Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De 2800 cc-t mindenképp megér.Iszonyat jó a dumája,piszkosul aranyos,és eléggé csúnyán oda tud csapni.Híler és tank karakter is.Kapsz hozzá 2 ruha szettet,hogy tudj váltani ha úgy gondolod.
Jah asszem 1milla creditért is meg lehet venni a macit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.23. 23:13:46
Na most már nálam is kiverte a biztosítékot a Cryptic. Dili event alkalmával próbálnék dailyzni (Deferi, Eta Eridani), de a pár nappal ezelőttihez képest is jelentősen nehezebbek a küldetések 50-es szinten. Nem tudom, mit csináltak a mai leállás alatt, de talán nem alapból mk xiv epicre kellett volna belőni az npc-ket. A scim teljesen használhatatlan lett, képtelenség felhúzni. <#boxer>#boxer>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
H4 azt nem tudom,igazából én jobban szeretek kis karit húzni,jó a karakterek sztorija.
Hát..., az SWTOR az még rosszabb szvsz, hiába jön új kieg, ha a közbeeső történetet nem lehet megcsinálni (csak csapatban, de a halál fog rohanni a sok okoska után, ismerős már nem nagyon maradt a játékban). Januártól amúgy is úgy néz ki, hogy én is befejezek mindent, még steamet is. Nem fogok ezeknek egy fillért se pluszba még fizetni <#gun>#gun>
Amúgy mi volt ma a szerverrel? R&D-t nem nagyon lehetett használni: kiválasztottam, hogy mit szeretnék gyártani, aztán vártam két-három percet, míg a Start Task gomb inaktív volt. S amikor végre elindult egy 5 másodperces craft, akkor se számolt vissza, csak álldogált 😞
Tanácsot szeretnék kérni tac raptorhoz, elől 3 dhc + 1 torpedó, hátul 3 turret (későbbiekben egy KCB-vel): szerintetek mire kellene még, esetleg áttenni pontot? Köszönöm. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom nem néztem meg de remélem össze fogok tudni farmolni max egy talaxit hogy meglessem mit tud.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.23. 16:52:08
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Maelstrom prisont és a Foundry-t is megjártam már Revan kedvéért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.23. 16:51:09
Vagy már van is?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Semmiben, egy sima non combat pet amit beválthatsz marktra.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2014.10.22. 21:49:37
Köszönöm!
CSak egy kérdés megint. Érdemes a galaxy refitet megvenni? A venturét. Vagy gyűjtögessek tovább és vegyem a dreadnoughtot? Az új hajók még nem győztek meg 😊 Még kb 1000 zen kell. Csak a 8000es finomítás a határ. Szóval mi a véleményetek?
HA igaz ÉS hadijuk beváltani az dolgot.
Volt egy ismerősöm, aki sokat mesélt róla, talán egyszer tényleg bele kellett volna lesni. Kár. Most meg már amúgy is felesleges bármi újat kezdenem év végéig <#bdead>#bdead>

Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.22. 17:45:21
spire-ben vehetsz 6. doff helyet már nagyon régóta.
Tegnap upgradeltem a Fleet B'rel-t,így kapott még egy tac konzol helyet.Van valami spéci torpedós konzol?Vagy azokból nincs semmi spéci?
Megpróbálom gyorsan megcsinálni a napi event küldit,és utána megyek húzni nauszit.Már csak 4 eventes küldi és kész vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.22. 15:20:12
Macska petből többféle színt láttam, ezt random dobja így, vagy nyitáskor lehet választani, hogy milyen legyen a szőre?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.22. 12:22:48
Systems:
The difficulty for Normal, Advanced, and Elite modes in level range 50 – 60 has been altered.
In Normal mode, all space enemies have had their HP and Shields slightly reduced.
In Advanced mode, all space enemies have had their HP and Shields slightly reduced.
Shields are reduced more than HP.
In Elite mode, all space enemies have had their HP increased and Shields reduced slightly.
Teljes: link
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Amit nagyon kéne upgradelni az a fun nauszi tac karim,neki fleet B'rel van,fun KDF roma sci simivel,fun joined trill fleet mogh-al,fun joined trill KDF sci upgradelve ingyen,fun orion engi upgradelve lesz ingyen,fed joined trill Dyson hajóval.
Többinek ráér,vagy T6 lesz.Bár a bortast sem ártana upgradelni,de az egyből 2 token,mert az egyik tac bortast használ a másik engi bortast.
na meg a karfiol,varánust,multiviktort,kumarit,vesta-t,avengert,ody-t.
A hajó is fejlődni fog használat közben, x sp a lv1 stb..
Egy elég vagy szintenként 1?
De akkor is sok,nincs sok pézem mert elbasztam van kb 50 misim,az kb 5 upgrade token.
De lehet rámegyek a pénz szerzésre.Szerinted Transport torpedó skillel működne a bio neural warhead?Vagyis ha ráküldöm valakire akkor komolyan bele fog csapni 80-150k-t?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.21. 17:19:15