Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
A delta újhoncos utolsó küldetés (cold storage) bugos és trükközéssel sem lehet megoldani. 😄
cold storage bug
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.04. 19:20:39
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.03. 23:45:09
De van hozzá vagy 5 féle fej.
T6 Fleet lekvár.
Fleet T6 Didi.

Amúgy kíváncsi leszek hogy a kitűzött bonus xp célokból mennyit sikerül kioldani a játékosoknak.
Nekem sajnos 7 ezer zenbe volt a boundle.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.03. 12:20:27
Vagy mindkettő?
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.04.03. 11:05:18
Amúgy pont ma van három éve, hogy regisztráltam 😊 <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 22:27:46
A szerver nem enged be, lehet, hogy bezárt a bazár. Kár lenne... :/
#11555: Lottózni nem szoktál? 😛 Valóban 6000 zen lett a három hajó, de ezen a hétvégén 5000-ért adják (hasonlóan egy hajó most 2000, jövő héttől 3000), plusz a servicesre is van leértékelés.
Sok sikert a szerencséseknek az új hajókhoz. Ebből megint kimaradok 😞
Husvéti takarítás meg a család közbe szólt.
Most is mobil netről írok,jó ha este hétre haza èrek.
Bár lehet akkor sem tudok majd csak este kilenc körül felmenni,ha lesz egyáltalán szerver.
De be tudtál lépni?
A fórumon is attól félnek, hogy ennyi volt a Rebirth. Nekem legalább letöltődött (bár elindítani nem tudtam már) van olyan, aki 12 órája tölti, de csak 45%-ig jutott :/
Pedig elvileg ott lehetne,van egy fül amin választható hova másolod,redshirt vagy tribbli.
Redshirten elméletileg még megvan az első klingon karim is.
Amúgy hogy/hol lehet a Redshirtre karaktert másolni? Ezen a linken csak a Tribble érhető el célszerverként (most az se, csak három óra előtt).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 13:02:47
Kilenc misi egy fleet hajóért még elviselhető.Csak az nem hogy a fleet hajó bugos.
Hátha a két játék közül, amiben benn vagyok, legalább az egyik használható lesz. <#nemtudom>#nemtudom>
A legkétségbeejtőbb avagy legviccesebb viszont az (nézőpont kérdése, hogy melyik), hogy ezeknél már az áprilisi tréfa is bugos, lásd a Redshirt esetét. <#lama>#lama>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 11:48:03
beszabadul a szerverre vagy 20-30 ezer új kari és mind nyomni fogja a tutorialt,meg egyéb szart,szerver 5 percenként be fog halni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.02. 11:45:57
De lehet hogy negwart is kipróbálom.
Habár nem biztos,amilyen szar lesz a szerver az event miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.02. 10:08:45
Katt.
Dalaxy és a Didi szettje menni fog a régi szetthez.<#vigyor>#vigyor>
Az új konzol passzívan növeli az összes energia szintet.
Én majd a T6 veterán hajókra leszek kíváncsi.
Kétszer használtan neghwart,de mindkétszer majd bele őszültem hogy használnom kellett azt a hulladék szart.Ugye a klingon engi hajókat is bop-al vagy raptorral húztam,és azok utána neghwar isten csapása,lassú tetű szar.
És 3 hajó egyenként összevissza 9k lenne,de bundliban adva szerintem 6k lesz.Esetleg a hozzá adott skin miatt lesz több.
Hülyék mindig is voltak és lesznek.
A Galaxy-szetet múltkor megváltoztatták, úgymond 'csináltak' benne helyet az új konzolnak. Meg ugye a régi skinek is elérhetők lesznek, plusz egy új skin a Negh'varnak (ami már most él). Főleg úgy, hogy újratervezték őket 😊
Ha ma kijön egy új cikk a statokról, akkor szerintem már holnap kinn lesznek 😊
#11531: Nem tudom. Valaki kitett a piacra upgrade boostereket 16 millió helyett 1,6 millióért. Jó kedvem volt (mert épp nem sz*patott meg a craft lottó), megsajnáltam, s rákérdeztem itt, hátha olyan járt pórul, ki olvassa e topikot. Dehát nem. Ennyi a történet.
Tegnap meg 300k-ért vettek meg egy ötezres boff tankönyvet, nem is értem... :o
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.01. 12:23:47
Galaxy van benne,ez nekem kötelező.Én Galaxy fan vagyok,Galaxy X is megvan,nem sok mindenre jó de megvan,Venture is.Bár a Venture kurva jó.
Ja és van benne egy D'deridex is,ami szintén nagyon ütős hajó.A zenes.
A neghwar,amit lekvárnak becézek,mert egy rakás szar szerintem,az nem nagyon izgat,a 40-es ingyen neghwar olyan szar hogy attól megfájdul a fejem és ha használnom kell akkor sikítok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.01. 12:10:25