Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az EVE-hez: nem próbáltam még, pedig csábítottak korábban. Nem akartam egy újabb játékot kezdeni, amíg a jelenlegi kettőben vannak befejezetlen terveim, illetve amíg az az új játék nem jobb a mostaniaknál. A másik dolog, ami elriaszt az EVE-től, hogy ha kilövik a hajómat, akkor az véglegesen megsemmisül, vele együtt rengeteg pénz és hónapokig tartó gürcölés.
Star Trek vs gazdaság: na ez a Föderáción belül egy nehéz kérdés. Nincs pénz, az emberiség túllépett a birtoklási vágyon, a replikátorok a megélhetéshez szükséges dolgokat (étel, ital, ruha) mindenkinek elő tudják állítani, nincs éhínség, hiány, járványok. De mégis nehéz elképzelni, hogy ez hogy működhet, miért dolgoznak az emberek, vagy hogyan kapcsolódik ez a föderáción kívüli pénzt használó világokhoz (pl kereskedelem).
S ezt egy játékban implementálni meg aztán tényleg nehéz, az energy credit erre egy jó ötlet talán. Szélesebb körű bányászat jó lenne, de azt valahogy be kellene illeszteni a folyamatokba, ahhoz meg a játékot át kéne valahogy dolgozni.
De dobjuk össze a pénzt, vegyük meg a játékot, aztán kiegészítjük minden széppel és jóval, ami hiányzik belőle <#eljen>#eljen>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Steam twitter meg fórum oszt kész.Majd ha lesz nyúltúb oda is.<#hawaii>#hawaii>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A reggeli hszek meg minimalizálódni fognak mert nagy valószínűséggel pár hónapig tutti lesz melóm. 😊
Amúgy hova lettek a reggeli hsz-ek?Valaki reggel írt hogy a lobis dili bánya kártya acc függő lesz,meg ilyenek.
Ja és lehet nyerni DR packot.Katt.
nincsenek bolygófelszíni felfedezések, mászkálás
féljáték csak, erősen hiányos fontos részekben számomra.
Az EvE Online meg nekem túl összetett sok angol tudást igényelne.
Remélem ez a játék meg annyira nem bonyolult mint aminek kinéz.
Emlékszem annó amikor volt 10 napos próbaidőm alig tudtam kivergődni a hajóval a dokkból az Űrbe😊 A tájékozódásról meg ne is beszéljünk.
Iszonyat jó a játék maga tetszene meg minden de kéne mellé az az átkozott angol.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.01. 23:54:47
Aszittem az advanced metafrázisos pajzs csak neki van.
Másodjára már sikerült a lvl50-t elindítani. Itt azért kicsit túlzás, hogy le sem lőnek, mert a második részben annyi ellen között hamar elfogy a hull. Igaz végül tényleg nem lőttek le, csak nem fejetlenül kell vagdalkozni. Eng-gel voltam, fed sci-m nincs kész, várom hozzá az új Intrepidet, s addig nem akartam ellőni rá a retraint.
Viszont a végén kaptam két jó kis mk xi-es lila konzolt, emitter array-t és capx3-as covariant shield-et. Ilyen jó lootom még soha nem volt. 😄 Igaz, Janisevnek nem szóltam előtte, így nincs dili 😞
GW+SS romulán tömegek ellen egyenesen kéjmámor.<#vigyor>#vigyor>
De mintha jobb lenne a szett képessége dyson hajóval,sima hajóval nem kapod meg a szett képességet.De dyson packos hajóval ad neki nagyon fasza metafrászos pajzsot.
Viszont a Dyson repus szettből 3 van fent,az ok hogy a pajzsa szép,de a 3 részes szett képessége lófing.Négy részes még nincs meg.
Akkor már inkább gorn minefield a haverokkal 5-en a listából mentek be, minden a közösbe eladtok és elosztjátok a pénzt.
ma reggel volt kis időm beugrottam dyson groundra,176 mark jött össze,már nagyjából kész voltak a térképpel,már csak 450 dyson mark és kész a full dyson szett,bár nem vagyok benne biztos hogy jobb dyson packos hajóra mint a solana.Solana szuper metafázisos pajzsa egész jó volt.
De mostmár télleg rohadtul rühellem dyson groundot.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.01. 08:36:51
Annyit még hozzáteszek, hogy múlt szombaton belenéztem a bogaras livestreambe, s ennek kapcsán eszembe jutott, milyen jó lenne egy ilyen helyen melózni, azt csinálni, amit az ember amúgy is szeret csinálni. Legalábbis nem biztos, hogy bogárirtásban annyira rossz lennék, mint az a Smirk gyerek, vagy ki. <#lama>#lama> Nah, álmodik a nyomor. <#integet2>#integet2>
A fegyvereket is nézegettem pénteken, de azokhoz több upgrade kit kell és rizikósabb egy újonnan bejövő mod (ahogy Te is írtad), így elég sokat kell befektetni és bizonytalan a megtérülés, főleg, ha acceleratort is teszek hozzá. És bár egyet azért bekockáztattam, ez inkább a (nálam) pénzesebbeknek lehet jó játék.
Szerinted mi lenne belőle ha upgradelve lenne?Megjavulna vagy még bugosabb lenne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg eszembe jutott még másik dolog is,de majd azt ha feljössz elmondom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.29. 13:02:26
De azért nem volt rossz a termés,pár ládából jött plekton meg argonite gas is,vagy mi a ragya.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.29. 12:46:06
Én az engi konzollal játszva azon igyekszem keresni, hogy Very Rare-ről Ultra Rare-re fejleszve megkapja a craftos konzol a spéci proc-ot, ami ha valami szar lesz, a konzolom semmivel nem ér többet, mint amiből kiindultam, vagy még kevesebbet. Pl az exotic sci konzolból a 12-es proc nélküli lila tegnap éjfélkor 12 millió volt legolcsóbban, a 12-es fejlesztett ultra rare pedig 10 millió egy gagyi plasma resistes proccal, mert az egy gagyi proc, senkinek nem kell, míg a 12-es lilából még bármi lehet.
Nekem szerencsém volt, mindkettő ami Ultra rare lett, jobb féle procot kapott. Az Emitteres 25m volt legolcsóbban exchangen, 20-ért adtam had vigyék, a RES A változat 74m volt exchangen, 50-ért akartam adni, de ajánlottak érte 44-et, adtam azonnal, mert holnap már lehet 30-at sem fogok kapni érte, ez meg most biztos profit.
Ezzek a két craftos konzollal lehet játszani, ha jó szorzót kapsz nagyon sokat ér, csak használj hozzá quality improve acceleratort, hogy legyen 6-8% esélyed az ultra rare-re, ha nem jött be, 13-ason be a bankba és majd DR után 14-es UR-re fejleszted, hátha bejött a jó proc.
Fegyverrel lehet még játszani, egy jó CRTD3-as over-es, CRTD4-es beam, CRTD3 rapid vagy crtd4-es DHC aranyat ér. Pl Antiproton DHC CRTD3 Rapid egyetlen darab van fent exchangen 250 millióért, nyílván nem veszik meg, de ha esetleg enged valamennyit, 100-150 körül már elmehet, vagy jön egy gazdag pénzes gyerek és megveszi onnan.
Tényleg, tegnap beam-et is vettem fő engi karakteremnek, omni-directional plasma beam, 360 fokos, over proccal.
Ha esetleg phased biomatter DHC-kat upgradel valaki, szóljon ha sikerült egy CRTD3 Rapid szorzós ultra rare-t, megveszem, ha meg tudunk egyezni, az sem izgat ha mk 2-es, csak a szorzók legyenek ezek.