot (U + status, majd balra a hajó neve, s alul 'manage loadout'). Csak kétféle mentést tárolhatunk ingyen. Jópoha a dolog, hasznos is, de nem még kicsit bugos.
Megvan az exprimental beam, és működik szépen a harness. Már régebben kérdeztem de "alul" hogyan lehet rendezgetni a parancsokat? Mert a harness elkerült egy tök más helyre és így kissé kényelmetlen használni 😊 Köszönöm!
#7896: "Valaki reggel írt hogy a lobis dili bánya kártya acc függő lesz,meg ilyenek."
Egen, a release notes szerint igen, csak a már meglevők nem :o Meg pár fegyverrel többet lehet upgradelni. Például arra a romulán lángszóróra kíváncsi vagyok, milyen? Megéri kiszedni a repuból?