Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bio Warhead, Vaadwaur cluster, Tricobalt, Temporal torpedó, Bort torpedó, ezek nagyot is szólnak, területre. 6.nak esetleg Gravimetric, ennek van egy ilyen gravity well jellegű proc eséllye ami nem rossz, vagy Neutronic, ami a legnagyobb sebzésű sima torpedó.
Ha torpedózni akarsz, akkor pedig érdemes torpedó konzolokat használni, warp plasma, gravity well, elachi konzol, spatial charge... és kicsit több heal, felesleges beam, hozzá idióta faw neki, de csak 1 tac team, szenzor zavarás? hülye ez? nagyon gáz ez amit betettél képet ilyen formában.
Pedig ahogy meg tudtam fejteni a skilleket hozzá nem tűnt úgy hogy elturta volna a dolgot.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A torpedós szarakodás nem hülyeség, de a skillek bután vannak kiválogatva, a konzolok még butábban, a skillfa is gagyi.
Mentségemre szóljon nem az enyém érdemes kipróbálni vajon?
http://kepkezelo.com/images/1b3yozw9cw532d72osnj.png

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Meg ugye ebből pénz sincs nagyon, nem úgy, mint a hatszázhuszonharmadik, a többitől egy lehelletnyivel különböző hajóból.
Klingon kariknak szokott jönni alien artifact párszor,de általában be teszem a bankba és nem tökölök vele,de a kiskarimnál megpróbáltam,gondoltam az is ad xp-t.És tényleg adott jó kis xp-t,meg egy vacak Mk12 stealth konzolt.
Jah és érdekes,de a kiskarim 47-es,de tud viselni mk12 cuccot.<#ijedt>#ijedt>
Vagy az régen is így volt?
Jah még valami,56-os trillnek már belehet tenni a 60-as trait-et.<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.16. 13:29:07
Másik, hogy a tr116b valami irdatlan tápos pvpben, az felhúzva maxra plusz felbuffolva kb kivédhetetlen, négy-öt lövés egy ember. Nem nagyon látom, hogy lenne értelme másnak. Én speciel közel sem tudok kerülni hozzátok...
mint ahogy a pvp versenyünkben is volt, páran mindenki ellen kikaptak, voltak akik felemás eredményt értek el, gyengéket kivétel nélkül lelőtték, erősektől kivétel nélkül kikaptak. 3 meccset mentünk egymás után, első kettőben szarráöltek minket, nem volt túl nagy élvezet, harmadikban mi lőttük szarrá az ellenfelet, elég nehéz egy izgalmas ground pvp-t összehozni.
Meg van a map szélén egy lezuhant űrhajó, annak fel lehet mászni a tetejére. Sok értelme nincs, mert onnan még a sniper puskák sem lőnek el a földig, de azért jópofa.
Talán életkorhoz lehet kötve, hogy valaki játszhat-e egy adott játékkal, vagy sem (annak tartalmától függően). Nem is szoktam valódi adatokat beírni, ugye az személyes adat. A steamen szokott idegesíteni, hogy sokszor már a szülinap megadása nélkül a játékról a nevén kívül mást nem is tudhatunk meg.
#11160: A gnd gearem (+boff/doff) még nincs vagy gyengébb, nincs megtervezve sem, a hajó jobb, s benne jobban bízok 😉
Közben cannot connect :o Szuper szerver. :/ (Kieg: végül csak sikerült)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.03.15. 20:30:25
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
ma lettem sajna 37 Na de nem miattam van szünnap ezen a napon😊
Nincs valakinek valami feleslege játékba szívesen fogadom az ajándékokat😊 robokutya@robokutya névre😊
Nem hiszem el egyszerűen, hogy hogyan működhet internetes játék ennyire tré netkóddal és szerverekkel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.13. 18:43:27
De ez Dyson szoknya.De mi ez a szutyok mocsárjáró hozzá.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.13. 15:56:29
biztos ami biztos, mérjük meg, mert érdekel.
Jah és emellett gyors és fordulékony is.
Majd teszek be róla képet.<#idiota>#idiota>
Te nem lőttünk mi le téged?
Kéne még pár szint nauszi karinak hogy a jobb képességeket is unlockoljam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 16:47:48
A karakterek törlését csak azért dobtam be, hogy megszűnjön a kényelmetlen érzés, hogy ott a karakter, foglalkozni kéne vele hogy elérje a potenciálját, de nincs hozzá se türelmem, se kedvem. Az összes karakter valahol félbe van hagyva, csak azóta exponenciálisan megnőtt a maxra húzásának igénye. Mindegyik egy állomása az STO "karrieremnek". A klingon engit akkor hagytam abba, mikor bejöttek a repuk, omega repuból van neki egy kevés. Ingyen hajója van, hulladék fegyverzettel, átgondolatlan skillekkel, boffokkal, 50-es szinten. A romának megvannak a repuk a deltát kivéve, XI-XII fegyverek, nulla R&D cucc. 50-es szint. A fedes scinek megvan az összes repu, lvl 56, R&Dkbe beleszagolt a sci csíkon, elkezdett specializációt gyűjteni. B'reles kalóz lvl 58, felszerelése a legjobb az összes közül a legmagasabb 12-13-as, R&D-vel egész jól áll projectiles-ból, meg az összes többi is 6-os szintű. Macska áll a legjobban mert a hajója le van szarva, 60-as szint, lassan a kommandó spec kész, földi cuccai 12-13-asok.
Az az igazság, hogy a végén a maxra tápolást nagyon fárasztónak találom, összegrindolni rá mindent. Mire eljutok ide egy karakterrel, kedvem lesz indítani egy újat.
Szal van ezek közül, amit még esetleg szándékomban áll "befejezni", de reálisan szemlélve a dolgot erre nem sok esély van. Ha törölném, az lezárná a kérdést, de ahhoz meg nincs szívem.
Van:
1. fed tac földi macska lófasz hajóval
2. fed sci joined trill pathfinder packkal
3. kdf tac roma scimitar packkal
4. kdf tac nauszi b'relben
5. kdf eng alien lófasz
Ezekhez kéne választani olyat, ami megfelelően új. Az a baj, hogy mindegyik karakterben van annyi zen, hogy nem törölném már őket, pedig pl ötöske eléggé foshulladék, és nem látom, hogyan lehetne megjavítani. Vagy pl a b'rel-t és a roma tacot összevonnám legszívesebben az új roma T6 torpedóbótba, fed oldalon.
Ami nincs, az kdf sci és fed eng, vagy ha a romákat külön számoljuk, akkor még a roma sci és eng is. Új kdf karaktert nem akarok többet, ez a három is sok, tényleg teljesen döglött a kdf élet, szólóban meg nincs már türelmem játszani. Szal akkor marad a fed eng.
Viszont az gyanús, hogy szintén macska lesz, endzsi macskával fel lehet mászni az űrbe... Viszont ezt csak mérsékelten képezném földi harcra, inkább űr fókusz...
Vagy a franc tudja, majd még kitalálom. Kicsit púp ez a hátra, most pont nem akartam még új karaktert kezdeni, elvagyok a kungfumacskával jól...
Csak kerülnétek az én cuki kis torpedós hajóm közelébe kapnátok az arcotokba.<#buck>#buck>
1.az elachi beam atom drága,
2.nincs omegám fel upgradelni őket.
Jah és a jelenlegi fegyverzete Mk14.
lehet hogy beammel meg faw-al lehet kuva nagy dps-t csinálni,de nálam ez nem így működik,hiába van nagy dps-e egy karinak,ha nem élvezem vele a játékot úgyis csak megunom.És lehet hogy nincs nagy dps-e a másiknak ha élvezem a disruptor quad cannonját.Bármennyire is szar a dps-e de hangulatos és jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 09:41:43
Gunji: szerintem néha kissé bugos. tegnap vagy tegnapelőtt elnéztem és kb 2 kilométerre voltam a kristálytól mikor kiengedte magát. Lement kb 20%-ot a pajzsom meg 10-et a hajótest. Erős hajó de nem ennyire 😊
Katt
Simire beam,hát a szőr feláll tőle a hátamon.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 08:32:02
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.03.11. 20:13:08