Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Írd meg mondjuk privátban,teljes neved kell.
Mint például a Holy@Holy75.
Szerintem.
És néha nem tudom miért valami villámlós effektje lesz a fegyverének.Viszont csöppet sem tankolós az fix.Amikor 30 borg jön rá elég macerás meló egyben tartani aegis szettel.Nagy az aggrója a skillezés miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.18. 10:13:05
Mielőtt megkérditek miért polaron mert a jeam hadaromon ez a típus van fent.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tank engivel próbáltam adv infen,eddig D'Deridex retro hajója volt,mk11 beamekkel és aegis szettel,mert a hajó úgy bírta hogy jobb szett nem is kellett neki.Ez a T6 cruiser nem bírja olyan jól a gyűrődést,de elég jól sebez.Szerintem ez nem is igazán enginek való,inkább valami tac karinak beamekkel.
az összes vagyonom 60 misi a bankban nagyon kivagyok költekezve <#rinya>#rinya>
de kb 1% az esélyed packonként, hogy esik.
vagy vehetsz egyet 500-600 millió ec között jelenleg.
Más. Ground 😊 Mit javasoltok? Szerintetek melyik a legjobb szett? Mérnök vagyok ugye, vannak a kis tornyaim, meg az aknamező és a többi. Megvan a MACO teljesen meg a teljes undi.
Zemanov 😊 Az elején még jó a romulán plasma torpedó 😊 Aztán már lassú lesz. A corrosive teszt miatt tettem vissza hogy meglegyen a singularity harness
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.12.17. 19:58:24
Szemből jól néz ki,de oldalról meg hátulról nem az igazi.Én tettem volna rá elachi szettet az biztos.
Én maradok annál a verziónál, hogy fajfüggő abból kiindulva, hogy Romulánnál bekerül a listába az a napszemüveg ami a Sauriannál nem. (És igen tudom, hogy minden karakternél meg kell venni nem elég egynél...)
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.17. 16:28:45
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.17. 14:59:03
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Szent isten,6 óra és sulibán.<#falbav>#falbav>
Vulkáni sci karimnak megkattant a hajója,0 xp kell a következő mastery szinthez,de nem lép szintet.<#guluszem1>#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.17. 14:15:28
Istentelenül jó fegyver vót az,magas crittel.Sosem felejtem el mikor kis karival kerratban tele volt a képernyő crit sebzéssel és úgy öltem a borgot meg a klingonokat 30-as karival mint állat.Jó tudom bugos volt a fegyó és mindig critelt,de akkor is szép emlék.<#nyes>#nyes>
romulan plasma dilibe kerül, plasma sebzése van, lilaként van 2 szorzója.
plasma disruptor fos, romulan plasma kevésbé fos, de gagyi.
akkor inkább a corrosive plasma, annak a proc kb azt tudja mint a plasma disruptor együtt, 3 szorzós, és ec-ért vehető baszott olcsón.
Az a hybrid fegyó?Az csak küldiben szerezhető és mk11 kék.
Most nyitottam életemben először 3 delta dobozt. Kellett cucc a fejlesztéshez, meg kiesett egy kazon raider is. Bár az mondjuk olcsó az exen. Nem volt semmi tervem, csak a hecc miatt nyitottam 😊
Én már majdnem 3 éve játszom,mégis még mindig sok hülyeséget kérdezek.<#nyes>#nyes>
Ha gondolod jöhetsz hozzánk is,de nem tudlak most invelni,talán 12 után leszek kicsit vagy majd 5 óra után.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.17. 11:36:00
Sok ütődött kezdett flottát,aminek gyakorlatilag semmije sincs.De minden dilinyós kölyök flottát akar.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.17. 10:23:50