Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plasma energy bolt max sebzésed viszont kicsi.Tac karival egy omega torpedó 80-90k közt sebez hy-el.
Vegyél rá elite hangárokat,azok még jobban dorombolnak.És szebb a színük,és dobnak aknákat.
Jah mutass egy képet róla hogy mi van a hajódon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.29. 09:03:56

Utoljára szerkesztette: aru, 2014.11.29. 08:27:48
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Most semmiképpen ne vegyél, az ilyen akciók alatt container-ben kapod az ilyet mint promo pack, csak akkor szabad venni ilyet zenért ha már megy az akció, vagy exchangen figyelni kell, hogy ne r&d packot vegyél hanem promo packot amiből esik az r&d pack és eshet a promo pack.
Ennyit láttam belőle, a szett bónuszt csak feltételezem a másik 2 elachi hajóval, ahogy a voth bulwark és a másik 2 voth hajónál is volt.
Lesz hangárja, T6 lesz, és baszott drága, mint a JHAS vagy a Bulwark, szóval 300 millió felett várható.
Zenért én sem fogok venni, amikor EC is költhető erre, tegnap gyorsan feltettem minden R&D cuccomat exchangre, ha a bankos flottáimból is eladnék minden itemet, lehet elérném a 10 milliárd ec-t.
Ha ez is olyan drága lesz mint a másik kettő akkor kevésbé fog érdekelni.De az elachi tac karinak nem volna rossz,ha tac hajó lesz.Bár úgysem fog nekem esni mert nem is költök zent R&D-re,akkor inkább gyűjtögetek zent a következő T6 hajó packra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.28. 14:17:37
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Az új elachi nekem úgy se esne, hiába próbálgatnám, így nem izgat. Akkor inkább már valami engedményes cucc a storeból $-ért (s inkább a kevésbé balfék Crypticnek az EA-val szemben).
Amúgy mi ez a Perfect World Account Link reward a storeban?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.28. 13:21:25
Repusnál passz,az sosem kellett.
Ha repus,akkor csak akkor lesz tailornál ha nálad a teljes szett.Gondolom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.28. 07:44:32
Magyarok is többen, sokszor vesznek, nem is hinné az ember.
A külföldiek pedig ezerrel, pár nap alatt el lehetne adni mind a 6 milliárd ec-met.
Az új lockbox viszi majd le megint, ha abban is lesz R&D pack.
Szóval, ha valami nagyon drága az alapfegyver, pl crtd3-as beamek, dhc-k, akkor kék accelerator, de ha valami olcsó 100-es az alap, akkor elég a zöld neki.
Úgy rögtön csak 1,5m egy próba 4 m helyett, plusz az item és a dilithium. Persze valamivel kevesebb az esélyed a rarity upgraden, de valamit valamiért.
Az a baj az upgrade-hez sok pénz is kell,kell lila experimental upgrade meg 2x quality vacak.Egyik sem két fillér.
Igazából én most 60 kulcsot akarok szerezni.Jó lenne nyitni egy plasmonic leech-et romulán karimnak,plusz jó lenne dobozokat nyitogatni,de a vér drága doffomat véletlen betettem 5 napos küldetésbe.<#nyes>#nyes>
De tudok várni,remélem nem megy le a doff ára időközben,mert akkor megüt a guta.Minimum 30 misiért jó lenne elpasszolni.
Szerintem főleg amerikai játékosok fizetnek ezért a játékért.Bár magyar is van aki EC-t meg zent vesz forintért rendszeresen.
SW ToR-ban én is sok pénzt elköltöttem,prefered vagyok,és van 16 karim,red eclipsen,faj és táska unlockok,meg sok egyéb.Csak a Treek nevü cimbora 2800 CC volt,2400 cc 5k forint.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.27. 10:34:50
Pedig azzal rengeteg ec-t kereshetnél, 500k dilithiumból rengeteg mk 2-es fegyvert lehetne upgradelni, amit rengeteg ec-ért lehetne eladni.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.11.27. 10:15:55
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.27. 08:25:51
Mától a servicesre is 20% engedményt adnak, holnaptól meg bonus marks hétvége.
Kérdés: rank-lépéskor az előfizus kap egy retrain tokent, ez char- vagy acc-boundos?
#9006: lol XD Jogos <#taps>#taps>, bár láttam rosszabbat is (pl. SWTOR).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.26. 23:27:58

Ha valaki érdekelt benne: egy mai spam szerint holnaptól 15%-os zen-akció indul.
Milyen reaktort vegyek neki? Mert a pajzs meg a többi a szokásos amit ajánlottatok (persze csak xii még) borg és a baráti köre. A fegyverzet most thoron mert az tetszik de tartok tőle hogy visszajönnek a romulán plazmák 😊 De először a thoron szettet akarom összerakni. Lassan fejlesztem a dögömet 😊
Emelni fogják a Rízling pack árát (forrás), gondolom 15k lesz 😞
Bár a T5-U hajókat szerintem lassan el lehet felejteni,T6 hajók erősebbek,és ha megjönnek a fleet T6 variánsok akkor még inkább.
A legújabb T6 hajó az Intrepid is iszonyatosan erős egy T5-U-hoz képest.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Esetleg jobban bírom a farmolást.<#kacsint>#kacsint>
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Bánya kicsit bugos,nem akart elengedni.Relog után sem,nyomtam transwarpot new romulusra,utána meg onnan nem tudtam kimenni.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.26. 14:13:59
Kösz,majd elnézek a bányába egy magért.