Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De két napig semmi,így vettem exen.
A resettle colonistnak 28 órás a cd-je. Általában hetente négyszer indítom (hétfő/szerda/péntek este, vasárnap délelőtt) a relocate-tal párban, így is elég sok időt elvesz, amíg végiglépkedek az összes karakteren, de legalább sok dilit ad 😊
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.03.19. 11:06:20
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Anno más karakterrel én csak a B'Trant csináltam végig, a többi clusterhez már nem volt türelmem.
Van x darab spec fa. Egyet választhatsz primarynak (kis római egyeske), amivel az egész fát használhatod. Egyet választhatsz secondarynak (kis római ketteske), amivel a fát a T2 képességekig bezárólag használhatod.
Ennyi.
Eddig sem használhattál egyszerre két primaryt, ezután sem fogsz, de választhatsz most már az intel és a command mellett pilotot is primarynak. Ha intelt hagyod primaryn, pilotot secondaryn, akkor ez az egész változás téged NEM ÉRINT.
Azt az előbb hibásan írtam, hogy eddig is betehetted az intelt secondarynak, ez még nem igaz, ez fog most változni. A peccs után majd beteheted.
Ott rohadok már másfél napja és semmi.
Az új repu az iconiai lesz.
És ha lehet hinni a pletykáknak,talán új épülettel bővül a flotta bázis.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.03.18. 15:31:29
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.03.18. 15:07:38
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Vagy ha úgy érted, hogy az elsődleges fókusz az, hogy kihúzzák belőlünk a zent és nem az űrcsata, akkor azzal végülis egyet tudok érteni. 😛
Ezzel, hogy minden spec elsődleges lesz szembeköpi magát újra és újra a cryptic! Amúgy meg önmagában a pilot csak mozgékonyságot ad jelenleg semmi mást így nincs is több értéke, mint másodlagos. És ahogyan nézem a bekerülő új skilleket ez nem is fog változni, csak ők újra leköpik magukat!
Az a kibaszás, hogy nincs ingyen retrain!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.03.18. 14:10:38
SŐT, mivel az egyik elsődleges, a másik másodlagos, gyakorlatilag csak másfelet érdemes, az összes többi megy pocsékba. Az új pilot specet csak akkor fogod tudni használni fullosan, ha közben az intelt visszavágod másodlagosra, tehát max tier2-es perkekig.
Értem én, hogy OCD, és nem bíííírod ki, hogy ne legyen minden maxos, de azért lássuk be, ez azért már nagyon nem reális igény.
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.03.18. 13:48:02
Én ÖRÜLNÉK, ha kibővülne a commando fa is.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.18. 09:44:16
Én földön, 128-as TC-vel meg papíron 420dpssel MINDIG beaggrózom, akit rúgok.
Ennyi mahinálás után a 60 napos timecard nem éri meg!
Akkor ezek szerint meg se lessem az i5 ös notbukomon 4 gb memoriával?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.17. 23:01:45
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Space enginers sosem lesz igazán jó űr mmo,csak egy sci fi minecraft klón.
És amellett ha jól tudom tök optimalizálatlan szutyok.
Tápos i7 procival,4 gb-os videókártyával és 16gb rammal is szaggat.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az engineer karimnak t5u fleet excelsiorja van benyomott attract fire-el, skillfán fullos a threat generation, van két flottás threat generáló sci konzolom, és még fire at willel is szoktam lőni a népeket. Többnyire mégsem engem targetol az AI.
Szóval mi van ezzel az agróval? Vagy ez is csak olyan dolog, mint a biofuncion monitor meg a legénységes dolgok, vannak a játékban, csak éppen nem működnek?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.03.17. 19:02:02
#11206: Az jó 😊 Nekem sajna a kristállyal nagyjából el is megy a szabadidőm, ha már nekiállok repuhoz markot farmolni, akkor sokszor már túl későn tudom csak befejezni 😞
Nem hiszem, hogy egymást tudnánk akadályozni, biztosra veszem, hogy nem ugyanabban a flottában vagyunk 😊 De az igaz, hogy a könnyebb/olcsóbb/gyorsabb lehetőségeket hamarabb kihasználják.
#11209: Nem, nem veszi el. Megmarad minden, az itteni retrain tokenek is, ámbár azokat csak az a karakter használhatja el, amelyik megkapta (ellentétben a zenes változatúval).
Mi az, hogy "kieg", ami 144 dollár? Delta Rising pack, meg Legacy of Romulus pack?
Fc-t én fleet markból gyűjtök. Aztán lehet, hogy miattam nem tudsz fc-t konvertálni, mert ami lyukat én látok fleetmarkból a flotta projekteknél, azt mindig betömöm. 😊
A fehér doffokat meg sztem nem venni kell, hanem szedegetni ingyen az akadémiáról, sztem. Persze sokkal lassabb, de nem megy rá a gatyád legalább.
Sima dhc-s hajóval lövöldözöl néha elnyomsz 1-2 képességet közben nézelődöl,de itt állandóan lenyalja a cd-t a doff és emiatt aztán orrba szájba nyomkodhatod a skilleket.<#vigyor>#vigyor>
Ha kieget akarsz akkor többet kell fizetned mint vacak 15 dolcsi.Mindkét kiegészítő 144 euró.
És azt nem fogják neked csak úgy poénból oda adni mert veszel 60 napos előfizetést.
Sw ToR-ban szokott lenni ilyen akció,hogy ha előfizetsz akkor az előző kieget meg kapod.
Vegyél lifetime-t és akkor kapsz extra cuccokat.
#11197: Strapás? Max azért, mert az aux-ot veszi el állandóan. A plusz nyomkodást nem értem.
Hogy hol lehet beváltani?Passz,nézd meg mit ír.
Sw ToR-ban a honlapon kell a my account alatt redeem code,de itt passz.
Nem azé,de az A2B build nagyon strapás,az embernek nincs semmi nyugi,állandóan elfogy a cd és nyomkodni kell ezerrel.
http://www.amazon.com/Star-Trek-Online-Timecard-PC/dp/B002X92W8E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426594306&sr=8-1&keywords=star+trek+online
Nem tudok olyan jól angolul mit ad ez a csomag 4300 forintért?
És ha ráfanyalodok hogy tudom beváltani?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.17. 13:17:42