Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy lehetséges megoldás a Treasure Trading bugjára: link

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Meglett.

A delta újhoncos utolsó küldetés (cold storage) bugos és trükközéssel sem lehet megoldani. 😄
cold storage bug
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.04. 19:20:39

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

KDF oldalon hol található a temporal agent akinél a nem deltás karakterekkel lehet kivenni a jutalmakat?

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Ízlések és pofonok. 😊 Btw jó lenne ha jönne valami event és dobnának valami faja kis tac hajót mert a felszerelés már nemsokára meg is lesz. Már most sikerült megduplázni és meg is lett a 10k
Nem a Galaxynál nem szebb,sosem mondanám ezt,csak nekem a lekvárnak ez a feje tetszik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.03. 23:45:09

Pedig annál a galaxynál nincs szebb. <#bee1>
Nekem pont ez tetszik.<#zavart1>
De van hozzá vagy 5 féle fej.

Ez viszont kifejezetten csúnya szerintem. Főleg az elején az a széles valami.

T6 Fleet lekvár.

Galaxy jobban néz ki. Mondjuk ez se rossz. Ezek a roma hajók a Star Trek Armada óta tetszenek.

Fleet T6 Didi.

<#eljen>
Majd Fleet T6 didiről és neghwarról is rakok képet,ha lesz időm.

Megvan a világ legszebb hajója,a Fleet T6 Galaxy.

Miért van az hogy valami mindig hibádzik STO-ban?
Amúgy kíváncsi leszek hogy a kitűzött bonus xp célokból mennyit sikerül kioldani a játékosoknak.
Eddig ment a kari húzás,a Treasure Trading stations küldin felakadtam,bugos,nem lehet leadni,de mindenki másnak is bugos,aki a hun cseten fentvan.
Nekem sajnos 7 ezer zenbe volt a boundle.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.03. 12:20:27

lottózni, mert tudja hogy 2 hajó áráért árulnak mindig 3-as packot? ez annyira egyszerű mint az 1 x 1.
Na most már nekem is. Valami gebasz volt fél órán át..
Megy.Semmi gond.

A netem baszódik, vagy a szerver nem megy?

Vagy mindkettő?
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.04.03. 11:05:18
Érdekel, milyen volt az eredeti játék. Sok mindenre nem emlékeztem, pl. az ESD-re így, de a tutorialra igen, jó volt még egyszer végig menni rajta. Akkor még tanácstalanul kóvályogtam a bolygó felszínén, most már tizensok karakter után jobban ismerem a játékot, s más is a hangulat. Egy kis nosztalgia, na. 😉
Amúgy pont ma van három éve, hogy regisztráltam 😊 <#eljen>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 22:27:46

Mi a búbánatos francnak?

Elindult a Redshirt! \o/ Bár karaktert még mindig nem tudok átmásolni, legfeljebb kezdek egy újat \o/

Hát én már mentem is egy kört Galaxy-val,ki kéne húzni traitjét.

#11576: Akkor lehet, hogy nem is jó, mert először nálam is ~240 megát szedett le, de hiba miatt nem is indult el. 😞
A szerver nem enged be, lehet, hogy bezárt a bazár. Kár lenne... :/

#11555: Lottózni nem szoktál? 😛 Valóban 6000 zen lett a három hajó, de ezen a hétvégén 5000-ért adják (hasonlóan egy hajó most 2000, jövő héttől 3000), plusz a servicesre is van leértékelés.
Sok sikert a szerencséseknek az új hajókhoz. Ebből megint kimaradok 😞

Nem,letöltöttem a frissítést,de nem volt alkalmam felmenni.
Husvéti takarítás meg a család közbe szólt.
Most is mobil netről írok,jó ha este hétre haza èrek.
Bár lehet akkor sem tudok majd csak este kilenc körül felmenni,ha lesz egyáltalán szerver.

Gondolom azért, mert most akartak először belépni oda, s eddig nem volt semmi letöltve nekik 😊
De be tudtál lépni?

Nem tudom mi a pöcsömet kellett nekik tölteni,nekem 50mb frissítés kellett redshirtre és gyorsan megvolt.

Áááh :/ Csak Tribbli volt a listában, igaz, a Holodeck is kivágott idő előtt.
A fórumon is attól félnek, hogy ennyi volt a Rebirth. Nekem legalább letöltődött (bár elindítani nem tudtam már) van olyan, aki 12 órája tölti, de csak 45%-ig jutott :/

Amíg nincs holodeck addig teszt szeró sincs.
Pedig elvileg ott lehetne,van egy fül amin választható hova másolod,redshirt vagy tribbli.
Redshirten elméletileg még megvan az első klingon karim is.

Oh, szuper. Ha a Holodecken leállás van, akkor a tesztszerverek sem elérhetők 😞
Amúgy hogy/hol lehet a Redshirtre karaktert másolni? Ezen a linken csak a Tribble érhető el célszerverként (most az se, csak három óra előtt).

Most azt hiszem 9,5 körül járt. Sebaj, ha nem lesz Holodeck, legfeljebb retrózok egyet a Redshirt-ön, úgy se láttam a régi játékot. Estére csak lejön az a 10G 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 13:02:47

Ship modul nem vészes,én is most vettem fleet tempestet.És azt hiszem 9 misi volt.
Kilenc misi egy fleet hajóért még elviselhető.Csak az nem hogy a fleet hajó bugos.

Hát pedig jó lenne belépni, legalább dilit farmolni, hogy nyárra meglegyen a három hajó. Meg ugye jönnek a flottás változatok is. A ship module ára is elszállt <#falbav>
Hátha a két játék közül, amiben benn vagyok, legalább az egyik használható lesz. <#nemtudom>

A legkétségbeejtőbb avagy legviccesebb viszont az (nézőpont kérdése, hogy melyik), hogy ezeknél már az áprilisi tréfa is bugos, lásd a Redshirt esetét. <#lama>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 11:48:03

Cimbora a szerver szerintem félóráig sem fog élni,és leáll,dc meg lag,lag meg dc.
beszabadul a szerverre vagy 20-30 ezer új kari és mind nyomni fogja a tutorialt,meg egyéb szart,szerver 5 percenként be fog halni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.02. 11:45:57

Nem is tudom érdemes lesz-e leállás után bejelentkezni.jön a hétvége meg ünnepek szerintem napokig lagolni fog a játék.
Sajnos Galaxy-n nem lehet dhc,és nekem most az van.
De lehet hogy negwart is kipróbálom.
Habár nem biztos,amilyen szar lesz a szerver az event miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.02. 10:08:45

kíváncsi vagyok arra a konzolra, azzal együtt még akár jó is lehet, ha nem valami nevetséges kis semmit növel.
Megjöttek a statok,és szerintem ez fasza lesz.
Katt.
Dalaxy és a Didi szettje menni fog a régi szetthez.<#vigyor>
Az új konzol passzívan növeli az összes energia szintet.

Meg akkor már jöhetne T6 Defi is és szerintem mindenki boldog lenne.
Biztos jön új Sovi is,mert sokan szeretik.
Én majd a T6 veterán hajókra leszek kíváncsi.

fingom nincs, hogy várható-e, csak remélem, hogy lesz.
Ha T6 Sovie is várható lassan, akkor még érdemes kiszedni a T5-ös flottás változatot? Vagy bírjam ki a Refittel upgrade nélkül? 😉

persze hogy sok hajót adnak ki, aki nem vette volna észre, szintet lépnek, t6 hajók, kellenek az újak és újak, mert alig van t6 még.
Nekem a boff elosztása se tetszett.
Gondolom hogy jó.
Kétszer használtan neghwart,de mindkétszer majd bele őszültem hogy használnom kellett azt a hulladék szart.Ugye a klingon engi hajókat is bop-al vagy raptorral húztam,és azok utána neghwar isten csapása,lassú tetű szar.

Én vettem 193-ért zent tegnap,mikor linkelték a hajókat.Most van 8k zenem,a hajó pack biztos 6k zen lesz,mert 1 hajó 3k.
És 3 hajó egyenként összevissza 9k lenne,de bundliban adva szerintem 6k lesz.Esetleg a hozzá adott skin miatt lesz több.
Hülyék mindig is voltak és lesznek.

A neghwar tényleg nagyon szar.volt szerencsém hozzá.tehát ez
Huh, engem nagyon érdekel ez a három új hajó, meg is lenne mindegyiknek a helye. Csak hát ez a 200-as zen... :/ Remélem nem 10k-ért adják 😞
A Galaxy-szetet múltkor megváltoztatták, úgymond 'csináltak' benne helyet az új konzolnak. Meg ugye a régi skinek is elérhetők lesznek, plusz egy új skin a Negh'varnak (ami már most él). Főleg úgy, hogy újratervezték őket 😊
Ha ma kijön egy új cikk a statokról, akkor szerintem már holnap kinn lesznek 😊

#11531: Nem tudom. Valaki kitett a piacra upgrade boostereket 16 millió helyett 1,6 millióért. Jó kedvem volt (mert épp nem sz*patott meg a craft lottó), megsajnáltam, s rákérdeztem itt, hátha olyan járt pórul, ki olvassa e topikot. Dehát nem. Ennyi a történet.
Tegnap meg 300k-ért vettek meg egy ötezres boff tankönyvet, nem is értem... :o
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.01. 12:23:47

Melyik starship skillpoint táblázat?
Galaxy van benne,ez nekem kötelező.Én Galaxy fan vagyok,Galaxy X is megvan,nem sok mindenre jó de megvan,Venture is.Bár a Venture kurva jó.
Ja és van benne egy D'deridex is,ami szintén nagyon ütős hajó.A zenes.
A neghwar,amit lekvárnak becézek,mert egy rakás szar szerintem,az nem nagyon izgat,a 40-es ingyen neghwar olyan szar hogy attól megfájdul a fejem és ha használnom kell akkor sikítok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.01. 12:10:25