Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sima futás sem jó, mert lassú, úgy lefújják a versenyt, mielőtt beérnék.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.05. 15:59:20
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
A hajót meg inkább hagyom, a b*d*s életben nem fogom legyőzni a breent. A nyúllábas verseny az viszont jó XD
Nagyon jópofa megint az event, nincs nagyon tömegnyomor, s nekem még lagos se volt este, csak a patchelés volt nagyon lassú (~90').
Az új turretet próbálta valaki? Idén melyik a legjobb kézifegyver? Tavalyról van egy Flurry-m, csak mintha nagyobb lenne a cd-je, mint tavaly volt 😞
#9123: Az itteni nyulazáson kívül hány doff küldi van? Én egy új karival csak egyet láttam, a régivel négyet vagy ötöt.
#9129: Jahogy három hajót lehet szerezni. Eh, akkor még ki kell választani, melyik hajóra menjek rá esetleg 😄
#9126: De, ugyanúgy van most is, mint a nyári risa-in. Most elég egy karival végigmenni 25 nap, utána a többivel elég egyszer.
#9121: Itt egy térkép a csodaföldről, balra lefele (délnyugati irányban) van a torony, ahhoz kell odamenni. Nem kell senkinél felvenni a küldit, csak odamész egészkor (mikor Mézi szól), s dobálod a hógolyókat.
#9110: Érdekes, én pont a másik játékkal jártam így. Iszonyú lassú, szaggat, bolygófelszínen gyalogolni se lehet, mert az is akadozik. Harc közben is két-három másodperces ugrások vannak benne. Bár ezt én ráfogom a félkész grafikus enginejükre <#nevetes2>#nevetes2>
Négy karival megcsináltam,nem nehéz.
Mellesleg Hun cseten megy a hiszti,mert tegnap belenyúltak stf-ekbe és állítólag lehetetlenül nehezek lettek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.05. 09:50:12
új cuccokat csak akkor vehetsz ki, ha már részt vettél egyszer a borg hóemberes eventen
Nauszi gatya huszárral akartam kivenni új cuccokat winter storeból,erre minden szürke neki,csak régi cuccokat vehet,abból se mindent.
Az esti doff küldik kész lettek,kivéve a 24 órás.A jutalom ennyi.
Megváltozott pár DR-es item kinézete,a vaadwaur torpedó is ú külsőt kapott,már nem úgy néz ki mint egy breen cluster torpedó,inkább valami varacskos disznóba oltott photon torpedó.<#zavart1>#zavart1>
Úgy döntöttem hogy a hajóra tojok,én nem szarakodok egy olyan talicskáért amit úgysem használok.
A borg hóemberes event is bugos?
Megy azt sehol egy ellenfél, közben meg a show boeg stopped száma nő.
Nem értem én ezt.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ha jól értem a konzolja valami buffolós cucc,gondolom hílernek jó lesz a hajó.De hogy én egyik carrierem sem cserélem le erre a szarra az fix.
Ha az idén is az lesz mint tavaly,akkor valszeg jön egy jó zenes carrier nemsokára.Inkább elkezdem gyűjteni a zent arra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.04. 19:22:36

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.12.04. 19:10:07
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A patch már lejött de account szerver még nincs... :/
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.04. 18:12:42
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Tessék vissza menni az időben,és szólni nekem hamarabb.<#nyes>#nyes>
A péhán olvastam, hogy csökkenteni fogják az upgrade-eléshez szükséges kitek számát, így egy upgrade előtt érdemes megvárni legalább a holnapi leállást (már ha lesz). 😉
De nézd meg Sto Wikin.Én most az új rally járgányomat fejlesztgetem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.03. 17:01:40
Több képen is láttam, hogy van akinek 6 aktív doffja van. Ez hogy lehet, nem az 5 a maximum? Vagy csak romulánoknak lehet 6?
Upgradelésnél megéri legyártnani magamnak a zöld vagy kék upgrade techet? Vagy egyszerűbb megvenni exchange-ről?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.03. 09:00:29
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming