Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerettem volna kérdezni, hogy a HGF klánban általában milyen időpontban szoktátok a fleet mark/expertise beváltását lehetővé tévő projecteket indítani? Vagy totál változó? El kéne csípnem egy olyat a kezdésnél.
Az adapted battlecruiser egy továbbfejlesztett fos 😊
Megvan, annyit csináltam vele, hogy megvettem, kibontottam, konzolját átraktam az adapted destroyerbe (ami szintén fos) és soha többé nem is néztem rá.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.10.06. 10:16:16
Én az elérhető kategóriában gondolkodom. Mellesleg vicces hogy az Avengerből és a Moghból lett fleet verzió, a Scimitarból meg nem.
Na kb félóra és tudok majd,írni,akkor megválaszolom pontosabban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 09:19:50
Welcome to nginx!
Fellépnék játékba is,de ha főnök elkap kinyúvaszt.<#buck>#buck>
Sebzésre szerintem a Fleet Avenger jobb,nekem is van,de az enyémen van cloak device és avenger konzol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 08:54:51
Sosem tennék cannont D'deridexre,mert lassan fordul,stf-en csak nagy célpontokra tudnál rendesen lőni,gyorsan mozgó kisebb célpontok röhögve kikerülnének.
Itt a konzol szett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 08:50:32
Még ha lenne D'deridex retrofited és D'deridex szett rá,de te csak a fleetest szeretnéd,amihez nem jár semmi.Ember a D'deridexel cannont használni őrült nagy hülyeség,olyan lassan fordul hogy az már beszarás.Nekem van Didi retró,és didi szettel tényleg fun vele tankolni,de cannont rakni rá őrült nagy baromság lenne.Még ha spéci craftolt cannont veszel ami nagyobb szögben lő,talán.Fleet Avengert akkor vedd meg ha van rendes Avengered,másképp felejtsd el,az Avenger konzol jó móka.
Fleetes D'Deridexen nincs semmi ami miatt D'deridexet megéri venni.D'deridex konzol szettje nagyon jó.Konzol szett ad +2 fordulást,ha aktiválod a refit konzolt az +10 fordulást ad,sebezhetetlenné válsz és át mehetsz bármilyen szilárd tárgyon,akár tac kockába is belemehetsz.Jó móka.<#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 08:44:18
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Az a gyönyörű új Intrepid modell amit linkeltetek, felváltja majd a régit a peccs után?
Prepatch kampány: csak én neveztem el kampánynak, a lényeg, hogy többünknél a kliensek már most elkezdték leszedni a Delta Rising fájljait (de még inaktívak azok), hogy ne 14-én kezdje el egyszerre mindenki noszogatni a szervereket. Kiváló ötlet szerintem. <#eljen>#eljen> Általában kilépéskor kezdi el tölteni, így figyelni kell rá 😄

Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2014.10.04. 18:03:25
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Klingon oldalon nem vagyok annyira ismerős, tudnátok ajánlani egy jó endgame raptort? Köszi 😊
Hallottam ilyen lehetőségről, de nem tudom a mikéntjét.
Van pár 50-es agyrém tipusú karim,de az a vicc hogy nagyon szeretem őket.
A Fleet B'rel bop-os karimtól is padlót fogna akármelyik pro játékos,de mégis számomra nagyon nagy fun,és igazán élvezetes vele stf-ezni.Annak ellenére hogy csak fun kari,néha olyan hatalmasat sebez hogy csak na.Tegnap is 8-10 borg közé akkora térsebzést nyomtam,hogy a képernyőm tele volt számokkal,sajna combat logot mindig elfelejtem bekapcsolni,.
Nem tud valaki olyan combat logot ami magától mér harc közben?
Olyan hülye és feledékeny vagyok hogy mindig elfelejtem elindítani azt ami van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.04. 10:48:39
Volt ma valamilyen kód livestreamen?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 23:20:00
Az OSH tényleg jó lenne boffnak is, esetleg megcsinálhatnák, hogy a hajó belső nézetében a doffjaink sétáljanak a folyosókon és egyéb helyiségekben.
Közben elkezdtem megint doffozni a klingonommal, s rögtön sikerült belenyúlni egy 1%-os disasterbe, s pont megint egy olyan holodoffot vesztettem el, akit mindenáron meg akartam tartani. Tényleg valami iszonyatos balszerencse üldöz <#rinya>#rinya>
Jobb doffoknak most is 5 traitje van,ha Boff lenne az jobb lenne,mert akkor láthatnám is a hajómon.
Vagy a hajóhídon ha lemegyünk a gyengélkedőbe legalább elő jönne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 15:13:05
#7935: Constellation Refit? Sajnos csak T3-as, így kicsinek tűnik. Én sem venném meg, csak ha sok pénzem lenne. 😞
#7937: Öt traitje van és hát igen, ő a Doktor, így egy szóval: kell 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 14:53:46
Amúgy küldi reward lesz.

Arra gondoltam 800 zen megérne felpakolnám refit beamekkel és mennék idegesíteni a nube kezdőket 😊)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Mikor kezdődik itteni idő szerint meg hol mit kell nézni?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.03. 13:46:32
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Jó lenne egy infó arról, hogy ez a változat megszerezhető lesz-e, mert ha nem, akkor vennék egy retrofitet, míg leértékelés van.